🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا:
🔹وقوع حوادثی مثل کرونا معمولاً نگرانیهایی درباره مصارف زندگی به وجود میآورد و ممکن است همچنان که در برخی کشورها در حمله به فروشگاهها دیدیم باعث رفتارهایی خاص شود.
🔹این گونه رفتارها در ایران عزیز مطلقاً دیده نشد و مردم با متانت و بردباری در این زمینه نیز انصافاً خوش درخشیدند.
🔹ماههای اخیر از زاویهای دوران خانهنشینی عمومی است و در این دوران نقش و جایگاه خانواده در فرهنگ اسلامی - ایرانی آشکارتر شد.
🔸در این زمینه باید زحمات زن خانواده را مورد توجه و عنایت ویژه قرار داد که با صبر و حلم در اداره خوب خانه و خانواده نقشآفرینی کرده است.
🔹در کشورهایی که خانواده پایه و معنای درستی ندارد دوران خانهنشینی عمومی به این شکل قابل تحمل و درک نیست.
۹۹/۲/۲۱
@t_manzome_f_r
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا :
🔹این جهاد عظیم [مقابله با کرونا] در یک عرصهی متنوّع و وسیعی اتّفاق افتاد:
در زمینهی درمان و انواع خدمات پزشکی و پرستاری و سایر خدمات درمانی، که واقعاً کار خیلی بزرگی در این زمینه انجام گرفت و مجاهدتهایی اتّفاق افتاد.
🔹در زمینهی مسئلهی پیشگیری و غربالگری و بهداشت محیط و بهداشت عمومی و ضدّعفونی کردن مسیرها و خیابانها و مراکز اجتماع مردم و مانند اینها.
🔹در زمینهی تولید لوازم و تجهیزات به وسیلهی شرکتهای مختلف و بخصوص به وسیلهی شرکتهای دانشبنیان و دستگاههای گوناگون و مختلف.
🔹به وسیلهی آحاد مردم در سطح کشور؛ با این سرعت، تجهیزات مورد نیاز و لوازم مورد نیاز مردم تهیّه شد، در اختیار گذاشته شد و در موارد بسیاری به صورت مجّانی این کار انجام گرفت!
🔹این هم یک عرصهی دیگر است که حقیقتاً افتخارآمیز است. هم در زمینهی خدمات رفاهی و نیکوکاری که از لحاظ گستردگی، تنوّع این حرکت مؤمنانه به معنای واقعی کلمه حیرتانگیز است. ۹۹/۲/۲۱
@t_manzome_f_r
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا :
🔹یک سؤال بیپاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت؛ بنده هیچ پیشنهادی در این باره ارائه نمیکنم و تابع نظر و تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم اما باید توجه داشت که عبادات و توسل بخصوص در ماه رمضان و شبهای قدر جزو نیازهای اساسی و حتمی مردم است و مردم در قضایای مهم نیز بیشتر به ارتباط با پروردگار نیاز دارند البته معتقدم اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه وضع شود مردم مؤمن و مسجدی حتماً بیشتر از دیگران به آن عمل میکنند.
🔹همان گونه که گفتم نظر کارشناسیشده در ستاد ملی مبارزه با کرونا را معتبر میدانم اما این بررسی را باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک میکنند آن وقت هر چه آنها تصمیم بگیرند بنده و همه مردم به آن عمل خواهیم کرد. ۹۹/۲/۲۱
@t_manzome_f_r
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا :
🔹غرب در آزمون جهانی مقابله با کرونا شکست خورد. غرب و غربزدگان نمیخواهند این شکست دیده شود اما لازم است ابعاد این ناتوانی بررسی و بیان شود چرا که انتخاب سرنوشتهای مهم برای ملتها به این آگاهیها بستگی دارد.
🔹غربیها در توانایی مدیریتیشان هم شکست خوردند. کرونا در آمریکا و اروپا در مقایسه با دیگر کشورها دیرتر شیوع پیدا کرد یعنی این کشورها فرصت داشتند خود را آماده مواجهه با این ویروس کنند اما آن چنان که باید و شاید نتوانستند که آمار بالای مبتلایان و فوتشدگان در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و مشکلات مختلف مردم در این کشورها از جمله بیکاری، این ناتوانیها را اثبات میکند.
🔹در فلسفه اجتماعی هم غرب در مسئله مقابله با کرونا شکست خورد. روح و محتوای فلسفه اجتماعی در غرب بر پایه مادیات و پول استوار است به همین علت است که آنها در موضوع کرونا به سالمندان، افراد مریض، بیپول و عقبمانده بیاعتنایی کردند چرا که این قشرها توانایی کسب پول و ایجاد مادیات را ندارند به همین خاطر شمار زیادی در خانههای سالمندان جان باختند که این واقعیات شکست فلسفه اجتماعی غرب را نیز آشکار میکند.
🔹در نمایش اخلاق عمومی هم شکست خوردند، یعنی با همهی ادعاهایی که میشود و بعضی از غربزدگان در غیر کشورهای غربی از جمله متأسفانه در کشور خودمان نسبت به مسائل اخلاقی غربی، مبالغات و اینها میکنند، در این هم اینها شکست خوردند. ۹۹/۲/۲۱
@t_manzome_f_r
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا:
من این را میخواهم عرض بکنم -که این هم یک مطالبهی جدّی و یک آرزو است، انشاءاللّه این آرزو برآورده بشود- کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی روایت کنند این جهاد عظیم و عمومی را؛ همچنان که شهید آوینی با آن بیانِ شیرین و زیبا و اثرگذارِ خودش توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار بکند، کاش کسانی بتوانند این کار را بکنند، هم در گفتار و هم در نوشتار و هم در کارهای هنری و نمایشها و پدیدههای هنری.
۹۹/۲/۲۱
@t_manzome_f_r
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری ستاد ملی مبارزه با #کرونا:
در زمینهی برنامهریزی و مدیریّت هم حقیقتاً [در مقابله با کرونا] خیلی خوب عمل شد؛ یعنی همین ستاد شما و وزارت بهداشت و درمان، حقیقتاً در مورد برنامهریزی و ادارهی امور بسیار خوب عمل کردند. خب اینها افتخارات ملّی است؛ به معنای واقعی کلمه اینها افتخارات است، باید ثبت بشود این افتخارات، باید بماند. و جلوههایی از فرهنگ اسلامی و انقلابی را هم نشان داد؛ این رزمایشِ عمومیای که در بخشهای مختلف انجام گرفت، در بسیاری از موارد، به معنای واقعی کلمه یک کار اسلامی و خدایی بود. حسّ بسیاری از فعّالان این جبههی وسیع همان حسّ دوران دفاع مقدس بود؛ یعنی کسانی که اینها را از نزدیک دیدند، میگویند که رایحهی خوش خدمات و پشتیبانیها در دوران دفاع مقدّس را در اینجا هم حس کردند.
۹۹/۲/۲۱
@t_manzome_f_r
یک #مطالبهی جدی و یک #آرزو از طرف رهبر انقلاب اسلامی
کاش مثل شهید آوینی #روایت کنند...
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
همرزمان حسین،ج2.mp3
4.83M
🎙 #صوت_دوم
تدریس جلسه دوم کتاب همرزمان حسین "علیهالسلام"
1⃣ #گفتار_دوم
☑️ #دومین_کتابِ سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درسهایی از #رهبر_قرآنی (۱۱)
🔖 #معیت_الهی
🔖 آیات ۴۵و۴۶ سوره طه
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تفسیر سوره برائت،ج15.mp3
15.71M
🎙سلسله جلسات «تفسیر سوره برائت»
📅 جلسه ۱۵ | ۹۹/۲/۲۰
🕌 جلسات مجازی / ماه مبارک رمضان
#تفسیر
#رمضان
@t_manzome_f_r
@fakhrian_media
✅ چرا در تبیین شخصیت رهبران دینی نباید صرفاً به بیان سن و سال و تاریخ و محل تولد و نام پدر و مادر آنها پرداخت؟
✅ پاسخ: رهبر انقلاب در سلسله سخنرانیهای سال ۵۱ در هیات انصار الحسین "علیهالسلام" اینگونه میفرمایند: شناسایی اهلبیت "علیهمالسلام" به نام و نشان و پارهای از خصوصیات، حرفتازهای نیست، این را که امام سوم در سال چندم هجرت، یا امام ششم در زمان کدام قدرت اموی یا عبّاسی دیده به جهان گشود؟! یا میدانیم، یا اگر هم نمیدانیم، لازم نداریم. آنچه در زمینهی شناخت این بزرگمردان الهی برای ما لازم است، شناخت سیمای واقعی آنهاست. آنچه امروز به آن میگویند: بیوگرافی.
بیوگرافی یک انسان را چه چیزهایی تشکیل میدهد؟ آیا تاریخ ولادت او و تاریخ وفات او و عدد فرزندان او و نام زنان اوست؟ یا نه، عناصر و عوامل تشکیلدهندهی شخصیت او است؟ چه چیزهایی شخصیت این رجل مورد نظر را تشکیل میدهد؟ وقتی که کسی دربارهی یک چهرهی معروفی مثل گاندی حرف میزند یا کتاب مینویسد، اگر بپردازد به اینکه گاندی در چه سالی و چه ماهی از آن سال و چه روزی از آن ماه و از پدری به چه نام و از مادری به چه خصوصیت و در کدام شهر و در چه ساعت و در چه طالعی متولد شد و کِی مُرد و چند زن گرفت و چند فرزند پیدا کرد، آیا شما که نه شیعهی گاندی هستید، نه گاندی امام شما است، با خواندن یک چنین کتابی قانع خواهید بود که گاندی را شناختهاید؟ یقیناً نه.
آنچه در زمینهی شناخت شخصیتی مثل گاندی برای شما قانع کننده است، این است که بدانید گاندی در هندوستان چه کرد؟ با کدام دشمن روبرو بود؟ انگیزهی او در مخالفت با این دشمن چه بود؟ برای اجرای این عمل از چه برنامهها و از چه وسائلی استفاده کرد؟ روابط او با دیگر شخصیتها و چهرههای معروف هند به چه صورت بود؟
اینها برای شما مهم است و شما نگاه کنید به این بیوگرافیهای معروفی که نویسندگان بیوگرافینویسِ معروف عالَم -مثل رومن رولان- دربارهی چهرههای معروف نوشتهاند؛ ببینید چطور نوشتهاند. بعد که آنها را نگاه کردید، به سمت قفسهی آن طرف کتابخانهتان برگردید نگاه کنید به آنچه که به عنوان بیوگرافیِ امامان اهلبیت "علیهمالسلام" دوستان آنها و شیعیان آنها دربارهی این بزرگمردان به سِلک تحریر درآوردهاند، نگاه کنید. در اینجا شما بسی حیرت زده خواهید شد؛ زیرا خواهید دید که در این نوع دوم از کتابها، چیزی که وجود ندارد، همین مسائل است.
کتاب همرزمان حسین "علیهالسلام"، گفتار سوم
پ.ن: مراقب باشیم در تبیین شخصیت رهبر انقلاب دچار سطحینگری نشویم.
فهم منظومهی فکری رهبری، مانع از سطحینگر شدن ما خواهد شد.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#باید_فواصل_طبقاتی_کم_بشود.🔻
▫️ما میخواهیم کشورمان از همهی جهات ـ از لحاظ علمی، از لحاظ اقتصادی، از لحاظ فناوری، از لحاظ سیاسی ـ به پیشرفت برسد، مردم به رفاه دست پیدا کنند؛ اما در کنار پیشرفت، میخواهیم کشور عادلانه و با عدالت اداره بشود؛ این مهم است. نه عدالتِ بدون پیشرفت مطلوب است، نه پیشرفتِ بدون عدالت. عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقبماندگی، برابری در فقر؛ این را نمیخواهیم. پیشرفت بدون عدالت را هم هرگز مطالبه نمیکنیم؛ پیشرفت، همراه با عدالت.
۱۳۸۷/۱/۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
بیانات در ارتباط با ستاد مقابله با کرونا.pdf
91.7K
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با ستاد ملی مبارزه با #کرونا
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
پس از قیام امام، قم با تحرکات متوالی به خروش آمد؛ ولی این فعالیتها بر محور سازمان و تشکیلات نبود...
من و برخی از دوستان در امور تشکیلاتی، که در قم کاری جالب و ابتکاری بود سرآمد بودیم. نخستین تشکیلات بین علما را در قم پیریزی، و آییننامهی داخلی آن را تدوین کردیم. من به اتفاق برادرم سید محمد در تنظیم این آیین نامهی داخلی مشارکت داشتیم. برادرم در تدوین این قبیل امور ذوق ویژهای دارد. در خلال نهضت، از زمان آغاز آن تا خروج من از قم (حدود یک سال و نیم چند تشکیلات ایجاد کردیم که برخی همزمان باهم بود و برخی هم در توالی یکدیگر گروه علمای قم که شمار بسیاری از علما را در بر داشت. همین تشکیلات بود که بعدها نام "جامعهی مدرسین" به خود گرفت. بسیاری از اعضای کنونی این جامعه از نقش من در تاسیس این تشکیلات بیخبر بودند، و هنگامی که آقای امینی این موضوع را به آنها گفت، برخی شگفت زده شدند.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
#فصل_ششم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
17 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - هدفهای نبوت.mp3
18.82M
📻 پای منبر استاد سیدعلی حسینی خامنهای 📻
📢 #صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
💠 جلسۀ هفدهم: هدفهای نبوت
🗓 شنبه ۱۳ مهر ۱۳۵۳ شمسی، هجدهم رمضان المبارک ۱۳۹۴ قمری
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#پیشنهاد_ویژه
چند #ویژگی_مهم در اندیشهی رهبر انقلاب عبارت است از:
۱. مباحث ایشان صرفاً ذهنی و انتزاعی نبوده و بلکه ناظر به متن زندگی و زندگی جمعی انسانهاست. به همین جهت است که انس با اندیشه و مباحث ایشان به سرعت سبک زندگی فردی و اجتماعی افراد را تحت تاثیر قرار میدهد.
۲. پیوستگی موضوعات و مطالب در مباحث ایشان کاملاً مشهود است. دنبال کنندگان مباحث ایشان، هیچگاه شلختگی و حرکت زیگزاگی را در اندیشه و مباحث ایشان شاهد نیستند. به عبارتی ایشان دارای ذهن منظم و نقشهدار هستند.
۳. در مباحث خود، اولویتها را شناسایی و بر روی آنها تاکید میکنند. ایشان مسائل اسلامی را به چهار دستهی #مهم، #اهم، #فوری و #فوتی_حیاتی تقسیم کرده و معتقدند ابتدا باید به فوتیحیاتیها پرداخت.
۴. مباحث ایشان مبتنی بر مبانی و منابع قوی و متقن از جمله قرآن کریم است. هیچگاه به منابع سست و غیرقابل اعتماد تکیه نمیکنند.
و...
این خصوصیات در اکثر قریب به اتفاق آثار مکتوب و بیانی معظمله وجود دارد، به همین جهت بعضی از آثار ایشان، بعضی دیگر را تفسیر و تبیین میکند.
#پیشنهاد میشود برای فهم بهتر مطالب کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، از مقالهی #روح_توحید و کتابچهی #آینده_در_قلمرو_اسلام و صوتهای #تدریس کتاب تفسیر سوره برائت استفاده نمایید.
پ.ن: فایلهای PDF و صوتهای تدریس در کانال
@t_manzome_f_r
موجود میباشد.
@ketabetarhekoli
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر قرار است ما یک مقدار از دین را متعهدانه بپذیریم، یک مقدارِ دیگرش را نپذیریم و خودمان را مومن بدا
ایمان، باورِ توأم با عمل آنچنان که فرهنگ قرآنی معین میکند، مساوی ست با تمام شرایط خوشبختی و سعادت، از نظر احتیاجات و نیازهایی که یک انسان برای خود تصور بکند.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_ششم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درسهایی از #رهبر_قرآنی (۱۲)
🔖 #افزایش_توانمندیهای_کشور
🔖 آیه ۶۰ سوره انفال
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری