🔰 امام صادق عليهالسلام: ما مِن يَومِ نَيروزٍ إلاّ و نَحنُ نَتَوقَّعُ فِيهِ الفَرَجَ لأِنَّهُ مِن أيّامِنا و أيّامِ شِيعَتِنا
🌸 هيچ نوروزى نيست مگر آن كه ما در آن روز منتظر فرج [ظهور قائم آل محمّد صلياللهعليهوآله] هستيم؛ چراكه #نوروز از روزهاى ما و شيعيان ماست.
📚 مستدرك الوسائل، ج ۶، ص ۳۵۲
💠 فرارسيدنِ سال ۱۴۰۳ ه.ش؛ سالِ #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم محضر یکایک عزیزان تبریک و تهنیت باد.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️ خُب؛ با تصریحِ مجدّدِ رهبر معظم انقلاب بر مسأله ی #مردمی_سازی_اقتصاد و تبدیل شدنش به شعار سال، کم کم تخریب های جریانِ مخالف و معتقد به #اقتصاد_سرمایه_داری، برای زدنِ این ایده ی اساسی و کارگشا و سودمند، شروع میشه.
پ.ن: پاشنه آشیلِ انقلاب اسلامی، #اقتصاده، از اینرو تو این برهه، خط مقدم ما هم اقتصاده و بایستی هم در "سطحِ تئوریک و نظری" و هم در "سطحِ قانونگذاری" و هم در "سطح عمل و اجرا" به مصافِ #لیبرال_سرمایه_داری بریم...
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: اقتصاد یکی از نقطهضعفهای ماست
🔻اگر اقتصاد کشور وضع مطلوبی پیدا کند در همۀ اوضاع کشور تاثیر میگذارد. میشود گفت در دین و دنیای مردم تاثیر میگذارد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
✍️ به استحضار می رسانیم؛ از ابتدای راه اندازی کانال تاکنون در سه حوزه ی مختلف سلسله یادداشت هایی تقدیم شما فرهیختگان ارجمند شده است که در بالا پین شده اند. موضوعات عبارتند از:
1️⃣ #غرب_شناسی
2️⃣ #مکتب_های_ادبی_غرب
3️⃣ #توسعه
🔸️ مطالبی که اکنون در قالب سلسله یادداشت در حال تقدیم به عزیزان هستیم؛ چکیده ی کتابِ خوب و کاربردیِ #دولت_و_بازار می باشد که تا پایان ماه مبارک به اتمام خواهد رسید.
🔸️ و بعد از ماه مبارک رمضان در سه موضوع ذیل از منابع دست اول، سلسله یادداشت هایی تقدیم خواهد شد.
1️⃣ بررسی #جریان_روشنفکری_در_ایران و سیر تطور آن
2️⃣ #تاریخ_عقائد_اقتصادی
3️⃣ #رابطه_علم_و_دین
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
🔰 مردمی سازیِ اقتصاد یعنی چه؟
مردمی سازیِ اقتصاد یعنی؛ تحقق و اجرایی شدنِ کامل و دقیقِ #اصل_۴۳ قانون اساسی، خاصتا بندِ دوم آن. [با دقت بخوانید و بر روی آن تأمل نمایید.]
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
🔰 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
أَيْنَ مِثْلُ خَدِيجَةَ صَدَّقَتْنِي حِينَ كَذَّبَنِي النَّاسُ وَ وَازَرَتْنِي عَلَى دِينِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِي عَلَيْهِ بِمَالِهَا إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَنِي أَنْ أُبَشِّرَ خَدِيجَةَ بِبَيْتٍ فِي الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبِ الزُّمُرُّدِ لَا صَخَبَ فِيهِ وَ لَا نَصَب
مثل خديجه پيدا نخواهد شد. خديجه در آن هنگام كه مردم مرا تكذيب كردند، مرا تصديق نمود، و مرا با ثروت خود براى پيشرفت دين خدا يارى نمود. خدا به من دستور داد خديجه را به قصر زمرّدى كه در بهشت دارد و هيچ رنج و زحمتى در آن نيست بشارت دهم.
📚 بحار الأنوار، ج۴۳، ص ۱۳۱
🔰 بیانیه حوزه علمیه امام خمینی درباره جنجالهای اخیر؛ فرآیند بازگشت مالکیت زمین در حال انجام است.
🔸️ حجة الاسلام و المسلمین صدیقی از زمان تأسیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) در سال ۱۳۸۲، در نظر داشتند مجتمعی فرهنگی-آموزشی به منظور فعالیتهای فرهنگی و جذب نوجوانان ذیل حوزه علمیه تأسیس نمایند. به همین منظور، ثبت موسسهای فرهنگی-آموزشی وابسته به حوزه علمیه در دستور کار قرار گرفت تا امکان بهرهمندی از مزایای قانونی موسسات آموزشی فراهم گردد.
🔸️ با توجه به فراهم نبودن شرایط و امکانات، این مهم به تأخیر افتاد تا اینکه در آبانماه ۱۴۰۲، فردی که سالها امین مجموعه حوزه بوده و خدماتی به حوزه داشت، مامور انجام کار میشود اما در فرآیند ثبت اساسنامه، امضای تولیت محترم و برخی دیگر از اعضا جعل و اساسنامهای با عنوان «غیرتجاری» اما با شرح وظایف تجاری و با سهام افراد حقیقی، برای این موسسه تنظیم و ثبت میگردد.
🔸️ بعد از ثبت موسسه مذکور با عنوان «موسسه غیرتجاری پیروان اندیشههای قائم»، تولیت حوزه با اعتماد به فرد مذکور در تنظیم اساسنامه بر مبنای توافقات و خط مشی تعریف شده، با حضور در دفترخانه، سند بخشی از زمین حوزه را به موسسه مذکور منتقل نموده و آن را امضاء مینماید.
🔸️ بعد از اطلاع از تخلفات صورت گرفته در تحریف اساسنامه و جعل امضاء، دستور بازگشت زمین به حوزه صادر و مراحل اداری آن در حال انجام است و پس از نهایی شدن، اطلاعرسانی خواهد شد.
🔸️ در حال حاضر، اموال حوزه امام خمینی (ره) تهران از جمله ملک مذکور، در اختیار کامل این حوزه میباشد و هیچ تصرفی از طرف موسسه و افراد حقیقی در آن انجام نشده است.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از احمد نبویان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راههای اصولی برای گسترش #مشارکت_مردم در اقتصاد، ایجاد و گسترش شرکتهای #تعاونی است
در چنین شرکتهایی که نمونههای موفقی مانند باشگاه ورزشی بارسلونا، شرکت موندراگون و ... (معرفی ۳۰۰ شرکت تعاونی برتر ۲۰۲۲) بجای اینکه تمرکز ثروت در دست یک فرد باشد و همه برده و نوکر او باشند، همه کارگران خود مالک و سهامدار شرکت و تصمیمگیرنده در آن هستند.
در این کلیپ توضیحات کوتاهی در مورد شرکت موندراگون را ملاحظه میفرمایید.
👈دولتها بجای تصدیگری مستقیم(اقتصاد کمونیستی) و واگذاری اقتصاد به سرمایهداران(اقتصاد سرمایهداری) باید به ایفای نقش جدیِ حمایتی، هدایتی و نظارتی در ایجاد و گسترش تعاونیها بپردازند!
#جهش_تولید_بامشارکت_مردم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
‼️برای جهش تولید باید فعالیت های غیرمولد را نقره داغ کرد!
🔻تولید وقتی جهش میکند که فعالیت های غیر مولد به صرفه نباشد، اکنون اینگونه نیست؛ بسیاری از دلالی در بازار ارز، سکه و ملک یک شبه ثروتمند میشوند. عایدی بادآورده از واردات، قاچاق و واسطه گری هم از همین قبیل است.
♦️ اینکه طرح مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان مالیات بر سفته بازی چند سالی است در مجلس خاک میخورد، یعنی هنوز نفهمیدیم باید راه کسب درآمد از سفته بازی را به سرعت و با شدت بست.
🔻 اینکه خودمان در بازار سکه پاشی و ارزپاشی میکنیم، یعنی خودمان آتش سفته بازی را شعله ور میکنیم!
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
🔰کارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر حقوق می گیرند؟ در تصویر با جزئیات مشاهده بفرمایید.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
نظام سرمایه داری صدها سال تلاش کرده تا ساختارهای لازم برای پیشبرد اهدافش را ایجاد کند. مثلا برای ایجاد بورس اوراق بهادار که چیزی جز یک بازار نیست، هزاران صفحه مقررات تدوین کردند، ساختارهای حقوقی و نرمافزاری گستردهای ایجاد کردند و مدام تکمیلش کردند. با این وجود، هنوز کامل نیست و در بحرانها، سوراخهای جدید کشف میشود. اونوقت تا حرف از قالبهای اقتصادی اسلامی مثل تعاون، مشارکت، انفاق،.. میزنیم، در حالی که به لحاظ نظری قابل خدشه نیستند، همان اول میگویند "نمیشود"
چقدر تلاش کردید؟ کدام مقررات را تدوین و کدام ساختار را ایجاد کردید که به "نمیشود" رسیدید؟
@DrRezaGholami
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
1_10487711405.mp3
11.76M
🔹چند برداشت از اقتصاد مردمی
🎙 محمد جواد توکلی
🕰 ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
🌐 ۲۳امین مدرسه شبهه پژوهشی، موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
🔻 اقتصاد مردمی به مفهوم اقتصاد #غیردولتی، #غیرمتمرکز، #غیرتکاثری، #تکافلی و #تعاونی
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جریانی جالب در فضای مجازی😳🤔
این روزها تعداد زیادی از ایرانیان که با رویای بهشت اروپا از کشور مهاجرت کرده بودند اقدام به پرده برداری از واقعیت دنیای خارج از ایران نموده اند.
🔸بهشتی که سالها برای جوانان ما ساخته بودند امروز به جهنم مبدل شده...
📌حیف است این کلیپ ها به دست مردم نرسد
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
📚کتابِ #دولت_و_بازار، فصلِ سوم، بخش چهارم [پایانی]
🔰همانطور که سابقا در یادداشت ها گفته شد؛ نهاد های مالیِ بین المللی از جمله "صندوقِ بین المللیِ پول" و "بانک جهانی"، همواره کشورهای در حالِ توسعه را به "آزادسازیِ تجاری و مالی" تشویق کرده و اتخاذ این سیاست ها را به عنوانِ تنها راه توسعه تبلیغ کرده اند. در بسیاری از کشورها این سیاست ها هر چند با رونقی مصنوعی همراه شده، اما دیری نپائیده که "بحران کسری حساب جاری"، "تراز منفی پرداخت ها"، "انباشتِ بدهی خارجی" و " کاهش تولید و ارزش پول ملی" دامن گیرِ کشورهای تابع این سیاست ها شده است.
کشورهایی همچون #آرژانتین، #ونزوئلا و #ترکیه، نمونه ی عینیِ تبعیت محض و بی کم و کاست از سیاست های #نئولیبرالیستی است که سرنوشتِ آن در مقابلِ چشمانِ دیگر کشورها قرار دارد. برای اطلاع از جزئیات ِاتفاقاتی که به سببِ پیاده سازیِ #نئولیبرالیسم در کشورهای نامبرده رُخ داده به صفحاتِ ۲۱۰-۲۶۱ از فصلِ سومِ کتابِ #دولت_و_بازار رجوع شود.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
🔰 امام حسن مجتبی علیه السلام:
اَنَا الضّامِنُ لِمَنْ لَمْ يَهْجُسْ فى قَلْبِهِ اِلاَّ الرِّضا اَنْ يَدْعُوَ اللّهَ فَيُسْتَجابَ لَهُ
كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مىكنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند.
📚 كافى، ج ۲، ص ۶۲، ح ۱۱