🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊کم خونی و ضد سرطانهای ریه و گوارش ، راهکارش با شیر عسل
?اگر کم خون هستید شیرعسل با هویج میل کنید.
این نوشیدنی کاهش دهنده انواع سرطانها مخصوصا سرطان ریه و لوزه المعده است.
⛔⛔⛔💊💊💊💊خون و روش مقابله با کم خونی بر مبنای طب اسلامی
#️⃣ درمان کم خونی در ۱۴ روز
یک نسخه اجتهادی عالی، برگرفته از روایات
– باقلا سبز هفته ای دوبار
– هر روز مقداری کراث (تره) خورده شود.
– انار و یا آب آن روزی یک عدد
– خرما روزی ۱۴ عدد
– عسل چند گیاه + سیاهدانه ۹ عدد
– گوشت گوسفند کباب شده روی ذغال همراه با سماق هفته ای ۲ بار
– سبزی خرفه هر دو روز یک وعده
– روغن زرد گاوی مصرف شود
– گزنه تازه و یا خشک هر دو روز یک وعده
– برگ کاسنی هر ۳ روز دو بار
– اب زرشک کوهی هر روز یک استکان
? بعد از ۱۴ روز رنگ رخساره تغیر میکند و کم خونی برطرف می شود.
⛔⛔⛔🇮🇷🇮🇷🇮🇷خون و کم خونی و راهکارهای مقابله بر مبنای طب سنتی
توصیهها ی طب سنتی در مورد اصلاح #کم_خونی:
هر شب ۴۰ عدد #مویز را در سرکه انگوربخیسانید، طوری که سرکه روی مویزها را بپوشاند. صبح روز بعد، مویزها و سرکه را با هم در پارچهای بریزید و فشار دهید. بعد شیرهای که از آن خارج میشود را بخورید. این کار باید بهمدت یک ماه تا چهل روز تکرار شود.شربت سرکه شیره روزانه ۵ تا ۶ مرتبه استفاده شود.
هفتهای ۲ بار و هر بار ۱.۵ کیلوگرم استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام، بانمک و پیاز و زردچوبه در دیگ زودپز با آب فراوان حدود ۸ ساعت بپزید تا استخوانها کاملا نرم شوند. عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید. بعد ۳ استکان تا ۳ لیوان از این شیره در طول روز بنوشید یا در غذاهای خود بریزید.
شربت بذرها: تخم شربتی، بالنگو، فرنجمشک، کاسنی، کرفس، اسفرزه، جعفری، شوید، سیاهدانه، زیره سیاه، قدومه، بارهنگ، شبدر، رازیانه، تره، یونجه، ریحان، شنبلیله، شاهی، شلغم و هویج را با عسل مخلوط کنید و معجونی از آن بسازید.
شربت عسل: روزی ۲ بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بنوشید.
هم یبوست ایجاد کرده و هم دندان ها را از بین می برد. ما دو مرکز مهم برای تولید بیماری و یا انتقال آن داریم یکی دهان و دیگری معده، دشمن با تجویز قرص آهن از هردو راه به ما آسیب می رساند.
۲-یکی از علل کم خونی، فقر آهن است. برای تأمین آهن، نعل اسب یا هر آهن دیگری را روی آتش، سرخ کرده در آب یا در غذا بیندازید و اگر آهن، زنگ زدگی داشت ابتدا آن را ساییده و با پارچه ای پاک کنید. توجه داشته باشید ممکن است بو، طعم، مزه و رنگ آب یا غذای شما کمی تغییر کند ولی این تغییر در حدی نیست که تنفر ایجاد کند.
?درمان کم خونی?
?دکتر غلامرضا کردافشاری?
۱⃣ هر شب ۴۰ عدد مویز را در سرکه انگور خانگی بخیسانید به طوری که سرکه روی مویز ها را بپوشاند، صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچه ای ریخته و فشار دهید، شیره خارج شده از آن میل شود. یک ماه تا چهل روز انجام شود.?
۲⃣ مصرف شربت شیره انگور:
?طرزتهیه:سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت ۱ به ۱۰(شیره انگور ۱۰ برابر سرکه باشد) مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد و پس از اماده شدن با مقداری آب رقیق کرده و بنوشید.روزانه ۵- ۶ مرتبه استفاده شود.?
۳⃣ هفته ای ۲ بار هر بار ۵/۱ کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام با نمک و پیاز و زردچوبه در دیگ زودپز با آب فراوان حدود ۸ ساعت بپزید تا استخوان ها کاملا نرم شوند. عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید. ۳ استکان تا ۳ لیوان در طول روز بنوشید یا در غذاهای خود بریزید.?
۴⃣ مصرف شربت فواکه خونساز:
?طرز تهیه:آب انگور،آب به،آب آناناس،آب سیب،آب داخل نارگیل، آب انبه و لیموشیرین، از هر کدام ۲۵۰گرم????
و عرق بید مشک، کاکوتی، بادرنجبویه، گل گاوزبان، گزنه، عرق شاه اسپرم و ریحان هرکدام نیم لیتر،همه را با هم مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید، ومقدادی شکرقرمز یا عسل و یاحتی اگر نبود شکر سفید با ان مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه دیگر
بجوشانید. سپس نصف قاشق چای خوری زعفران ساییده به آن افزوده و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید. روزانه ۱تا۳ استکان یا لیوان میل شود.?
۵⃣ مصرف شربت بذرها:
?طرز تهیه :تخم شربتی، بالنگو، فرنجمشک، کاسنی، کرفس، اسفرزه، جعفری، شوید، سیاه دانه، زیره سیاه، قدومه، بارهنگ، شبدر، رازیانه، تره، یونجه، ریحان، شنبلیله، شاهی، شلغم، هویج را با عسل مخلوط کرده و معجون بسازید یا با آب جوش و شکر قرمز شربت شود.
۶⃣ شربت عسلاب: روزی ۲ بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده بنوشید.
۷⃣ انجیر + آلوبخارا: ۵ عدد انجیر+ ۱۰عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده، صبح ناشتا میل شود.
۸⃣ تخم شربتی، تخم بالنگو، تخم فرنجمشک، خاکشیر هر کدام یک قاشق چایخوری با گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ. بهتر است که صبح ها مصرف شود.
آب هویج با عسل روزانه ۱-۲ استکان، وآب انار تازه با ترنجبین ( ۳ قاشق مربا خوری در یک لیوان آب انار )
۹⃣ فالوده سیب?
طرز تهیه: ۲- ۳عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیم کوب شده و عسل. اگر در طول روز از ۱۰- ۱۵ عدد سیب به صورت فالوده، مربا، آب سیب یا لواشک سیب استفاده شود بسیار موثر و کمک کننده است.
شیره ی انگور برای افسرگی ،سردرد، بی حالی کسالت، قوت، الرژی، وخونسازی مفید است وروزی پنج شش بار مصرف کنید.
?درمان کم خونی?
?آیت الله ضیایی?
?کم خونی عارضی (آنمی)،سه قسم است:
الف.فقر آهن:
هم اکنون یک چهارم مردم دنیا به خاطر ظلم ظالمین و سوءِ تغذیه از کم خونی فقر آهن رنج میبرند. زنان در دوران حاملگی، شیردهی، قاعدگی و عادت ماهیانه و کودکان زیر پنج سال، بیشتر در معرض فقر آهن (آنِمی فقر آهن) هستند.
??عوارض سوءِ کمبود آهن بدن
۱⃣تأخیر رشد جسمی
۲⃣کاهش قدرت یادگیری،
۳⃣کاهش ضریب هوشی،
۴⃣ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و افزایش بیماری و طولانی شدن دورۀ بیماری،
۵⃣صدمه زدن به رشد و تکامل مغزی.
پزشکی جدید قرص آهن، کپسول آهن یا قطرۀ آهن?میدهد که اگر با شکم گرسنه بخورید برای کلیهها و کبد ضرر دارد، و اگر به همراه لبنیّات بخورید مسمومیّت میآورد، و اگر به دندانها بخورد برای مینای دندان ضرر دارد و سیاه شدن و کرم خوردگی دندان میآورد، لذا ما بجای آن گوئیم
۱⃣مصرف عسل طبیعی در صبح،
۲⃣خوردن یک پرتقال شیرین بین ناهار (اگر فشار خون بالا هم دارد به جای پرتقال یک گریپ فوروت بخورد)،
۳⃣هفت عدد خرما بعد از ناهار (توجّه: اگر بر اثر خوردن خرما، پوست دانه میزند یا کهیر میزند، مُصلِح آن خیار بوته ای و انار شیرین است)،
۴⃣شبها یک ساعت قبل از شام ۷ تا ۱۴ عدد آلوی بخارای خشک بمکید و بخورید، ۵⃣یک لیمو شیرین بین شام،
۶⃣شبها بعد از شام تا وقت
خواب،
یک لیوان آب سیب رسیده طبیعی تازه مخلوط با عسل آویشن،
۷⃣مصرف مواردی که سر شار از آهن هستند، مثل: خُرما، شیرۀ خرما، سیب، عسل، زردآلو، هلو، انگور، شیرۀ انگور، کشمش.
??توجّه: برای
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
قرص آهن خانگی برای درمان کم خونی و بیحالی و کم کاری تیروئید و بی حسی بدن
?قرص آهن خانگی
مخلوط سه شیره شما را از کم خونی و عارضه های قرص های آهن شیمیایی نجات می دهد.
شیره انگور
شیره خرما
شیره توت
مخلوط سه شیره به جای قرص آهن:
این سه شیره را به اندازه مساوی در یک شیشه مخلوط کرده و در داخل یخچال نگهداری کنید.
این مخلوط تا مدت زیادی ماندگاری دارد.
این معجون مقوی رو هر ۸ ساعت یکبار مصرف کنید.
برای بچه ها یک قاشق مرباخوری و برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری
?این مخلوط یک معجون فوقالعاده برای درمان کم خونی، بی حالی و بی حسی بدن و درمان تیروئید استفاده میشود.
اگر دائم حال خواب آلودگی دارید حتما استفاده کنید.
? چاق کننده نیست.
http://tajarobteb.ir/?p=9799
بالا بردن جذب آهن بدن:
۱- خوردن ویتامین C به همراه غذا مثلا یک پرتقال? یا یک عددتوسُرخ (دارابی= گریپ فوروت) که در موارد بالا ذکر شد
۲ ـ مخلوط اسفناج با گوشت گوسفند، یا خورشت این دو
?ب.فقر اسید فولیک:
پزشکی جدید قرص اسید فولیک میدهد، امّا اسلام ولائی میفرماید: بَقلَهُ الزَّهرا (سبزی خُرفِه)، عدس، کاهو، قارچ خوراکی (زراعی یا کوهی = دنبلان کوهی = شَحمَهُ الأرض). و خوردن لَبو، جگر سیاه، غلّات (آرد سبوس دار)، اسفناج، طالبی، بامیه.
@tebe_jame
??توجّه: گیاهان سبزتر (مانند کاهو) آهن بیشتر و اسید فولیک دارد.?
?ج.فقر ویتامین B12 (= آنمی کُشَنده = کم خونی وخیم = پِرنی سِیُوز):
که یکی از علائم آن درد منتشره در جناق سینه است، پزشکی جدید بِکُمپِلِکس یا ویتامین B12 میدهد، امّا ما در درمان گوئیم:
?رانِ گوسفند و سردست (بهترین جای گوسفند سر دست یا ذراع گوسفند است)، بصورت کبابی با شعلۀ غیر مستقیم حرارت درست شود،
? شیر عسل،
?گوشت ماهی سفید یا قزل آلا که بعد از آن هفت عدد خرما یا یک قاشق عسل خورده شود،
?تخم مرغ با پیاز و روغن زیتون (خاگینه) مصرف شود.
توجّه: برای تمام اقسام کمخونیها:
۱⃣خوردن کافئین زیاد (چای، قهوه، شکلات، کاکائو، نسکافه) ضرر دارد و هیچگاه نخورند،
۲⃣مصرف دخانیات و موادّ اَفیونی و قرصهای روان برگردان باعث تشدید کمخونی میشود، لذا هیچگاه مصرف نشوند.
?کمخونیِ عارضیِ آپلاستیک (Aplastic Anemia) :
بیماری کم خونی آپلاستیک به علت نارسایی مغز استخوان در تولید سلولهای خونی کافی جهت گردش خون ایجاد میشود، در این بیماری تولید سلولهای خونی توسط سلولهای دودمانی کاهش مییابد و این امر منجر به فقدان گلبولهای قرمز (آنمی) گلبولهای سفید (منجر به افزایش خطر بروز عفونت میگردد) و پلاکت (برای پیشگیری از خونریزی و کبودی نیاز است) میگردد.
??توجّه: با محلولهای شیمیائی کار نکند، در قسمتهای عکسبرداری نباشد، در معرض پرتوهای اتمی نباشد (اورانیوم، رادیوم)، کافئین زیاد نخورد، بیماری لوپوس نداشته باشد، ضعف سیستم ایمنی بدن نداشته باشد.
?درمان کم خونی?
۱⃣صبحانه شیر تازۀ گاو کمچرب مخلوط با عسل طبیعی،
۲⃣بین روز: ۱۴ عدد باقلّای آب پَز بهمراه کمی گُلپَر،
۳⃣بعد از غذا: سیاهدانه با عسل طبیعی
۴⃣عصرانه: یک قاشق غذاخوری از مخلوط سه شیره بخورد،
۵⃣نصف قاشق چایخوری پودر بادرنجبویه در یک استکان آبجوش دَم شود سپس مخلوط با عسل طبیعی میل شود، و یا یک استکان عرق طبیعی آن میل شود،
۶⃣سیاهدانه و تخم یونجه را به نسبت مساوی مخلوط کرده و هر روز به مقدار یک قاشق مربّاخوری بخورد.
?درمان کم خونی?
?دکترخیراندیش
?دکترروازاده
?دکتردریایی
?دکترباقری
دکترعزیزخانی
?دکترکردافشاری
?آیت الله ضیایی
💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خون و کم خونی و روشهای مقابله با کمخونی بر مبنای تغذیه و میوه جات با طب سنتی
?درمان کم خونی?
۱⃣ اصلاح تغذیه و پاکسازی معده
۲⃣ مصرف گوشت شتر یا گوسفند بصورت کباب ومصرف جگر شتر??
۳⃣ مصرف روزانه عسل،انجیر،شیره انگور،خرما و مویز
۴⃣ مصرف عرق اهن یا اب اهن تاب که از قرار دادن یک تکه اهن مثل نعل اسب که داغ شده و در اب انداخته شده بدست می اید.
۵⃣ خوردن سیب درختی سرخ،عرق بیدمشک ،گلاب ???
این مورد را میتوان به صورت فالوده سیب تهیه کرد.که علاوه بر پرخاصیت بودن خوشمزه نیست هست.
طرز تهیه:یک کیلو گرم سیب سرخ را رنده کرده و دو تا سه قاشق عسل وسه قاشق غداخوری عرق بیدمشک ودو قاشق گلاب به ان اظافه میکنیم بهتر است چند عدد مغز بادام را هم خورد کرده وبه این دستور اظافه کنیم.وسپس خوب مخلوط کرده وروزانه تا یک لیوان یا پیاله مصرف کنید.مداومت بر مصرف این فالوده سیب جهت درمان کم خونی مجرب است.
?درمان انواع کم خونی?
ناشی از کم بودن هموگلوبین خون،فقرآهن و فقر اسید فولیک
۱⃣ روزی ۱۴ عدد بادام درختی را دانه دانه ارام مثل آدامس میل کنید.
۲⃣ خوردن روزانه ۲۱عدد مویز
انجیر شبی۷ عدد
زیتون ۷ عدد صبحها
خرما ۳ عدد
۳⃣ مصرف شربت عسل یا شربت شیره انگور روزی ۱ الی ۳ لیوان.
?طرزتهیه شربت:
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از عسل یا شیره به همراه یک لیوان آب مخلوط کرده ومیل کنید.
۴⃣ فسنجان بادام درختی
نصف بادام و نصف گردو
هفته ای ۲ الی ۳ وعده شام میل شود.
۵⃣ روزی یکبار از ترکیب زیر میل شود.
?یک عدد سیب رنده شده
۳ قاشق غذاخوری عرق بیدمشک
۱ قاشق غذاخوری عسل
۶⃣ بادکش خونساز
مراکز خونساز بدن مثل کتف،لگن،رانها و ساق پاها یک شب درمیان (۱۴ الی۲۱) بادکش شود.
۷⃣ مصرف سوپ گندم به همراه روغن زیتون هفته ای ۱ الی ۲وعده میل شود.و مصرف ارده با شیره انگور روزی یک پیاله
۸⃣ مصرف میوه هایی مثل انگور.گلابی.سیب.خربزه.به وانارشیرین نیز توصیه میشود???
?کاهش جدی سردیها
مخصوصا عدس،گوشت گاو،لبنیات،گوجه وخیار، هندوانه، سوسیس و کالباس، انواع نوشابه، کنسرو، ترشی جات و..
?درمان کم خونی?
?دکتر محمد دریایی?
?به مدت یک هفته روزانه ?از چای گزنه? همراه با عسل ?تا دو فنجان جرعه جرعه میل کنید.
?هم چنین برای درمان کم خونی می توانید از دم کرده برگ و گل راعی ویا افسنطین استفاده نمایید و هر هفته چای جدیدی برای خودتان تهیه کنید
?درمان کم خونی?
?دکتر محمد عزیزخانی?
۱⃣ کسی که کم خونی دارد اگر وسط غذا شکر سرخ بخورد کم خونی اش درمان میشود مقدار ان یک تا دو قاشق وسط غذا است.?
۲⃣ قیصی یا برگه ی زرد الو سرشار از اهن هست وکبد را شاداب می کند و طبیعتش خنک است درعین حال خون ساز هم هست خوردن قیصی خیس کرده خیلی برای کم خونی مفید است.?
۳⃣ در تحقیقات علمی انجام شده ثابت شده است که کشک ۸ برابر گوشت اهن دارد و و سرشار از کلسیم است لذا خونساز خوبی است.?
?دکتر محمد باقری?
?کم خونی چیست?
?کم خونی یعنی محروم کردن سلول های بدن از غذا.?
?کم خونی، مادر همه بیماری ها است.?
?دشمن با علوم جدید در سطح گسترده کم خونی را توسعه می دهد و ازسوی دیگر با روش های درمانی خود ده ها بیماری دیگر هم تولید میکند?
?عوامل کم خونی چیست?
۱⃣ نوشیدن چای و نوشابه
۲⃣ خوردن سرخ کردنی ها ?
۳⃣ نواختن و شنیدن موسیقی?
۴⃣ استفاده از ظروف تفلون و آلومینیوم برای طبخ غذا?
۵⃣ تنفس کردن در فضاهای نامناسب مثل زندگی در آپارتمان ها و منازلی که سرویس توالت و حمام داخل فضای زندگی قرار گرفته است.?
۶⃣ زندگی کردن در مکانی که نور آفتاب نمی تابد و یا خیلی کم است.?
۷⃣ مصرف کمپوت ها و کنسروجات
خون در بدن فوق العاده نقش مهمی دارد.
خون نعمتی است که خدا خیلی راحت آن را به ما ارزانی داشته است.
یکی از عوامل تولید خون، آفتاب است. آفتاب، آهن را به همراه خود به بدن منتقل می کند و زمین را نیز از آهن سیراب می کند تا درخت ها خوب رشد کنند، شاخه برویانند و میوه بدهند. کمبود خون در بدن همه استعدادها را به هم می ریزد. و کل سیستم دفاعی بدن آسیب می رساند.
?درمان کم خونی?
۱⃣ عوامل کم خونی که گفته شد از زندگی خود کنار بگذارید.
۲⃣ موارد زیر را در تغذیه خود وارد کرده و از آن ها تناول کنید:
بهار نارنج،فرنجمشک،باقلا،بیدمشک،گزنه،جعفری ،زردآلو ،شیره انگور طبیعی،سرکه طبیعی،عسل طبیعی، بومادران، مرزه،بادرنجبویه، سیب سرخ و گلاب.
?از مواد فوق آن ها که دم کردنی است دم کرده و میل کنید. میوه ها را نیز کاملاً شسته و با نمک، ضدعفونی کرده آن گاه مصرف کنید.این که کدام را بخوریم بستگی به مزاج دارد اگر مزاجمان گرم است از آن هایی که سرد هستند و اگر مزاجمان سرد است از آن هایی که گرم هستند استفاده کنیم.
?نکته های مهم?
۱-استفاده از قرص های آهن
که متأسفانه امروزه توسط طب مدرن شیمیایی تجویز می شود هم معده را از کار می اندازد و
هدایت شده از طب سنتی سورنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 لاغر شدن و چاق شدن با طب سنتی از زبان پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی ایران
💠 کانال طب سنتی ایرانی اسلامی
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com
هدایت شده از طب سنتی سورنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلوگیری و درمان بلوغ زود رس و یائسگی زود رس از زبان پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی ایران
💠 کانال طب سنتی ایرانی اسلامی
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com
هدایت شده از طب سنتی سورنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 برنامه غذایی در ماه مبارک رمضان ( برای افراد سوداوی و دموی) از زبان پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی ایران
💠 کانال طب سنتی ایرانی اسلامی
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com
هدایت شده از طب سنتی سورنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 برنامه غذایی در ماه رمضان ( برای افراد صفراوی و بلغمی) از زبان پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی ایران
💠 کانال طب سنتی ایرانی اسلامی
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼💮
فیلم آموزش بادکش گرم
http://sapp.ir/edalatmahdi313
🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊🌺تغذیه در ماه رمضان🌺
✔️هنگام افطار از آغاز كردن تغذیه با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جدا خودداری كنید. به جای آب سرد كمی آب گرم یا دمنوش میل كنید.
✔️افطار را با خوردن خرما، كشمش، عسل آغاز كنید. به این ترتیب اشتها كنترل میشود و زیادهخوری كمتر پیش میآید.
✔️خوردن دمنوش، شیر گرم، فرنی و حلیم كم روغن، در آغاز افطار مناسب است.
✔️خوردن نان و پنیر و سبزی (ضدعفونی شده) یا نان و پنیر و مغز گردو بعد از افطار توصیه میشود.
✔️سبزی را در افطار میل كنید. چرا كه خوردن سبزی در سحری ممكن است منجر به تشنگی در طول روز بشود.
✔️همراه سحری، کاهوی بدون سس بخورید زیرا هم آب دارد و هم چون مزاج روزه گرم است و ممکن است دچار یبوست بشوید از یبوست جلوگیری می کند و همچنین باعث کاهش غلظت خون می شود.
✔️از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری كنید. آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم میشود.
✔️در زمان بین افطار تا سحر،البته با رعایت فاصله با غذا، آب كافی بیاشامید.
✔️حتما برای صرف سحری، كمی زودتر از خواب برخیزید تا هم ضمن استفاده از بركات معنوی ساعات سحر و مناجات با خدا، بدون عجله و با آرامش خاطر سحری بخورید. حتی اگر میل به خوردن غذا در سحر ندارید، آب، دمنوش، شیر و مانند اینها را فراموش نكنید.
✔️از خوردن تنقلات فراوان خودداری كنید.
✔️حتما در غذای افطار و به خصوص سحر، میوه میل كنید. علاوه بر میوهجات فصل، از خیسانده برگه آلو، زردآلو، انجیر و مانند اینها هم میتوان به عنوان میوه استفاده كرد. میوه جاتی که اسید آنها بالاست یا ترش مزه هستند مثل پرتقال، در سحر مصرف نشود.
✔️اگر در ماه رمضان دچار یبوست میشوید علاوه بر میوه از خورشهای ملین مثل خورش آلو و خورشهای سبزیدار بیشتر استفاده كنید.
✔️در طول زمان روزه از رفتن به حمام داغ، خون دادن و كارهایی كه موجب ضعف و بیحالی میشود خودداری كنید.
✔️معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای سنگین را ندارد، لذا خوردن غذاهای سهلالهضم و تقریبا نرم برای افطار مناسبتر است.
✔️اگر تخممرغ میل میكنید در درجه اول به صورت آبپز سفت و در درجه دوم به صورت نیمبند (به شرط آن كه سفیده آن منعقد شده باشد و زرده كمی حالت سفتی به خود گرفته باشد) میل كنید. تخممرغ نیمرو زیانبخش بوده و همچنین دیر هضمتر از تخم مرغ آبپز است.
✔️سالاد (بدون پیاز) مكمل خوبی برای غذاها در ماه مبارك رمضان است.
✔️بادمجان، فلفل و سایر ادویهها گاهی موجب احساس تشنگی در طول روز میشود.
✔️آشامیدن آب یخ یا نوشابه خیلی سرد برای معده خالی زیانبخش است.
✔️اگر به اقتضای فصل گرما یا فعالیتهای بدنی، در طول روزهداری زیاد عرق كردید، نمك از دست رفته توسط عرق را به صورتهای مختلف در افطار و سحر جبران كنید.
✔️از تغییرات شدید در عادات غذایی و خوردن غذاهای نامانوس یا غذاهایی كه برای شما ناراحتی به وجود میآورد لااقل در ماه رمضان خودداری كنید.
✔️كلهپاچه، سیرابی و شیردان موجب تشنگی زیاد میشود. لذا بهتر است میل نكنید ولی اگر مایلید میل كنید به صورت كمآب، كمنمك و آن هم در افطار میل كنید.
Http://sapp.ir/edalatmahdi313
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊🌺تدابیر طبی در ماه مبارک رمضان🌺
💠کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند.
💠سعی کنید بلافاصله بعد از خوردن سحری نخوابید. بین سحری و خواب، یک ساعت فاصله باشد.
💠دیابتی ها اصولا مشکلی برای روزه داری ندارند ولی کسانی که مشکل کلیوی دارند با مجوز پزشک روزه بگیرند.
💠سعی کنید حتما در وعده سحری از خورشت استفاده کنید مثل خورشت کدو و یا خورشت الو یا خورشت بامیه
💠در وعده سحری ماهی نخورید.
💠اگر می خواهید دهانتان کمتر طی روزه داری بو بگیرد دهان خود را بعد از مسواک موقع سحر دهان خودرا با اب ونمک بشویید
💠در وعده افطار سعی کنید افطار را با یک استکان گلاب گرم شده باز کنید.
💠برای افراد لاغر، وعده سحری واجب هست و باید حتما خورده شود.
💠نان و پنیر و سبزی در راس افطار نباشد برای معده مضر است بهتر است افطار را با سوپ یا فرنی گرم یا حلوای ارد گندم بخورید.
💠سعی کنید از زولبیا و بامیه که از شیرینی جات مصنوعی درست شده اند استفاده نکنید.
💠افراد روزه داری که کلیه آنها زمینه سنگ سازی دارد باید موقع سحر یک استکان عرق خارشتر بخورند.
💠سعی کنید حداقل در این ماه از روغن کنجد و زیتون استفاده کنید.
✳️ فوائد نوشیدن آب گرم موقع افطار:
🔹کبد را شستشو می دهد.
🔹دهان را خوشبو می سازد.
🔹دندانها را محکم می کند.
🔹باعث تقویت چشم می گردد.
🔹معده را شستشو می دهد.
🔹آرام کننده رگهای به هیجان آمده است.
🔹صفرا را می برد.
🔹بلغم را برطرف می کند.
🔹حرارت معده را فرو می نشاند.
🔹سردرد را آرامش می بخشد.
Http://sapp.ir/edalatmahdi313
🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊🌺درمان غلبه ضعف برای روزه دار🌺
✳️پیشنهاد چند غذا برای سحری و افطار
💠پیشنهاد اول
✅مویز + بادام شیرین + فندق.
✍ابتدا مویز را از هسته پاک کنید و سپس به همراه بادام درختی تازه مغز شده و فندق به عنوان سحری مصرف کنید. خوب جویدن بادام در این غذا اهمیت زیادی دارد.
👈مزایای این غذا
✍مویز دارای قند طبیعی بوده و بسیار مقوی است بنابراین از ضعف و خستگی و مشکلاتی مانند کاهش قند خون جلوگیری می کند. بادام نیز مقوی بوده و رطوبت مورد نیاز بدن را تامین می کند و باعث می شود تشنگی و عدم مصرف آب مشکلی برای بدن ایجاد ننماید.
✍طبع این غذا گرم است، بنابراین برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. افراد با مزاج گرم بهتر است همراه این غذا اندکی سبزیجات سرد و رطوبت بخش مانند خرفه نیز مصرف کنند یا اینکه با نوشیدنی های سرد مانند شربت خاکشیر و عرق کاسنی یا سایر عرقیات سرد مانند عرق شاهتره طبع آن را معتدل کنند.
💠پیشنهاد دوم
✅ارده کنجد + شیره انگور.
👈مزایای این غذا
✍ارده غذای مقوی و بسیار مناسبی است و در کنار شیره انگور غذای کاملی محسوب می شود.
✍از جمله ویژگی های این غذا عدم احساس گرسنگی برای مدت طولانی است چرا که این ماده در طول روز و بتدریج به مصرف بدن می رسد. این ویژگی ارده باعث شده از آن در رژیم های لاغری به وفور استفاده شود.
🔹نکته
✍جهت جلوگیری از ترش کردن بعد از مصرف این غذا بعد از آن حتما عرق زیره استفاده شود.
✍با توجه به طبع گرم این غذا، لازم است افراد گرم مزاج بعد مصرف آن یک نوشیدنی سرد مصرف کنند اگرچه در فصول گرم، بهتر است از مصرف آن خودداری کنند.
💠پیشنهاد سوم
✅جوانه تازه گندم + مغز بادام خام + شربت عسل و میوه جات فصل
👈مزایای این غذا
✍جوانه گندم مقوی بوده و از ضعف و سستی بدن جلوگیری می کند.
✍سایر مواد موجود در ترکیب نیز کمک زیادی به تامین نیاز بدن در طول روز کرده و نشاط را برای روزه دار به همراه می آورند.
http://sapp.ir/Edalatmahdi313
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊🌺 آداب روزه داری🌺
✅ کودکان را بر سفرۀ افطار و سحری بنشانید تا به اصطلاح 《روزه سر گنجشکی》 بگیرند و این کار باعث میشود فرزندان امت مسلمان، از همان کودکی به ماه مبارک رمضان عشق بورزند و در بزرگی از روزه داران محسوب گردند
✅روزه داران باید آداب توصیه شده از زبان پیامبر صلی الله علیه و آله و سایر معصومین علیهم السلام را به کار بندند تا از روزه داری، بهترین نتیجه مطلوب را بگیرند.
✅ ماه رمضان ماه کم خوری است. کم خوری را در فاصلۀ بین افطار و سحر نیز ادامه دهیم. پرخوری در اسلام مورد مذمت شدید است.
✅پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
💠 آدمی ظرفی را که بدتر از شکمش باشد، پر نکرد.
✅ در کتاب کیمیای سعادت:
✍بدان که معده حوض تن است و عروق که از آن میرود به هفت اندام، چون جویهاست و منبع همه شهوتها معده است و این غالبترین شهوتی است بر آدمی. آدم که از بهشت رانده شد به سبب این شهوت بود.
✅حجم ابتدائی معده 250 سانتیمتر مکعب است که تا 2500 سانتی متر مکعب کش پیدا میکند.
✍ انسان با یک چهارم غذایی که میخورد زنده است و با سه چهارم دیگر، پزشکان امرار معاش میکنند.
✅ افطار را با نام خدا و دعای مخصوص آن شروع کنیم:
💠« بسم الله الرحمن الرحیم، الّلهُمَّ لَکَ صُمنا وَ عَلی رِزقِکَ اَفطَرنا فَتَقَبَّل مِنّا اِنَّکَ اَنتَ السَّمیعُ العَلیم؛
⚜ به نام خداوند بخشنده و مهربان، خدایا برای تو روزه گرفتیم و به روزی تو افطار کردیم پس از ما قبول کن زیرا که تو شنوای دانایی.»
✅ افطار را با چند عدد خرما باز کنیم که باز کردن افطار با خرما مستحب است.
✍افطار با خرما موجب پیشگیری از بسیاری از بیماریها میشود.
✍خرما، معده خشک و جمع شده ناشی از گرسنگی را باز و گرم و نرم میکند.
✍خرما مقادیری از مواد قندی و معدنی مورد نیاز بدن را فوراً از دیواره معده جذب کرده و به داخل کبد می برد و کبد را از خمودی و ضعف در میآورد و در اثر آن خون به جریان میافتد و آماده پذیرایی غذای افطار میگردد.
✍ آنان که تا حدودی مزاج خشک دارند از همان ابتدای افطار آب گرم و خرما را برگزینند. این کار بخصوص در فصلهای سرد، زنده کننده معده و کبد است.
✅ باز کردن افطار با شیر گرم(غیرپاستوریزه)، شیر گرم و خرما، شیر گرم و عسل کاملاً طبیعی، مطلوب است.
✅ کم خونی، پوکی استخوان، سستی و بی حالی، دردهای مفاصل، ضعف اعصاب با افطار کردن با خرما از بین میرود. کمبود مواد معدنی بدن از جمله کلسیم به سرعت جبران میگردد.
🚫 هرگز نباید با آب یخ افطار کرد. برخی از روزه داران به سبب تحمل تشنگی در طول روز در ابتدای افطار به آب یخ یا شربتهای سرد رو میآورند که قطعاً برای سلامتی آنان خطرناک است.
✅ بهترین غذا پس از باز کردن افطار با خرما و آب جوش یا آب جوشیده گرم، مصرف کمی نان سبوس دار تازه با پنیر و سبزی خوردن است. آن هم به مقدار کم و نباید در مصرف آن زیاده روی شود. چراکه این ترکیب غذایی بسیار اشتها آور است.
✅ قبل از غذا و بعد از آن حتماً کمی نمک طبیعی بچشند.
✅ در خوردن افطاری شتاب نکنند تا زمانی که تمامی دستگاههای خفته بدن، بیدار و سرحال شوند آنگاه غذا گوارای بدن انسان میشود. بهتر است پس از باز کردن افطار مدت کوتاهی را تا صرف غذای شام صبر کنند.
✅ شام بعد از افطار باید کم مصرف شود. در غیر اینصورت شکم که در اثر گرسنگی حریص شده به صاحب خود مرتب دستور میدهد که بیشتر بخورد تا آن جا که در اثر پرخوری شخص روزه دار کسل و خسته شده و شکم متورم و احساس خواب بر وی غلبه میکند. این نوع غذا خوردن بعد از باز کردن افطار بسیاری از فوائد روزه را نابود میکند.
✅ آنان که ناراحتی قلبی دارند یا میخواهند از آن پیشگیری به عمل آورند بهترین کار آن است که روزه بگیرند و پرخوری نکنند و بخصوص پس از افطار مراقبت کنند از پرخوری.
✅ تند و سریع غذا را نبلعند که این کار باعث نقصان در هضم میشود. غذا را آرام آرام و با طمأنینه خوب بجوند سپس ببلعند.
✅ از خوردن آب و مایعات، وسط غذا اجتناب کنند بخصوص اگر این مایعات زیاد سرد باشد و مرتب در بین غذا مصرف شود باعث ایجاد نقصان در هضم و نفخ زیاد و پرخوری میشود و این هم حرکت ناشایستی است که بسیاری از فوائد روزه را نابود میکند.
✍ شام همراه با آب و مایعات از قبیل آب میوهها مضر است، اگر شام افطاری سبک خورده شود 1/5 ساعت بعد از آن مصرف آب میوههای طبیعی تا پاسی از شب اشکالی نخواهد داشت و موجب نفخ و کسالت نخواهد شد.
✅ همیشه و بخصوص در ماه مبارک رمضان آب و مایعات را در حالت ایستاده در شب مصرف نکنید، بنشینید و بنوشید و مایعات را یکباره ننوشید بلکه آرام آرام و به حالت مکیدن بنوشید.
http://sapp.ir/Edalatmahdi313
💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌺پیامدهای نخوردن سحری🌺
😢 سردرد
😢دردهای عضلانی
😢 بی حالی مفرط ناشی از افت قند خون
😢 کاهش یادگیری
😢 بی حوصلگی و خستگی از عوارض مصرف نکردن سحری است.
😊 بنابراین حتماً به روزه داران توصیه میشود که برای خوردن سحری بیدار شوند.
http://sapp.ir/Edalatmahdi313
💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌺بیماری نقرس (MSU)🌺
✅آلو بخارای خشک
✍هفت عدد بصورت مکیدنی قبل از شام
✅پوست سیب
✍به شرطیکه واکس نداشته باشد و به شرطیکه بیمار سنگ کلیه و نفخ شکم نداشته باشد.
✅ دمکردۀ پوست خشک شدۀ میوۀ سیب درختی
✍ 40 گرم پوست خشک شدۀ سیب را در نیم کیلو آبجوش دَم کنید، قبل از صبحانه، قبل از ناهار و قبل از شام، دو استکان بخورید.
✅یک استکان جوشاندۀ برگ یاس بنفش
✍در وسط روز میل شود.
✅یک عدد حبّ سورنجان
✍به شرطیکه شن کلیه و سنگ کلیه و سنگ مثانه نداشته باشد.
✅خوشۀ انگور تازه
✍روزی دو تا سه تا خوشه بخورد.
✅آلوچه
✍ هفت عدد بدون نمک
✅برگ انگور
✍ پنج عدد، به تنهائی یا با آب انار یا ربّ انار
✅کشمش طبیعی
✍صبح ناشتا، 21 عدد
✅پوست سبز مغز گردو
✍به مقدار 20 گرم، در یک کیلو آبجوش به مدّت 20 دقیقه دَم شود، و قبل از غذا یک فنجان میل شود.
✅ خُرمالو رسیده
✍صبح ناشتا یک عدد
✅یک عدد لیمو ترش تازه
✍به همراه یک لیوان آب (ضدّ استفراغ و ضدّ نقرس است)
✅گذاشتن ضماد پودر نمکسنگ روی مفصلدردناک نقرسی یا گذاشتن پودر نمکسنگ داغ در کیسۀ نخی روی مفصل
✍از شب تا صبح به مدّت 4ساعت روی آن باشد. یا صبح قبلاز کار پماد خارجی وُلتارین روی مفصل نقرسی بمالید. (این پماد مسکّن قوی است)
✅هلو و برگۀ آن (قِیسی)
✍دفع اوره (اسید اوریک) و بیماری نقرس را درمان میکند.
✅خیساندۀ زرشک کوهی
✍یعنی یک قاشق غذاخوری در یک لیوان آب
✅سی گرم برگ انگور فرنگی را با سی گرم ریشۀ شیرین بیان بدون پوست که نیمکوب شده، مخلوط کنید و بجوشانید، سپس آب آنرا صاف کرده، بنوشید.
✍اسید اوریک رسوب شدۀ در مفاصل را حلّ میکند.
✅ آبمیوۀ زردک
✍صبح ناشتا
✅توت فرنگی طبیعی (نه گُلخانهای)
✍هر روز پنج عدد
✅دمکردۀ سبزی کاسنی
✍پنج گرم در یک استکان آبجوش
✅دمکردۀ سبوس دانۀ برنج
✍ دو تا چهار گرم در یک استکان آبجوش
✅دمکرده پونه با تمام اجزای گیاه
✍هر هشت ساعت یک فنجان؛ یک تا دو گرم در یک استکان آبجوش
✅ضماد پُختۀ میوۀ بالنگ کامل (به همراه پوست آن)
✍جهت تسکین درد مفاصل، درمان نقرس و تحلیل ورمها بسیار مفید است.
✅ دمکردۀ پوست دانۀ لوبیا
✍بعد از غذا یک فنجان(7 تا 25 گرم در یک استکان آبجوش) میل کنید.
✅مصرف کرفس
✍با مصرف کرفس خوراکی، بیمارانی که به نقرس و زیادی اسید اوریک خون مبتلا بودهاند، خوب شدهاند.
✅میوۀ گیلاس
✍قبل از غذا بخورید (خوب جویده شود) یا عصاره میوه گیلاس در دهان بگردانید و قورت دهید.
http://sapp.ir/edalatmahdi313
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌺درمان اثر جوش🌺
✍در افراد بالای 25 سال به تدریج حس تشنگی از بین می رود. اما شخص باید برنامه نوشیدن آب سالم را داشته باشد. هیچ چیزی هم جایگزین آب سالم و آب جوش ولرم نمی شود.
✍پس افراد بالای 25 سال باید در طول روز بین 6 تا 8 لیوان آب سالم باید مصرف کنند.
✍یکی از علل بروز جوش همین آب نخوردن است.
✍یکی دیگر از علل جوش، خوردن قندهای شیمیایی و مواد نشاسته ای است. این افراد همراه با غذا سبزی و کاهوی بدون سس نمی خورند و یا پرتقال شیرین و لیمو شیرین نمی خورند که باعث زیاد شدن جوش های چرکی می شود.
✍گاهی به اقتضای سن، جوش غرور جوانی ایجاد می شود.
✍گاهی فرد مبتلا به زونا می شود که بسیار دردناک است و می سوزاند.
👈مناطقی را که جوش زده باید با محلول آب و سرکه سیب طبیعی شستشو دهید. ( 2 بار در روز )
👈همینطور پماد آویشن شیرازی
👈 پماد آکنیل
👈جوشانده آویشن شیرازی که می توان آن را به پنبه آغشته کرد و روی جوش ها گذاشت که مقدار جوش ها را بسیار کم می کند.
✍اگر بخواهیم جای لکه جوش ها روی صورت نماند نباید با جوش ها بازی کنید یا آن ها را بکنید زیر هم باعث ایجاد لکه های قهوه ای می شود یا جای جوش ها گود می شد.
✍برای درمان کک و مک های قهوه ای
🔹اگر یبوست مزمن دارند آنرا درمان کنند.
🔹در فصل بهار و تابستان از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر در معرض نور مستقیم خورشید نباشند و 10 صبح تا 2 بعد از ظهر در فصل پاییز و زمستان.
🔹چلغوز خام، مغز آن را یک قاشق غذا خوری در روز میل کنید.
✍اگر لکه های قهوه ای بزرگ باشد
🔸 از برگ زردآلو، کشته یا قیسی به شرط آنکه تیزآب نزده باشند (اگر براق باشد، تیزآب خورده است که برای معده ضرر دارد). پس اگر بدون تیز آب بود روزی یک مشت از این کشته ها را بخورند.
✍ گاهی وجود لکه های قهوه ای و سیاه نشانه فقر ویتامین B6 است. متخصصین پوست برای درمان در طول 2 هفته 60 عدد قرص ویتامین B6 را تجویز می کنند که روزی یک عدد میل شود.
✍ اگر می خواهید پوستی شفاف و براق داشته باشید روزی یک لیوان آب انار شیرین میل کنید و فصلی که انار نیست روزی یک قاشق رب انار شیرین بخورید و بعد از آن یک لیوان آب بنوشید. که باعث پوستی روشن و شفاف و درخشان می شود.
http://sapp.ir/edalatmahdi313
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌺فشار خون حاملگی🌺
✍اگر فشار خون در زمان حاملگی بالا باشد، مسمومیّت حاملگی میآورد و بیمار دچار تشنّج میشود.
✍سرگیجه و ضعف حافظه از علائم اوّلیّۀ آن است.
✅فشارخون بارداری با نخوردن غذاهای خیلی شور، قابل کنترل است.
✅کلیهها و مجاری ادراری مادر، کم کار نباشد و عفونت نداشته باشد (لذا بایستی آب، آبجوش ولرم، انگور مصرف کند).
✅به همراه غذا: سبزی شنبلیله و میوۀ گریپ فوروت (توسرخ= دارابی) بخورد.
✅زیتون خوراکی شیرین مرغوب سفت شفّاف (شور نباشد) هفت عدد با ناهار و هفت عدد با شام، یا روغن زیتون خالص (یعنی روغن زیتون زرد طلائی روشن مایل به رنگ سبز روشن)، یک قاشق غذاخوری با نهار یا شام، و یک قاشق غذاخوری با شام یا صبحانه
http://sapp.ir/edalatmahdi313
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌺سندروم رودۀ تحریک پذیر (مشکل انتهائی رودۀ کوچک: IBS)🌺
✳️اگر دائماً شکم روش دارید (IBS-D):
⛔️پرهیزات
🚫غذاهای چرب
🚫سرخ کردنی
🚫اسهال کننده ها
🚫ملیّنها
🚫خرما
✅درمان
🔹در بین روز:
✍پودر سنجد یک قاشق پلوخوری یا 14 عدد سنجد بخورد.
🔹یک قاشق مربّاخوری پودر هستۀ أنار یا میوۀ انار شیرین با هستۀ آن بجود و بخورد.
🔹یک قاشق مربّاخوری در صبح ناشتا و سَرِ شب از این مخلوط (گُلنارِ وحشی+ میوۀ بلوط+ کندر خوراکی یا کُندُر سفید+ فوفَل) که پودر شده اند و با آب سیب تازۀ طبیعی بخورند.
🔹شبها یک قاشق چایخوری پودر کُندُر خوراکی مرغوب مخلوط با یک قاشق غذاخوری شکر میل کند.
🔹دمکردۀ آویشن (یک قاشق چایخوری پودر آویشن، در یک استکان آبجوش) برای سندروم رودۀ تحریک پذیر خوبست (بشرطی که کم کاری تیروئید نداشته باشد).
✳️اگر دائماً یبوست دارید (IBS-C):
⛔️پرهیزات
🚫نوشابههای گازدار
🚫میوۀ موز
🚫نان سفید
🚫کیک سفید
🚫نان ساندویچی(باگت)
🚫خوراکی و آشامیدنیهای قابض (مانند برنج سفید، ماکارونی، آلبالو، آب آلبالو، چای آلبالو، هندوانه، آب هندوانه)
✅درمان
🔹هفت عدد خرمای تازه
🔹یک قاچ خربزۀ رسیده
🔹یک قاشق مربّاخوری بعد از صبحانه و بعد از شام از این مخلوط (دمکردۀ بادرنجبویه+ دمکردۀ گُل بهار نارنج+ چای کوهی+ دمکردۀ گُل راعی) بنوشید.
http://sapp.ir/edalatmahdi313
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌺شربت امام رضا علیه السلام🌺
✍بر اساس سفارش امام رضا علیه السلام اگر دم کرده زیر را در روزهای اول، دوم و سوم هر ماه قمری تهیه کنید و بخورید به خواست خداوند در آن ماه از بیماری مصون می مانید:
👈پوست هلیله زرد + رازیانه+ شکر سرخ
🔹این ها را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و یک قاشق از آن را در قوری عرق رازیانه ریخته و دم کنید(به جای آب، عرق رازیانه بریزید) روزی یک استکان بخورید.
✍می توانید این شربت را تهیه کرده و در یک شیشه کوچک به عنوان سوغات به دیگران
هدیه بدهید.
✳️نکته:
✍در پائیز و زمستان رازیانه را حذف کنید و به جای آن مسطکی بریزید.
✍اگر در این سه روز موفق به تهیه آن نشدید در روزهای دیگر تهیه کنید.
👌در دارالشفاء با ما همراه باشید:👇
ایتا:
Http://eitaa.com/edalatemahdi
سروش:
Http://sapp.ir/edalatmahdi313
تلگرام:
Https://telegram.me/edalatmahdi313
❤️دارالشفاء را به دوستان خود معرفی نمائید.🌹