✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش دوم)
🔶با مهار فضای احساسی و هیجانی و #بسترسازیفضایعقلانی و نیز ارائه آگاهی های لازم به جامعه، به ویژه در مورد #ملاکهای_اصلح و استفاده درست از رسانه ها و فضای مجازی میتوان ذهنیت مردم جامعه را در مسیر #انتخاب_اصلح هدایت کرد. برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
1⃣فراهم کردن #بسترهایرشدعقلانیت و منطق و به حداقل رساندن تصمیم گیری بر اساس احساسات
🔷چرا که تعقل و #عقلانیت، گنجی نهان است در #اسلام، و به ویژه #قرآن_کریم و روایات مکرر بر لزوم تعقل تاکید شده است؛ به عنوان مثال بر اساس برخی روایات رسالت پیامبران، رشد دادن گنجینه های عقول که در حالت عادی همچون دفینه ای مخفی در دل خاک هستند معرفی شده است.[۱] البته تعقلی که در اینجا مد نظر است، #تعقلی است که انسان را در #مسیر_رشد و هدایت واقعی قرار داده و با عقلانیتی که تنها هدفش دستیابی به منافع مادی و دنیایی است تفاوت دارد.
🔷از طرفی این مساله از آنجایی اهمیت خود را پیدا می کند که همواره با بالا گرفتن شور و شوق #انتخاباتی، احساسات و هیجانات کاذب و بیش از حد، بر فضای سیاسی کشور غلبه پیدا کرده، و در نتیجه امکان #تصمیمگیریهایعقلانی و منطقی را سلب میکند، و در نتیجه افرادی که اقدام به گزینش میکنند، متاثر از این فضای احساسی شده و #انتخابهایی میکنند، که بعدها ممکن است خود نیز از آن #پشیمان شوند.
🔷این در حالی است که با #توسعه_عقلانیت و منطق در کشور، هر گونه تصمیم سازی بر اساس محاسبه گری و عقلانیت و بدون تاثیرپذیری از فضای احساسی به وجود آمده، صورت خواهد پذیرفت و حتی روزگاری کار به جایی خواهد رسید، که اساساً فضای احساسی و هیجانی غیر منطقی به وجود نیاید.
🔷در چنین شرایطی نه تنها #انتخابات، بلکه هر #تصمیم_سازی دیگری در کشور بر اساس #اصول_عقلانیت و منطق صورت خواهد پذیرفت و شاهد برخی تصمیمات آنی اتخاذ شده در فضای احساسی همچون عزل و نصب های احساسی، تصمیم گیری های کارشناسی نشده و... نیز نخواهیم بود. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] فَبَعَثَ فِيهِمْ رُسُلَهُ وَ وَاتَرَ إِلَيْهِمْ أَنْبِيَاءَهُ لِيَسْتَأْدُوهُمْ مِيثَاقَ فِطْرَتِهِ ... وَ يُثِيرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُول. [نهج البلاغه، خطبه ۱]
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
#رئیسی_تنها_گزینه_است
مسئله صالح مقبول و اصلح غیرمقبول یک ترفند همیشگی و خاص برای ضربه به جامعه رای کاندیدای اصلی جریان راست بوده و طی ادوار مختلف تکرار شده که هسته طراحی کننده آن باندهای قدرت خاص و پوسته تبلیغاتی آن جوانان ساده لوح بودند.
اما در فقره #رئیسی باید گفت ایشان نه تنها صالح بلکه اصلح و در کنار آن مقبول اکثریت قاطع است. شرایط کنونی کشور به گونه ای است که ورود کسی جز ایشان در قامت ریاست جمهوری به صلاح کشور نبوده و از همین رو اصلح و بهترین گزینه می باشد.
✅هسته اصلی گفتمان رهبری در مورد دولت آینده مسئله مبارزه با فساد است که به خوبی در سخنرانی های مختلف سیگنال های آن را ارسال کرده اند.
✅ این مبارزه با فساد توسط هیچ کسی، تاکید می شود توسط هیچ کسی جز #رئیسی قابلیت عملیاتی ندارد دوستان همان گونه که دچار فضای وهم آلود از فضای بین الملل بوده در مسائل داخلی و مسئله ویژه مبارزه با فساد دچار وهم هستند.
✅ صرف دستیابی به جایگاه حقوقی ریاست جمهوری به شما قدرت و اجازه و مبارزه با فساد را نمی دهد. جریان های پنهان قدرت و باندهای بالادستی مافیایی بسیار قدرتمند تر از آن هستند که صرف دستیابی به جایگاه حقوقی ریاست جمهوری به شما توان و اجازه برخورد و تقابل با آنان را بدهد زمانی که از جریان های قدرت صحبت می شود کسانی هستند که یک کابینه به دست آنان تعیین و اداره می شود یک شبکه مالی گسترده راهبری می شود یک گروه عظیمی از افراد قدرتمند دولتی و غیردولتی توسط آنان اداره می شود.
#رئیسی به دلیل نفوذ کلامی ویژه و ابزارهای قدرت خاصی که در دست دارد تنها گزینه واقعی برای مبارزه با فساد به معنا درست و واقعی آن است #رئیسی نه تنها می تواند با مفاسد شبکه ای مبارزه کند بلکه می تواند جریان های قدرتی که در آینده کشور سهیم هستند را متعادل و تنظیم کند، #رئیسی تنها گزینه است.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
پیرمرد روستایی میگفت رای میدم تا بخشدارمون رو عوض کنم
این سطح فهم و درک از #رای_میدهم رو چرا بعضی از تحصیلکردههای ما ندارند ؟!
چرا نمیفهمند ۳۰۰ هزار مدیر دولتی در سراسر کشور با تغییر دولت عوض میشن؟!
#انتخابات
#من_رای_میدهم
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️اسراف و تبذير در قرآن (بخش دهم)
💠صراط مستقيم
🔷 #درجامعهاسلامی براساس نگرش خاص اسلام، بايد تمام حركت ها و روش ها در #كليه_شؤون و ابعاد حياتی، در مسيری ويژه قرار گيرد كه در اصطلاح خاص مكتبی، از آن #صراط_مستقيم و طريقه وسطی، سواءالسبيل يا راه ميانه و خط عدالت تعبير ميشود. #صراط_مستقيم راهی است كه خداوند متعال برای انسان در نظر گرفته و از اين راه است كه انسان ميتواند به #كمال_لايق خود برسد و گذشتن از آن، توام با سلامت و عافيت از #پل_صراط در جهان ديگر است، و آن خط و مسيری است كه در دو لبه پرتگاه سقوط در دره هولناك بدبختی هلاك و عذاب واقع شده است.
🔷راهروان اين صراط به هر طرف بلغزند خواه چپ يا راست، به جانب افراط و تفريط، جلو افتادن از ديگر رهروان يا عقب ماندن، تهور و بیباكی يا جبن و ترس بیمورد، پرگويی يا سكوت و بالاخره خواه لغزش به سوی اسراف و اتراف و تبذير باشد، يا به سوی بخل و امساك و تقتير، در هر حال #گمراهی است و #انحراف و #شقاوت. امام علی(ع) ميفرمايند: «راست و چپ گمراهی است و راه راست جادهای است غيرقابل انحراف؛[۱] و به تعبير ديگر، رهرو واقعی اين طريق خود امیرالمومنین(ع) در جای ديگر ميفرمايد: «هر كس به سمت راست و چپ برود مذمتش كرده و از تباه شدن و مفسده برحذرش داريد».[۲]
🔷و نيز آن حضرت در مورد مفسدهگران ميفرمايد: «و اخذوا يمينا و شمالا؛[۳] مفسدين با پيش گرفتن راههای گمراهی راست و چپ از #صراط_مستقيم هدايت، چشم پوشيده و محروم شدند». بنابراين روشن است كه #اسراف و #تبذير و بخل و تقتير در صراط مستقيم مكتب اسلام جايی ندارد و خروج از راه تعادل است. #ولخرجی و ريخت و پاش های متكبرانه بر روش مترفين و نازپروردگان، لغزش و انحراف به سمت راست بوده و #بخل و تقتير و امساك، سقوط در جهت چپ و جذب شدن به اصحاب شمال ميباشد. #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] نهجالبلاغه، خطبه۱۶، ص۶۹
[۲] همان، خطبه۲۱۳، ص۷۰۴
[۳] همان، خطبه۱۸۰
نویسنده: محمدرضا عطايی - مجلة مشكاة، ش ۵۵
منبع: وبسایتمرکزمطالعات و پاسخگویی به شبهات
#اسراف
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️ #امام_خمینی(ره):
🔷ای #غربزده ها! ای اجنبی زده ها! ای انسان های میان تهی! ای انسان های بی محتوا، به خود آیید، همه چیز خودتان را غربی نکنید.
📕صحیفه نور ، جلد ۷ ، صفحه ۵۵
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش پنجم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای #دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و #عملکرد_ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم که این مسأله در این دوره به دلیل ضعف عملکردی دولت و تحقق پیدا نکردن مطالبات به حق مردم، نمود بیشتری پیدا کرده است.
⭕️حفظ و تقویت امنیت و اقتدار کشور (۱)
🔷برای #امنیت امروز کشور مجاهدت ها، تلاش ها و ایثارهای فراوانی شده است و جوان های عزیزی جان خود را فدا کرده اند که نمی توان به سادگی آن را نادیده گرفت و نسبت به آن بی تفاوت بود. اگر آن عزیزان با جان و ایثار خود، امنیت کشور را حفظ کردند، پاسداشت و قدردانی از این ایثار و مجاهدت ایجاب می کند که ما نیز سهم خود را نسبت به امنیت کشور ادا کنیم؛ یکی از جلوه های آن حضور و #مشارکتدرانتخابات است که #نماداقتدارملی و تقویت کشور است.
🔷از نتایج حضور و مشارکت مردم در انتخابات و بالا رفتن جنبه مقبوليت نظام، اين است که #دشمنان را #مأیوس نموده و از حجم توطئه های آنان می کاهد و انگیزه و جرأت پیگیری دشمنی را از آنها خواهد گرفت. #انتخابات #مظهر_قدرت یک کشور است، و کشوری که از این پشتوانه برخوردار باشد در #عرصهبینالمللی به عنوانی کشوری قدرتمند شناخته می شود، هر چند در ظاهر به آن اعتراف نکنند و این مسأله در معادلات سایر کشورها با آن تأثیر گذار خواهد بود.
🔷هر چه ميزان #مشارکت_مردمی در #انتخابات بالاتر باشد زمينه #مداخله_دشمنان نيز کمتر خواهد شد و اين مطلبی است که حتی بدخواهان نظام نيز بدان اعتراف و اذعان دارند؛ چنانکه یکی از عناصر مخالف نظام در برنامه ای در شبکه بی بی فارسی از مردم ايران درخواست کرد که يا در انتخابات مشارکت نکنند، و يا اگر مشارکت هم کردند در خيابان ها به ابراز شادمانی نپردازند؛
🔷چرا که اگر چنين اتفاقی رخ دهد، آنان در زمينه لابی کردن با کشورهای بيگانه، برای تعيين نماینده ويژه برای بررسی مسائل حقوق بشری در ايران، دچار مشکل خواهند شد؛ چرا که وقتی #مشارکت_مردم در انتخابات بالا باشد و مستندات آن نيز توسط نمايندگان جمهوری اسلامی ايران در مجامع بين المللی پخش شود، کشورهای دیگر به ويژه کشورهای غير غربی، تمايل چندانی برای همراهی با کشورهای غربی به منظور تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ايران در امور حقوق بشری از خود نشان نمیدهند. #ادامهدارد...
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش سوم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۱)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷الف) #تقوا که يکی از شرايط #رياست_جمهوری و به عبارت بهتر يکی از معيارها برای #انتخاب_اصلح است. #امام_علی (ع) در نامه به مالک اشتر به مسئله #تقوا تاکيد دارند و فرموده است: «امره بتقوی الله»؛[۱] البته #تقوا با تمام ابعاد آن. به عنوان مثال وقتی کانديدايی در معرفی خودش و همچنين در زمان #تبليغات_انتخاباتی رعايت کند و به ديگر کانديداها تهمت نزند، و در چارچوب حرف بزند و وعده و وعيد ندهد، و خلاصه #تقوای سياسی، اجتماعی و... داشته باشد، يکی از #بهترين_ملاکها برای انتخاب میباشد.
🔷ب) #ولايتپذيربودن، همانطور که #امام_علی علیه السلام فرموده است: «و والی الامر عليک فوقک»؛ [نهج البلاغه، نامه ۵۳، ص ۳۲۶] و بر این اساس #رئیس_جمهور بايد از اول تا آخرين روز زمان رياست جمهوری اش از #ولی_فقيه اطاعت کند.
🔷ج) داشتن روحیه #قانون_پذیری: چنانکه امام خمینی (ره) بارها بر این موضوع تاکید کرده و معتقد بودند: «در اسلام #قانون است. همه تابع قانونند و قانون هم قانون خداست. قانونی است که از روی #عدالت_الهی پيدا شده است. قانونی است که قرآن است، قرآن کريم است و سنّت رسول اکرم(ص) است. همه تابع او هستيم و همه بايد روی آن ميزان عمل کنيم. فرقی ما بين اشخاص نيست در قانون اسلام، فرقی ما بين گروه ها نيست».[۲] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] نهج البلاغه (ترجمه دکتر شهيدی) نامه۵۳ ص۳۲۵
[۲] صحيفه امام، ج۹ ص۴۲۵
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⛔❗آقای محسن رضایی درطی این هشت سال چرا سکوت کرد ؟
❗آقای رضایی همانکسی بود که در تاریخ ۹۴/۹/۲۶ در پیامی بمنظور تبریک به تیم مذاکره کننده هسته ای ، منتقدین و مخالفین برجام را جمعی افراط گر توصیف کرد که پیروزی های برجام را برنمی تابند .
❗و به طعنه گفتند بعضی ها پیروزی برجام را برای مردم جام زهر توصیف میکنند .
❗و متعاقب آن نامه ای به رهبری نوشتند و از خدمات شایان ظریف ، تیم مذاکره کنند روحانی تقدیر کردند که نهایتا رهبری بزرگوار مجبور شدند موضع بگیرند و بگویند چه شده ، هنوز که نتیجه ای حاصل نشده و .....
❗و جالب اینکه در سال ۹۷ آقای محسن رضایی مواضعی ۱۸۰ درجه بر خلاف سال ۹۴ گرفتند و به برجام انتقاد شدیدی کردند .
❗پس این چه تدبیر و چه سیاستی است که در تصمیماتشان متزلزل هستند .
❗در واقع باید گفت : آقای رضایی
مقام معظم رهبری هم جزو منتقدین برجام هستند و برجام را خسارت محض نامیدند و ملت هم برجام را هم خیانت هم زیانبار میدانند ، پس لابد رهبری و ملت که از آنها مطالبه رای داری هم افراط گر هستند ؟
🔴خواص بی بصیرت🔴
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🅾جناب محسن رضایی !
✅شما بالاخره با FATF موافقی یا مخالف؟
در مجمع تشخیص که همیشه مخالف بودی ،و چند مورد علیه آن حرف زدی
آیا سر حرف خود هستی یا تغییر موضع دادی؟
✅در انتخابات ۸۸ هم ابتدا هماهنگ با موسوی و کروبی از سران فتنه ،گفتی تقلب شده ،بعدا گفتی تقلب تهمت بود و حرفت را پس گرفتی ...
✅چرا محکم روی نظراتت نمی ایستی؟
چرا ثبات نظر نداری؟
🔴جناب رضایی
✅شما که مدعی هستی شهید خرازی ،باکری و همت را تربیت کردی !!!!
✅سعی کن مثل اون شهیدان بزرگ ،محکم و جدی و ثابت قدم و حامی ولی فقیه باشی
✅تزلزل و تذبذب در عقیده و مواضع سیاسی برازنده یک سردار و فرمانده دفاع مقدس نیست
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✳️محسن رضایی :
من توانستم از بین جوانان گمنام ،شهیدان باکری،خرازی و همت ها را تربیت کنم
🔵جناب محسن رضایی
✅آیا این شهیدان بزرگوار هم اهل همدستی با هاشمی برای خوراندن جام زهر به امام بودند! ؟
✅آیا این شهیدان هم رفتند نزد امام بگویند ما نمیتوانیم ...!؟
آیا اگر این شهیدان با عظمت الان بودند با منحرفان مماشات می کردند؟
✅آیا واقعا شهیدان همت ،باکری و خرازی را شما تربیت کردید ؟
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#مهم
#بازی_اصلاح_طلبان_درزمین_برادر_محسن !
▪️یکم :
محسن رضایی را با همه سوابق حضورش در انقلاب بعنوان یک نیروی انقلابی نمی شناسم !
رفتار او هرگز در #تراز یک انقلابی بصیر قابل ارزیابی نبوده است !
▪️دوم :
محسن رضایی این روزها آرام و قرار ندارد !
#باور کرده که رئیس جمهور است !
👈هرچه جلوتر می رویم وعده هایش جنجالی تر می شود !
👈🏽مدام بر قول های نجومی اش به مردم می افزاید !
از یارانه ۴۵۰ هزار تومانی
تا وعده حقوق به زنان خانه دار
تا ساخت دو میلیون مسکن درسال
تا .....
👈🏾با هر حساب و کتابی که این ارقام را محاسبه کنیم دخل و خرجش اصلا با هم جور درنمی آید !
💥این را حتی اقتصاددان های انقلابی و منتقد دولت هم اذعان دارند که وعده های پرداخت نقدی به مردم حداقل برای دوسال اول هر دولتی #غیرممکن است !
👈🏾ضمن اینکه اساسا پرداخت های نقدی بدون کنترل تورم خسارتش به مراتب بیش از منافع آن است !
▪️سوم :
☝🏼اما ماجرا فقط این نیست !
آنچه مایه نگرانی است پشت صحنه ستاد محسن رضایی است !
عشق و علاقه برادر محسن به فتح جایگاه ریاست قوه مجریه چشمش را به شدت نابینا کرده !
👈حضور اصلاح طلب مکار و هفت خطی مثل #تاجگردون در ستاد رضایی حکایت از خیمه سنگین اصلاح طلبان بر هدایت رضایی به سمت و سوی خراب کردن آراء رئیسی دارد !
😎تردید نکنید که در ستاد رضایی به شدت #نفوذ صورت گرفته !
👈🏾 تاج گردون آمده تا از کاندیداهای جبهه انقلاب انتقام رد صلاحتیش در مجلس رابگیرد وگرنه این بشر بخوبی می داند که محسن رضایی انتخاب مردم نیست!
▪️چهارم :
آقایان زاکانی، جلیلی و قاضی زاده بهوش باشند و در روزهای پیش روی تبلیغات انتخاباتی، وعده های #پرداخت_نقدی رضایی را منطقی، مستند و با عدد و رقم به چالش بکشند و مردم را #هشیار کنند !
👈تمرکز بیش از حد بر همتی و مهرعلیزاده چالش بزرگتری را در این سوی میدان ایجاد کرده که باید در اسرع وقت برای خنثی کردن این #خطر چاره ای اندیشیده شود !
✔️برای مردم مستضعفی که در هشت سال حکومت داری روحانی در اداره معیشت زندگی به شدت دچار مشکل شدند، وعده های #سراب_گونه پرداخت نقدی رضایی وسوسه کننده است !
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🌸☄🌸☄🌸☄🌸☄🌸
☄
⭕️ويژگیهای #حكومت_مهدوی (عج) (بخش دهم)
🔶در اين مقاله نگاهی گذرا به ابعاد و زوايای گوناگون زندگی اجتماعی در جامعه نبوی #امام_مهدی(عج) داريم و از آنجا كه اين مساله نقلی، و مستند به خبرهای آسمانی و وحی است (وگرنه بر اساس محاسبات ديگر، آينده بشريت تاريك است) طبعاً با استفاده از آيات و روايات بايد مورد مطالعه قرار گيرد و نگارنده در اين مقاله از همين زاويه، وضع دنيا در عصر امام مهدی(عج) را ترسيم نموده است.
💠از نظر سیاسی (۲)
🔷در حدیثی دیگر وارد است: «فيفتح علی يديه مشارق الارض و مغاربها»؛ [۱]؛ «خداوند به دست #امام_مهدی (عج) شرق و غرب عالم را فتح ميكند». و در روایت دیگری میفرماید: «و يصير سلطاناً عليها»؛[۲] #امام_عصر (عج) سلطان ارض است و بر #كلكرهزمين حكومت خواهد كرد.
🔷آخرين روايت در اين بخش اينكه: «هنگامی كه امور و كارهای جهان به صاحب اين امر (امام زمان) برسد و به او منتهی شود، خداوند هر نقطه پستی از زمين را برای او بالا میآورد و هر نقطه مرتفع را پست ميكند. (پيداست كه مراد اين نيست كه زمين مسطح میشود و از كروی بودن در میآيد، بلكه با امكانات قوی علمی و صنعتی همه جهان را زير پوشش و در معرض ديد امام زمان قرار ميگيرد.) تا آنجا كه كل دنيا به مثابه كف دست انسان ميشود، آنگاه كدام يك از شما اگر مويی در كف دستش باشد آنرا نمیبيند؟! [۳] (امام عصر عج هم كل دنيا را میبيند و از همه اطراف و اكناف جهان با خبر است، و گرنه حكومت عادلانه بر همه زوايای ارض ممكن نيست)
🔷باری بسياری از جنگها و لشگركشيها و افساد در ارض و اهلاك حرث و نسل، مربوط به حكومتهای ستمگر است كه برای رسيدن به قدرت بيشتر به يكديگر میتازند و رقيب را قلع و قمع ميكنند و انسانها را نابود ميكنند و تاريخ، كشور گشايان و جلادان و آدم كشان فراوانی به خود ديده است، و وقتی بساط حكومتها بر چيده شد و يك #حكومت_جهانی در كل دنيا بود، با آن مردان نيرومند و آهنين اراده، و كل هستی هم در معرض ديد حاكم مركزی بود و دقيقاً بر همه جا نظارت و اشراف داشت و در همه جا #عدل و انصاف را مراعات نمود، ديگر وجهی برای نزاع و فتنه و فساد و قتل و غارت وجود ندارد، و لذا در آن هنگام جامعه بشری در كمال امنيت و آسايش به بندگی خدا و كوشش و تلاش می پردازد.
پینوشتها
[۱] بحار الانوار، ج۵۱، ص۱۴۶
[۲] منتخب الائر، ص۲۹۲
[۳] بحار الانوار، ج۵۲، ص۳۲۷
نویسنده: علیمحمدیخراسانی (مجموعه مقالات(۱) بررسی ابعاد وجودی حضرت مهدی عج)
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#امام_زمان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش چهارم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۲)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷د) #ساده_زيستی، دوری از تجملات و تشريفات؛ چنانکه امام خمینی (ره) بارها این مساله را مورد تاکید قرار داده و در مورد مسئولان می فرمودند: «آخرين نکته ای که در اينجا ... بايد از باب تذکر عرض کنم و بر آن تاکيد نمايم، مساله #ساده_زيستی و #زهد_گرايی ... است ... و از گرايش به تجملات و زرق و برق دنيا دون شان .... و اعتبار نظام جمهوری اسلامی ايران است پرهيز کنند و بر حذر باشند.»[۱]
🔷ه) #تخصصوتعهد که امام راحل (ره) همواره بر آن تاکید داشته و می فرمودند: «دولت بدون گزينش #اشخاص_متعهد و #متخصص در رشتههاى مختلف، موفق نخواهد شد و دولتمردان در گزينش همكاران، به #كاردانى و #تعهد آنان و بهتر خدمت كردن آنها به كشور، و در منافع ملت بودن آنان تكيه كنند، تا در پيش حق تعالى و ملت رو سفيد، و در امور موفق باشند، نه براساس دوستى و آشنايى و حرف شنوى. ...اين رويّه موجب ناكامى در خدمت به كشور است.»[۲]
🔷و) #حمايتازمحرومان و مستضعفان و حتی الامکان برخاستن از میان قشر مستضعف و طبقه پائين جامعه، تا بتواند از محرومان و مستضعفان حمايت کند و به فکر آنها باشد و به وضع معيشت آنها رسيدگی کند. پيامبر اسلام (ص) هم به پيروان خود توصيه ميکردند که از مستضعفان حمايت کنند و همچنين در يک روايتی از امام صادق(ع) آمده است که يکی از خصلت های مهم سلمان فارسی، آن بود که مستمندان و مستضعفان را دوست ميداشت و مجالست با آنان را بر مجالست با ثروتمندان ترجيح ميداد.[۳]
امام خمينی (ره) هم بر حمايت از محرومان و مستضعفان تاکيد ميکردند و در اين مورد فرموده اند: «توجه داشته باشند #رئيس_جمهور و وكلاى مجلس از طبقهاى باشند كه محروميت و مظلوميت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فكر رفاه آنان باشند».[۴] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] صحيفه امام، ج۲۰، ص۳۴۲
[۲] صحيفه امام، همان، ج۱۹، ص ۱۵۷ و ۱۵۸
[۳] بحارالانوار، ج۲۲، ص۳۲۷
[۴] وصيتنامه سياسی الهی امام(ره)
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد