☀️بهترين خورد و خوراك در #تابستان (بخش ششم)
☀️#سوپ_جو و #آش_جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای رفع #عطش و حرارت بدن در فصل گرماست.
☀️مصرف #شیر و #دوغ و #آب کافی نیز برای رفع کمآبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از #سرگیجه و سردرد توصیه میشود.
☀️در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون #غلیظ میشود و کاهش حجم پیدا میکند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به مغز مختل میشود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش میشود.
☀️در میان میوهها و آب آنها انواعی که ترش و شیریناند همچون #آب_زرشک، #شاتوت، #تمشک، #سیب_ترش، #آلبالو، #گوجه_سبز، #انار، #شوید،#هلو، #زردآلو و #هندوانه بسیار مفیدند.
#تدابير_تابستان
👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ
@Drmirghazanfari
☀️بهترين خورد و خوراك در #تابستان (بخش هفتم و پایانی)
☀️#مرغ و #ماهی، جایگزین #گوشت_قرمز
☀️گوشت قرمز به دلیل داشتن گرما و حرارت زیاد در فصل تابستان باید کمتر مصرف شود، بخصوص #گوشت_شتر که مزاج بسیار گرمی دارد.
☀️در میان انواع #گوشت_سفید با وجودی که نسبت به گوشت قرمز، مزاج ملایمتری دارند اما گوشت پرندگانی مانند #کبک و #بلدرچین به سبب گرمای زیادی که تولید میکنند، در این فصل باید کمتر مورد استفاده قرار گیرند.
☀️گوشت مرغ و ماهی گرمای کمتری دارد و بخصوص ماهی با داشتن مزاج سرد و تر به شرطی که با #ادویه تند و شور نشده باشد و آب پز يا بخار پز باشد، برای این فصل بسیار مناسب است.
#تدابير_تابستان
👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ
@Drmirghazanfari
⁉️⁉️آیا تونل های ضدعفونی کننده برای از بین بردن کامل ویروس کرونا مناسب هستند؟
🔶️🔶️مدتی است دنیا با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکند. این ویروس از طریق تنفس و تماس منتقل میشود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. یکی از راه هایی که برای کنترل این ویروس در محیط های شهری و بویژه در مکان های شلوغ مانند ادارات و مراکز خرید استفاده می شود، تونل های ضد عفونی است.
🔶️🔶️این تونل ها به شکلی طراحی شده اند که به محض نزدیک شدن فرد به آنها، با توجه به سنسورهای نصب شده از زوایای مختلف، شروع به پاشیدن مواد ضدعفونی کننده روی تمامی بدن فرد می کنند. سوالی که مطرح است این است که آیا تونل های ضدعفونی کننده برای از بین بردن کامل ویروس مناسب هستند؟
🔶️🔶️بر اساس شواهد موجود، برخی متخصصین به کارایی این تونل ها سخت انتقاد می کنند. نگرانی اصلی آنها اثر مواد شیمیایی مورد استفاده در این تونل ها برای ضدعفونی است چرا که آنها اعتقاد دارند مایع سفید کننده یا آب اکسیژنه رقیق شده ممکن است پس از یک دوره زمانی اثرات نامطلوبی روی افراد ایجاد نماید.
🔶️🔶️چالش دیگر این است که مواد ضدعفونی مورد استفاده در این تونل ها باید با نسبت صحیح و ایمن رقیق شوند. خطای انسانی در این خصوص می تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند خارش، تحریک چشم و مشکلات تنفسی یا تنگی نفس شود.
🔶️🔶️ایراد بعدی متخصصین، نحوه دفع فاضلابی است که حجم زیاد مواد ضدعفونی کننده ایجاد می کنند.
🔶️🔶️همچنین محققین عقیده دارند این تونل ها ممکن است حس کاذبی از ایمنی به مردم داده و باعث شوند افراد فاصله گیری فیزیکی و شستن دست ها را مورد غفلت قرار دهند.
🔶️🔶️از طرف دیگر این تونل ها نمی توانند محافظتی برای افراد مبتلا به کووید 19 (علامت دار یا بدون علامت) ایجاد کند و آنها پس از عبور از تونل همچنان ناقل بیماری خواهند بود. برخی از محققین، این تونل ها را فاقد اساس علمی دانسته و نسبت به کارایی آنها انتقاد دارند.
🔶️🔶️جنبه های ایمنی و اثربخشی تونل های ضدعفونی نیز باید به دقت مورد سنجش قرار گیرد. جنبه ایمنی باید مورد تاکید قرار گیرد زیرا چشم، دهان و پوست بدن افراد داخل این تونل ها حدود 10 تا 20 ثانیه در معرض مواد شیمیایی قرار می گیرد. جنبه اثربخشی نیز از این نظر اهمیت دارد که باید مطمئن شد ویروس کاملا از بین می رود. در این تونل ها اغلب از الکل و آب ژاول (سفید کننده) برای ضدعفونی استفاده می شود.
🔶️🔶️سازمان جهانی بهداشت در یک بیانیه رسمی در فوریه 2020 اعلام کرده است که مواد ضدعفونی کننده با پایه الکل و کلر نباید روی بدن افراد اسپری شوند، زیرا می توانند به غشای مخاطی چشم ها و دهان آسیب وارد نمایند.
🔶️🔶️ بنابراین استفاده از این مواد در تونل ها خطراتی برای سلامتی داشته و تخلف از قوانین سازمان جهانی بهداشت به شمار می آید.
🔶️🔶️اثربخشی این تونل ها نیز هنوز مورد بحث است، زیرا برای از بین رفتن کامل ویروس ها، دو فاکتور غلظت ماده ضدعفونی کننده و زمان تماس با این ماده مهم است. طبق تحقیقات موجود، برای از بین بردن کامل ویروس کرونا حدود 10 دقیقه زمان لازم است و با توجه به این موضوع، اثربخشی تونل ها مورد تردید بوده و ممکن است تنها حس کاذبی از ایمنی را ایجاد کنند.
🔶️🔶️تونل های ضدعفونی کننده نه تنها کمکی به پیشگیری از کووید 19 نمی کنند بلکه ممکن است باعث ایجاد آسیب هایی در افراد شوند.
🔶️🔶️راه های مؤثر برای پیشگیری از انتشار کووید 19 شامل فاصله گیری فیزیکی، پوشیدن ماسک (بویژه برای افراد مبتلای علامت دار یا بدون علامت)، شستن مرتب دستها و ضدعفونی کردن سطوح در مناطق عمومی است.
🔶️🔶️اسپری کردن ماده ضدعفونی کننده روی فرد مبتلا، نمی تواند سرفه و عطسه او را متوقف کرده و از فرستاده شدن ویروس به هوا جلوگیری کند. همچنین اسپری کردن روی فرد سالم نمی تواند لایه ای نامرئی فراهم کرده و فرد را از ویروس محافظت کند.
#کووید۱۹
#تازه_های_علمی_کرونا
منبع: دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت
@Drmirghazanfari
💊💊💊💊
التهاب حنجره را با طب سنتی درمان کنید

لارنژیت به التهاب حنجره گفته میشود که میتواند موجب بد صدایی یا از دست دادن موقتی صدا به دلیل تحریک تارهای صوتی شود.
به گزارش ایمنا، لارنژیت حاد یا التهاب حنجره، عموما با گرفتگی صدا تظاهر می یابد و افرادی که زیاد صحبت می کنند با احتمال بیشتری به این بیماری مبتلا خواهند شد. این در حالی است که به دنبال عفونت تنفسی ویروسی دستگاه تنفس فوقانی مانند سرماخوردگی، ویروس، حنجره را ملتهب کرده سبب گرفتگی صدا، خشن شدن صدا و گاهی سرفه می شود.
بنابراین علائم بیماری شامل خشن شدن صدا است که گاهی بیمار قادر به تولید صدا نیست و در بسیاری از موارد نیز با سرفه همراه است .سرفه ها خشک و نه چندان شدید هستند، اما اصلی ترین تظاهر بیماری همان گرفتگی صدا است .
حدود 30 درصد موارد سرماخوردگی به لارنژیت منتهی می شود، اما شیوع کلی آن حدود 2 درصد است و در فصل سرد سال این بیماری بیشتر دیده می شود. از نظر سن، شیوع خاصی را برای این بیماری نمی توان در نظر گرفت و می توان گفت در تمامی سنین احتمال ابتلا وجود دارد.
برای درمان این بیماری معمولا استراحت صوتی و مرطوب کردن مخاط مثل استفاده از بخور آب سبب تخفیف علائم بیماری می شود.
سیدمحمد موسوی، پزشک طب سنتی و ریس موسسه پیک شفا اصفهان روش هایی را برای درمان این بیماری عنوان کرده است که شامل موارد زیر است:
وی معتقد است برای درمان این بیماری بهتر است مبتلایان چند روز اول صحبت نکنند و یا در صورت اضطرار آهسته صحبت کنند.
وی همچنین ضدعفونی و مرطوب کردن محیط با بخور تخم گشنیز، مرزنجوش، آویشن، نعناع و اکالیپتوس، مصرف جوشانده سعال در هنگام سرماخوردگی روزی ۳ لیوان را توصیه می کند.
موسوی موارد پرهیز را خوراکی هایی مانند ماست، ترشی، آب یخ، غذاهای سرخ کردنی، دیر هضم و چرب مانند کله پاچه، بستنی، خربزه، انگور و هر گونه اغذیه بسته بندی، روغن های جامد و مایع نباتی عنوان می کند.
وی معتقد است غذاها به صورت سوپ و شوربا مصرف شود.
این کارشناس طب سنتی همچنین در خصوص آب میوه های می گوید: آب میوه های ضدتب و التهاب شامل مخلوط آب سیب، لیموشیرین و هندوانه روزی ۳ لیوان میل شود و غرغره با عرق آویشن در صورت سرفه بسیار موثر است.
https://www.imna.ir/news/255730/التهاب-حنجره-را-با-طب-سنتی-درمان-کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درمان #حالت_تهوع ناشی از #گرمای_هوا
#غلبهی_صفرا
#ترشیها
#سماق
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 راز زیبایی
♻️ اگر به دنبال رازهای واقعی برای داشتن #پوستی_زیبا و #موهایی_سالم هستید حتما این کلیپ را ببینید.
از انواع روشهای صحیح #شستشو تا ریشهیابی علت #پژمردگی_چهره که بر اساس اصول طبی شرح داده شده است.
بدون شک با دیدن این کلیپ با ما هم عقیده خواهید شد...
#پوست
#مو
#زیبایی
#شوینده_های_طبیعی
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
💊💊﷽
🔘 چرا این روزها همه خسته اند❓🔘
☑️✍ #خستگی دائم، کمبود انرژی، زود خسته شدن از کار، کم آوردن در کار، #کوفتگی بدن و مانند آن اصطلاحاتی هستند که در محاورات روزمرّه با آنها زیاد برخورد می کنیم. در واقع، خستگی مزمن، همراه و همنشین بسیاری از مردم در این روزهاست. این همراهی برای عده ای از آنها به قدری عادی شده است که آن را به عنوان بیماری اصلی خود ذکر نمی کنند یا آنکه اعتقادی به وجود درمانی موثّر برای آن ندارند و این در حالی است که درمان اینگونه بیماران در اغلب موارد بسیار آسان است و این برخلاف رویکرد طبّ کلاسیک است که در آن، «سندروم خستگی مزمن: chronic fatigue syndrome» از معضلات و مشکلات تشخیصی و درمانی محسوب می شود.
علل خستگی مزمن
☑️✍ اگر چه طیف وسیعی از علل مختلف و نادر برای این بیماری ذکر شده اند که بسیاری از آنها موضوع بحث ما نیستند(مثل بیماریهای بافت همبند و سیستم ایمنی(به قول عامّه: همان روماتیسم)، سرطانها و …)؛ اما در اکثر موارد، خستگی مزمن از این عوامل ناشی می شود:
▫️۱- بیماریهای روحی و به ویژه افسردگی، به ویژه در موارد خفیف آن که برای بیمار قابل تشخیص نیست.
▫️۲- یبوست
▫️۳- کمبود ریز مغذّی ها در رژیم غذایی(کلسیم، ویتامین ها و ….
▫️۴- نامنظّمی های خواب
▫️۵- کمبود فعالیت بدن
▫️۶- غلظت خون(ازجمله بالا بودن چربی خون).
▫️۷- عفونتهای مزمن(مثل سینوزیت، عفونتهای رحمی و ….
▫️۸- مصرف غذاهای نامناسب(عمدتاً غذاهایی که سرما یا رطوبت زیادی دارند)
▫️۹- افزایش میزان بلغم در بدن.
▫️۱۰- کم خونی.
▫️۱۱- مسمومیت های مزمن و به ویژه مسمومیت با سرب که این روزها بسیار شایع است.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊#تعریق_زیاد
تعریق زیاد از مشکلات کلافه کننده برخی از مردم است. درمانهای این عارضه در طبّ کلاسیک، اغلب، مشکل، پر هزینه و کم اثر است؛ اما با دنبال کردن این مراحل، قادر به درمان این بیماری خواهید بود:
💧1- یبوست را برطرف کنید. یبوست، می تواند یکی از علل افزایش رطوبت بدن و به دنبال آن، تعریق زیاد باشد.
💧2- استرس، و به ویژه انواع اختلالات اضطرابی، اغلب، پای ثابت این مشکل است. به خصوص وقتی که تعریق زیاد محدود به کف دست و پا و یا صورت باشد. به همین جهت به طور جدّی در جهت درمان این مشکل اقدام کنید. بدون درمان این مشکل معمولاً نتیجه اقدامات شما چندان مطلوب نخواهد بود.
💧3- حجامت، معمولاً اثری بسیار عالی در کاهش میزان تعریق بدن دارد. از آن غافل نشوید(البته کسانی که عرق سرد می کنند و سایر علایم واضح غلبه بلغم را دارند؛ باید در این مورد احتیاط کنند). حجامت پیشنهادی، حجامت عام است و در صورت ضرورت، یکی دو بار به صورت ماهیانه تکرار خواهد شد.
💧4- برخی مواد غذایی در افزایش تعریق بدن موثّرند، سردسته آنها ماست و چای است، سعی کنید از مصرف آنها پرهیز کنید.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊💊💊
#گوشت_اضافه
روشهای درمان گوشت اضافه روی پوست و بدن
#روش_اول
روغن گل سرخ + سرکه کهنه و قدیمی
با هم مخلوط کنید به نسبت 2ق روغن ، 1 قاشق سرکه کهنه
میتوانید کمی روی شعله حرارت دهید تا میکس شود سپس بعد از سرد شدن روی موضع مرتب بمالید، بعد از مدتی، گوشت اضافه از بین خواهد رفت و پوست صاف میشود.
#روش_دوم
آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود ,با کمی عسل مخلوط و هر روز بر گوشت اضافی قرار دهید.
مدت درمان ۳ الی ۵ ماه با توجه به نوع و وخامت زخم و گوشت زائد میباشد.
#روش_سوم
زالو درمانی تحت نظر طبیب حاذق
دقت کنید قبل از اینکه زالو درمانی آغاز شود بمدت سه هفته روی موضع را با روغن سیاهدانه یا روغن درخت چای ، ماساژ دهید روزانه سه مرتبه.
°Join: @Mezajshenasi12
💊🌸 #بخیه
💦🍃ازبین بردن جای بخیه جدید وقدیمی با مالیدن ترکیب روغن زرد گاوی«گوسفندی نباشد»باعسل خالص و بستن تنظیف بهداشتی و تعویض هر۱۲ساعت یکبار
این ترکیب جای نخ بخیه را زایل میکند
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊آلبالو و گیلاس
🔰بیماران کلیوی احتیاط کنند.
🔸از نظر طبعیت سرد است و بیشتر از گیلاس و از طرفی خشک است(گیلاس تر است)
🔹 برای افراد گرم مناسب است موجب فرو نشاندن حدت و گرمی صفرا می شود.
🔸بسیاری از افراد گرم یا گرم و خشک و یا سومزاج صفراوی در تابستان دچار تهوع میشوند این میوه درمان مشکل آنهاست، به ویژه در این افراد موجب تقویت و تنقیه معده هم میشود.
🔹بسیاری از افراد گرم مزاج سوزش ادرار بدون عفونت یا علت بالینی مشخص دارند(به دلیل حرارت) می توان از آلبالو استفاده کرد.
🔸صمغ آن برای درمان سرفه مناسب است.
✔️چای میوه آلبالو و دم آن برای درمان برخی انواع افزایش فشار خون مناسب است.
⚠️هر چند دم کرده آن برای سنگ کلیه و کیسه صفرا مفید است اما بیماران کلیوی و کسانی که باید رژیم کم پتاسیم داشته باشند بهتر است در مصرف زیاد آن احتیاط کنند.
⚠️افراد سرد و خشک بهتر است کمتر استفاده کنند یا در شربت، مربا و.. ا ستفاده کنند.
🖊دکتر سعید سرداری و دکتر نرجس خواصی ( از متخصصان طب سنتی ایران)
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🌐 www.itma.ir
💊💊#اطلاعاتی_درمورد_مصرف_برنج
JOin 🔜 @Mezajshenasi12 👈
#برنج #سودازا است و موجب #غلظت_خون میشود
#یبوست_زاست
👈که یبوست مادر همه بیماریهاست
☝️موجب #انسداد_عروقی، #سنگ_صفرا و #سنگ_کلیه میشود.
خوردن برنج موجب #تیرگی_پوست میشود.
#مصلح_برنج خیساندن در آب و نمک ، طبخ با روغن حیوانی روغن زیتون مصرف با شوید زیره ها ، زعفران میباشد.
#برنج_با_ماست_فراموشی_میآورد
#برنج را با #ماست نخورید!!
یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف میکنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز میشود غلبه بلغم در مغز موجب #فراموشی ،سستی و تنبلی میشود.
مصرف برنج با ماست موجب افزایش سردی و تری مغز میشود و غلبه بلغم در مغز موجب فراموشی، سستی و تنبلی مغز شده و شما را کم عقل میکند.
#برنج_را_با_زیره_و_میخک_بخورید
برنجها به دلیل ✨آرسنیکی✨ که دارند، مصرفشان باید محدود باشد، اما با ترفندهایی خاص میتوان مصرف برنج را بیشتر کرد.
میخک و زیره جزء ✨ادویههای لاغری✨ به حساب میآیند و سموم بدن را دفع میکنند و قادرند میزان سوخت و ساز بدن را افزایش دهند.
گفتنی است در بسیاری از خانوادهها نخوردن برنج مساوی با نخوردن غذاست، اما مطالعات جدید محققان نشان میدهد که مصرف برنج همراه با ادویههایی مثل میخک و زیره سبب کاهش حجم دریافتی غذاها میشود و بدن سریعتر و راحتتر برنج را هضم میکند.
کدبانوها اگر میخواهند عوارض برنج را کاهش دهند، هنگام آبکشی آن باید زیره و میخک را در بین غذا اضافه کنند و این ادویههای ضروری و پر فایده میتواند همراه با سایر مواد غذایی مانند لبنیات، سبزیجات و دوغ مصرف شود.
بعد از خوردن #برنج حتما #خرما بخورید !
برنج بخاطر طبع سرد آن باعث بیماری هایی نظیر #ام_اس MS و #پارکینسون میشود که خرما بخاطر اینکه طبع گرمی که دارد عوارض سردی برنج از بین میبرد.
#برنج_قهوه_ای چهار برابر #برنج_سفید ویتامین B وسه برابر برنج سفید فیبر دارد
⚠️هرگز برنج فله ای نخرید، مصرف برنج خارجی فله ای احتمال سبب ابتلا به ام اس در بزرگسالی را بالا میبرد.
#برنج_کته مصرف کنید
ویتامینهای گروه B در آب حل میشوند در برنج آبکش شده این ویتامین دور ریخته میشود
قدرت چاق کنندگی برنج کته با آبکش فرقی ندارد.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊#برنج
از دیدگاه طب سنتی ایرانی اسلامی
JOin 🔜 @Mezajshenasi12
نام:برنج
نام عربی: ارز
نام فرانسوی: R iz
نام علمی: O riza satival
مشخصات : گیاهی علفی یکساله مخصوص مناطق گرم پرآب،معروف است که از نظر شرایط اقلیمی محل رویش برنج باید سر در آتش وپا در آب باشد.
محل رویش: از قدیم در چین،ژاپن،هندوپس از آن در جاوه،سبلان،اندونزی،مصر،ماداگاسکار،برزیل،جنوب اروپا،حتی در جنوب شوروی سابق ودر مناطق گرم مثل کوبا ودر ایران انواع آن در مناطق شمال ایران ودر جنوب خوزستان ودر نواحی گرمسیر فارس واصفهان کاشته میشود.
برنج جزء گروه حبوبات وغلات است.
مزاجش سردو خشک است ولی در مورد مزاج آن نظرهای متفاوتی وجود دارد بعضی ها برنج را گرم وبعضی سرد وبعضی معتدل وبعضی آن را مرکب القوا دانسته اند.
اگر برنج را در آب بجوشانید وآبکش کنید وچلو بپزید جرم آن در درجه اول سرد وآب آن اول گرم است اما اگر برنج را کته یا دمپخت کنید مایل به گرمی میشود.
مصلح برنج: زعفران،شوید،زیره سیاه،کشمش،خیساندن در آب ونمک
🌾 برنج از نظر شکل ظاهری دو نوع است،
۱) نوع هندی که دانه دراز است
۲) نوع دوم آن ژاپنی که دانه ی آن گرد وریز است، که در ایران به نام برنج گرد معروف است.
⭐️ تکثیر برنج از طریق کاشت شلتوک برنج در اوایل بهار در خزانه است وپس از این، گیاه چند برگه شد آن را در مزارع غرق در آب شده میکارند،
⭐️ انواع برنجهای زود رس پس از ۷۰ تا ۹۰ روز وبرنجهای دیر رس در اوایل زمستان یعنی پس از ۱۲۰ تا ۱۵۰ روز میرسد.
⭐️ افعال وخواص برنج:
مولد خلط صالح وخوابهای نیکو ورافع تشنگی ومسکن سوزش اخلاط گرم واسهال صفراوی است، چاق کننده است و تولید اسپرم را زیاد میکند وبرای شکم روش ودرد روده و زخم روده ها، اسهال خونی واختناق رحم وامراض کلیه ومثانه مفید است و رنگ رخسار را جلا میدهد واگر باشیر وشکر خورده شود مقوی است.
❌ عوارض جانبی برنج: ممکن است باعث یبوست شود.
🍚 برنج اگر به تنهایی مصرف شود قلیل الغذا واگر با شیر وشکر پخته شود یا همراه آن خورده شود کثیرالغذا است.
🍚 با توجه به اینکه برنج مرکب القواست ودر هر بدنی کیفیتی موافق آن بدن بوجود می آورد طبیب می تواند از آن هم در تشخیص افتراقی میان بیماریها وهم در درمان بیماریها بهره جوید هرگاه فرد پس از خوردن احساس سردی کند سرد مزاج واحساس گرمی کند گرم مزاج است واگر قصد اصلاح مزاج داشته باشد باید به ضد عمل کند لذا بیمار گرم مزاج آن را آبکش کند وبیمار سرد مزاج آن را دمی مصرف کند،( مخزن الادویه حکیم خراسانی)
🍚 خوردن برنج باید به مقدار معتدل وبه عنوان قسمت محدودی از غذا باشد کسانی که قسمت عمده ی غذای آنها برنج است مثل کسانی که در خوردن ماهی نمک سود وخشک وسبزیهای شور نظیر خیارشور افراط می کنند بیشتر در معرض خطر سرطان هستند.
❌ مضرات: برنج سفید سودا زاست وسده ایجاد میکند یعنی انسداد عروقی، سنگ صفراوی،سنگ کلیه،برنج باید کم مصرف شود وبا مصلح خودش سبوس ولایه نازکش که لایه زیرین است مصرف شود.
#خواص_برنج:
✅رفع اسهال: برنج را همراه با سماق پخته مصرف کنند.
✅ رفع ورم طحال: برنج را در بطری یا کوزه ای قرار داده و روی آن را با سرکه ی ترشی پرکرده بعد از سه روز انتظار روزی سه مرتبه به مقدار یک قاشق غذا خوری مصرف شود.
✅ معالجه اسهال کودکان: دو مشت برنج را در یک لیتر آب جوشانده ویک قاشق غذا خوری نمک طعام در آن مخلوط نموده وبتدریج بخورید، این محلول جوشانده برنج ونمک، اسهال را در زمان محدودی تسکین میدهد وآب بدن را جبران کرده واسهال را درمان میکند.
✅ برنج اگر با دوغ تازه و سماق خورده شود تشنگی را فرو می نشاند وآشفتگی ودل بهم خوردگی واسهال صفراوی را آرام می نماید.
✅ خوردن برنج رنگ چهره را درخشان می کند واخلاط صالح تولید میکند وبرای اشخاصی که مبتلا به سل هستند خصوصا اگر با شیر الاغ پخته شود در مواردی که تب عفونی نداشته باشند خیلی مفید است، زیرا زخم را پاک و گوشت نو می آورد.
✅ رفع ناراحتی کلیه: خوردن برنج به صورت پلو باعث کاهش ادرار میشودو برای کسانی که دیالیز می شوند غذایی ایده آل است.
#لعاب_برنج
🍚 #آب_برنج شستشو کننده زخمهاست.
🍚 آب ولعاب آن برای اطفال مفید است.
🍚 آب برنج درمان کننده ورم های روده است.
🍚 خوردن آب جوشانده برنج برای معده و روده بسیار مفید است واگر با هم وزن آن شیر مخلوط شود برای افزایش تولید اسپرم نافع است.
🍚 آب چلو که هنگام آبکش کردن برنج بدست می آید والبته اگر ولرم باشد نیز برای زنان کاربرد داردکه میتوانند دستتهای خود را چند دقیقه در آن قرار دهند تا سفید وشفاف شود.
🍚 اگر برنج سفید را در آب بخیسانند وآب آن را بخورند برای بند آوردن اسهال وقطع قاعدگی مفید است.
🍚طرز تهیه لعاب برنج:
دو قاشق غذا خوری از برنج نیم کوب را با یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس صاف کنید ومصرف نمایید.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
#ادامه_مطلب
JOin 🔜 @Mezajshen