eitaa logo
کانال سیاست دشمنان مهدویت
987 دنبال‌کننده
92.9هزار عکس
120.2هزار ویدیو
573 فایل
پیشنهادات و انتقادات ⤵️ @seyedalii1401 سلام علیکم گرد هم جمع شده ایم تا در فتنه اکبر از یکدیگر چیزهایی یاد بگیریم و به مردم بصیرت دهیم وظیفه ما تولید محتوا ، و هوشیاری مردم در برابر فتنه های سیاسی دشمنان اسلام ومهدویت میباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
🍝🍧 ۱۰ مدل دسر یخچالی فوری و آسون که باورت نمیشه چقدر راحت درست میشه کم هزینه و اقتصادی هم هست و جون میده برای تولد و مهمونی و جشن 🥰 همین الان ذخیرش کن که توی مهمونی هات شیک پذیرایی کنی 🥰 مواد لازم : ۱۰ مدل دسر لیوانی برای ۱۰ نفر: کره ۲۰۰ گرم آرد گندم ۴ ق غ شیر ۲/۵ لیوان (پودر ژلاتین ۱ ق غ با ۲ ق غ آب مخلوطش کنید ) شکر ۴ ق غ( بسته به دائقه تون میتونید بیشتر بریزید ) وانیل ۱/۴ق خامه ۶ ق ✅برای کرم کاکائویی: ۱ ق پودر کاکائو یا چند تیکه شکلات ✅برای کرم صورتی : ۲ الی ۳ ق غ ژله قرمز ✅برای زعفرونی : زعفران ✅برای نسکافه ای :یک بسته نسکافه فوری ✅برای سفیدم که هیچی نمیخاد اضافه کنید ژله آورا: یک بسته+۱ لیوان آبجوش+نصف لیوان آب سرد ژله آلبالو : ۲ بسته+۲ لیوان آبجوش+۱لیوان آب سرد بیسکویت پتی بور نصف بسته بیسکویت کرم دار شکلاتی نصف بسته کیک نصف بسته میوه هم که به دلخواست من از توت فرنگی و موز و گیلاس استفاده کردم ━••♥️⃟🍃••━
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مواد لازم: ۳۰۰ گرم شکلات کاکائو یک کیلو خامه ۴ بسته کیک سس کارامل تمشک برای تزئین ━••♥️⃟🍃••━
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌موادلازم: آرد قنادی: ۳-۴ لیوان تخم‌مرغ: ۱ عدد شیر ولرم: ۱ لیوان شکر: ۴ ق غ نمک: نصف ق چ خمیر مایه فوری: ۱ ق غ وانیل: ۱ ق چ کره هم دمای محیط: ۵۰ گرم 📌موادلازم برای کِرِم شکلاتی: شیر: ۱ لیوان شکر: ۱/۴ لیوان آرد: ۱/۴ لیوان چند تیکه شکلات 🔺نکات مهم: ✅آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه. ✅خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه. ✅حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین. ✅من واسه راحتیه کار کِرِم شکلاتی رو داخل قیف ریختم. ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 رنگ🍮🍊 حجم لیوانی که من استفاده می کنم 200 میلی لیتر است ✅برای پودینگ پرتقال:🥰 500 میلی لیتر آب پرتقال (2.5 فنجان) 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری ✅برای پودینگ سفید:🙃 شیر 1 لیتر 1 فنجان آرد سمولینا 1 فنجان شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری کاکائو (در پایان لازم است) 🔺طرز تهیه:👇👇👇 ابتدا آب پرتقال را با نشاسته و شکر خوب مخلوط کرده و بجوشانید. پس از جوش آمدن آن را از روی اجاق گاز بردارید. کاسه ای را که استفاده می کنید خیس کنید. از قالب بزرگ یا کاسه های کوچک مثل من استفاده کنید. پودینگ پرتقال را در کاسه ها تقسیم کنید و بگذارید خنک شود. برای پودینگ سفید، شیر، آرد سمولینا و شکر را در قابلمه ای با همزن بزنید و بگذارید بجوشد. بعد از 2 الی 3 دقیقه که جوشید، آن را از روی اجاق بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. کمی بیشتر از نصف آن را در فنجان های پودینگ نارنجی تقسیم کنید. کاکائو را به پودینگ که کنار گذاشتین اضافه کنید، هم بزنید و این مخلوط کاکائویی را روی پودینگ سفید بریزید (غلیظ می شود، با قاشق خوب پخش کنید)، روی آن را با لایه کشی بپوشانید و حداقل 4 تا 5ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از سرو لبه ها را با چاقو باز کنید و در بشقاب سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید. یک دسر بسیار سبک و مجلسی که می توانید در تابستان و زمستان برای مهمونیاتون درست کنید ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌موادلازم: آرد: ۱ لیوان سرپر نمک: ۱ ق چ فلفل قرمز: ۱ ق چ فلفل سیاه: نصف ق چ تخم‌مرغ: ۲ عدد آب: ۱ لیوان سینه مرغ: ۴ عدد روغن سرخ کردنی آرد 📌ادویه‌ها: فلفل قرمز، نمک ━••♥️⃟🍃••━
🥥😋 مناسب برای ❤️😍 انقدر این کیک خوشمزس😋محاله درست کنی و عاشقش نشی😍😉 مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد🥚 شکر نصف لیوان🍯 روغن یک چهارم لیوان🧈 شیر نصف لیوان 🥛 پودر نارگیل یک چهارم لیوان🥥 وانیل کمی🧂 بیکینگ پودر یک ق غ خ🧂 آرد یک لیوان🍚 مواد روی کیک: خامه ۲ق غ🥛 پودر قند یا شکر ۱ ق چ🍯 وانیل کمی🧂 پودر نارگیل ۳ ق غ🥥 🔺نکات مهم : در قابلمه دم کنی بذارید. شعله کم باشه. شعله پخش کن از قبل گرم کنید. برای پخت در فر با دمای ۱۸۰ مدت ۳۵ دقیقه. کیک کاملا سرد شد خامه بزنید. میتونید از خامه قنادی یا شیر عسلی یا گاناش به جای خامه صبحانه استفاده کنید. ━••♥️⃟🍃••━
17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت دنده رو به این روش درست کن عالی میشه 👌😍😋 مواد لازم: گوشت دنده گوسفندی درسته ۲ یا ۳ عدد پیاز بزرگ خلالی ادویه های درسته( ۳ عدد برگ بو، ۳ حبه هل ، ۴ عددمیخک ، ۴ عدد دونه فلفل سیاه ، ۱ عدد چوب دارچین، ۲ عدد بادیان ستاره ای) ۱ بوته سیر نمک و فلفل سیاه ۱- پیاز ها رو خلالی میکنیم و داخل ظرف میریزیم ، گوشت رو کامل خشک میکنیم و روی پیاز قرار میدیم ۲- ادویه ها و نمک و فلفل سیاه میزنیم ، سیر رو داخل ظرف قرار میدیم ، روش رو با کاغذ روغنی و فویل کاور میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم ۳- فر ابتدا روی حرارت ۲۲۰ بزارید که کاملا گرم بشه ، ده دقیقه با این حرارت میزاریم و بعد حرارت رو۱٧٠ میزاریم حرارت بالا و پايين همراه با فن و میزاریم گوشت حدود۲ الی ۳ ساعت بپزه ،مدت زمان پخت بستگی به وزن گوشت داره اگر فرتون فن نداره ميتونيد در اخر فويل رو برداريد كه روش كاملا برشته بشه 🔺نکته مهم : با این روش گوشت با اب پیاز میپزه ، اگر در زمان پخت احساس کردین که گوشت نیاز به اب داره میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ، از یک طرف اضافه کنید که روی گوشت نریزه ━••♥️⃟🍃••━