🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊
پرسش
سلام
وقتتون بخیر
ببخشید در منطقه ما نوعی قِویت (همان قُوَتو)تهیه میشود که شامل
پودر تخم گشنیز
پودر هل
پودر زنجبیل
آرد نخود چی
وشکر برای شیرینی است
میخواستم بپرسم مصرف این ترکیب آیا درفصل بهار خوبه؟
برای شیردهی چقدر مفیده؟
و این که با تبع بدن من سازگار هست یانه؟
پاسخ
این ترکیب را با میل مصرف کنید
اما زیادش را توصیه ندارم
چون درروایات تشیع از تخم گشنیز بعنوان ضد حافظه یادشده
چون فصل بهاراست ادویه گرم مثل زنجبیل ممکنه منجر به جوش و کهیرباشه
برای افزایش شیرمادر قبلا برای شما دهها افزایش دهنده شیر فرستاده ام
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷کانال تجارب طب اسلامی و سنتی:
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
📚📚📚📞📞
افزایش شیرمادر با مزاج سرد و گرم درسایت تجارب طب سنتی و طب اسلامی ( حسین معارفی )
کلیک کنید
http://tajarobteb.ir/?s=شیر+مادر
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
📚📚📚📚شیر مادر با نگاه طب سنتی چگونه زیاد و کم می شود
افزایش دهنده های عمومی شیر مادر :
سیاه دانه ( مزاجش خیلی گرم و خشک ) : پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند : سیاهدانه داروی هر دردی است به جزء مرگ . و از نظر طب سنتی خوردن سیاهدانه زیاد کننده شیر است و لیکن برای گرم مزاجان مضر است .
امام صادق علیه السلام فرمودند:اگرزنی شیرده به کودک ، آیات سوره یس را هفت بار با زعفران وگلاب بنویسد و بشوید ودر هفت روز بخورد شیر او زیاد میگردد .
تغذیه های مفید و موثر : سبزی ریحان – رازیانه با ترنجبین یا شیر خشت – شیر گرم کرده و جوشانده – تخم رازیانه ( گرم و تر ) – انیسون سبز ( گرم و خشک ) – شنبلیله ( گرم و خشک ) – مصرف مایعات زیاد طبیعی – پستان مکیدن زیاد توسط کودک – عسلاب متناسب با مزاج بدن مادر و کودک – شیر بادام – آب میوه خانگی – دمنوش بذر شوید با رازیانه و اندکی عسل – مادر سیر غذا نخورد تا شکم او و کودک نفخ نکند – اسفناج – زیره سبز – بادام زمینی – گرده گل زنبور عسل – رویال عسل – تره – جو دوسر – عسل یونجه– زیره سیاه – خربزه پس از دو ساعت بعد غذا ( برای گرم مزاجان تا حدودی مضر ) – آب نخود – گیاه یولاف ( معتدل و مایل به خشکی )- علف چای ( گرم و خشک ) – * عاقرقرحا ( گرم و خشک ) – انغوزه ( گرم و خشک ) .
شیر مادر با نگاه طب سنتی چگونه زیاد و کم می شود
افزایش دهنده های عمومی شیر مادر :
سیاه دانه ( مزاجش خیلی گرم و خشک ) : پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند : سیاهدانه داروی هر دردی است به جزء مرگ . و از نظر طب سنتی خوردن سیاهدانه زیاد کننده شیر است و لیکن برای گرم مزاجان مضر است .
امام صادق علیه السلام فرمودند:اگرزنی شیرده به کودک ، آیات سوره یس را هفت بار با زعفران وگلاب بنویسد و بشوید ودر هفت روز بخورد شیر او زیاد میگردد .
تغذیه های مفید و موثر : سبزی ریحان – رازیانه با ترنجبین یا شیر خشت – شیر گرم کرده و جوشانده – تخم رازیانه ( گرم و تر ) – انیسون سبز ( گرم و خشک ) – شنبلیله ( گرم و خشک ) – مصرف مایعات زیاد طبیعی – پستان مکیدن زیاد توسط کودک – عسلاب متناسب با مزاج بدن مادر و کودک – شیر بادام – آب میوه خانگی – دمنوش بذر شوید با رازیانه و اندکی عسل – مادر سیر غذا نخورد تا شکم او و کودک نفخ نکند – اسفناج – زیره سبز – بادام زمینی – گرده گل زنبور عسل – رویال عسل – تره – جو دوسر – عسل یونجه– زیره سیاه – خربزه پس از دو ساعت بعد غذا ( برای گرم مزاجان تا حدودی مضر ) – آب نخود – گیاه یولاف ( معتدل و مایل به خشکی )- علف چای ( گرم و خشک ) – * عاقرقرحا ( گرم و خشک ) – انغوزه ( گرم و خشک ) .
خربزه ( معتدل و تر – گرم و تر ) : خربزه را قبل از غذا بخورید تا شیر زیاد شود . بیماران گوارشی ، دیابتی و کودکان اسهالی از خوردن خربزه بپرهیزند .
ختمی کوچک ( پنیرک ) ( سرد و تر ) : نوشیدن خیسانده و یا دم کرده ملایم گل ، برگ ، تخم و ریشه ختمی زیاد کننده ترشح شیر می باشد .
خلر ( سرد و خشک ) : خلر را کمی پخته و آب آن را بخورید که ترشح شیر را زیاد می کند. خوردن خلر مضر برای اعصاب و باعث سر درد میشود و یا خوردن دانه های خلر مسهل قوی بوده و فلج اعضاء را می آورد و باعث کمر درد و غیر ارادی شدن ادرار میگردد.
شقایق ( گرم و خشک ) : خوردن سوپ جو که در آن ساقه و برگ شقایق نیز پخته شده باشد مدر شیر است .
رازیانه ( گرم و تر ) : رازیانه جزء بذرهای اربعه است ( زیره – گشنیژ- انیسون – رازیانه ) ، ۳۰ گرم تخم رازیانه را شسته و نیم کوب کرده و در یک لیتر آب به مدت یک دقیقه جوشانده و ده دقیقه بگذارید دم بکشد آن را صاف کرده و با شکر شیرین کنید و بنوشید ترشح شیر مادر را زیاد می کند و این شیر برای کودک زود هضم ، خوش بو و بدون نفخ است . خوردن زیاد رازیانه مضر گرم مزاج ها بوده و باید با سکنجبین خورده شود و مردان بایستی از خوردن عرق رازیلنه بشدت پرهیز کنند .
روناس ( گرم و خشک ) : خوردن روناس با عسل ترشح شیر را افزایش می دهد . زیاد خوردن روناس مضر مثانه است و باید آنرا با کتیرا خورد .
جو ( سرد – خشک ) : برای سرد مزاجها مضر بوده و بایستی با شکر خورده شود . مادری که شیرش رقیق شده است بایستی ۲۰ گرم جو پوست کنده را نیم ساعت جوشانده و آب آن را صاف کرده و پس از سرد شدن با عسل شیرین کرده و در طول روز به مادر بدهید تا شیر او پر مایه و غلیظ و مقوی شود .
سبزی گشنیز ( سرد و خشک ) : خوردن دم کرده و یا پودر تخم گشنیز ، شیر افزا است .
گندم ( کمی گرم و کمی خشک ) :اگر نشاسته را با رازیانه بخورید ترشح شیرزیادمی شود. ( خوردن گندم نفاخ و دیر هضم است و بایدآن را با شیرینی یا نمک خورد. )
*پنج انگشت ( گاهی گرم و خشک و گاهی سرد و خشک ) : خوردن میوه پنج انگشت تند و
بویی شبیه فلفل دارد و مخدر است و با فلفل کوهی خوردن ترشح شیر را زیاد می کند.
*ترتیزک ( گرم و خشک ) : خوردن برگ و یا تخم ترتیزک ترش
ح شیر را زیاد می کند .
*انیسون ( گرم و خشک ) : مادر شیرده اگر انیسون بجود و بخورد شیرش زیاد شده و هم ازطریق اثری که بر شیر می گذارد مانع دل درد ، دل پیچه و نفخ کودک میشود .
نارگیل ( گرم و خشک ) : خوردن نارگیل باعث ازدیاد ترشح شیراست . ( نارگیل اگر بدون شکر و یا عسل خورده شود باعث انسداد مجاری بدن شده و دیر هضم است و خلط غلیظ تولید می کند . اما خوردن شیر نارگیل باروری زن و مرد را کاهش می دهد .)
نخود سبز ( سرد و تر ) : خوردن نخود فرنگی شیر افزاست .( اسراف در خوردن آن مردان را عقیم و زنان را نازا می کند و مانع تلقیح اسپرم و تخمک و مانع رشد مخاط پوششی رحم می شود .)
کتان ( گرم و خشک ) : اگر تا چند روز ، روزی پنج گرم تخم کتان خورده شود زیاد کردن ترشح شیر مفید است . ( خوردن زیادی آن برای دید چشم مضر است و باید با گشنیز خورد .)
مقل ازرق یا ملک ازرق ( گرم و خشک ) : مقل ازرق خالص ( براق ، لزج ، چسبنده ، نرم ، خوشبو ، تلخ و حل شدن فوری در آب ) بهترین آن زرد رنگ است . اگر به مدت دوهفته هر شب پیش از خواب دو تا یک گرم مقل ازرق را بخورید زیاد کننده شیر است . ( زیاد خوردن آن مضر برای کلیه است وخوردن زیاد آن برای زنان حامله باعث سقط جنین میشود و رافع شدید بواسیر است .)
ناخونک یا اکلیل الملک ( گرم و خشک مایل به اعتدال ): اگر ناخونک را با انجیر دم کرده و با عسل شیرین کنید و بنوشید باعث افزایش شیر میگردد .
تغذیه های مضر برای مادر شیر ده :
نوشابه های رنگی ، فست فودها ، رب گوجه فرنگی کارخانه ای ، بیسکویت جات ، تغذیه های دارای مواد کارخانه ای ، شکلات ها .
تغذیه های زیاد کننده شیردر مادران صفراوی مزاج :
تخم کدو ، تخم خربزه ، تخم هندوانه ، ماهی دریا ، اسفناج .
کاهو ( سرد و خشک ) : خوردن تخم کاهو شدیدا” شیر افزاست . (مصرف کاهوی زیاد در سرد مزاجها باعث فراموشی ، ضعف قوه باء ، ضعف حافظه و ضعف دید چشم می شود .)
تغذیه های زیاد کننده شیردر مادران بلغمی مزاج :
شیر تازه ، تخم سبزی شنبلیله ( گرم و خشک ) ، بادیان ( همان انیسون سفید با مزاج گرم ) ، ماء الشعیر بدون گاز ، شیره انگور و توت – چند دانه اسفند شسته (خیلی گزم وخشک ) .
کم کننده هاى ترشح شیر مادر به علل بیماریها :
جو ( سرد و خشک ) : خوردن آرد و یا نان جو داروی مفید برای کاهندگی ترشح شیر است . برای سرد مزاجها مضر بوده و بایستی با شکر خورده شود .
مصرف قرص ضد بارداری ، کاهو ، عدس ، سرکه ، آب لیمو ، آب سماق ، ریحان کوهی ، تخم شربتی و از نظر طب سنتی ، مخلوط آرد عدس با برگ له شده کلم را بر پستان ضماد کنید اگر فوران شیر داشته باشد ترشح شیر را کم می کند و اگر شیر در پستان بند آمده باشد به جریان می افتد . زیاد خوردن عدس غلیظ کننده خون است و باید آنرا با روغن کنجد خورد ).
کافور ( سرد – خشک ) : خوردن کمی کافور کاهنده ترشح شیر است . (کافور کمی سمی و مصرف زیادی آن خطرناک است و مقدار مصرف آن در هر روز فقط نیم گرم است . بوئیدن مداوم آن مورا سپید کرده و باعث پیری زود رس ، قطع نسل ، قطع اشتها ، تولید سنگ مثانه و کلیه می شود . خوردن کافور برای سرد مزاجها مضر معده بوده و کاهنده نیروی جنسی است و باید آن را با داروهای گرم مثل ادویه و روغن بنفشه خورد . دوروش شناسائی خلوص کافور : اگر کافوررا روی یخ آتش بزنید باید مثل شمع بسوزد و تمام شود و یا اگر کافور را روی شیشه و شیشه را روی شعله بگذارید باید کاملا” تبخیر شده و چیزی باقی نماند.)
کلپوره ( مریم نخودی – گرم و خشک ) : اگر خیسانده آن را بر پستان ضماد کنند شیر را بندمی آورد و اگر بر زخم های آن ضماد کنند التیام آور است ..
* مریم گلی ( گرم و کمی خشک ) : در زمان از شیر گرفتن بچه اگر این خیسانده را روی پستان بگذارند ترشح شیر را در پستان قطع می کند.
💊💊💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
شیر مادر و روشهای افزایش شیر بر مبنای طب سنتی
خوردن شیره انگور, تخم شوید و بادام شیرین باعث افزایش کیفیت شیر مادر
یک مدرس دانشگاه گفت: گندم, بادام و فندق بهترین مواد غذایی برای زنان شیرده هستند؛ مصرف شیره انگور به افزایش غلظت شیر مادر کمک میکند همچنین مصرف تخم شوید و آشی که از نخود و جو تهیه شده باشد به افزایش کیفیت شیر مادر کمک میکند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر غلامرضا کردافشاری درباره دوران کودکی با بیان اینکه کودک از آغاز تولد تا پایان سال دوم زندگی با سرعت در حال رشد است، اظهار کرد: از سال دوم به بعد اندکی از سرعت رشد کودک کاسته میشود و مجدداً در نزدیکی بلوغ، رشد سریع میشود؛ با توجه به این نکته و در نظر گرفتن تکامل دستگاهها و اندامهای کودک در سالهای اول زندگی، بهخوبی میتوان به اهمیت نقش تغذیه در تأمین رشد و تکامل کودک پی برد.
«شیر مادر» مناسبترین غذا برای کودک در ۶ ماه اول زندگی
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: مناسبترین غذا برای کودک در ۶ ماه اول زندگی فقط شیر مادر است و از آن به بعد غذاهای کمکی بهتدریج وارد رژیم غذایی کودک میشوند؛ حکمای طب سنتی در گذشته دستورات و راهنماییهای مفیدی را در رابطه با تغذیه مادران شیرده ارائه کردهاند تا شیر مادر با بهترین کیفیت در اختیار کودک قرار گیرد.
کردافشاری متذکر شد: بهترین مواد غذایی برای مادر شیرده عبارت است از گندم، گوشت بره، بزغاله، ماهی، کاهو، بادام و فندق و…، که همانگونه که مشاهده میشود مواد غذایی لطیف، معتدل، صالح الکیموس و کثیرالغذا در زمره آن وجود دارند.
وی خاطرنشان کرد: بهعکس استفاده از مواد غذایی کثیف، فاسدالکیموس یا قلیلالغذا مثل خردل و ادویهجات تند، نعناع، پیاز و سیر در زنان شیرده منع شده چرا که به هر نسبت که خون سالم و مناسبی در بدن زن شیرده تولید شود، شیر او نیز سالمتر است.
تخم شوید و سیاهدانه در غذاها برای افزایش شیر و ارتقاء کیفیت آن مؤثر است
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: استفاده از شیره انگور در زنانی که از رقیق بودن شیر خود شکایت دارند مفید است؛ مصرف اسفناج، کرفس, کنجد، چغندر، آشی که با نخود و جو پخته شده باشد، گوشت و مغز گوسفند و استفاده از رازیانه، تخم شوید و سیاهدانه در غذاها برای افزایش شیر و ارتقاء کیفیت آن مؤثر است.
http://itma.ir/post/359
💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
💊انگور چاق کننده و لاغر کننده و صاف کننده خون و ضد خلط سودا و مقوی برای شیر مادر
💊💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
شیر مادر و روش تقویت شیر بر مبنای طب سنتی
#کم-شیری-مادر و #افزایش-شیر ؛
? برای بچه ها چیزی بهتر از شیر مادر نیست .
? وظیفه ی مادر است که دوسال تمام به بچه شیر بدهند .
 علت کم شدن شیر را از رنگ و قوام و طعم و شکل بیرون آمدن شیر می توان تشخیص داد؛
? ۱ . #ماء-الشعیرهای بازاری که در ظرف های شیشه ای و ساده است ( بدون طعم ) هم شیر را زیاد می کند و هم جلوی سرفه ها را می گیرد.
? ۲ . #رازیانه هم برای افزایش شیر خوب است که هم بلغم را از بین می برد و جلوی نفخ و سرفه ی نوزاد را هم می گیرد .
? ۳ . #انجیر هم بالخصوص اگر با روغن زیتون خورده شود خوب است .
? ۴ . چند قاشق غذاخوری روغن زیتون در هر روز بخورید و چربی را هم بالا نمی برد .
@ostadbanihashemi استاد دکتر بنی هاشمی
📚📚کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
?شنبلیله از منظر طب ایرانی: طبیعت :گرم و خشک اثرات کلی: ملین، افزایش دهنده شیر و خون قاعدگی، تقویت کننده عملکرد ریه، افزایش میل جنسی از منظر فیتوتراپی : درمان کمکی دیابت نوع ۲ درمان کمکی دیابت نوع ۱ درمان درد قاعدگی(دیس منوره) تداخلات: با داروهای زیر تداخل مصرف دارد: داروهای کنترل کننده قند داروهای ضد انعقاد از قبیل وارفارین ... ادامه مطلب »
💊💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
? جو طبعش? سرد و خشک  بهترین جو، آن است که بزرگ،سنگین،سفید و رسیده باشد برای عروق قلب مفید است نان جو لاغر کننده است سوپ جو افزایش دهنده شیرمادر است چربی خون را کاهش میدهد ? @BOALII_IR ا
💊💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
?گل و برگ پنیرک?باعث افزایش شیر در پستانها میشود،افرادی که مزاج خشکی دارند،هم میتوانند محلول پنیرک را بخورند و هم میتوانند روغن پنیرک را روی پستانها ملایم ماساژ بدهند?
📚📚📚کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
بهترین #جایگزینشیرمادر آبانگور میباشد و در فصلی که انگور وجود ندارد مصرف شیره انگور با آبجوش بصورت رقیق شده کانالنسخاستادخیراندیش ┄═•❁
📚📚کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
 افزایش و تقویت شیر مادر:  سویق کامل  دم کرده رازیانه همراه باعسل  گوشت گوسفندی وآبگوشت  شیره توت، خرما، انگور شیر، عسل، برگ چغندر، سنجد، حلیم  سویق سنجد  @Drzohoor_matab 
نوزاددختررازیانه مصرف برای پسر احتیاط
💊💊💊کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی: جهت افزایش شیربانوان عرق بیدمشک و تخم ریحان و مقداری قندرا شربت نماید و میل کند و به روی بخوابد تاسه روزتفاوت بسیارحاصل شود.
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅خاکشیر علاج امراض متعدد
✍ با طبیعت گرم و تر، موافق جمیع امزجه. خوردن خاکشیر معده را قوت داده، غذا را هضم کرده، اشتها را تحریک نموده، مخصوصاً معده های سرد را مفید می باشد. خاکشیر موجب نعوظ و بادهای سودمند شده، مواد فاسد نخاع را دفع می کند.
خاکشیر را با دو وزن آن شکر، در آب زده تا ده روز بخورند؛ وزن بدن را افزوده، رنگ رخسار را جلا داده، پوست را پاک، تمیز و شفاف می کند. خوردن خاکشیر به همین صورت آواز و صدای گرفته را باز و یک قاشق غذا خوری او، رفع سمیت ادویه و مشروبات زهردار و نصف آن که خشک در دهان ریخته، جرعه ای آب بالایش بنوشند، خونریزی سینه، جراحت سینه و ریه را بهبود می دهد.
ضماد خاکشیر که کوبیده با آب خمیر کرده و بگذارند، ورم ها ی سخت را نرم کرده، سرطان و نقرس را سود می دهد.
📚سایت حکیم روازاده
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅برای افطار، خرما و آبِ ولرم بخورید!!
✍امام صادق عليه السلام: هرگاه انسان روزه خود را با آب ولرم افطار نماید، کبدش پاک و سالم باقى مىماند و قلبش از گناهان تمیز و نور چشمش قوى و روشن مىگردد.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله با حلوا افطار مىكردند و اگر حلوا نبود، با چيزِ شيرين ديگر و يا چند دانه خرما و اگر نبود، با آب ولرم و مىفرمودند: آبِ ولرم معده و جگر را پاك، دهان را خوشبو و دندان ها را تقويت میكند.
📚 الكافی، ط-اسلامية، ج۴، ص۱۵۲
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴خوردن مسئولیت دارد ...
✍یکی از دستورات قرآن که بدون استثناء، همه به آن عمل می کنیم دستور خوردن است: کُلُوا: بخورید. همه ما این قسمت از آیه را بلدیم و به آن عمل می کنیم: کُلُوا وَاشْرَبُوا...: بخورید و بیاشامید. اما یادمان باشد که از نظر قرآن، خوردن، مسئولیت دارد. در قرآن چندین بار دستور " کُلُوا " آمده لست، ولی هیچ کجا نمی فرماید بخورید و بروید دنبال کارتان!! هر کجا گفته بخورید، بعد از آن، از ما چیزی خواسته است.
با هم چند تا از این آیات را مرور کنیم:
کُلُوا وَاشْرَبُوا مِن رِّزْقِ اللَّهِ وَ لَا تَعْثَوْا فِی الْأَرْضِ.
بخورید، ولی گناه نکنید.
📚 سوره بقره، آیه 60
💠 کُلُوا مِمَّا فِی الْأَرْضِ حَلَالًا طَیِّبًا وَ لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ.
بخورید، ولی دیگه دنبال شیطان راه نیافتید.
📚 سوره بقره، آیه 168
💠 کُلُوا مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَ اشْکُرُوا لِله.
بخورید، ولی شکر خدا رو به جا بیارید.
📚 سوره بقره، آیه 172
💠 کُلُوا مِمَّا رَزَقَکُمُ اللَّهُ حَلَالًا طَیِّبًا وَ اتَّقُوا اللهِ.
بخورید، ولی تقوا هم داشته باشید و خدا ترس باشید.
📚 سوره مائده، آیه 88
💠 کُلُوا وَ اشْرَبُوا وَ لَا تُسْرِفُوا.
بخورید، ولی اسراف نکنید.
📚 سوره اعراف، آیه 31
💠 کُلُوا مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَ لَا تَطْغَوْا فِیهِ.
بخورید، ولی طغیان نکنید.
📚 سوره طه، آیه 81
💠 فَکُلُوا مِنْهَا وَ أَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِیرَ.
بخورید، ولی دیگران را هم اطعام کنید و فقرا را یادتان نرود.
📚 سوره حج، آیه 28
💠 کُلُوا مِنَ الطَّیِّبَاتِ وَ اعْمَلُوا صَالِحًا.
بخورید، ولی اعمال صالح هم انجام بدهید.
📚 سوره مومنون، آیه 51
حتی قرآن می فرماید ما به زنبور عسل وحی کردیم: کُلِی مِن کُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُکِی سُبُلَ رَبِّکِ ذُلُلًا.
از شیره گل ها بخور، ولی راه پرودگارت را طی کن.
📚 سوره نحل، آیه 69
🔰 یعنی خوردن، برای حیوانات هم مسئولیت دارد. بنابراین، آدم هایی که می خورند و از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند، از حیوانات هم کم تر هستند. از این به بعد، هر وقت خواستیم غذا بخوریم، با دقت بیشتری غذا بخوریم. با هر غذا خوردنی، یک مسئولیتی روی دوشمان داریم.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشگیری از پوسیدگی دندان
👤حکیم خیراندیش
✅کانال طب شیعه👇
http://eitaa.com/joinchat/3274113024C5d2c468eba
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅ سردی مثانه و راهکارطب سنتی
✍ یکی از قویترین داروها در درمان سردی مثانه، تکرر و بی اختیاری ادرار، نوشیدن مخلوط شیر و #زردچوبه است.
بدین منظور یک قاشق چایخوری زردچوبه را در یک فنجان شیرداغ حل کرده و پس از اینکه کمی از داغی آن کاسته شد بامقداری عسل شیرین کنید و شبها قبل از خواب میل نمایید.
بسته به مزاج بیمار مقدار زردچوبه و شیر متغیر بوده حتی میتوان بجای شیر از #شیربادام نیز استفاده کرد، همچنین میتوان به ترکیب فوق یک قاشق چایخوری روغن نارگیل افزود.
📚 حکیم حسین خیراندیش
گرم نگه داشتن موضع مثانه برای زن و مرد با آجرداغ یا کیسه آبگرم یا نشستن روی پوستین ( همانند روش اجدادی مان درنشستن ) و دوری از نشستن روی فرش ماشینی و پرهیز از تغذیه های مزاجهای سوداوی تاکید میشود
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅چه کنیم تا با روزه داری به یبوست مبتلا نشویم؟
✍در ایام ماه مبارک رمضان به دلیل عدم مصرف مایعات و انواع مرطبات در طول زمان روزه داری، برخی افراد دچار یبوست می شوند.
برای جلوگیری از بروز این مشکل، مصرف میوه ها در طول افطار تا سحر، مصرف سبزیجات، زیتون و سالاد در وعده ی سحری، استفاده از غذاهای خورشتی مانند خورش آلو اسفناج و خورش به و مصرف نوشیدنی های مناسب مزاج در طول افطار تا سحر توصیه می شود.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رکـورد گینــس خـوردن عـقرب
مرد عربستانی که به سلطان عقرب ها شهرت دارد ، در 20 ثانیه 22 عقرب زنده و سمی را می خورد. نام ایشون هم در کتاب رکوردهای گینس هم ثبت شده.
🌕 @donyaye_ajayeb 🌺
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅کاهش وزن ناگهانی ممنوع!
✍گرسنگی و تشنگی یکی از عوارض طبیعی روزه داری است، یادمان باشد که فلسفه طبی روزه داری تحمل کمی گرسنگی و تشنگی است و نباید آنقدر بخوریم و بیاشامیم تا گرسنه یا تشنه نشویم.
در یک روزه داری مناسب توقع داریم بسیاری از افراد دست کم نیم تا یک و نیم کیلو کاهش وزن داشته باشند ولی این کاهش وزن جز در افراد چاق نباید زیاد و ناگهانی(بیش از سه کیلو) باشد.
از این نگاه روزه داری یک تدبیر درمانی است مثلا بیش از هر داروی ضد چاقی ، چربی سوز و ... موجب دفع مواد خام و زائد بدن، کاهش وزن و سایز و معتدل شدن مزاج بدن می شود.
برخی افراد به خیال کاهش وزن سحری نمی خورند ولی پژوهش ها نشان داده اند معمولا در چنین حالتی افراد افطاری را با ولع و حجم بیشتر می خورند که موجب ناکامی در کاهش وزن یا حتی افزایش آن می شود.
📚دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی ایرانی )
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🇮🇷🇮🇷🔴 ماساژ گوش
♻️ #ماساژ_گوش با دفع #سودا باعث کاهش اضطراب و نگرانی، ایجاد آرامش، بهبود سردرد و میگرن، تقویت شنوایی، افزایش انرژی و حتی کاهش دردهای عضلانی میشود، چرا که هر نقطه از عضو گوش نماینده عضوی از اعضای بدن است.
🔹 مزیت ماساژ گوش این است که به سرعت و براحتی در هر زمان و مکانی قابل اجراست و اگر این عمل را با #روغن_بادام_شیرین انجام دهید تاثیرش دوچندان میشود.
🔹 نحوه ماساژ گوش:
سعی کنید با سر انگشتتان تمام شیارهای گوش و خطوط لاله گوش را در مسیر طبیعی اش از بالا به پایین و بالعکس به آرامی حرکت داده و ماساژ دهید، نرمه گوش را هم با حرکات مدور و آهسته مالش دهید و سپس ۳ مرتبه آرام به سمت پایین بکشید، پشت گوش را هم به آرامی ماساژ دهید.
(جالبه بدونید یکی از تنبیههای زمان قدیم گوشمالی بوده، که با دفع سودا طرف را به تعادل نزدیک میکرد مثل فلک کردن کودکان بازیگوش در مکتب که با دفع سودا تمرکز را به فرد برمیگرداند. همه افعال حکمای قدیم علت و حکمتی داشت)
🔹بررسی روایات پیرامون گوش:
🔸 امام علی (ع): یکی از شگفتی های خلقت انسان این است که با قطعه استخوانی میشنود.
🔸 امام رضا (ع): هرکس می خواهد گوشهایش درد نگیرد به هنگام خواب در آنها پنبه بگذارد.
🔸 جالب است بدانید حکمت اینکه مایع درون گوش تلخ است در روایات بیان شده است: پیامبر اکرم(ص): «خداوند تبارک و تعالی مایع تلخی را در دو گوش قرار داد که حافظ مغز باشد و حشرات و جنبندگان نتوانند وارد گوش شوند و جان آدمی به خطر اندازند».
📚دانشنامه احادیث پزشکی، فصل چهارم، گوش
#مرجع_طب
https://eitaa.com/noskhesonati
🇮🇷🇮🇷📌 خواص #بیدمشک
🔰 نفع خاص: تقویت قلب و مغز.
افعال و خواص: بیدمشک مفتح سدد خفیف مغزی، ملطف و ملین است.
🔰 روغن گل بیدمشک، مجفف می باشد.
عرق گل بیدمشک، مقوی مغز، مقوی قلب، ملین، مبهی گرم مزاجان و مقوی احشاء است.
🔰 گل بیدمشک، سر دردهای ناشی از بخارهای گرم معده را بهبود می بخشد.
بوییدن گل بیدمشک یا عرق آن، مغز را تقویت کرده و ریاح غلیظ را تحلیل می برد.
🔰 غرغره عصاره برگ بیدمشک، زالوی مانده در حلق را خارج می کند.
نطول عرق بیدمشک، برای نفخ همه اعضاء مفید است.
https://eitaa.com/noskhesonati
🇮🇷🇮🇷 #سلسله_احادیث_پزشکی
#آب_فاتر
⚜ امام صادق علیه السلام:
«كَانَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) إِذَا أَفْطَرَ بَدَأَ بِحَلْوَاءَ یُفْطِرُ عَلَیْهَا فَإِنْ لَمْ یَجِدْ فَسُكَّرَةٍ أَوْ تَمَرَاتٍ فَإِذَا أَعْوَزَ ذَلِكَ كُلُّهُ فَمَاءٍ فَاتِرٍ وَ كَانَ یَقُولُ یُنَقِّی الْمَعِدَةَ وَ الْكَبِدَ وَ یُطَیِّبُ النَّكْهَةَ وَ الْفَمَ وَ یُقَوِّی الْأَضْرَاسَ وَ یُقَوِّی الْحَدَقَ وَ یَجْلُو النَّاظِرَ وَ یَغْسِلُ الذُّنُوبَ غَسْلًا وَ یُسَكِّنُ الْعُرُوقَ الْهَائِجَةَ وَ الْمِرَّةَ الْغَالِبَةَ وَ یَقْطَعُ الْبَلْغَمَ وَ یُطْفِئُ الْحَرَارَةَ عَنِ الْمَعِدَةِ وَ یَذْهَبُ بِالصُّدَاع»
رسول الله (ص) هنگامی که افطار میکرد ابتدا، به حلوا میفرمود اگر پیدا نمیشد با یک شیرینی یا قند یا چند خرما اگر آنها نبود با آب ولرم افطار میفرمود و میفرمود معده و کبد را پاکسازی میکند و بوی بد دهان را خوش می کند و دندان ها را تقویت میکند و چشم ها را تقویت می.کند و بینائی را جلا می دهد و گناهان را میشوید شستنی و ژن های جهش یافته را تسکین میدهد و مره (صفرا و سودا) را تسکین می دهد و بلغم را قطع میکند و گرمی معده را خاموش میکند و میگرن را برطرف میکند.
📚 منبع : الکافی، ج۴، ص۱۵۳
• روایتی دیگر درباره آب فاتر
⚜ امام صادق علیه السلام:
«شیئان صالحان لم یدخلا جوف واحد قط فاسدا إلا أصلحاه ، و شیئان فاسدان لم یدخلا جوفا قط صالحا إلا أفسداه ؛ فالصالحان : الرمان ، والماء الفاتر ، و الفاسدان : الجبن و القدید.»
دو چیز مناسب است که به هیچ درون نادرستی در نمیآیند ، مگر این که آن را به درستی میآورند ، و دو چیز نامناسب است که به هیچ درون سالمی در نمیآیند ، مگر این که آن را نادرست [و ناسالم] میکنند.
آن دو چیز مناسب، عبارت اند از : انار و آب نیم گرم (ولرم) ، و آن دو چیز نامناسب ، عبارت اند از : پنیر و گوشت خشک شده.
📚 منبع : الکافی، ج۶، ص۳۱۴، ح۵
دانشنامه احادیث پزشکی، ج۲، ص۱۴۶
•••••••••••••••
⚠️ در رابطه با خواص و تاکید بر مصرف آب فاتر چه در افطار و چه در حالت ناشتا روایات فراوانی وارد شده
آب فاتر که در روایات گفته شده یعنی آبی که جوشیده شده و سپس کمی سرد شده (ولرم شده)
❌ مصرف آب یخ در افطار به علت بالا رفتن حرارت معده در اثر گرسنگی طولانیمدت، کارکرد معده برای هضم غذا را دچار اختلال میکند.
✅ نوشیدنی ولرم باعث میشود حرارت بالای معده فروکش کند.
افطار با سکنجبین ولرم برای افرادی که بسیار تشنه هستند، توصیه می شود
• برخی فواید افطار با آب ولرم در افطار یا حالت ناشتا:
- شستشوی کبد و معده
- خوشبوکننده دهان
- آرام کننده رگها
- از بین بردن صفرا و بلغم
- فروکش حرارت حرارت معده
- آرامش سردرد
- پاک کننده معده
- درمان غلبه بلغم
- درمان غلبه سودا
- درمان غلبه صفرا
- خوشبو کننده بدن
- تقویت چشم و بینایی
- تقویت و محکم کننده دندان ها
- درمان و پیشگیری از بیماری های ژنتیکی مثل جذام و برص
- پاک کننده گناهان قلب (موثر در درمان بیماری های روحی مثل: حسد، نفاق، تکبر، عجب، کینه و...)
- اعتدال مزاج
- پاکسازی بدن
- بدون عوارض
#رمضان 🌙#روزه
#اصلاح_سبک_زندگی
https://eitaa.com/noskhesonati
🇮🇷🇮🇷✨
🔴 راهکار برای پیشگیری از #تشنگی:
۱. در وعده سحری از مصرف غذاهای خشک و پرادویه و تند، غذاهای سرخ شده و پرچرب و شیرین و همچنین از مصرف زیاده از حد گوشت باید پرهیز شود.
۲. مصرف آب در بین وعدههای غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی کار صحیحی نیست زیرا باعث بروز نفخ و اختلال در هضم غذا می شود.
۳. در این ماه مصرف قهوه، کاکائو و چای پررنگ به علت مدر بودن تشنگی را تشدید میکند.
۴. در وعده افطار و سحر حتی الامکان کمتر از غذاهای نشاستهای استفاده شود زیرا این غذاها برای هضم شدن احتیاج به آب بیشتری دارند.
۵. از غذاهای غلیظ مانند هلیم، کله پاچه، کباب و ماهی بخصوص در وعده سحر باید پرهیز نمود، زیرا حرارت بیشتری را به سمت معده جلب می کنند و بدیهی است که با افزایش حرارتِ معده، نیاز به آب نیز افزایش مییابد؛ به علاوه خلط غلیظِ تولید شده حاصل ازین غذاها برای حرکت در عروق نیاز به ترقیق توسط آب دارد و تشنگی را تشدید مینماید.
۶. مصرف #آب_یخ گرچه در ابتدا و به ظاهر باعث فرو نشاندن تشنگی میشود ولی در نهایت تشنگی را تشدید مینماید.
۷. غذاهایی که مقدار زیادی #سیر در آنها بکار رفته تشنگی را تشدید می کند.
۸. از #خوابیدن بلافاصله پس از غذا در وعده سحری، بخصوص در صورتی که غذای با طبیعت گرم مصرف شده باشد، باید پرهیز نمود.
۹. در طول روزهداری از #حمام بسیار داغ باید اجتناب ورزید زیرا تعریق باعث کم آبی میشود.
۱۰. برای رفع تشنگی پس از افطار، آب را به یکباره نباید نوشید بلکه باید مزه مزه کرده #جرعه_جرعه بنوشند، زیرا به یکباره نوشیدن آب خنک #حرارت_غریزی_بدن را از بین می برد.
ادامه دارد ...
📚منابع:
۱. طب اکبری
۲. اکسیر اعظم
https://eitaa.com/noskhesonati
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#از #معصومین #بیاموزیم
❌بررسی خواص کندر از دیدگاه علمی❌
✅قسمت 1️⃣
🕋 پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله:
✍️«کندر بخورید؛ زیرا همانطور که انگشت، عرق را از پیشانی پاک میکند، کندر هم سوزش قلب را میبرد و کمر را محکم و عقل را زیاد میکند و ذهن را ذکاوت و چشم را جلا میبخشد و فراموشی را از میان میبرد.»
(بحارالانوار (ط-بیروت) ج 59، ص 294)
🔹برای قرن ها، مردم رایحه معطر و تند کندر را در مراسم های مذهبی و رویدادهای فرهنگی استشمام کرده اند.
👨⚕️پزشکان طب سنتی نیز از آن برای درمان بیماری هایی مانند سوء هاضمه، سرفه و سایر مشکلات تنفسی و حتی بهبودی پس از زایمان استفاده کرده اند.
🪴«کندر هندی» که olibanum نیز نامیده می شود، از شیره خشک درختان Boswellia که در آفریقا، هند و خاورمیانه می روید به دست می آید.
📘 برخی از مطالعات نشان می دهد که عصاره کندر هندی ممکن است درد و سفتی را کاهش دهد.
🧪اسیدهای بوسولیک موجود در کندر هندی ممکن است التهاب را کاهش دهد و در عین حال از ریزش غضروف جلوگیری کند و نیز از آرتریت، کولیت و سایر التهابات هم جلوگیری می نماید.
🤒از مدت ها پیش، مردم برای دردهای شکمی مانند حالت تهوع و سوء هاضمه به کندر هندی روی می آورده اند.
⚠️ برخی از مطالعات نشان داده اند که ممکن است علائم کولیت اولسراتیو را بهبود بخشد.
📌همچنین محققان اثرات ضد التهابی اسید بوسولیک را هم به اثبات رسانیده اند.
❤️این فواید ضد التهابی همچنین ممکن است پسوریازیس را بهبود بخشد.به همین دلیل، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد کندر هندی میتواند به جلوگیری از ایجاد پلاک در بیماریهای قلبی کمک میکند🍀🍀🌹⚘
https://eitaa.com/noskhesonati
🇮🇷🇮🇷🔰راه درمان لرزش دست و تپش قلب
✍️دکتر خیر اندیش: این بیماری را افزایش سودا معرفی میکنیم اینها باید غذاهای گرم و تر میل کنند یک توصیه شدنی که بدون عوارض باشد که لازم برای این بیماری است عرق بهار نارنج + عسل و اگر در اختیارشان نیست جوشانده زعفران بخورند یا به همراه چایشان به همراه عسل یا نبات شیرین میکنند بخورند روزی یک استکان گل زعفران یا گل گاوزبان به طور مداوم میتواند آرام بخش قلب و به تدریج آرامش دست را به همراه داشته باشد از غذاهای سرد شدیدا پرهیز کند از ترشیها شدیدا بپرهیزد و جوشانده زعفران را شب میل کنند بهتر است.
♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡
https://eitaa.com/noskhesonati
تدابیر رفع یبوست در ماه رمضان
توضیحات دکتر سید مهدی میرغضنفری؛ پزشک، دکترای تخصصی (PhD) فیزیولوژی، معاون پژوهشی و مدير گروه طب سنتی دانشکده پزشکی و عضو هیئت علمی (دانشیار) دانشگاه علوم پزشکی ارتش، و پژوهشگر طب سنتی ایرانی در مورد تدابیر رفع یبوست در ماه رمضان👇
https://www.aparat.com/v/RGTl1
ویدیوهای بیشتر در کانال آپارات بفرمایید سلامتی
https://www.aparat.com/DrMirghazanfari
‼️‼️‼️🔕🔕۵۶۰۰ پزشک بدون دستگاه کارتخوان شناسایی شد
🔹رئیس سازمان امور مالیاتی: پارسال اسامی بالغ بر ۵۶۰۰ پزشک بدون دستگاه کارتخوان که براساس گزارشهای مردمی شناسایی شده بودند به سازمان نظام پزشکی اعلام شد.
@Farsna
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷علل یابی و رفع بوی بد دهان روزه دار برمبنای طب سنتی
خانم دکتر محمدی متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی
یکی از مشکلاتی که اکثر روزهداران در ماه مبارک رمضان با آن مواجه میشوند، بوی ناخوشایند دهان است که گاهی علاوه بر خود فرد، ممکن است اطرافیان او را نیز آزار دهد. البته این مشکل برای بعضی از افراد فقط به ماه رمضان محدود نمیشود و در ماههای دیگر سال نیز وجود دارد. از دیدگاه طب جدید مهمترین علل بوی بد دهان، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، پوسیدگی و عفونت دندانها و لثهها و بیماریهای گوارشی از جمله ریفلاکس معده به مری هستند و بیماریهای تنفسی، اختلالات متابولیک، داروها و بیماریهای سیستمیک و ... در ردههای بعدی اهمیت قرار دارند. در طی روزهای معمولی به دلیل نوشیدن مایعات، بزاق دهان پیوسته تازه میشود و این بو کمتر است اما در روزهداری به دلیل اینکه امکان تازه شدن آب دهان کمتر است باقی ماندن غذا در بین دندانها، بوی بد بیشتری را ایجاد میکند. از طرف دیگر، در حالت روزهداری و گرسنگی طولانیمدت پس از گذشت چند ساعت که ذخایر قندی بدن تمام میشود، بدن برای تولید انرژی به چربیها روی میآورد. در اثر سوختن چربیها موادی به نام کتون در بدن ساخته میشوند که بوی آنها از راه تنفس خارج میشوند.
از منظر طب سنتی شایعترین علل بوی بد دهان عبارتند از:
حرارت بالایی که در معده ایجاد شود و بر رطوباتی که در معده و حلق و اطراف دندانها وجود دارد استیلا یابد و این رطوبات را فاسد گرداند. این نوع بوی بد با گرسنگی تشدید و با خوردن غذا کمتر میشود که میتواند مهمترین علت بوی بد دهان در دوران روزهداری باشد.
اخلاط نامناسب مانند صفرا یا بلغم عفن در معده تجمع یابند و بخارات ناشی از آنها باعث ایجاد بوی بد دهان شود. این علت نیز با بیماریهای گوارشی ذکر شده از دیدگاه طب جدید قابل تطابق است.
عفونت لثه و دندانها و پوسیدگی و فساد رطوبات آنها (که جزء شایعترین علل بوی بد دهان از دیدگاه طب جدید نیز مطرح است.)
مواد و رطوبات فاسدی که از مغز به سمت دهان و لثهها می آیند و به دلیل ضعف لثهها در این محل تجمع یافته و بوی نامناسب ایجاد میکنند.
عفونت و بیماریهای ریوی.
برای برطرف شدن بوی بد دهان چه باید کرد؟
در افرادی که به دنبال خوردن سحری مسواک نمیزنند، به دلیل باقی ماندن غذاها در لابهلای دندانها و در حفرات دهان، بوی دهان بیشتر و نامطبوعتر است، بنابراین باید در وعده سحری طوری برنامهریزی شود که فرصت کافی برای مسواک زدن و استفاده از نخ یا خلال دندان وجود داشته باشد.
همانطور که قبلاً ذکر شد باید از غذاهای بسیار داغ، تند و ادویهدار و چای پررنگ در ماه رمضان پرهیز نمود چرا که این غذاها پرزهای چشایی دهان را دچار سائیدگی کرده و این امر به خشک شدن آب دهان کمک می کند و سبب بوی بیشتر دهان میگردد.
کسانی که تجمع صفرا در معده دارند، باید از غذاهای بسیار چرب و شیرین پرهیز نمایند و به عنوان چاشنی در غذاهای خود از آبغوره و سماق و زرشک و آبلیمو استفاده نمایند. یکی از غذاهایی که برای این افراد مفید است آش آلو می باشد. یکی از پرمنفعتترین خوراکیها برای افراد فوق در این ماه، زردآلوی تازه و در صورت عدم دسترسی، خیسانده برگه زردآلوست. همچنین مصرف میوههایی مثل انار و گلابی و به در این ماه برای افراد مذکور مثمرثمر است.
اما کسانی که تجمع بلغم در معده دارند، باید از غذاهای چرب و آبکی و سنگین و خمیری مثل آش رشته، ماکارونی و قارچ و تریدها بپرهیزند. این افراد از مصرف گلقند و کرفس سود خواهند برد. این افراد میتوانند در ماه رمضان از مویز دانه خارج کرده که به جای دانه آن کمی پودر مورد در آن ریختهاند، استفاده نمایند که این ترکیب نیز در رفع بوی بد دهان نقش مؤثری دارد. یکی دیگر از غذاهای مفید در این افراد گوشت کبک، بلدرچین یا جوجه مرغ است که با نخود و زیره و شوید و دارچین و زعفران و میخک پخته شود.
تمام افراد، بخصوص کسانی که از بیماری برگشت اسید و غذا از مری به معده رنج می برند، در این ماه بایستی از غذاها و ترکیبات نفاخ پرهیز نمایند. همچنین برخی افراد بلافاصله پس از خوردن وعده غذایی، دراز میکشند و بعضی دیگر سیگار میکشند، درحالیکه انجام این کارها باعث تشدید برگشت اسید از معده به مری میشود. این افراد هنگام افطار و شام باید از نوشیدن دوغ، نوشابه، خوردن غذاهای چرب و نیز گوجهفرنگی و مرکبات پرهیز کنند. بهعلاوه از پرخوری و سریع غذا خوردن پرهیز کرده و غذا را با آرامش بجوند و در هنگام غذا خوردن از عصبانیت و صحبتهای ناراحتکننده دوری کرده و فضای زمان مصرف غذا را به فضایی شاد و پر از انبساط خاطر تبدیل نمایند.
علاقه مندان میتوانند در صورت تمایل همه روزه (شنبه تا چهارشنبه) از ساعت 8.30 تا 15 توسط اساتید و متخصصین طب سنتی در سلامتدکه بهشت واقع در خیابان وحدت اسلامی، نبش بهشت ویزیت شوند.
شماره تماس سلامتکده 021-55639723 و 55639724-021
روابط عمومی دانشکده طب سنتی
https://stm.iums.ac.ir/content/51074/%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A8%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%AF-%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B7%D8%A8-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C