فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شکست تحریمهای آمریکا علیه ایران از زبان کارشناس شبکه الجزیره
-
کانال هادی سیاسی:
@hadisyasi
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 آیا ایران در قضیه هدف قرار دادن پهپاد گلوبال هاوک بزرگنمایی نکرد؟! / ساقط کردن این پهپاد چقدر مهم بود؟
📡به روایت کارشناس اسرائیلی مسائل امنیتی، رون بن یاشای.
👈این مصاحبه در روز سرنگونی پهپاد انجام شده است.
@hadisyasi
فردای پس از عاشورا
چرخش روزگار ما را به فردای روز عاشورای سال 61 هجری قمری کشانده است. عاشورا به ظاهر پایان زندگانی آنانی است که سبک زندگی حسینی را مبنا و معیار زیست خود قرار دادند و بر سر پیمانشان با امامشان تا سر جان ایستادند و سرنوشتشان به چنان مرگي باشکوه ختم شد که برای همیشه تاریخ حیات ابدی یافتند و عند ربهم یرزقون شدند و نامشان قلب همه عاشقان عزت و حقیقت را پس از قرنها میلرزاند!
فردای عاشورا اما سرآغاز سبک زندگی نوینی است که با محوریت و پرچمداری زینب کبری(س) آغاز میگردد، برای آنانی که هنوز پس از حسین(ع) زندهاند! این انفجار حقیقت، باید رسولانی همچون زینب(س) داشته باشد تا اولا پیام شهیدان را به همه بشریت در همه اعصار برساند، ثانیا اجازه ندهد تا پروپاگاند یزیدیان و مافیای تاریخ حقیقت را وارونه کند و صدای شهیدان را در حلقوم خفه نمايد! ثالثا: منتقم خون شهیدان مظلوم بشریت شده و تداوم بخش راه شهیدان باشند و یزیدیان عالم را رسوا کنند! واگر غیر از این بود، زندگی بی حسین(ع) و پس از حسین(ع)، زندگی آنانی است که تن به هر خفتی میدهند تا زنده بمانند!
این تعبیر جاودانه که «آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، و آنان که ماندهاند باید کاری حسینی کنند، وگرنه یزیدیاند!» دکترینی برای فردای پس از عاشورا است! برای همه آنانی که حماسه کربلا و نهضت اباعبدالله(ع) را آرمان و الگوی زندگی خود قرار داده اند و اینک پس از حسین(ع) همچنان زنده هستند!
فرموده اند که: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» و این تفسیر حقیقی تقابل تاریخی جبهه حق و باطل است که امروز در قرن پانزدهم هجری به صف آرایی جبهه مقاومت در برابر اردوگاه استکبار جهانی رسیده است. امروز ملت بزرگ ایران پرچمدار نهضتی بزرگ در مواجهه با یزیدیان زمانه هستند که با همه توان به تقابل با عدالت و آزادی بشریت صف آرایی کردهاند. امروز درخت تناور مقاومت چهل ساله ملت ایران شاخ و برگهای خود را در سطح جهان از فلسطين و لبنان و سوریه و عراق تا افغانستان و یمن گسترانده است. این اردوگاه امروز تاب و توان و خواب و راحتی را از دشمن ربوده و آن را جان به لب کرده است.
امروز حسینی بودن، ایستادگی و حمایت از این اردوگاه است و فهم این حقیقت که انقلاب اسلامی تداومبخش حماسه عاشورا است، مهمترین دستاورد عزاداری حسینی است که اگر با انجام وظیفه همراه شود، میتواند متضمن سعادت دنیا و آخرت باشد.
اگر قرار باشد سبک زندگیمان از دیروز تا فردای عاشورا تفاوتی نکرده باشد، آگاه باشیم که ذیل باران رحمت حسین(ع) تنها به حداقلهایی قناعت کردهایم! هیئت رفتنها و سینهزنیها و حسین حسین گفتنها، زمانی نجاتبخش و ارزشمند است که به یاریرسانی به امام جبهه حق بینجامد!
✍معیار
@hadisyasi
چه باید کرد؟
«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان: «ایران باید به پایبندی کامل به توافق هستهای بازگردد، در غیر این صورت این ریسک وجود دارد که ما امکان حصول یک خروجی مسالمتآمیز برای حل مسئله را از دست بدهیم.»
سخنگوی اتحادیه اروپا: «ما همواره به صراحت اعلام کردهایم تعهد ما به توافق هستهای، به پایبندی کامل ایران [به این توافق] بستگی دارد. ما به ایران توصیه میکنیم تمام فعالیتهای ناهمخوان با تعهداتش ذیل برجام را به عقب بازگردانده و از هر اقدام دیگری که حفظ و اجرای کامل این توافق هستهای را تضعیف میکند، خودداری کند.»
اروپا پس از خروج آمریکا از زمان برجام، که بیش از یک سال از آن میگذرد، وظیفهاش این بود که با طرح سخنان فریبنده و اعلام اینکه در مقابل آمریکا و در کنار ایران است، زمینهساز حفظ توافق هستهای شود و پایبندی تهران به تعهدات هستهای را تضمین کند تا همراه با حفظ تعهدات ایران در برجام، آمریکاییها بتوانند کارزار فشار حداکثری علیه تهران را آغاز و به خیال خود تهران را تسلیم کنند!
اما حالا پس از شکست این سناریو و کاهش تعهدات هستهای ایران در پاسخ به بدعهدی طرفهای غربی، شاهد تغییر مواضع پایتختهای اروپایی هستیم. آنها که پیش از این از اقتدار اروپا در مقابل آمریکا و توانایی خود برای حفظ برجام و تأمین منافع ایران بدون حضور آمریکا سخن میگفتند و حتی مدعی بودند خود نیز با آمریکا درگیرند و قصد عبور از واشنگتن را دارند، حالا از ناتوانی خود در برابر آمریکا سخن به میان میآورند! تا بیش از پیش روشن شود همه آنچه اروپاییها میگفتند بازی و لفاظیای بیش نبود! در چنین شرایطی پرسش این است که ایران چه باید بکند؟
پاسخ سخت نیست. توافق هستهای فارغ از آنکه چقدر درست یا غلط تدوین و تصویب شد! امروز دیگر عملاً مفهوم خود را از دست داده است و امید بستن به احیای آن بیش از همیشه عبث مینماید! اکنون راه صلاح همان است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب همواره بر آن تأکید کردهاند؛ ناامیدی مطلق از خارج مرزها و امید بستن به جوانان و توان داخلی کشور.
معیار
@hadisyasi
❗️ #نکته
🔹آشکشک خاله نیست!
#حسین_شریعتمداری
🔸خودسوزی سحر خدایاری که به گفته پدر آن مرحومه از نوعی بیماری عصبی رنج میبرده و در حال مداوا بوده است، با واکنش هماهنگ و سؤالبرانگیز طیفی از نان به نرخ روزخورها که برخی از آنها نیز سوابق سیاهی در کارنامه خود دارند، روبهرو شد. طیف یاد شده بلافاصله بعد از انتشار خبر، به دروغ ادعا کردند که وی در اعتراض به محکومیت ۶ ماهه خود از سوی دستگاه قضائی دست به خودسوزی زده است! و با تکیه بر این دروغ، انبوهی از ناسزاها و تهمتهای ناروا و مندرآوردی را نه فقط نثار دستگاه قضائی کردند بلکه زیر و روی نظام را هم از اتهامات واهی بینصیب
نگذاشتند!
همسانی و همزمانی هجوم مورد اشاره این احتمال را قوت میبخشد که طیف مورد اشاره از قبل برای این اقدام پلشت و نفرتانگیز هماهنگ شدهاند! دروغپردازی هماهنگ آنان در حالی صورت میپذیرفت که برخورد قاطع دستگاه قضائی با مفسدان اقتصادی عرصه را بر غارتگران اموال عمومی و دزدان بیتالمال تنگ کرده است و از سوی دیگر دشمنان بیرونی که اخیراً چند شکست ننگین را تجربه کردهاند به شدت محتاج سوژهای برای سیاهنمایی علیه اسلام و انقلاب هستند. حرکت پلشت و هماهنگ طیف مورد اشاره اگرچه با روشنگریهای انجام گرفته بینتیجه ماند ولی برای مدتی هرچند کوتاه جامعه را به تشنج و تشویش کشاند. از برخی سایتهای حقالعملکار که پول میگیرند تا حرف مفت بزنند! و یا شماری از به اصطلاح سلبریتیهای بیشخصیت انتظاری نیست که اهل انسانیت و اخلاق و حقجویی و مردمدوستی باشند، آنها بارها نشان دادهاند کاسهلیسهای بیهویتی هستند که اگر پایشان را روی حبه انگور بگذارند سقشان شیرین میشود! ولی این اقدام زشت و سخیف از کسانی که عنوان نمایندگی مردم را - به حق یا به ناحق- برپیشانی خود نهادهاند، قابل توجیه نیست. اقدام این دو نماینده را نمیتوان در حد و اندازه یک «خطا» ارزیابی کرد، چرا که وقتی خطا به تکرار مینشیند دیگر نامش خطا نیست، «خط» است! و نباید از سوی مراجع ذیصلاح نادیده گرفته شود. چند سال قبل در یکی از یادداشتهای کیهان، با اشاره به نمونههای مشابه آورده بودیم «نمایندگی مجلس آش کشک خاله نیست» که مردم و نظام به مصداق آن ضربالمثل معروف چارهای جز تحمل آن نداشته
نباشند!
مگر دروغپردازی و تشویش اذهان عمومی و زمینهسازی برای آتش تهیه دشمن، آنهم نه یک بار و دوبار و ده بار، بلکه انجام پیدرپی این حرکت سخیف جرم نیست؟!
✍کیهان
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، و تلگرام
@hadisyasi
کمالطلبیکور و جنگ هوشمند دشمن
1- در دوره بسیار خطیری به سر میبریم که انباشته از موفقیتها و فرصتهای بزرگ و در عین حال تهدیدهای پیچیده است. اگر موقعیتشناس نباشیم، در انواعی از پیچ و خمهای جنگ هوشمند گرفتار میشویم. یا سرخوردگی به ما دست میدهد، یا دچار عافیت طلبی و خستگی میشویم، یا در کام درگیریهای فرعی سقوط میکنیم و به اشتباه، به جای شلیک به دشمن، همدیگر را میزنیم، و یا مجالی فراهم میکنیم که دشمنِ سرخورده، روحیه بگیرد و از موقعیت ضعف خارج شود.
2- برخی انسانها فاقد آرمانند. محافظهکاری، موجب انحطاط و پسرفت است. اما در مقابل، آرمان گرایانی هستند که به مقدورات و مقتضیات توجه نمیکنند. انسان بدون کمال طلبی سقوط میکند. اما همین، گاه میتواند ضد خود عمل کند و موجب افسردگی، بیتفاوتی و رها کردن آرمانها در میان مدت شود، یا به سربازگیری از سوی دشمنان جبهه حق بینجامد. روانشناسان میگویند در مقابل کمال گرایی مثبت که میتواند انگیزه و امید ایجاد کند، کمال گرایی منفی، فرد را به افسردگی و سرخوردگی سوق میدهد. با کمال طلبی فاقد «بصیرت، صبر، دور اندیشی، ملاحظه مضیقهها»، حتی ائمه معصومین (ع) هم متهم میشوند؛ چنانکه خوارج آلوده به نفوذ و بیبصیرت، با امیر مومنان علیهالسلام، و سپس، دیگرانی با سایر ائمه علیهمالسلام کردند و آن بزرگواران را -نعوذ بالله- متهم به کوتاهی نمودند! وقتی پیش افتادن از ائمه معصومین اتفاق افتاده، لابد رفتار مشابه در دوره غیبت معصوم و حاکمیت ولایت فقیه محتمل الوقوعتر است.
3- جبهه استکبار و ضد انقلاب، به شهادت کارنامهشان ضد بشریت و ضد عدالت هستند. اما همین طیف غوطهور در فساد و ظلم، وقتی به انقلاب اسلامی و کارنامه آن میرسند، ژست کمالگرایی میگیرند تا یاس را به افکار عمومی تزریق کنند. هر تلاشی برای خدمتگزاری و اصلاح امور و مبارزه با نابهنجارها انجام میشود، زیر سؤال میبرند و چنان ناچیز و ناکافی نشان میدهند که مردم به ویژه انقلابیون مطالبه گر، از پای صیانت از انقلاب پراکنده شوند. نفوذیهای چپ نما در تاریخ ما یک انحراف همیشگی بزرگ محسوب میشوند که با انقلابینمایی کوشیدهاند نهضت را به بیراهه ببرند و در نهایت پیش پای آمریکا و انگلیس قربانی کنند. از توده ایها و سازمان مجاهدین خلق بگیرید تا برخی چپ نماهای پس از انقلاب، برخی عناصر منسوب به حلقه انحرافی، و این آخر سری، طیفی از مدعیان اصلاحطلبی.
4- مبارزه با جبهه استکبار به مرحلهای بیسابقه و حساس رسیده است. جبهه صهیونیسم مسیحی، جنگ در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را با سرشکستگی واگذار کرده و شاهد اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی در منطقه است. آنها در فتنه 78 و 88، بهاشرافیت خائن به انقلاب امید بسته بودند و به عنوان سرمایه بزرگ خود یاد کردند. در چند سال اخیر هم امید داشتند از طریق ترویج اعتماد به غرب و در پوشش توافق و نُرمالیزاسیون، از انقلاب اقتدار زدایی کنند. اما با تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب در همین دوره، پیروزیهای بزرگ جبهه مقاومت رقم خورد و به تحقیر آمریکا و انگلیس در خلیجفارس انجامید. افکار عمومی اکنون، هم دستاوردهای مقاومت را میبینند و هم تلخی اعتماد به دشمن را در معاش خود میچشند. اکنون فصل نتیجهگیری و شروع مجدد است. همین، دشمن و برخی مدیراناشرافیت زده و ناکارآمد را که آدرس اعتماد به دشمن را دادند، نگران میکند و به صرافت میاندازد تا دل مشغولی و اولویتهای جامعه را جا به جا کنند.
5- عطریانفرعضو مرکزیت حزب کارگزاران اخیرا گفت «دولت برای اینکه بتواند از برجام، ظرفیت تبلیغاتی و انتخاباتی بگیرد -چون مردم ظرفیت امنیتی را براحتی نمیفهمند- یک ظرفیت دیگر به برجام بار کرد و آن ظرفیت اقتصادی است. این خیلی بزرگتر از واقعیت بود و به پیکره دولت آسیب زد». این اعتراف، شبیه سخنان مدیر روزنامه شرق است که گفت «مبالغه درباره برجام را قبول دارم. این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»! در اوج هیجان مذاکرات، ادعا این بود که با توافق، 150 میلیارد دلار دارایی ایران به کشور برمی گردد و 200 میلیارد دلار هم سرمایهگذاری خارجی با خود میآورد. برجام را با سراب 350 میلیارد دلاری، شیرین سازی کردند. اما گزارشهای علنی از آخرین مذاکرات در پاریس حاکی از این بود که حضرات آمادهاند 11تعهد اروپا و همه آن وعدهها را در ازای وعده اعتبار 15 میلیارد دلاری بفروشند و از تعهدات لغو تحریمهای بانکی و مالی و نفتی صرف نظر کنند!
🔻ادامه دارد🔻
@hadisyasi
6- دولتمردی اخیرا گفت «مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بیدقتیها، غصه جدیدی بر مردم وارد شود. نباید برخی تندرویها و مسیرهای غیردقیق و مردم آزار در جامعه بروز کند. زنان و کارگران ما احساس میکنند بعضی از حقوق آنها مراعات نمیشود». آیا حیف و میل 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی برای سه درصد رانت خوار، و تحمیل تورم حداقل 42 درصدی به 97 درصد مردم وتحمیل شکاف طبقاتی، مصادیق آزار و غصه دار کردن نیست؟ چگونه است که از خودکشی یک دختر سی ساله و ازدواج نکرده که دارای اختلال روانی بوده، سوژه ضرورت رفتن زنان به ورزشگاه را علم میکنند اما نمیگویند برای انبوه جوانان محروم از ازدواج و اشتغال چه کردهاند؟ وقتی دبیر سابق ستاد هماهنگی اقتصادی دولت -که صلاحیتش برای شهرداری تهران از سوی وزارت اطلاعات رد شد اما به اصرار آقای روحانی، حکم او امضا گردید- همسر جوان خود را با شلیک پنج گلوله کشت، طیف حامی دولت پای قاتل ایستادند، حیثیت مقتول بیپناه را لکه دار کردند و گفتند «مهدور الدم بود»! اما نه از روحانی، و نه از ابتکار و جنیدی و مولاوردی صدایی در نیامد. حالا اما همین طیف برای حقوق زنان اظهار نگرانی میکنند.
7- طیف مذکور به بهانه صدور حکم اولیه برای چند کارگر نیشکر هفت تپه، وکیل مدافع کارگران شدند. اما هرگز از نوع کارگران به ویژه کارگران بیکار شده هفت تپه، به خاطر سوء مدیریت فاحش اقتصادی و واگذاریهای مسئله دار عذرخواهی نکردند. مگر نه اینکه نیشکر هفت تپه را آذر ۹۴ به قیمت ۵ درصد ارزش واقعی شرکت فروختند؟ و مگر نه اینکه مدیریت «رئیسستاد انتخاباتی رئیس دولت در آذربایجان شرقی» بر سازمان خصوصیسازی، آغاز نابسامانی در برخی کارخانهها و ندادن ماهها حقوق به کارگران و اعتراض آنان بود؟ آیا با زدن چوب حراج به نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...، برای کارگران و خانوادههای آنها دلسوزی میکردند که حالا طلبکار شدهاند؟! حلقههایی که مرتکب برخی تخلفات و مفاسد شدهاند، اکنون از اهتمام و جدیت دستگاه قضایی در دوره جدید احساس نگرانی میکنند و بنابراین از هر نوع مسئلهسازی یا حاشیهپردازی استقبال میکنند.
8- ضریب جینی که نشانگر میزان فاصله میان طبقات پایین و بالاست، در دولت نهم و دهم، به شکل محسوسی پایین آمد. علت، در هدفگذاری برای خدمترسانی و توانمند کردن طبقات پایینتر بود. مدیران، بیشتر در میان مردم بودند، مشکلاتشان را میشنیدند و برای کاهش آن تلاش میکردند. ضریب جینی از رقم 0/425 در سال 84 (آغاز دولت نهم) به 0/365 در سال 92 کاهش یافت. اما پس از دولت یازدهم، بهطور پیوسته و مداوم بالا رفت و در سال گذشته به رقم 0/409 رسید. برخی مدیران چند سال است - حتی پس از بههم خوردن برجام- پُز افزایش فروش نفت به 2/5 میلیون بشکه را میدهند. بماند که ما، قبل از برجام تا 1/5 میلیون بشکه نفت میفروختیم اما حالا این رقم، به زیر چند صد هزار بشکه رسیده و تحریمها نیز شدیدتر از قبل برگشته است. اما نکته مهم این است که در این شش ساله افزایش و کاهش درآمدهای نفت، ضریب جینی علیالدوام رو به افزایش بوده است. یعنی مدیریت اشرافی، کمترین اهتمام را برای کاهش شکاف طبقاتی داشته، بلکه برخی سیاستگذاریهایش موجب تشدید این شکاف شده است. این سوءمدیریت و اولویت قائل نشدن به طبقات محروم را نمیشود به تحریم نسبت داد.
9- افکارعمومی مطابق این واقعیتهای غیرقابل خدشه، به عبرتهای مهمی نزدیک شده که میتواند پشتوانه مقاومت مقتدرانه در حوزه دیپلماسی، و انتخاب تصمیمگیران خدوم و جهادی در سیاست داخلی باشد. در این شرایط، نیروهای مدعی دلسوزی برای انقلاب و مردم، حق ندارند جبهههای جدیدی باز کنند که مجددا تشخیص را برای مردم دشوار کند، یا توجهات را از اولویتها به درگیری در جبهه خودی بکشاند. نقشه دشمن منهزم در منطقه، تکمیل پازلی بزرگ برای القای ناتوانی و ناامیدی و بنبست در کشور است، و در این مسیر، حتما به مستند کردن انگارهسازیهای خود با گفتار و رفتار افراد منسوب به جبهه انقلاب بیش از هر چیز دیگر نیاز دارد. هیچ یک از ما اگر در خانواده خود بدترین دعواها را هم داشته باشیم، به اسم نقد و نهی از منکر، در کف کوچه و خیابان، پردهدری و آبروریزی و همدیگر را هو نمیکنیم. کسانی که نسبت به خانواده خود این قدر غیورند، چگونه میتوانند نسبت به حیثیت خانوادهای در تراز یک ملت خوندل خورده و نظام برآمده از آن، بیمبالات باشند؟ روحیهای که دشمنان و مفسدان و متخلفان، از مشاهده مجادلات اینچنینی میگیرند، بدیل و نظیر ندارد. «وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم وَاصبِروا. إِنَّ الله مَعَ الصّابِرينَ».
🔻ادامه دارد🔻
@hadisyasi
10- مبارزه برای حق و عدالت، سختترین جنگهاست و بدون جبههسازی و همافزایی نیروها و شناخت درست از موقعیت جبهه خودی و دشمن به سرانجام نمیرسد. بلکه حتی میتواند موجب بدفهمی و شلیک به جبهه عدالت شود یا دستکم، به هدف دشمن در پروژه القای غرق مصنوعی (قطع امید کردن و تسلیم شدن) کمک برساند. چاره چیست؟ نوعی از آرمانخواهی که امید و اهتمام را پمپاژ کند و نه دلزدگی و رها کردن مسئولیت، یا سربازگیری شدن برای رفتار انتحاری در خدمت دشمن. درگیریهای فردی، یا فرد را مستهلک میکند، یا او را به خود اجتهادی میکشاند، یا اولویتهای کلان را لابهلای حواشی گم میکند. و البته افتادن در دام بدخواهان نیز یک احتمال است. جمعیتهای سالم، افراد را از افراط و تفریط بازمیدارد؛ همچنانکه نمیگذارد افراد با انگیزه حقطلبی، طعمه دشمنان شوند. این کلام حکیمانه از امیر مومنان علیهالسلام خطاب به انقلابینماهای خوارج است که فرمود «وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَهًْ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تفرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنانكه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ». (خطبه 127 نهجالبلاغه).
🔺یادداشت کیهان🔺
@hadisyasi
رد پای خیانت : از سبد کالا تا دختر آبی
✍️چرا خبرگزاری خبرآن لاین وابسته به تیم انتظامی و علیرضا معزی (دو مدیر ارشد دولت)، دروغ "صدور محکومیت قضایی علیه مرحومه "سحر خدایاری" را منتشر کرد، آب به آسیاب دشمن ریخت و موجب به صف کردن طیفی از نمایندگان و روزنامه ها و سلبریتی ها شد؟
🔹به همان دلیل که بعد از نقش آفريني هاي گسترده منافقين و سلطنت طلبها در سناریوی #دختر_آبي، "مورگن اورتگاس" سخنگوي وزارت خارجه آمريكا از پس پرده آفتابی شد.
♦️اورتگاس در نشست خبري، با لباس آبی و تصاويري از سحر خداياري شرکت کرد؛ کسی که در اثر بیماری روانی ( واحتمالا تدارک و تحریک مسبوق به سابقه در موارد مشابه) خودکشی کرد. اما سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، همین کار را برای میترا ایستاد که با شلیک پنج گلوله یک تکنوکرات غربگرا و فعال در فتنه 88 به قتل رسید، نکرد.
🔹و نیز به همان دلیل که خبر آن لاین 19 بهمن 1392 (چند روز پس از ماجرای مشکوک و شرم آور توزیع #سبد_کالا) در تحلیلی وقیحانه، با عنوان "جایزه بهترین کارگردانی برای حسن روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی" نوشت:
🔻«توزیع سبدکالا به مردم با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
🔻او دقیقا همین اتفاق - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت [!!] به عبارت دیگر روحانی به یک نمایش داخلی برای ارائه در جشنوارههای سیاسی خارجی نیازمند بود.
🔻نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته است «شما در اخبار دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعهاش توزیع کرده تا نشان دهد کاهش هدفمند و محدود تحریمها، تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است».
🔻به هر حال این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا در میان مردم داشته است، این که تحریمها بر روی مردم ایران تاثیر مستقیم و انکارناپذیر داشته؛ این که اوضاع اقتصادی مردم ایران نه تنها رو به راه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند.
🔻درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به #تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!!
@hadisyasi
پایگاه خبریـ تحلیلی «المانیتور» نوشت: دیدار «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی با «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه در شهر «سوچی» دستاورد چندانی برای او نداشته است. او خواستار برگزاری دیدار سهجانبهای میان مشاوران امنیت داخلی روسیه، اسرائیل و آمریکا با حضور خودش، «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا بود که این خواسته او به دلیل امتناع پوتین ناکام ماند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 از کانال هادی سیاسی دیدن فرمایید👇👇👇
سروش
| https://sapp.ir/hadisyasi
ایتا
| https://eitaa.com/hadisyasi
تلگرام
| https://t.me/hadisyasi
#تحلیل_کوتاه
🔴 تحلیل سهسطحی از حضور مقتدی صدر در تهران
🔻 حضور مقتدی صدر در حسینیه امام خمینی را میتوان در سه سطح بررسی کرد:
🔹 فردی: ویژگیهای شخصیتی مقتدی
🔹 داخلی: سیاست داخلی عراق
🔹 منطقهای: پیامدهای آن برای منطقه غرب آسیا
1⃣ #فردی: مقتدی، محبوبترین رهبر فعلی در عراق است. علاوه بر کمیت هواداران، کیفیت ارادتمندان به وی نیز قابل اعتناست. بسیاری از عراقیها، مقتدی را نه تنها رهبر سیاسی، بلکه پیشوای اجتماعی خود نیز میدانند و حاضرند با کوچکترین بیانیه صدر، به خیابانها بیایند!. محبوبیت مقتدی در عراق ناشی از عواملی چون وابستگی به خاندان صدر، فسادستیزی، نپذیرفتن مناصب سیاسی و اجرایی، مخالفت با دخالت بازیگران خارجی در عراق، صراحت در بیان مواضع و تأکید بر همان شعار مشهور «قرارنا العراقی» است. از اینرو تعبیر دیدار اخیر به تغییر راهبردهای سیاستورزی مقتدی، کمی #عجولانه به نظر میرسد. براین اساس این احتمال وجود دارد که مقتدی در روزهای آینده برای رعایت خط مشی خود، موضعی نهچندان همسو با سیاستهای ایران اتخاذ کند. (دقت شود)
2⃣ #داخلی: از منظر سیاست داخلیِ عراق، حضور مقتدی صدر در تهران این پیام را به طرفهای عراقی منتقل میکند که اولاً ایران آماده است با همه افراد و جریانهای عراقی، تعامل سازنده داشته باشد و ثانیاً هیچیک از طرفهای عراقی نمیتوانند نقش تهران را به عنوان یک بازیگر مهم منطقهای نادیده بگیرند. بنابراین جایگاه ایران در انگارههای ذهنی و سیاستورزانه مسئولان دولتی و رهبران عراقی ارتقا خواهد یافت.
3⃣ #منطقه: از منظر تحولات منطقهای نیز حضور مقتدی در ایران و نشستن کنار فرمانده نیروی قدس سپاه، در میانه آتشافروزی اسرائیل از آمرلی تا البوکمال، پیامهای روشنی دارد. هرچه صف بازیگران منطقهایِ نزدیک به ایران فربهتر باشد، رویاروییها دشوارتر و پرهزینهتر خواهد بود.
🔹باید به انتظار تحولات آینده نشست...
اندیشکده تبیین
🔴زمانه
@hadisyasi
🔶 قدرت برای هدم ظلم!
🔹 یکی از پیامهای قیام و شهادت #حسین_بن_علی (ع)، هشدار برای توجّه نسبت به مسئله «قدرت» است. اینکه قدرت نباید در دستان #بنیامیه قرار بگیرد، مضمون قطعی پاسخی است که #امام_حسین (ع) به مروانبنحکم میدهند:
💬 «ما اهلبیت رسول خداییم و حقّ همیشه در میان ماست، و زبان ما جز به حقّ سخن نمیگوید. من خود از پیامبر خدا شنیدم که میفرمود: خلافت بر دودمان #ابوسفیان و بر آزادشدگان (به دست پیامبر پس از فتح مکّه) و فرزندان آنها، حرام است.»[1]
🔹 بنابراین یکی از مهمترین مسائل أباعبدالله الحسین (ع) #قدرت است. او به هر قیمتی قدرتطلب نیست، امّا روشن است که اگر امثال ایشان (ع) قدرت را در دست نگیرند، امثال #یزید و #شمر، صاحبان قدرت و اختیار مردم خواهند شد. قدرتطلب بودن در نگرش خاندان #رسول_خدا (ص) نسبت به خاندان ابوسفیان و امثال ایشان، دو ماهیّت کاملاً متفاوت و بلکه متضاد دارد؛ در اوّلی به وسیله قدرت است که راه رسیدن به قرب پروردگار و #بهشت هموار شده و کسانی که سدّ از این راه میکنند یا هدایت میشوند یا رفع میگردند، امّا در دوّمی قدرت در جهت #استعمار و #استثمار نوع بشر به خدمت گرفته خواهد شد و هدفی جز #جهنم و شهوت و غضب برایش متصوّر نیست.
🔹 بنابراین کدام انسان عاقلی حاضر میشود به خاطر أمر موهومی چون «اخلاقی نبودنِ قدرتطلبی» اجازه دهد تدبیر دنیا و آخرت مردم به دست اشرار و اراذلی چون یزید و شمر بیفتد؟! این چه رذیلهایست (قدرتطلبی) که به خاطر ترکش، باید حکومت طاغوت و استکبار را پذیرفت؟! جز این نیست که اگر قدرت و قدرتطلبی نجس خوانده شد و حکم بر حرمت و وجوب ترکش داده شد، همانا بزرگترین خدمت به استکبار و طاغوت در عالم اتّفاق افتاده است و در ظلمشان مشارکت میشود. آنچه که باید موضوعیّت داشته باشد نه صرف مبارزه با ظالمان که اقدام علیه ظلم و ریشهکن ساختن آن است. به خاطر همین است که برای ریشهکن نمودن ظلم در عالم نیاز به قدرت است و تا این میل در یاران حقّ به وجود نیاید، ظلم ریشهکن نخواهد شد.
📚 پینوشت:
1. الفتوح، ابناعثم کوفی، ج 5، ص 23 و 24.
✍🏻 #گروه_سیاسی
💠اندیشکده برهان
@hadisyasi