🌸☄🌸☄🌸☄🌸☄🌸
☄
⭕️سعادت و لذت در قرآن (بخش دوم)
🔶يكی از مباحث مهم علم اخلاق مقوله #سعادت و #لذت است، و اينكه سعادت چيست؟ و لذت كدام است؟ مقوله ای است كه ذهن علمای اخلاق را به خود مشغول داشته است. در اين نوشتار به تعريف #سعادت و #لذت از منظر #قرآن_کریم پرداخته ميشود.
🔷واژه #فلاح به معنای #رستگاری به كار ميرود؛ رستن از گرفتاریها و رنجها و موانع و رسيدن به هدف و مطلوب انسان، در راه رسيدن به مقصد و #هدف خود، پيوسته با موانع و گرفتاریها و دشمنانی درگير است، ولی با #تلاش و #جهاد ميتواند، اين گرفتاریها را بر طرف سازد و موانع را از سر راه برداشته به هدف و مطلوب خويش نايل شود كه در اين صورت ميگويند: #رستگار شد، يعنی رست و رها شد، يا راحت شد و بر دشمن چيره گرديد. در چنين مواردی از واژه #فلاح استفاده ميشود. #قرآن_کریم نيز در مواردی واژه #فلاح را بكار برده است. از آن جمله، روزی كه بنا بود ساحران فرعون، به دستور وی در برابر موسی خودنمايی و عرض اندام كنند.
🔷قرآن نقل میکند كه فرعون برای تشويق و دلگرمی به آنان گفت: «وَقَدْ أَفْلَحَ الْيَوْمَ مَنِ اسْتَعْلَى؛ [طه،۶۴] امروز آن كسی كه چيره شود رستگار خواهد شد»، و به جای پيروزی و چيره شدن بر خصم، واژه #افلح را بكار ميبرد، چنانكه در زمينه معنوی نيز، درباره كسانی كه از رنج و گرفتاری دنيا رهيده و در صحنه ديگری به آسودگی وارد ميشوند، از همين واژه #افلح استفاده شده و به آياتی بر ميخوريم؛ مانند اين آيه كه میفرمايد: «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَكَّى؛ [اعلی،۱۴] هر آينه پاكان رستگار شدند. و آيهای كه ميفرمايد: «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا؛ [شمس،۹] هر كه در پاكی آن (نفس) كوشيد رستگار شد»؛ و در آيه اول سوره مومنون ميفرمايد: «قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ؛ هر آينه اهل ايمان رستگار شدند».
🔷آری #تزكيه و #تهذيب_نفس برای رسيدن انسان به #فلاح و #رستگاری نه تنها موثر است، بلكه #راهمنحصربهفرد خواهد بود. چنانكه در آيات ديگری بعنوان #نتيجه_عبادات و غايت كارهای شايسته انسان مطرح شده، و همراه با كلمه لعل بكار برده شده است؛ مثل آنجا كه ميفرمايد: «وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ [جمعه،۱۰] بسيار خدا را بياد آريد، شايد #رستگار شديد»، و آيهای كه ميفرمايد: «وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ [ال عمران،۱۳۰] از خدا پروا کنید تا رستگار شويد». در اين گونه موارد كه خداوند ميخواهد مردم را وادار به #تقوا، به ذكر خدا، به اجتناب از معاصی كند، با استفاده از جمله «لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» بيان ميفرماید كه #هدفنهايیانسان #فلاح است و به انسان می آموزد كه برای رسيدن به آن بايد اين كارهای خوب را انجام دهد، و آن كارهای زشت را ترك كند. #ادامهدارد...
نویسنده: آیتاللهمصباحيزدی (اخلاق در قرآن)
منبع: وبسایتمرکزمطالعات و پاسخگوییبهشبهات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🔷شهید حاج #قاسم_سلیمانی :
🔸انقلاب ما به دوران #نبوت خویش رسیده و ما باید آمادگی خود را بالا ببریم.
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️مصاف کودکان با قتلگاهی به نام #فضای_مجازی (بخش دوم)
🔶در #جنگ_رسانهای و فرهنگی، بیشترین اقشاری که در معرض آسیب و تهدید قرار دارند #کودکان و #نوجوانان به شمار میآیند؛ افرادی که اگر به درستی تحت مدیریت و تربیت والدین و مربیان قرار نداشته باشند آیندهی تاریکی در انتظار آنها خواهد بود.
💠نگاهی اجمالی به مختصات و پیچیدگی #جنگ_نوین؛ با نگاهی اجمالی به مختصات و پیچیدگی #جنگ_نرم و آرایش نظامی حاکم بر آن میتوان به تفاوتهای ماهوی آن با سایر جنگها پی برد.
1⃣گستردگی میدان نبرد و قتلگاهی به نام فضای مجازی
🔷یکی از تفاوتهای اساسی #جنگ_نوین با جنگهای نظامی را میتوان در #گستردگی_میدان_رزم آنها مشاهده کرد. نوعاً در جنگهای نظامی، میدان محدودی متأثر از لطمات جنگ شده و مناطق دیگر از آسیبهای آن دور میمانند. این در حالی است که در #جنگ_نوین و #رسانهای نوعاً #مناطق_فراوانی آلودهٔ آثار و تبعات شوم جنگ شده و تقریباً منطقهٔ امن و آرامی را در جامعه و معرکه جنگ نمیتوان مشاهده کرد.
🔷چنانکه وجود گوشی های هوشمند و #بشقابهای_مسموم و زهرآلود #ماهوارهای در محیط خانواده، این #آسیب و تهدیدها را هزار چندان می نماید. #گوشیهای_هوشمندی که در غفلت و سهلانگاری والدین، زمینه ذبح ناجوانمردانه کودکان را فراهم کرده و خوشبختی و سعادت واقعی را از آنها سلب کرده است.
2⃣تلفات و خسارتهای مرگبار و جبران ناپذیر
🔷دومین تفاوت #جنگ_نوین با جنگ های نظامی و رایج دنیا را میتوان در #میزان_تلفات و #سنگینی_خسارتها مشاهده کرد. با کمی دقت و تأمل در میزان خسارتهای برجای مانده از جنگ سخت، متوجه خواهیم شد که در این جنگها نوعاً به زنان و کودکان و سالخوردگان آسیب کمتری وارد شده و بیشتر به مردان جنگی و کسانی که در میدان نبرد حضور دارند، آسیب وارد میشود.
🔷این در حالی است که در کارزار #جنگ_نوین و رسانهای حتی کودکان و زنان و سالخوردگان نیز در امان نبوده و همه آنها در معرض آماج #شدیدترین #بمبارانهای_رسانهای و میکروبی #دشمن قرار دارند. بمبهای میکروبی و ویروسی که #فکر و #روح و اندیشه و #عملکرد_افراد را نشانه گرفته، به طوریکه نه فقط حیات مادی و دنیوی #کودکان و نوجوانان، بلکه #حیات_اخروی #همه_اقشار جامعه انسانی را در معرض فنا قرار داده و سعادت واقعی را از جامعه انسانی سلب مینمایند. #ادامهدارد...
منبع: وبسایترهروانولایت
#جنگ_نرم
#فضای_مجازی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️رونمایی از کالا با جلوهگری زنان (بخش اول)
🔶اگر #غرب در جهت #منافع_سرمایهداری و لیبرالیسم از زیبایی و فریبندگی #زن برای #عرضهمحصولاتتجاری خود بهره ببرد، جای تعجب نیست، اما نگاه شیء انگارانه به زن از سوی صاحبان سرمایه و شرکتهای تبلیغاتی در #ایران چه توجیهی دارد؟
🔷در اینکه تحول ساختاری اجتماع دارد #جامعه را به سوی #مصرفگرایی پیش میبرد، شکی نیست، زیرا تبلیغات دیداری و شنیداری رسانههای رسمی و مجازی، بیلبوردها، اتوبوسها، مراکز خرید و دیوارهای شهر، همهجا را پرکردهاند، تا سبکی متفاوت از رفتار، تفکر، روابط انسانی، تغذیه و پوشش را در سطح جامعه رواج داده و زندگی ایرانی و اسلامی ما را دستخوش تغییر کنند.
💠چرا حضور #زنان در #تبلیغات_تجاری اهمیت دارد؟
🔷امروزه که رقابت تنگاتنگ میان صاحبان سرمایه، برای جذب مخاطب و افزایش افزوده و فروش هرچه بیشتر محصولات برقرار است و #مبلغانتجاریغرب هم از دیرباز، #زنان را بهعنوان اهرم تبلیغی مؤثر برای اقناع مخاطب، جهت خرید کالا، میدانستند، #فرهنگتجاریخود را به نام «تجدد و تمدن» به خورد جوامع دیگر داده و آن را نمادی از مدرنیته معرفی میکنند.
🔷از سوی دیگر، زنان چون نگاه تنوعطلب و دقیقتری نسبت مردان دارند و بیشتر مجذوب تغییرات میشوند، با استقبال از #دیدگاه_غرب، که با #شعار_آزادی و #حضور_بانوان در عرصههای اجتماعی، و نیز حمایت از حقوق اجتماعی زنان، توانستند، بر از خودبیگانگی زنان، سرپوش بگذارند، به میدان آمدند و برخی هم با #تبرج و #خودنمایی، با بیحرمتکردن و کاستن ارزش زن مسلمان، به عرصه تبلیغات وارد شدند، تا فروشندگان و تولیدکنندگان و تجار بتوانند برای گرمی بازارها از آنها بهره ببرند. #ادامهدارد...
نویسنده: صدیقه شریفی
منبع: تبیان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب در حکمی حجتالاسلام محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند
@Farsna
تبیین
رهبر انقلاب در حکمی حجتالاسلام محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند @Farsna
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی
🔹جناب حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته، اکنون که آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
🔹انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
🔹ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه. ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
🔹رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری. خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف. سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
@Farsna