eitaa logo
تجربیات خانوم خونه
23هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
11.1هزار ویدیو
161 فایل
سلام 😊 هرروز باکلی مطالب جديد #طب_سبک_زندگی__خانه_داری🏠 #ترفند_همسرداری👩‍❤️‍👨_آشپزی👩🏻‍🍳تربیت فرزند👨‍👩‍👧‍👧فرزند آوری 🤰🏻و..درخدمتتون هستیم مدیرکانال تبلیغات شبانه @yamahdeey8891 آیدی ادمین تبلیغات روزانه @Roza135. @SarbazeEemam
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹سلام بر امام حسین علیه السلام 🔹روزتون متبرک بنام امام حسین وحضرت ابوالفضل العباس و امام سجاد علیه السلام ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
یاقمر بنےهاشم❤️ از سوره "والشـمس" دلــم شد آگاه ڪہ از پے خـورشید ز راه آید مـاه یڪ روز پس از حسین عباس آمد لاحــول ولا قــــوه الا باللــــہ 🎉 میلاد حضرت عباس(ع) مبارک باد🎉🎊 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
‼️ توجه توجه ‼️ شماره تلفن حرم امام حسین علیه‌السلام شماره تلفن (1640) مستقیم به میکروفن ضریح امام حسین(ع) وصله هر درد دلی دارید به آقا بگید. (بدون پیش شماره است) کاملا رایگانه تا آخر شب وصله التماس‌دعا نشر بدید شاید کسی دلتنگ باشه 🥺🥺🥺 اگه زنگ زدید و دلتون شکست اول برای سلامتی و فرج مولامون دعا کنید بعد هم حاجتهای خودتون و بخواین بعد هم برای من بنده حقیر دعا کنید •┈•✾❀🕊💓🕊❀✾•┈•            ❤️ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
🌸 ســلام دوستان 🌷عیدتون مبارک 🌸امیدوارم امروزتون 🌷پُراز شادی ولبخند باشه 🌸الهی در روز 🌷میلاد حضرت عباس (س) 🌸موجی از خبرهای خوب 🌷و اتفاقات خوش بیاد تو زندگیتون 🌸الهی لحظه لحظه ی زندگیتون 🌷قرین عشق و آرامـش باشه .. 🌸صبح شنبه تون 🌷 بخیر و پراز شادی و نشاط ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه و خواص آش بلغور شير غذاهاي محلي استان كرمان نام غذا: آش بلغور شير مواد لازم: بلغور گندم: نيم كيلو شير: نيم كيلو بلغور شير خشك شده: يك ليوان سير: سه حبه برگ پيازچه خرد شده: دو قاشق غذاخوري سياهدانه: يك قاشق چايخوري نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم آرد گندم سبوس دار: نصف پيمانه سيب ترشي: سه عدد آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: ابتدا براي تهيه بلغور شير، بلغور را پاك كرده و در شير داغ مي ريزيم و به مدت نيم ساعت مي گذاريم دم بكشد. سپس بلغور شير را روي پارچه تميز ريخته و خشك مي كنيم. براي تهيه آش، يك ليوان بلغور شير را در قابلمه ريخته و مقداري آب به آن افزوده و پس از اينكه جوش آمد، برگ پيازچه و سير خرد شده، زردچوبه، ادويه و سياهدانه را اضافه مي كنيم و مي گذاريم بپزد. سپس سيب ترشي خرد شده را افزوده و بعد آرد حل شده در كمي آب را مخلوط كرده و مرتب هم مي زنيم تا بوي خامي آرد گرفته شده و گلوله نشود. در انتها نمك را نيز افزوده و در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با پيازچه خرد شده يا نعناع داغ تزيين مي كنيم. نظر متخصصين تغذيه: سبزي و سير در پيشگيري از يبوست و سرطان مفيد هستند. شير منبع خوبي از كلسيم مي باشد كه نقش مهمي در استحكام استخوان ها و دندان ها دارد. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
طرز تهیه باقلا قاتق باقالا کشاورزی .یا پاچ باقالا ..مخصوص گیلان .....300 گرم شوید ..      2 ق غذا خوری پر تخم مرغ        3 عدد نمک و فلفل و زردچوبه  روغن به میزان سیر.         دو حبه       ابتدا اگر باقالی تازه در دسترس ندارید باقالا کشاورزی را خیس بدید تا حدی پوستش به راحتی کنده بشه .باقالی را ابکشی کنید ..باقالی رو درست کردید باید ترد و شکننده باشه در قابلمه ریخته شوید و سیرو زردچوبه و روغن را میریزیم. به مدت چند قیقه تفت میدیم .بعد بهش اب سرد اضافه میکنیم به اندازه دو بند انگشت   چون باقالی که پخت حجمش بیشتر میشه . وقتی جوش امد سر میره بایدمراقب بود  ..باقالی رو چک کنید وقتی دیدید حالت پختگی پیدا کرد نمک و فلفل رو بریزید. قبل اینکه باقالی کاملا" بپزه تخم مرغها رو توش بشکونید شعله رو کم کنید تا تخم مرغها بپزد. شعله گازو خاموش کنید. چون باقالی کشاورزی حساسه و زود له میشه به همین منظور قبل اینکه کاملا"بپزد تخم مرغ رو باید ریخت بعد چند دقیقه خاموش کرد .چون غذا داغه باقالی تو همون فاصله میپزه . نوش جان ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
وای این آش محشررره حتما امتحان کنید مواد لازم: برنج.....یک پیمانه لپه......نصف پیمانه سبزی آش......حدودا 200 گرم (من چشمی میریزم) آلو بخارا....100 گرم لواشک......100گرم آبغوره.....دو ق غ خوری شکر.....دو ق غ خوری نمک،فلفل سیاه،زردچوبه گوشت قلقلی(پیاز رنده شده با ادویه و گوشت چرخ شده مخلوط کنید و با کمی روغن تفت بدید) پیاز داغ و نعناداغ به مقدار لازم لپه را از قبل حداقل دوساعت خیس کنید و بزارید با حدود دو لیتر آب بپزه نیم پز که شد برنج شسته شده را اضافه کنید بزارید تا کاملا برنج له بشه در ظرف جدا لواشک با مقداری اب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید همینطور آلو بخارا یک ربع بعدسبزی آش را بریزیدآش که دیگه جا افتاد پیاز داغ و نعنا داغ را اضافه کنید و دو ق آبغوره بچشید نمک بزنید اگر ترش بود دو ق شکر برای متعادل شدن مزش اضافه کنید گوشت قلقلی ها را هم آخر سر داخلش بریزید یا روش بزارید و نوش جان کنید بسیییار خوشمزست.👌 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
تجربیات خانوم خونه
🥣👨🏻‍🍳🔪 ‍ ‍ 🔶 دلمه بايد تا آخر طبخ از هم نپاشد و كاملا درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود. براي اين منظور بايد حرارت زير دلمه ملايم باشد و مقدار آبي كه براي پختن آن مصرف می‌شود به تدريج از كنار ظرف داخل دلمه ريخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه بايد كاملاً تبخير گردد. ✅ مواد لازم: 🔹1- برگ مو نيم كيلو 🔹 2- گوشت چرخ كرده گوسفندی ،نيم كيلو 🔹 3- سبزي دلمه (تره،ریحان،برگ چغندر) نيم كيلو 🔹 4- برنج محلی 150 گرم 🔹 5- پياز سرخ كرده 3 تا چهار قاشق سوپ خوري 🔹 6- آبغوره يك استكان 🔹 7- شکرسرخ 2 قاشق سوپ خوري 🔹 8- روغن زیتون 150 گرم 🔹 9- نمک و فلفل به مقدار كافی 💫طرز تهیه: برگ موها را در مقداری آب و نمک قرار می‌دهيم و به مدت 2 دقيقه می‌جوشانيم وقتی كه برگ موها كمی نرم شد در صافی می‌ريزيم تا آب آن برود و سرد شود. دو عدد پياز را خرد و با روغن سرخ می‌كنيم تا طلائی رنگ شود. بعد گوشت را داخل پياز می‌ريزيم و بهم می‌زنيم تا كمی سرخ گردد و آب گوشت هم كشيده شود. سپس سبزی را ريز خرده كرده و به آن اضافه می‌كنيم. برنج كه قبلاً جوشانده و نيم پز شده است را به مايه اضافه می‌كنيم و در آخر آبغوره نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم به مايه اضافه می‌كنيم و به هم می‌زنيم تا آبش كشيده شود و به روغن بيفتد شکرسرخ را اضافه می‌كنيم و مايه را هم می‌زنيم دو قاشق روغن در ظرف مناسبی می‌ريزيم و دو سه رديف برگ ساده ته ظرف می‌چينيم برگ ها را دو عدد دو عدد داخل هم قرار می‌دهيم. بطوريكه شكاف برگها گرفته شود بعد كمی از مايه دلمه را وسط برگ می‌ريزيم و اطراف برگ را روی هم می‌گذاريم و دلمه را محكم می‌پيچيم البته بايد دقت كرد كه دلمه ها كوچک و ظريف پيچيده شوند. دلمه ها را نزديک هم يعنی بدون فاصله در ظرف روی برگها می‌چينيم و دو سه تا قاشق روغن زیتون روی آن می‌دهيم و يك ليوان آب داخل ظرف دلمه می‌ريزيم می‌توانيم بشقابی كوچكتر از دهانه ظرف را وارونه روی دلمه قرار دهيم و روی حرارت ملايم قرار می‌دهيم تا دلمه بپزد. دلمه برگ مو را می‌توان بدون شکر سرخ هم تهيه نمود. 🍽 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
برای تقویت گوش طب بوعلی چه راهکاری دارد؟🔍 ✍ هر۶ ماه یک بار به مدت ۱۵ روز در هر گوش یکى دو قطره روغن گل همیشه بهار مناسب چکانده شود تا سموم گوش بیرون آید و بافت داخلى گوش تغذیه شود و از پیر گوشى و سنگینى شنوایى پیشگیرى به عمل آید.👌 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
4_6032806592624202759.mp3
5M
مولودی💫♥️✨         ولادت‌حضرت‌اباالفضل مبارک ✨💚 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
💚مهندس‌تخریب نقشه‌های‌دشمن ♥️آقا جان...!! 💚روزت مبارک جانباز....!!! ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
❣همیشه دعا کنید چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچ گاه ایمانش به خدا را از دست ندهد... ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
Rasooli-abbas-04.mp3
4.87M
دَخیلِکَ ابالفضل،ابالفضل (ع)...!♥ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا