🔰فروش صابونهای عجیب و غریب در بازار سنتی!
در مغازه ای در یکی از شهرهای غربی کشو صابون های عجیبی برای فروش گذاشته شده است که جلب توجه می کند.
صابونهای ساخته شده از شیر الاغ، شیر بز و شتر مرغ به فروش می رسد!
نظارت کجاست؟!!
👉 @persianmedicine 👈
🔰 مویز ؛ دوست کبد و معده
🔸در طب ایرانی خوراکیهایی مانند مویز و کشمش در عین حال که یک غذای سالم و طبیعی هستند اثر درمانی نیز دارند.
🔹مویزهای پر گوشت که هستههای کم و کوچک دارند، بهترند.
🔸خود مویز طبع گرم و دانه آن طبع سرد و خشک دارد مویز هر چه شیرینتر باشد گرمتر است.
🔹مویز بر کاهش عصبانیت، تقویت قلب، کبد ،معده و حافظه موثر بوده و برای مثانه و کلیه مفید دانسته شده است به طوریکه ابن سینا در کتاب قانون مویز را دوست کبد و معده میداند.
🔸مویز برای کسانی که میخواهند به طور سالم چاق شوند غذایی مناسب است.
🔹خوردن گاه به گاه مویزی که دانه آن خارج شود برای سالمندان مناسب است.
⚠️اگر مویز با دانهاش خورده شود باید دانه به خوبی جویده شود در این صورت مویز برای اسهال و ضعف کبد مفید است ولی خوردن دانه آن برای کسانی که زخم دستگاه گوارش دارند مضر است.
🖊دکتر پریسا جعفری (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🔰#ریواس در طب سنتی ایرانی (ساقه اول)
🍀مزاج ریواس سرد و خشك (در درجه متوسط) است.
🍀این گیاه خودرو در اواسط #بهار (معمولا اردیبهشت ماه) به دست می آید و بهترین زمان مصرف آن بهار و #تابستان است زیرا دراین زمان، امكان غلبه #صفرا زیاد است و مزاج انسان روبه گرمی می رود که از نشانه های آن بروز جوشهای پوستی است.
🍀اگر كبد سالم باشد بدن با احتمال بیشتری سالم خواهد بود زیرا #كبد از اعضای اصلی دخیل در گوارش انسان است؛ بطوریكه عهده دار بخش اعظم متابولیسم مواد غذایی است ودرواقع غذای سلولها را این عضو تامین می كند. كبد سالم باید حرارت متوسط داشته باشد و چون استعداد #گرمی دارد مصرف خنكیجات در تابستان به حفظ اعتدال آن كمك می كند.
🍀ازاین رو مصرف موادی مثل ریواس، #آلو، #غوره، #آبلیمو تازه، #سركه رقیق شده، #تمبرهندی تازه، ( های رو به ترش) مخصوصا برای ایجاد #خنكی وهمچنین سلامت كبد بسیار مفید است.
📚🔰# ریواس در طب سنتی ایرانی (ساقه دوم)
✅خشكی دهان، #آفت دهان، #زردی چهره، تندی رنگ #ادرار، و #آلرژی های پوستی ممكن است نشانه #كبد گرم باشد. یكی از بهترین میوهجات برای خنك كردن كبد و ایجاد اعتدال در كبد، ریواس است.
✅مصرف ریواس جلوی عوارض ناشی از #گرمی را می گیرد و مخصوصا برای كسانی كه كبد گرم دارند، دهان آنها تلخ است و #عطش زیادی دارند، بسیار مفید است.
✅خاصیت اشتها آور ریواس احتمالا به دلیل رفع چربی ها و مهار #صفرا می باشد (#صفراویها اشتهای خوبی در هنگاه غلبه صفرا ندارند، سریع گرمازده شده و معمولا در دهانشان مزه تلخ احساس می كنند).
✅برای بعضی زردیها (كه سفیدی چشم آنها به زردی میگراید) نیز مفید است.
💊#ریواس در طب سنتی ایرانی (ساقه سوم)
🍀ریواس را به طرق مختلف میتوان مصرف نمود. بصورت تازه همراه با غذاهای چرب مثل #آبگوشت یا همراه #كباب بعنوان سبزی كه در این صورت مصلح این غذاها محسوب می شود.
🍀ریواس #تهوع را از بین میبرد و باعث رفع #تشنگی ناشی از حرارت مزاج هم میشود.
🍀#رقیق كننده و صاف كننده #خون است و برای افرادی كه #غلبه_خون دارند مفید است و به واسطه همین خاصیت، درمان مناسبی برای #جوشهای_خونریزی_دهنده است.
🍀اگر به میزان متعادل مصرف شود مفرح است.
💊💊🔰#ریواس در طب سنتی ایرانی (ساقه چهارم)
🍀 باتمام خواص مفیدی كه برای ریواس ذكر نمودیم در بعضی افراد ممكن است مشكل ایجاد كند. افرادی كه #مزاج_سرد دارند، #ضعف_مغز یا فكر و خیال و #افسردگی دارند، كسانی كه #مشكلات_تنفسی مانند #سرفه و #تنگی_نفس دارند و كسانی كه ضعف توان جسمی ناشی از مزاج سرد دارند باید درمصرف آن احتیاط نمایند و در صورت مصرف حتما باید همراه با #مصلحات آن نظیر #عسل، #مویز یا #نبات مصرف شود.
🍀اگر با ریواس #مربا درست كنند طعم ملس داشته و مزاج آن #معتدل می شود بطوریكه سرد مزاجها هم میتوانند از آن تا حدودی استفاده كنند.
📚 با ما پرونده سریالی ریواس را ورق بزنید.
@Drmirghazanfari
💊❓ در طب سنتی معاینه افراد با چه مولفههایی انجام میشد؟
🔰در گذشته مردم عادی هم از اصول عمومی طب مطلع بودند و تدابیر تغذیهای و سبک زندگی سالم را بر حسب مزاج، سن، آب و هوا و... رعایت می کردند.
(از صفحه اینستاگرام انارستان)
#طب_سنتی
#سبک_زندگی_سالم
#تدابیر_طب_سنتی
@Drmirghazanfari
⛔️⛔️⛔️⛔️✳️ علایم ابتلا به #کووید۱۹ در کودکان چیست
شواهد موجود در زمینه پاسخ به سوال: در بیشتر مطالعات، سن شروع بیماری در کودکان از یک و نیم ماه تا ۱۷ سال گزارش شده است كه بیشتر این کودکان بیمار، ارتباط نزدیكی با افراد آلوده به ویروس داشته اند.
همچنین مطالعه انجام شده بر روی اطلاعات افراد مبتلا به ویروس کرونا نشان می دهد که یک درصد از این افراد زیر ۱۰ سال بوده اند. كودكان آلوده ممكن است بدون علامت باشند يا علایم تب، سرفه خشك و خستگي را نشان دهند. تعداد معدودي از آنها علائم تنفسي فوقاني از جمله گرفتگی و آبریزش بيني داشتند. در برخی از کودکان مبتلا، علائم گوارشی از جمله ناراحتی در شکم، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال گزارش شده است.
در مطالعه ای دیگر، ۸۰ درصد کودکان سابقه تماس با افراد مبتلا یا سفر به مناطق پرخطر را داشته اند و شایع ترین علامت ابتلا در این کودکان، تب (۸۰%)، سرفه (۶۰٪)، گلودرد (۴۰٪)، گرفتگی بینی (۳۰٪) و عطسه و آبریزش بینی (۲۰٪) بوده است.
(از کانال تلگرامی انجمن پزشکان عمومی ایران)
@Drmirghazanfari
🔺🔺🔺🔺برای درمان #یبوست در بیماران #ام_اس، چه اقدامی میتوان انجام داد؟
دکتر #مریم_عباسی
#نورولوژیست و #طب_سنتی
ترنجبین؛
یک دقیقه سلامتی
ما را در کانال ترنجبین دنبال کنید :
Channel : @Dr_taranjebin
🔺🔺🔺🔺🔺اگر دچار #لکه_بینی در دوران #بارداری شدیم، چه اقدامتی را باید انجام دهیم و بهتر است کدام مواد غذایی را بیشتر مصرف کنیم؟
دکتر #فاطمه_مرادی
متخصص #طب_سنتی
ترنجبین؛
یک دقیقه سلامتی
ما را در کانال ترنجبین دنبال کنید :
Channel : @Dr_taranjebin
🔺🔺🔺🔺🔺اگر مبتلا #آلرژی هستید و آبریزش بینی دارید، از خوردن چه غذاهایی باید پرهیز کنید؟
دکتر #مریم_علینقی_زاده
متخصص #طب_سنتی
ترنجبین؛
یک دقیقه سلامتی
ما را در کانال ترنجبین دنبال کنید :
Channel : @Dr_taranjebin
💊💊💊⛔️⛔️تا دیروز وزارت بهداشت ما درباره پودرجانسون پوست کودک سکوت کرده ‼️‼️⁉️⁉️
✳️ فروش پودر بچه جانسون اند جانسون در آمریکا و کانادا متوقف میشود
گروه آمریکایی جانسون اند جانسون (Johnson & Johnson) روز سهشنبه اعلام کرد فروش پودر بچه حاوی طلق (تالک) خود را در ایالات متحده و کانادا متوقف میکند.
در سالهای اخیر هزاران شکایت علیه این تولیدکننده بزرگ محصولات دارویی و بهداشتی به دلیل «سرطانزا» بودن تولیدات حاوی تالک آن ثبت شده بود. جانسون اند جانسون در چندین پرونده در همین مورد محکوم شده است.
با وجود توقف فروش پودر بجه جانسون اند جانسون در ایالات متحده و کانادا، این شرکت میگوید که محصولات آن پنبه نسوز ندارد و سرطانزا نیست. در بیانیه این شرکت آمده است که تمام آرای محکومیت در دادگاه تجدید نظر شکسته شده است.
🔗 @isgp_ir
🔗 @isgp_admin
🌐 https://isgp.ir
انجمن پزشکان عمومی ایران
💊💊💊💊بیماریهای مهمی که نیاز به #فصد_خون دارند
1⃣ درد سیاتیک و دیسک و مفاصل
2⃣ خونریزی از بواسیر
3⃣ وسواس ، واریس
4⃣ پریود نشدن و اختلات قاعدگی
5⃣ سکته های قلبی
6⃣ سردردهای میگرنی و مزمن و سرگیجه و سنگینی سر
7⃣ لکنت زبان و بوی بد دهان
8⃣ #غلظت_خون و #اوره_خون
9⃣ غلبه خون و صفرا
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊💊💊💊روش تهیه 🔰#سکنجبین
🍃سکنجبین شربت سنتی ایرانی عزیزی است که به سبب نحوه پخت آن در افرادی که گرمایی هم هستند بسیار توصیه شده است.
در رفع عطش بی نظیر است و البته حواستان باشد این شربت، چاق کننده است.
🔻طرز پخت:
سه لیوان شکر
پنج لیوان آب
یک سوم لیوان سرکه
کمی زعفران
یک سوم لیوان گلاب
✔️شکر و آب را روی شعله گذاشته با شعله ملایم بپزد تا به قوام آید، سرکه را اضافه کنید یکی دو جوش که زد زعفران و گلاب را هم اضافه کرده، دمکنی بگذارید و شعله را خاموش کنید.
دو سه ساعتی زمان صبر کنید، آماده است.
🍃شربت سکنجبین و خیار، کاهو و سکنجبین، شربت سکنجبین و لیمو ترش تازه، برای افرادی که دچار تعریق زیاد هستند، گرمایی هستند، زیاد تشنه میشوند توصیه شده است.
🌸در کل برای همه هوسانهای نشاطبخش است.
🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)
🆔 @drmmohebbi🌸
🔴
داروی کبد و طرز تهیه #آش_خرفه (پرپین)
♻ مواد لازم برای ۵-۴ نفر
1 پيمانه برنج
1 كيلو خرفه خردشده
2 پيمانه عدس پخته شده
3 عدد پياز متوسط سرخ شده
1 پیمانه کشک
نمك ،فلفل،زردچوبه وروغن به ميزان لازم
1/2 پيمانه بلغور گندم یا جو
نعاع داغ براى تزيين
🍲مراحل پخت:
1⃣ بلغور و برنج را با آب و پياز و كمى زردچوبه و كمى فلفل بذاريد بپزد (له شود)
2⃣ خرفه خرد شده و عدس پخته را به برنج و بلغور پخته شده اضافه كنيد و اجازه دهيد سبزى بپزد.
3⃣ وقتى آش جا افتاد كشك را اضافه كنيد. بعد از ١٠ دقيقه آش آماده است. اما پيش از اينكه آش را سرو كنيد اجازه دهيد آش درون قابلمه بماند و مقدارى جا بيفتد.
4⃣ آش را درون ظرف ريخته با نعناع و پياز داغ تزيين كرده نوش جان بفرمایید.
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
#موخره
✳️برای جلوگیری ودرمان خانگی #موخوره زرده ی تخم مرغ را با روغن زیتون ترکیب کنید و هفته ای یک بار قبل از حمام روی سر ضماد کنید تا باعث درخشندگی و تقویت موهم بشه.
🌱حکیم سید مرتضی موسوی 🌱
@tebemosavi2
💊💊💊🔴 فواید شگفتانگیز غذا خوردن با دست
♻️ در کف دست و انگشتان، #باکتریهای_مفیدی وجود دارد که از شما در برابر میکروبهای مضر موجود در محیط #محافظت میکنند. وقتی شما با قاشق و چنگال غذا میخورید این باکتریها به رودهتان نمیرسند.
از طرفی دیگر، وقتی شما با دستهایتان غذا میخورید، باکتریهای #مفید موجود در انگشتان، به دهان منتقل شده، بلعیده شده و به قسمتهای مختلف بدن میروند.
این اتفاق باعث #گوارشی_سالم در رودهها شده و جلوی گسترش باکتریهای مضر را در رودهها میگیرد. ضمنا وقتی شما با دستهای خود غذا را لمس میکنید، سیگنالی به #مغز ارسال می شود که هورمونها و آنزیمهای گوارشی را ترشح کند.
بسته به نوع غذا، مغز متابولیسم را مدیریت میکند تا عملکرد مناسبی داشته باشد؛ چیزی که برای گوارش بهتر غذا #ضروریست.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
💊📚📚🔴 تفاوت بین برص( #ویتیلیگو) و بهق ابیض آن است كه :
♻️ برص:
1-براق است
2-هنگامیکه مزمن شود، در #عمق_پوست و گوشت فرو رود به حدى كه گفتهاند هنگامیکه مستحكم شود تا #استخوان سرايت میكند و
3-موى كه در آنجا میرويد مايل به سفیدی است و در آخر، موی کاملا سفيد بیرون میآید
4-پوست آن موضع، نسبت به ساير بدن نرمتر و سستتر باشد
5-در اواخر حال يعنى موقع تثبیت شدن این سفیدی، اگر سوزن در پوست بزنند، #رطوبتى_نرم_و_سفید ظاهر می-شود که خون نیست
6-هرچه آن موضع را بمالند سرخ نگردد؛ بر عکس بهق ابيض
♻️ بهق ابیض:
1-سپيدى او #رقيق و نازک باشد و فرو رفته در عمق نیست
2-در اكثر اوقات دایرهای شکل هست
3-یک دفعه ظاهر شود
4-با استعمال داروهای مالیدنی جلادهنده #خیلی_زود از بین میرود
5-مویى كه در آنجا میرويد یا #سياه هست يا قرمز و هرگز سفيد نیست هرچند مزمن شده باشد.
6-همچنین اگر سوزن در پوست بزنند، #خون بیرون میآید؛ هرچند تثبیت شده باشد.
✳️ نکته: سوزنی كه براى امتحان میزنند، حتما بايد در پوست بزنند نه در گوشت بگونهایکه پوست آن محل را بالا با انگشت شست و اشاره بالا کشیده تا از گوشت جدا شده و پس از آن سوزن را در پوست بزنند تا به گوشت نخورد و حقيقت پوست معلوم گردد كه خون دارد يا نه.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
✍ درمان سردی دست و پا
✅ آویشن
✅ مریم گلی
✅ بابونه
📝 به میزان مساوی مخلوط کرده و 5 گرم از مخلوط را در 2لیوان آب جوش دم و با عسل یک فنجان در روز بنوشید.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
💊💊🔴 کاهندههای #تب:
♻ مواردیکه در کاهش تب مجرب بودهاند عبارتند از:
🔺خرفه یا تخم آن
🔺سیب
🔺زرشک یا آب زرشک
🔺انار یا آب انار
🔺سویق شسته
🔺سویق سنجد
🔺سویق عدس
🔺فالوده سیب و عسل
🔺سویق و شکرسرخ و آب خنک
🔺شربت خاکشیر و شکر سرخ
🔺عسل سرد و آبلیموی تازه طبیعی
🔺کاسنی
🔺عرق بید
🔺لعاب عناب
🔺عدسی
🔺آش دوغ
🔺آش خرفه
🔺آش برگ چغندر
🔺سوپ جو
🔺سوپ گشنیز
🔺کدو حلوایی
🔺مالیدن حنا کف پا فقط به مدت ربع ساعت
🔺 گذاشتن پیاز له شده کف پا
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
#یبوست
🏥 بیشتر اوقات هنگامی که از والدین درباره یبوست کودکشان شرح حال می گیریم، معلوم می شود که آنها ذهنیت درستی از یبوست ندارند و همین که فرزند دلبندشان یک تا دو روز یک بار دفع داشته باشد، از نظرشان طبیعی است.👨👩👧👦
اجابت مزاج طبیعی باید:
✅ حداقل روزی یک بار
✅ با قوام کاملا نرم
✅ دفع کاملا راحت
✅ بدون احساس باقی ماندن بخشی از مدفوع باشد.
کودکان مبتلا به یبوست حتما باید تحت درمان قرار گیرند و عدم درمان به موقع پیامدهای ناخوشایندی در درازمدت خواهد داشت.💣
@persianchildhood
✳️ آمار جهانی ابتلا به #کرونا تا این لحظه، پنجشنبه ۱ خرداد ۹۹
✔️تعداد کشورهای درگیر ۱۸۸ کشور
✔️تعداد ابتلا ۵/۰۱۶/۱۷۱ نفر
✔️تعداد مرگ و میر ۳۲۸/۴۷۱ نفر
✔️تعداد بهبود یافتگان ۱/۹۱۰/۶۹۹ نفر
🔗 @isgp_ir
🔗 @isgp_admin
🌐 https://isgp.ir
انجمن پزشکان عمومی ایران
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🔰خانه شما بخش عفونی بیمارستان نیست‼️
❇️طی روزهایی که پشت سر گذاشتیم، مواردی به سبک زندگی ما اضافه شد که شاید تا قبل از این در برنامه روزمره ما نبوده است.
❇️به همین دلیل گاهی عدم توجه به چگونگی اجرا یا افراط در آنها سبب ایجاد مشکلاتی برای خود و خانواده شده ایم.
🔸در موارد متعددی افراد به خصوص کودکان به دلیل مصرف افراطی ادویه های گرم، مانند آویشن و زنجبیل، دچار علائم مشابه سرماخوردگی شدند که سبب نگرانی خانواده شده است.
📛 از مصرف این گیاهان به صورت افراطی و به خصوص هنگام تب خودداری نمایید.
✅ مصرف آنها به عنوان دارو ، صرفا در هر شخص با مشورت پزشک متخصص قابل تجویز است.
⭕️ باور کنید خانه شما بخش عفونی یک بیمارستان نیست‼️
استفاده مداوم و مفرط سبب آسیب ریه بسیاری از مردم شده که ایجاد علائمی مانند تنگی نفس و سرفه ، باز هم سبب نگرانی آنها شده است.
✅ استفاده از محلول های ضد عفونی و ژل ها باید به موقع و به اندازه باشد.
اگر دسترسی به آب گرم و صابون دارید، لازم نیست از الکل و ژل ها به صورت افراطی استفاده کنید.
🔅 باور کنید بعد از این بیماری هم قراره زندگی کنیم.
✔️پس با هدر دادن آب و آلوده کردن بیش از حد محیط زیست با مواد شیمیایی و تولید زباله پلاستیکی بیش از حد به دلیل رفتارهای وسواسی، آینده خود و فرزندان و محیط زیست را مخدوش نکنیم.
🖋 دکتر سمیه فتعلی (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine
💊💊💊📚📚📚#طرز_تهیه_انواع_سویق
👇👇
✨👉 @Mezajshenasi12
#سویق_جو:
خواص:
سویق جو هم غذا است و هم دارو. تقویت کننده بسیار عالی، تنظیم کننده قند خون. درمان دیسک گردن (همراه با ناخن روی موضع)
#طرز_تهیه:
سبوس جو نیم پیمانه (از نظر وزنی مثلا نیم کیلو) را کاملا آسیاب کنید و آرد جو یک پیمانه مثلا یک کیلو. هر کدام را جداگانه، بدون روغن تفت داده و بعد از سرد شدن مخلوط کرده و استفاده کنید. سبوس جو را بعد از تفت دادن دوباره آسیاب کرده و تفت دهید تا کاملا نرم شود و بعد مخلوط کنید.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) – سبوس مدت کمتری باید تفت داده شود.
#تذکر: استاد تبریزیان در مطالب خود گفته اند باید سبوس و آرد جو اندازه هم باشند که اگر اندازه وزنی ملاک باشد می شود همین مطلبی که عرض شد.
#سویق_گندم:
خواص:
تقویت مسائل جنسی، چاق کننده
#طرز_تهیه:
سبوس گندم نیم پیمانه (پیمانه وزنی نه حجمی مثلا نیم کیلو) و آرد گندم یک پیمانه مثلا یک کیلو. مانند سویق جو جاگانه بدون روغن تفت داده و بعد از سرد شدن مخلوط کرده و استفاده نمایید. در صورتی که سبوس گندم درشت بود دوباره آسیاب کنید و تفت دهید.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) – سبوس مدت کمتری باید تفت داده شود.
#سویق_سنجد:
خواص:
کلیه خواص سنجد را داراست که در پستی جداگانه توضیحش خواهد آمده. مختصرا : چاق کننده و بسیار مفید جهت رشد بچه ها
#طرز_تهیه :
سنجد را ترجیحا با هسته آسیاب کرده و الک کنید و بدون روغن تفت دهید.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم)
#تذکر: آسیاب کردن سنجد با هسته با آسیاب های خانگی مقداری مشکل است پس اگر از عطاری تهیه کنید بهتر است.
#سویق_عدس:
خواص:
در پستی جداگانه توضیح آن آمد. از اینجا مطالعه فرمایید.
#طرز_تهیه:
عدس ترجیحا دیم را به خوبی آسیاب کرده الک کنید و تفت دهید، و اگر درشت بود دوباره آسیاب کنید و تفت دهید. (مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی شعله متوسط)
#سویق_شسته:
خواص:
سویق ها به طور کلی بدن را تقویت می کنند خصوصا قسمت بالایی بدن اما سویق شسته پا ها را بیشتر تقویت می کند. برای بیماری های فلج و ام اس جزئی از درمان است.
#طرز_تهیه:
همان سویق جو یا گندم را در ظرفی قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم و می گذاریم ته نشین شود. سپس آب آن را خالی می کنیم. این کار را تا ۷ بار انجام داده سپس با پارچه ای، مانند ماست چکیده آن را صاف می کنیم و آن چه باقی مانده را خشک می کنیم و مصرف می کنیم.
#سویق_کدو_تنبل :
خواص:
این سویق برای درمان بیش فعالی کودکان، کمک کننده به مشکلات مغز از جمله پارکینسن، و… به کار می رود. از جمله خوبی هایی که این سویق دارد این است که خواص بی نظیر کدو تنیل را دارد و برای کسانی که خیلی به کدو تنبل علاقه ندارند خوش خوراک تر است.
#طرز_تهیه:
کدو تنبل تازه که زدگی هم نداشته باشد و مقداری سفت باشد پوست می گیرید و حلقه حلقه می کنید و حلقه ها را خلال می کنید و در سینی یا جلوی آفتاب یا در فصل سرد روی بخاری قرار می دهیم تا خشک شود، بعد از خشک شدن کامل که کمی طول می کشد، آسیاب کرده و تفت دهید. بسیار خوش عطر و خوشمزه است.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم)
#سویق_نخود:
خواص:
این سویق از جمله سویق های خوب و پر کاربرد است. سویق نخود تقویت کننده کمر می باشد و به همین خاطر درمان خوبی برای دیسک کمر می باشد.
#طرز_تهیه:
مقداری از آرد خام نخود را در ظرفی ریخته و مدام تفت می دهیم تا خوب بپزد. برای مثال می توان ربع کیلو آرد نخود را در یک ماهی تابه تا ۲۰ دقیقه با شعله ای متوسط تفت داد.
#تذکر: این تذکر بسیار لازم است که سویق نخود دیر تفت می خورد و حتی نیاز نیست شعله را کم کرد بلکه با شعله متوسط هم باید مدتی تفت بخورد تا بپزد. در این حالت و وقتی نخود تبدیل به سویق شد دیگر نفاخ نمی باشد و طعم خوبی هم دارد. (مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۲۰ دقیقه تا ۲۵ دقیقه روی شعله متوسط)
#تذکر_مهم درباره تهیه سویق ها:
روش مناسب برای تهیه سویق در خانه این است که سویق را به مقدار کم مثلا هر بار ربع کیلو در یک ماهی تابه به خوبی تفت دهیم تا کیفیت سویق کم نشود و به خوبی پخته شود.
واضح است که تهیه سویق در اندازه های بیشتر نیاز به مدت زمان تفت دادن بیشتری دارد تا به خوبی پخته شوند.
👈مقدار مصرف هر کدام از سویق ها:
حداقل یک قاشق یا دو قاشق غذا خوری به صورت خشک، صبح ناشتا
#تذکر: می توان از سویق انواع حلوا با مخلوط عسل یا خرما درست کرد و مصرف کرد و بسیاری از خواص سویق را دارد.
#تذکر_مهم:
مخلوط کردن سویق با شکر و آب مضر است خصوصا برای آقایان. مخلوط کردن با شیر ضرری ندارد.
👇👇
✨👉 @Mezajshenasi12
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajsh