هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
▫️رهبر انقلاب اسلامی: تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است.
🔻سلسله جلسات «تبیین مباحث جمعیتی»
#جلسۀ_چهارم
🔸با موضوع: ارتقاء جایگاه مادری
🔹توسط استاد: حجةالاسلاموالمسلمین ندیمی
🔸زمان: دوشنبه ۱۳ تیرماه، ساعت ۱۷:۳۰
📌این جلسات بهصورت زنده و در اسکایروم برگزار میگردد و شرکت برای عموم آزاد است.
▫️آدرس ورود🔻
https://www.skyroom.online/ch/tmfr/tahlil
با گزینۀ #میهمان وارد شوید🔺
#نشر_حداکثری
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
تبیین منظومۀ فکری رهبری
سلسله جلسات تبیینی «مکتب امام خمینی رحمةاللهعلیه» ▫️رهبر انقلاب: امام بزرگوار (رحمةاللهعلیه) روح
#گزارش_تصویری
سلسله جلسات «تبیینِ مکتب امام»
۹ تا ۱۱ تیرماه
بیرجند
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
هنوز ضروریترین مسائل زندگیمان را نمیدانیم در گفتار اولِ کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام) میفرما
با این بحثها، پدر ملّت را درآوردند
در ادامۀ گفتار اول میفرماید:
«این بحثهای جزئی و فرعی و غیرمهم و غیر لازم، پدر این ملّت را درآورده. این مسائلی که طرح کردن یا نکردنش تا صد سال دیگر هم اهمیتی ندارد، یا لزومی ندارد - حالا اگر حق هم باشد، لزومی ندارد؛ که البته بعضی از آنها باطل هم هست - به ما مردم مسلمان خیلی لطمه زده، خیلی صدمه زده. فقط هم اینجا نیست؛ خیال نکنیـد که فقط اینجا هست؛ نه، در همۀ منطقههای مسلماننشـین دنیـا از اینگونه مسائل بوده و ما در کتابها دیدهایم؛ در هندوستان بوده، در مصر بوده، در سایر جاهای دیگر هم بوده. تا یک مقدار رگۀ روشنبینی و درک صحیح از مسائل اجتماعی و اسلامی در میان یک ملّتی پیش آمد، فوراً یک کاری کردند که او را از آن رگه روشنبینی و روشنفکری منصرف کنند و از این جریان دور بیندازند و متأسفانه غالباً هم موفق شدهاند.»
رهبر انقلاب همچنین در مقدمۀ کتابِ «آینده در قلمرو اسلام» به علل و چرایی مشغول کردنِ مسلمانان به مباحث خشک و بیأثرِ در زندگی و اما پُر زرق و برق، اشاراتی دارند.
▫️گزیدهای از مباحث حجةالاسلام فخریان پیرامون کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#آزمون_پایانی
#ششمین_دوره_آموزشی
#منظومه_معرفتی
🔸آزمون پایان دورۀ منظومه معرفتی ویژه فراگیران ششمین دورۀ آموزشی منظومه فکری رهبری در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه ۱۵تا ۱۸ تیرماه برگزار میشود.
🔹مدت زمان پاسخگویی ۷۲ ساعت میباشد.(ازساعت ۹ صبح روز چهارشنبه ۱۵ تیرماه تا ساعت ۹صبح روز شنبه ۱۸ تیرماه)
🔸آزمون در سامانۀ آموزشی الکترونیکی مجموعۀ تبیین برگزار میگردد.
@t_manzome_f_r
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
تبیین منظومۀ فکری رهبری
بحر موّاج معارف اسلامی این دعاهای صحیفۀ سجّادیّه بحر موّاج معارف اسلامی است. شما این دعای اوّل صحیف
متولّیاش شمائید
یک بخش مهمِ کار فرهنگی هم، کار دینی است؛ با دین مأنوس کردن، با عبادت انس دادن، لذت عبادت را چشاندن. واقعاً یکی از سیئاتِ دوران پهلوی همین است که اینها - مجموعۀ تحصیلکردهها - را از آن وقت از مسائل دینی منقطع کردند؛ از قرآن منقطع کردند، از «صحیفۀ سجادیه» منقطع کردند، از نهجالبلاغه منقطع کردند؛ بعد هم همان حالت تقریباً بعد از انقلاب ادامه پیدا کرده. البته سی سال - یک نسل - از شروع انقلاب گذشته، خیلی کارها میتوانسته انجام بگیرد؛ لیکن ما همان رویّه را دنبال کردیم.
دوستان عزیز! من به شما عرض بکنم؛ انس با قرآن و تدبر در قرآن، همچنین تدبر در ادعیۀ مأثورهای که اعتبار دارد - مثل «صحیفۀ سجادیه» و بسیاری از دعاها - در تعمیق معرفت دینی خیلی نقش دارد. تعمیق معرفت دینی خیلی مهم است. یک وقت یک کسی همینطور روی احساسات، در نماز جماعت هم ممکن است شرکت کند، در اعتکاف هم شرکت کند، در مجلس عزای حسینی هم شرکت کند، در فلان تظاهرات دینی هم شرکت کند، اما این معرفت در عمق جان او وجود نداشته باشد؛ لذا سر یک پیچی، سر یک دستاندازی، یکهو میبینید که از جا در میرود؛ این به خاطر این است. ما نظائرش را زیاد دیدیم. توی همین مجموعههای انقلاب، اوائل انقلاب کسانی بودند که از ماها که ریش داشتیم و عمامه داشتیم و اینها، به نظر میرسید که اینها متدینتر و مقیدتر و پابندتر و نسبت به دین متعصبترند؛ بعد یک وقت - همان طوری که عرض کردم - یک دستاندازی پیش آمد، یکهو دیدیم تایرش در رفت! خب، پیداست که چفت و بست محکمی نداشته. بنابراین تعمیق معرفت دینی، خیلی مهم است؛ انس با معارف اسلامی، خیلی مهم است. این هم یک بخش کار فرهنگی است که باید ترویج شود. اینها متولی میخواهد، متولیاش هم شمائید؛ هیچ کس دیگر نیست.
۱۳۸۸/۱۱/۱۳
#ضرورتِ_تعمیقِ_دینی
#ضرورتِ_انس_با_صحیفۀ_سجادیّه
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
متولّیاش شمائید یک بخش مهمِ کار فرهنگی هم، کار دینی است؛ با دین مأنوس کردن، با عبادت انس دادن، لذت
یکهو دیدیم تایرش در رفت...
این متن را #با_دقت چند بار بخوانید.
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبارزه با تحریف، مهمترین کار امام محمد باقر (علیهالسلام)
#شهادت_امام_محمدباقر_علیهالسلام
#رهبر_معظم_انقلاب
#جهاد_تبیین
#فریضه_قطعی_و_فوری
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
مرگ تاجرانه
◇• این وعده، وعدهی خدا است. این وعدهی حقّی است که خدای متعال به شما داده است، مخصوص دین شما هم نیست؛ این وعده را خدا در کتابهای آسمانیِ قبلی هم داده است: وَعداً عَلَیهِ حَقًّا فِی التَّوراةِ وَ الاِنجیلِ وَ القُرءان؛ شهادت این است. بعد هم میفرماید: وَ مَن اَوفىٰ بِعَهدِهِ مِنَ الله؛ چه کسی به عهد خود وفاکنندهتر است از خدا؟ این وعده وفا میشود. بنابراین شهادت یک مفهوم اینجوری است. ظاهرش را که نگاه میکنید، ظاهر دردناکی دارد، تلخی دارد؛ پدر انسان، مادر انسان، همسر انسان، بچّهی انسان، برادر و خواهر انسان، داغدار میشوند، غصّه میخورند؛ ظاهرش این است؛ امّا باطنش چه؟ باطنش فروش یک جنس ضایعشدنی و خرابشدنی و غیرقابلماندن به یک قیمت فوقالعاده بالا است. بنده از قدیم با دوستان در صحبت و سخنرانی و مانند اینها که صحبت میکردیم میگفتم شهادت، مرگ تاجرانه است؛ یعنی در آن زرنگی هست؛ آنهایی که شهید میشوند، خدای متعال بیشترین لطف را به آنها میکند، بالاترین لطف را به آنها میکند؛ این شهادت است.
۱۳۹۶/۰۳/۲۸
#مرگ_تاجرانه
#ارزش_شهدا
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔻گزارشِ عملکردِ قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی از مهر ۱۴۰۰ تا تیر ۱۴۰۱ (حدود ۹ ماه)
🔸قرارگاهی در خدمتِ مردم
🔹قرارگاهی برای محرومیتزدایی
◀️ مبلغِ هزینهکرد: یک میلیارد و صد و سی میلیون و هفتصد و هشتاد و سه هزار و نهصد و هفتاد و پنج تومان (۱۱۳۰۷۸۳۹۷۵)
بخشی از مواردِ هزینهکرد:
۱. درمانی (کمک هزینه برای رفع نازایی، هزینۀ انجام زایمان، عمل قلب، تهیه دارو، انجام آزمایشهای پزشکی و...)
۲. اشتغالزایی (تهیه دارِ پارچهبافی)
۳. اعطای وام
۴. تهیۀ جهیزیه، سیسمونی و لوازم خانگی
۵. کمک هزینۀ ودیعه مسکن و اجارهبها
۶. کمک هزینۀ تعمیر مسکن
۷. تهیۀ بستههای معیشتی و فرهنگی
۸. کمک به برگزاری مراسمهای دینی
۹. اطعام گسترده در ایام غدیر
۱۰. تهیه وسایل سرمایشی و یخچال برای بیمارستانهای کمبرخوردار
۱۱. تهیۀ تلفن همراه جهت انجام تکالیف آموزشی دانش آموزان
۱۲. تهیۀ منبع آب برای مناطقی که با کمبود آب مواجه هستند.
۱۳. تهیۀ آرد برای پخت نان در روستاها
و...
▫️این قرارگاه، وابسته به مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری میباشد. فعالیتهای این قرارگاه در عرصۀ محرومیتزدایی است.
دریافت کمکهای نقدی🔻
6273817010167124
بانک سپه(انصار سابق) _ به نام گروه جهادی شهید حاجقاسم سلیمانی
▫️قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی (وابسته به مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری)🔻
https://eitaa.com/joinchat/1321533478C79e2104caf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
• تو با همه فرق داری
• حسین جانم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از چهارده معصوم "علیهمالسّلام"
این انتظار، انسان را قدرتمند میکند
با فضیلتترین اعمال، انتظار فرج است؛ این یعنی در هر شرایطی ولو سختترین شرایط، شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید شود. منتظر است، منتظر فرج است، منتظر گشایش و باز شدن افق است، نفْسِ این انتظار او را «قدرتمند» میکند.
۱۳۷۲/۱۱/۸
#سبک_زندگی
#مهدویت
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
🔻متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز (جمعه) توسط حجتالاسلام والمسلمین نواب (نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی) در صحرای عرفات قرائت شد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد المصطفی و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین
خدای عزیز و حکیم را سپاس میگوییم که موسم مبارک حج را بار دیگر میعاد ملّتهای مسلمان قرار داد و این مسیر فضل و رحمت را به روی آنان گشود. امّت اسلامی اکنون بار دیگر میتواند وحدت و یکپارچگی خود را در این آئینهی شفّاف و ابدی مشاهده کند و از انگیزههای تشتّت و تفرّق روی بگرداند.
وحدت مسلمانان یکی از دو پایۀ اساسی حج است که چون با ذکر و معنویّت ــ که پایۀ اساسی دیگر این فریضۀ پُر راز و رمز است ــ همراه شود، میتواند امّت اسلامی را به اوج عزّت و سعادت برساند و آن را مصداق «وَ لِله العِزَّةُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤمِنین» قرار دهد. حج، ترکیبی از این دو عنصر سیاسی و معنوی است؛ و دین مقدّس اسلام آمیزهی پُرشکوه و باعظمتی از سیاست و معنویّت است.
دشمنان ملّتهای مسلمان در تاریخ اخیر، کوشش انبوهی را برای سست کردن این دو اکسیر زندگیبخش، یعنی وحدت و معنویّت، در میان ملّتهای ما به کار گرفتهاند. معنویّت را با ترویج سبک زندگی غربی که تهی از روح معنوی و برآمده از کوتهبینی مادّی است، کمرنگ و بیرمق میکنند و وحدت را با گسترش و شدّت بخشیدن به انگیزههای موهوم تفرقه مانند زبان و رنگ و نژاد و جغرافیا به چالش میکشند.
امّت اسلامی که اکنون نمونۀ کوچک آن در مراسم نمادین حج دیده میشود، باید با همۀ وجود، به مقابله برخیزد؛ یعنی از سویی یاد خدا، کار برای خدا، تدبّر در کلام خدا، اعتماد به وعدههای خدا را در ذهنیّت همگانی خویش تقویت کند، و از سویی بر انگیزههای تفرّق و اختلاف فائق آید.
آنچه امروز با قاطعیّت میتوان گفت، آن است که شرایط کنونی جهان و جهان اسلام برای این تلاش ارزشمند از همیشه مساعدتر است.
زیرا
اوّلاً امروز نخبگان و بسیاری از تودههای مردم در کشورهای اسلامی به ثروت عظیم معرفتی و معنوی خود توجّه یافته و به اهمّیّت و ارزش آن پی بردهاند. امروز دیگر لیبرالیسم و کمونیسم به عنوان مهمترین ارمغان تمدّن غرب، جلوهگریِ صد سال پیش و پنجاه سال پیش را ندارد. آبروی دموکراسیِ پولمحورِ غربی با علامت سؤالهای جدّی روبهرو است و متفکّران غربی اعتراف میکنند که به سرگردانی معرفتی و عملی دچارند. در دنیای اسلام، جوانان، اندیشمندان، مردان علم و دین با مشاهدۀ این وضعیّت، به دیدگاهی نو دربارۀ ثروت معرفتی خود و نیز به خطوط سیاسی رایج در کشورهای خود دست مییابند و این همان بیداری اسلامی است که همواره از آن یاد میکنیم.
ثانیاً این خودآگاهی اسلامی، پدیدهای شگرف و معجزآسا در قلب دنیای اسلام آفریده است که قدرتهای استکباری در برابر آن بشدّت دچار مشکلند. نام این پدیده «مقاومت» و حقیقت آن، بُروز قدرت ایمان و جهاد و توکّل است. این پدیده همان است که دربارۀ نمونهای از آن در صدر اسلام، این آیۀ شریفه نازل شد: اَلَّذینَ قالَ لَهُمُ النّاسُ اِنَّ النّاسَ قَد جَمَعوا لَکُم فَاخشَوهُم فَزادَهُم ایمانا وَ قالوا حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکیلُ* فَانقَلَبوا بِنِعمَةٍ مِنَ اللهِ وَ فَضلٍ لَم یَمسَسهُم سوءٌ وَ اتَّبَعوا رِضوانَ اللهِ وَ اللهُ ذو فَضلٍ عَظیم. صحنۀ فلسطین یکی از جلوهگاههای این پدیدۀ شگفتانگیز است که توانسته رژیم طغیانگر صهیونیست را از حالت تهاجمی و عربدهکشی به وضعیّت دفاع و انفعال بکشاند و مشکلات سیاسی و امنیّتی و اقتصادی آشکار کنونی را بر آن تحمیل کند. نمونههای درخشان دیگر مقاومت را میتوان در لبنان و عراق و یمن و برخی نقاط دیگر بوضوح مشاهده کرد.
ثالثاً در کنار این همه، امروز دنیا شاهد یک الگوی موفّق و یک نمونۀ سرافراز از قدرت و حاکمیّت سیاسی اسلام در ایران اسلامی است. ثبات و استقلال و پیشرفت و عزّت جمهوری اسلامی، حادثهای بس عظیم و پُرمعنی و جذّاب است که میتواند اندیشه و احساس هر مسلمان بیدار را به خود جلب کند. ناتوانیها و عملکردهای بعضاً خطای ما کارگزاران این نظام که دستیابی کامل به همۀ برکات حکومت اسلامی را به تأخیر انداخته، هرگز نتوانسته است پایههای مستحکم و گامهای استواری را که نشئتگرفته از اصول اساسی این نظام است متزلزل سازد و پیشرفت مادّی و معنوی را متوقّف کند. در صدر فهرست این اصول اساسی، حاکمیّت اسلام در قانونگذاری و اجرا، تکیه بر آراء مردمی در مهمترین مسائل مدیریّتی کشور، استقلال سیاسی کامل، و عدم رکون به قدرتهای ستمگر قرار گرفته است؛ و همین اصول است که میتواند محلّ اجماع ملّتها و دولتهای مسلمان قرار گیرد و امّت اسلامی را در جهتگیریها و همکاریها یکپارچه و متّحد سازد.
اینها زمینهها و عواملی است که اوضاع مساعد کنونی دنیای اسلام را برای حرکت یکپارچه و متّحد فراهم آورده است. دولتهای مسلمان و نخبگان دینی و علمی و روشنفکران مستقل و جوانان حقیقتجو بیش از همه باید به بهرهگیری از این زمینههای مساعد بیندیشند.
طبیعی است که قدرتهای استکباری و بیش از همه آمریکا، از چنین گرایشی در دنیای اسلام نگران باشند و همهی امکانات خود را در رویارویی با آن به کار برند و اکنون چنین است. از امپراتوری رسانهای و شیوههای جنگ نرم، تا جنگافروزی و شعلهور ساختن جنگهای نیابتی، تا وسوسهگری و خبرچینی سیاسی، و تا تهدید و تطمیع و رشوه، همه و همه از سوی آمریکا و دیگر مستکبران به کار گرفته میشود تا دنیای اسلام را از مسیر بیداری و سعادت خود جدا کنند. رژیم جنایتکار و سیهروی صهیونیست در این منطقه هم یکی از ابزارهای این تلاش همهجانبه است.
به فضل و ارادهی الهی این تلاشها در بیشتر موارد ناکام مانده و غرب مستکبر در منطقۀ حسّاس ما و اخیراً در همهی جهان روزبهروز ضعیفتر شده است. پریشانی و ناکامی آمریکا و همدست جنایتکار او یعنی رژیم غاصب در منطقه را میتوان در صحنۀ حوادث فلسطین و لبنان و سوریه و عراق و یمن و افغانستان بوضوح تماشا کرد.
در نقطۀ مقابل، جهان اسلام مملوّ از جوانان پُرانگیزه و بانشاط است. بزرگترین سرمایه برای ساختن آینده، امید و اعتماد به نفْس است که امروز در جهان اسلام بویژه در کشورهای این منطقه موج میزند. همه وظیفه داریم این سرمایه را حفظ کنیم و افزایش دهیم.
با اینهمه، از کید دشمن یک لحظه نباید غفلت ورزید؛ از غرور و غفلت بپرهیزیم و بر تلاش و هشیاری خود بیفزاییم و در همه حال، با توجّه و تضرّع از خدای قادر و حکیم کمک بخواهیم. حضور در مراسم و مناسک حج، فرصت بزرگی است برای توکّل و تضرّع، و نیز برای تفکّر و تصمیم.
برادران و خواهران مسلمان خود در سراسر جهان را دعا کنید و توفیق و پیروزی آنان را از خدا بخواهید. هدایت و کمک الهی به این برادرتان را هم در ادعیۀ زاکیۀ خود بگنجانید.
والسّلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۵ ذیالحجّة ۱۴۴۳
۱۴ تیر ۱۴۰۱
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
«حمد» به معنای ستایش کردن از یک انسان یا یک موجود، بر عملی یا صفتی که از روی اختیار از او سر میزند.
هدایت عمومی جامعه، در گرو فهم و تبیین قرآن
فهم و تبیین قرآن در هدایت عمومی جامعه و همچنین در هدایت فردی و کمال فردی هر شخصی دارای تأثیر بسزایی است، یعنی در جامعۀ اسلامی اگر مردم با قرآن آشنا باشند، با قرآن انس بگیرند و از راهنماییهای قرآن استفاده بکنند، هم به حرکت عمومی جامعه به سمت اهداف اسلامی کمک خواهد شد و هم هر فردی به خودیِ خود در درون خود، در ذهن و روح و قلب خود، به آن کمالی که اسلام برای شخص مسلمان معین کرده نزدیکتر خواهد شد. منهای حرکت عمومی جامعه، هر فردی موظف است که خود را به کمال انسانی برساند، یعنی تعالی در روح خود ایجاد بکند و رابطۀ خود را با خدا و کیفیت یافتن خود را در جهت اهداف الهی روزبهروز افزایش بدهد. این به برکت قرآن حاصل خواهد شد. با قرآن اگر انس داشته باشیم، خود ما به عنوان یک فرد و یک شخص، روحاً کیفیت پیدا میکنیم، تعالی پیدا می کنیم، به خدا نزدیک می شویم، اخلاق انسانی و اخلاق الهی در ما تقویت خواهد شد این در مورد شخص.
این، در حرکت عمومی جامعه هم اثر میگذارد که قرآن در جامعه در انحصار افراد خاصی نباشد بلکه همۀ افراد جامعه، جوانها، گروههای سنی مختلف و مجموعههای مختلف در جامعه همه با قرآن آشنا باشند و بتوانند از هدایت قرآنی بهره بگیرند.
▫️گزیدهای از سلسله جلسات تفسیر سورۀ حمد توسط آیتالله خامنهای - اسفند ۶۹
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
مثلِ #اکسیر و #کیمیا
روز #عرفه را قدر بدانید؛ خود را برای ورود به درگاه خشوع در مقابل پروردگار آماده کنیم. روز بزرگی است روز عرفه. ما دچار غبارگرفتگی و زنگزدگی در دلهایمان میشویم؛ تضرّع، خشوع، ذکر، توسّل، این زنگها را و این غبارها را میزداید و روزهای مشخّصی، فرصتهای برتری برای این زنگزدایی و رنگزدایی و غبارروبی هست که از جملهی برترینِ آنها عرفه است. روز عرفه را قدر بدانید. از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمّی است؛ لحظهلحظۀ این ساعات مثل «اکسیر»، مثل «کیمیا» حائز اهمّیّت است؛ اینها را با غفلت نگذرانیم. ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
13901005_3817_192k.mp3
7.24M
🔹یک حرکت بجا، تاریخ را نجات میدهد؛ یک حرکت نابجا که ناشی از ترس و ضعف و دنیاطلبی و حرص به زنده ماندن است، تاریخ را در ورطهی گمراهی میغلتاند.
▪️بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (صلّیاللهعلیهوآلهوسلم)
۱۳۷۵/۰۳/۲۰
#شهادت_مسلم_بن_عقیل
#لحظه_شناسی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رهبر انقلاب اسلامی:
در امتحانهایی که ما میشویم، پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید ...
▫️پ.ن۱: امتحانهایی که میشوی، برای این است که خودت را بشناسی. خداوند که تو رو میشناسد.
برای این است که تصمیم بگیری و انتخاب کنی و به پلههای بالاتر صعود کنی. وقتی دچار سختی و محنت شدی، یعنی داری امتحان میشوی و باید بگذری، ایثار کنی.
وقتی بگذری، خداوند از تو تقدیر میکند و عید قربان، قدردانی خداوند است از حضرت ابراهیم(علیهالسلام).
▫️پ.ن۲: ملت ایران در امتحانها و ابتلائات دوران مبارزه از خودگذشتگی و ایثار کرد و سربلند خارج شد، پیروزی «انقلاب» قدردانی خدا از مردم ایران بود. پس به تعبیری ۲۲ بهمن ۵۷ عید قربان انقلاب اسلامی است.
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
🔻سلسله جلسات «الگوی زن ترازِ انقلاب اسلامی»
#جلسۀ_دوم
🔸با موضوع: نقش زنان در تمدنسازی در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب
🔹توسط استاد: سرکار خانم دکتر زاهره سادات میرجعفری
💢زمان: دوشنبه ۲۰ تیرماه، ساعت ۱۸
• رهبر معظم انقلاب: امام نقش زنان را فهمید؛ واِلّا بودند بزرگانی از علما که ما با اینها بگومگو داشتیم، که اصلاً زنها در تظاهرات شرکت بکنند یا نکنند! آنها میگفتند زنها در تظاهرات شرکت نکنند. آن حصار محکمی که انسان به او تکیه میداد، خاطرجمع میشد، تا بتواند در مقابل اینجور نظراتی که از مراکز مهمی هم ارائه میشد، بایستد، حصار رأی امام و فکر امام و عزم امام بود.
۱۳۹۰/۱۰/۱۴
📌این جلسات بهصورت زنده و در اسکایروم برگزار میگردد و شرکت برای عموم آزاد است.
▫️آدرس ورود🔻
https://www.skyroom.online/ch/tmfr/tahlil
با گزینۀ #میهمان وارد شوید🔺
#نشر_حداکثری
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
جلسۀ هماندیشی تبیینی با حضور حجةالاسلام و المسلمین فخریان
زمان: دوشنبه ۲۰ تیرماه، ساعت۱۷:۳۰
مکان: کرمان، خیابان شریعتی، روبروی قدمگاه، خیابان شهید فتحعلیشاهی، کوچه۴، تکیۀ محبین المجتبی(علیهالسلام)
#کرمان
#پایتخت_مقاومت
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
مثل هیچ کدام! «نهجالبلاغه» یک کتاب اسلامی ساده نیست، یک کتاب ویژهای است، خصوصیاتی دارد که در هیچ
منبعِ انقلاب فرهنگی
بحث در این است که یک انقلاب فرهنگی با همان معنایی که انقلاب دارد و با همان معنایی که فرهنگ دارد کِی میتواند بوجود بیاید و به کجا میتواند متکی باشد؟ یقیناً انقلاب فرهنگی باید به «منابع فکری» و آن منابعی که مکتب را برای ما تشریح میکنند متکی باشد. ما نمیتوانیم امروز یک انقلاب فرهنگی بوجود بیاوریم در حالی که منابع اسلامی اصیل و متون دست اول اسلامی را نخواهیم بار دیگر مطرح کنیم یا بهتر از آنچه تاکنون مطرح بوده است مطرح کنیم، امکان ندارد. آنکه میخواهد انقلاب فرهنگی کند اما با قرآن کاری ندارد یا با حدیث کاری ندارد یا با کُتب مدونۀ حدیث، مثل اصول کافی و غیره که یکی هم «نهجالبلاغه» هست کاری ندارد، کار او در حقیقت انقلاب فرهنگی نیست، [بلکه] ممکن است یک بدعت فرهنگی باشد. آن کار ممکن است ایجاد یک رویۀ جدیدی باشد که متکی به اصول و مکتب نیست. یقیناً اگر یک تحول در حد یک دگرگونی، متکی به اصول نباشد آن را نمیتوان یک انقلاب نامید و آثار و نتایج یک انقلاب را هم از او نمیشود انتظار داشت. ما میخواهیم انقلاب فرهنگی کنیم، پس باید برگردیم به متون اسلام و از جملۀ متون اسلام و جزء راقیترین و والاترین و زیباترین و پرمغزترین و همهجانبهترین و خلاصه شگفتآفرینترین، «نهجالبلاغه» است. این جملهای که بعضی گفتهاند که دون کلام خدا و بالاتر از همۀ کلامهای انسانها واقعا در مورد نهجالبلاغه مبالغه نیست یک واقعیت است. افسوس که مردم ما آشنا نیستند.
۱۳۵۹/۰۲/۱۳
#نهجالبلاغه
#منبع_انقلاب_فرهنگی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری