eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
718 دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
7هزار ویدیو
725 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
1_341724198.mp3
1.87M
🔸دختران امروزی و حجاب 🔹مرحوم ره
علامه طباطبایی_ آیت‌الله ملک زاده.mp3
6.93M
💬طولانی بودن مسیرِ رسیدن به اخلاص 🔶 آیت الله ملک زاده
4_5895574355928156683.mp3
15.73M
🎙 سه گرفتاری روحی دنیا پرستان 🔻آیت الله مجتهدی تهرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقام معظم رهبری: امام عزيزِ بزرگوار ما به رهنمودهاى زمان حيات خود اكتفا نكرد؛ بلكه بعد از رفتن هم اين گرانبها را گذاشته است. ... من به شما جوانان توصيه مى‏كنم كه مخصوصاً به اين وصيّت‏نامه‏ مراجعه و مكرّر نگاه كنيد. بيانات در ديدار جمع كثيرى از مردم آمل (21/ 03/ 1377)
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
فرازی از وصیت نامه امام خمینی (4): و هرچه این بنیان کج به جلو آمد کجی ها و انحراف ها افزون شد تا آن
فرازی از وصیت نامه امام خمینی (5): و اخیراً قدرتهای شیطانی بزرگ به وسیله حکومت های منحرفِ خارج از تعلیمات اسلامی، که خود را به دروغ به اسلام بسته‌اند، برای #محوقرآن و تثبیت مقاصد شیطانی ابرقدرت ها قرآن را با خط زیبا #طبع می‌کنند و به اطراف می‌فرستند و با این حیله شیطانی قرآن را از صحنه خارج می‌کنند. ما همه دیدیم قرآنی را که #محمدرضاخان_پهلوی طبع کرد و عده‌ای را اغفال کرد و بعض #آخوندهای_بی_خبر از مقاصد اسلامی هم مداح او بودند. و می‌بینیم که ملک فهد هر سال مقدار زیادی از ثروتهای بی‌پایان مردم را صرف #طبع_قرآن_کریم و محالّ تبلیغاتِ مذهبِ ضد قرآنی می‌کند و #وهابیت، این مذهب سراپا بی اساس و خرافاتی را ترویج می‌کند؛ و مردم و ملتهای غافل را سوق به سوی ابرقدرت ها می‌دهد و از اسلام عزیز و قرآن کریم برای هدم اسلام و قرآن بهره‌برداری می‌کند. ما مفتخریم و ملت عزیز سرتاپا #متعهد به اسلام و قرآن مفتخر است که پیرو مذهبی است که می‌خواهد #حقایق_قرآنی، که سراسر آن از #وحدت بین مسلمین بلکه بشریت دم می‌زند، ‌از #مقبره_ها و #گورستانها نجات داده و به عنوان #بزرگترین_نسخه_نجات_دهنده_بشر از جمیع قیودی که بر پای و دست و قلب و عقل او پیچیده است و او را به سوی فنا و نیستی و بردگی و بندگی طاغوتیان می‌کشاند نجات دهد. #وصیت_نامه_امام .
🚨 فلانی دوست می‌دارد بدرخشد! 🔹 امام خامنه‌ای: یکی از تعبیرات شهید بهشتی که به عنوان مطرح می‌کرد و به دل انسان می‌نشست این بود، میگفت فلانی «دوست می‌دارد بدرخشد»، این عیب بود. 🔸 آن‌هایی که دوست می‌دارند مورد ستایش این و آن قرار بگیرند، باید بدانند یک عیبی است در خودشان، ولو یک خدمتی را انجام داده باشند... 📚 قرارگاه‌های فرهنگی، صفحه۵۴ رحمةالله‌علیه 🗂 پایگاه مِضمار | @MEZMAR_IR 💬 تولید و نشر محتوای تشکیلاتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فاصله و بود و فرماندهان ترس این داشتند که اگر رزمندگان به مرخصی بروند، جبهه ها خالی شود و عراق حمله کند. (ره) به رزمنده ها پیام دادند که «عید شما زمانی است که پیروز شوید. در کنار فرماندهان و هم رزمان تان بمانید و منطقه را خالی نکنید». در همین زمان، عبد العلی به همراه دو نفر از دوستانش به خاطر مجروحیت در بیمارستان بستری بودند. خبر آمد که مرخص شده اند. حال و روز شان را که دیدم، حال مساعدی نداشتند و لباس های شان خونی بود. وقتی از چگونگی ترخیص از بیمارستان می پرسیدم، طفره می رفتند. بهشان تکلیف کردم که برگردند . گفتم: شما خود مجروحید و چند نفر باید مراقب شما باشند. هر چه اصرار کردند قبول نکردم. آخر سر عبدالعلی گفت: ما وقتی پیام امام را شنیدیم از بیمارستان کردیم. بگذارید بمانیم اگر عملیات نشد بر می گردیم. گفتم: امام به سالم ها پیام داده اند نه شما. عبد العلی گفت: حرف آخرم را می زنم. فردای روی پل صراط جلوی شما را می گیرم که چرا نگذاشتید بمانم؟ این را که گفت، حقیقتا کم آوردم و تسلیم شدم. راوی: صادق طالب باغبانی و رضا استادیان ؛ خاطرات شهید عبد العلی مرادی. نویسنده: انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی. ناشر: دفتر نشر معارف. نوبت چاپ: اول-۱۳۹۲٫ صفحات 34-36.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 نماز استیجاری 💠 سؤال: اگر مرد شود نمازهای قضای زن را بخواند، باید طبق نماز بخواند، مثلا در حضور مردان نمازهای جهری را آهسته بخواند؟ 💠 جواب: باید طبق وظیفۀ خودش عمل کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاید شما هم تصویر مزار این شهید شاهرودی را که تلنگر سختی می‌زند، دیده باشید: «ای برادر! به کجا می‌روی؟ کمی درنگ کن! آیا با کمی گریه و خواندن یک فاتحه بر مزار من و امثال من، مسئولیتی را که با رفتن خود بر دوش تو گذاشته‌ایم، فراموش خواهی کرد؟ ما نظاره‌گر خواهیم بود که تو با این مسئولیت سنگین چه خواهی کرد...» هوش و ابتکار در اطلاعات عملیات هم منشأ خیر بود. کتاب خاطرات و زندگینامه او را منتشر کرده است. با تخفیف بخرید: https://b2n.ir/drng
معرفی کتاب تصوری که عموم مردم از طلبه ها دارند، تصویر کسانی است که بیش تر اهل دقت و فکر هستند تا خنده و شوخی. شاید برخی تصویرهای تلویزیونی و یا منبر و خطابه رسمی و حتی برخورد مستقیم نداشتن با زندگی طلبگی باعث این برداشت شده باشد، اما اصولاً برای قشری که کاملاً به بدنه اجتماعی جامعه متصل است نمی توان انتظار داشت که خشک و رسمی باشد. کسانی که با روحانیون معاشرت دارند، می دانند که طلبه ها و روحانیون هم برای خودشان شوخی های ناب و نکته سنجی های ذوقی بسیار دارند که به دور از لهو و تمسخر، هم تبسم می آورد و هم کدورت می زداید. فرقی هم نمی کند یک طلبه سال اولی باشد و یا یک مرجع سال خورده. کسانی هم که تابه حال لطف شوخ طبعی های طلبگی شامل حالشان نشده، غیر از رجوع به یک طلبه واجد شرایط می توانند بروند سراغ کتابی که به همین منظور نوشته شده است: شوخ طبعی های طلبگی. کتاب شوخ طبعی های طلبگی دارای بخش های زیر است: 1- حجره نشینان و دوستان، 2- ازدواج و خانواده، 3- علم و پژوهش، 4- اخلاق و عرفان، 5- تبلیغ و ارشاد، 6- جنگ تحمیلی و سیاست، 7- شوخی های طلبه پسند، 8- ملحقات (شامل خودسنجی، نمودارهایی درباره مدیریت زندگی اسلامی، فواید شوخی و خنده حلال، آثار مخرب شوخی غیر حلال، سبک ها و اقسام شوخی و معرفی کتاب و نرم افزار برای افزایش شادکامی).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂سلسله مباحث: شماره 42 🌺 شاخص‏ها و ملاك‏های كلی | رفتار اجتماعی طلبه🌺 🔅رفتارهای دال بر خود بزرگ‏پنداری، برتری‏جویی و امتیازخواهی روحانی كه وظیفه تعلیم و تربیت دینی مردم را بر عهده دارد، از جایگاه و شأن ویژه‏ای برخوردار است و مورد احترام و تجلیل نیز قرار می‏گیرد. این احترام و تجلیل نباید مایه غرور و تكبر شود. ◀️ روحانی هرگز نباید خود را برتر از نوع مردم و مستحق امتیاز ویژه بداند. رفتارهایی كه به نوعی نشان از این رذیلت اخلاقی دارد، بسیار مذموم و ناپسند است؛ رفتارهایی مانند عدم رعایت نوبت، عدم رعایت قانون عمومی، متقاعد كردن پلیس برای جریمه نكردن و گذشت از تخلف او با استفاده از شأن طلبگی، درخواست ملاحظه بیشتر، دریافت وام ویژه، بی‏توجهی به حضور دیگران و حقوق آنان، بی‏اعتنایی به مردم، گلایه دایم و شكایت مستمر، توقع احترام، انتظار سلام یا دعوت به بالای مجلس و ... . امام علی علیه‏السلام از خرید لباس از فروشنده‏ای كه ایشان را شناخت و می‏خواست تخفیف ویژه‏ای بدهد انصراف داد و از فروشنده دیگری به طور ناشناس تهیه كرد . امام خمینی رحمه‏الله نیز، با دیدن گوشت خوبی كه خادم‏شان خریده بود، او را نهی كرد از این‏كه از قصابی گوشت بخرد كه او را به عنوان خادم ایشان می‏شناسد؛ زیرا قصاب ملاحظه ایشان را خواهد كرد و بهتر از آن‏چه به توده مردم می‏دهد، برای ایشان خواهد گذاشت. در نتیجه، چربی بیشتری برای سایرین خواهد ماند. ◀️ از جمله نكته‏های قابل ذكر، رویارویی با احترام‏های فوق‏العاده مردم به روحانیت است. مردم متدین براساس علاقه‏ای كه به دین و روحانیت دارند، گاهی در ابراز ارادت به روحانی سنگ تمام می‏گذارند. این محبّت یقیناً از جانب مردم پسندیده و شایسته است و از اخلاص، صفا و احساس مسئولیت آنان سرچشمه می‏گیرد؛ اما روحانی مجاز نیست همه این احترام‏ها را بپذیرد، بلكه باید مراعات جوانب دیگر را هم بكند. مثلاً كسی به جهت احترام و تجلیل طلبه را در میان صف مقدم گرداند یا مالك یك اتومبیلِ مدل بالا از سر عشق و اخلاص اصرار می‏ورزد كه امام جماعت محل را به منزل برساند. اگر سوار شدن به آن اتومبیل در شرایط عادی مناسب شأن روحانی نباشد و بازتاب اجتماعی نامطلوبی برجای گذارد، او موظّف است به صراحت و با صمیمیت از پذیرش این محبت عذر آورد و مناسب است دلیل این امتناع را هم برای مردم تبیین كند؛ زیرا پذیرش این محبت تنها ملاحظه حال یك نفر است. اما نپذیرفتن آن، ملاحظه احوال یك جامعه، و در تعارض این دو، مراعات حال جامعه بر ملاحظه حال افراد، تقدم دارد. از همین قبیل است: قبول بوسیدن دست، پذیرش هدایای ویژه، دعوت به مجالس پرتشریفات و ... .
مقام معظم رهبری: از اولِ طلبگى به طلبه‏ها اینجور یاد داده‏اند! در زمینه‏ى تحصیل علم، فقط هم به آموزش محض اکتفاء نکنیم، تولید کنیم، اجتهاد کنیم. طلبه از اول یاد بگیرد به اینکه وقتى چیزى را میشنود ولو در درس، استدلال او را مطالبه کند؛ آن استدلال را به ذهن خود تحویل بدهد؛ آن را تحلیل کند. این همان چیزى است که در درسهاى طلبگى ما از اول، بنیانگذارى شده. میگفتند چرا گفتند «بدان أیّدک اللّه»، نگفتند «بخوان أیّدک اللّه»؟ چون خواندن ملاک نیست، دانستن ملاک است. این را از اولِ طلبگى به طلبه‏ها اینجور یاد داده‏اند.
4_5791826843912899493.mp3
5.54M
🎧 ضرورت و آثار تبلیغ 🎙 حجت‌الاسلام والمسلمین ناصری 🗓 تاریخ: ۱۳۹۹/۱۱/۳ ⏱ ۲۲ دقیقه 🔸 مخصوص طلاب و مبلغین (بسیار قابل استفاده) 📍 ‌در جمع مبلغین بنیاد علمی فرهنگی هاد که از طرف این بنیاد تحت نظر حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در ایام فاطمیه به تبلیغ در مناطق محروم مشرف شده بودند. ‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بین الطلوعین طلبه به صدتا سلطنت ناپلئون و ناصر الدین شاه می ارزد... 💢ذائقه تحصیل علم بیانات مرحوم آیت الله ممدوحی رضوان الله تعالی علیه درباره جایگاه طلبگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کنایه اژه ای: برخی‌ها که امروز درباره فضای مجازی مسئولیت دارند، زمانی ازطرف وزارت اطلاعات به مامی‌گفتند امکان جلوگیری ازاین جرایم هست، اما الان اقدام نمی‌کنند! کسی که میتونه جلوی جرم روبگیره ولی اقدامی نمیکنه شریک جرم نیست؟ الکی ادای حمایت از رو درنیار که بدجور سرکیفی!