📛تشدید #رفلاکس اسید معده
🍅همانطور که میدانید گوجه فرنگی ماهیت اسیدی دارد؛ بنابراین، پس از مصرف بیش از حد گوجه فرنگی، به دلیل اسید معده اضافی ممکن است #سوزش_معده یا رفلاکس اسید را تجربه کنید.
🍅 اگر از استرس گوارشی رنج میبرید یا علائم GERD (رفلاکس معده) دارید، باید به راحتی گوجه فرنگی را حذف کنید. علائم آلرژی به گوجه فرنگی اغلب بلافاصله پس از مصرف میوه بروز میکنند.
🍃🍂 👈
🍅تاثیر گوجه فرنگی تازه یا خشک شده بر #لاغری
🔺این خوراکی را خورد کنید و به عنوان میان وعده بخورید، در سالاد بریزید یا حتی همراه پروتئین مورد علاقه برای ناهار تفت بدهید.
🔺گوجه فرنگی مصارف زیادی دارد و سرشار از لیکوپن، بتاکاروتن و آنتیاکسیدانهایی است که فقط پس از پختن و فرآوری شدن افزایش مییابند و به کاهش ذخیره چی بدنتان کمک میکنند.
🍃🍂 👈
🟢 پیشگیری از #سنگ_کلیه
♦️با توجه به اینکه در طب سنتی ایران، پیشگیری از بیماریها اصل درمان است بنابراین برای پیشگیری از تشکیل سنگ علاوه بر اصلاح سبک زندگی، داشتن ورزش، تحرک لازم و تغذیه مناسب در صورت ابتلا به بیماریهای گوارشی با توجه به اینکه یکی از علل تولید سنگ در طب سنتی مشکلات گوارشی خصوصا سردی معده است باید در گام اول مشکلات گوارشی درمان شود.
🍃🍂 👈
🔰 تسکین #سوزش_معده
♦️جوش شیرین نوعی آنتیاسید طبیعی است که به طور موثری در عرض چند دقیقه تاثیر خود را میگذارد و در نتیجه سبب میشود که سوزش معده سریعا تسکین یابد. برای استفاده از جوش شیرین مطابق با مراحل زیر پیش بروید:
➖ابتدا 1 قاشق چایخوری جوش شیرین را با یک لیوان آب مخلوط کنید.
➖ ترکیب حاصل را برای تسکین فوری، بنوشید.
➖ همچنین میتوانید چند قطره آب لیمو نیز به این محلول اضافه کنید.
🍃🍂 👈
مصرف میوه و سبزیجات خوش اخلاق تان میکند‼️
🟢 در مطالعهای روی حدود 3500 مرد و زن، که در ژورنال انگلیسی روانپزشکی منتشر شد، احتمال گزارش #افسردگی از سوی کسانی که برنامهی غذایی سرشار از غذاهای کامل در یک سال گذشته زندگیشان داشتند، پایینتر از کسانی بود که مقادیر زیادی دسر، غذاهای سرخشده، گوشتهای فرآوری شده، غلات تصفیه شده و لبنیات پرچرب مصرف کرده بودند.
🟢 مطالعات قدیمیتر نشان دادهاند که آنتیاکسیدانهای موجود در میوهها و سبزیجات و اسیدهای چرب امگا3 در ماهی با کم شدن خطر ابتلا به افسردگی، مرتبط است.
🟢 فولات، ویتامین ب موجود در دانهها، مرکبات و سبزیجات تیره مانند اسفناج، روی انتقالدهندههای عصبی که خلق و خو را مورد تاثیر قرار میدهند، اثرگذار هستند. ممکن است که خاصیت محافظتیِ برنامههای غذاییِ حاوی مواد غذایی کامل به دلیل تاثیر فزاینده این مواد مغذی باشد.
🍃🍂 👈
چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به #گواتر هستند ⁉️
📍احتمال ابتلا به گواتر در هر فردی امکان پذیر بوده اما افرادی که در خانواده شان سابقه بیماری تیروئید دارند بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.
📍زنان بالا 40 سال که با نزدیک شدن به دوران یائسگی و نوجوانان به دلیل تغییرات هورمونی بیشتر مستعد ابتلا به گواتر هستند.
🍃🍂 👈
👄رنگ پریده شدن لب
◾️اگر لبها دچار رنگ پریدگی شده باشد این موضوع ناشی از بیماری است. در این حالت احتمالاً فرد به طور بلند مدت از کمبود جریان خون به اندامها رنج میبرد و مواد مغذی به بخشهای مختلف بدن نمیرسد.
◾️این موضوع میتواند ناشی از #کم_خونی باشد و فرد باید نسبت به درمان آن توجه لازم را داشته باشد.
🍃🍂 👈
چطور مصرف #کلسیم را افزایش دهیم⁉️
🔹در صورتی که دچار علائم کمبود کلسیم شدهاید، سعی کنید کلسیم مورد نیاز بدنتان را عمدتا از طریق منابع غذایی تامین کنید.
🔹 با اینکه لبنیات به عنوان منبعی سرشار از کلسیم به شمار میرود، سایر اجزای موجود در آن باعث میشوند عدهای از آدمها برای حفظ سلامت استخوانهایشان نتوانند از این ماده غذایی بهره ببرند.
🔹به این ترتیب میتوانید از سایر مواد غذایی سرشار از کلسیم از جمله ماهی سالمون و ساردین (که به همراه استخوانهای ماهی کنسرو شدهاند)، کلم کالی، بروکلی، برگ خردل، برگ شلغم و دانههای کنجد استفاده کنید.
🔹برای جذب بهتر مکملهای کلسیم نیز توصیه میشود، سیترات کلسیم یا کلسیم سیترات مالات را دستکم در دو وعده مجزا، به همراه غذا میل کنید. ممکن است برایتان جالب باشد که آب کچالو (سیب زمینی) نیز حاوی کلسیم است.
🍃🍂 👈