فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند کلمه درباره فرزندان مسئولان که خارج از کشور درس می خوانند و نفوذ
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⛔️واکنش ائمه جمعه شمالغرب کشور به اظهارات اردوغان
🔻در پی اظهارات و شعرخوانی! رجب #اردوغان در باکو، ائمه جمعه شمالغرب کشور در بیانیه مشترکی تاکید کردند:
🔸ایجاد هرگونه تنش، اختلاف، بدبینی، تدابر و تنافر بین کشورها و ملت های اسلامی گناه نابخشودنی است.
🔸متاسفانه در رژه پیروزی کشور آذربایجان در قره باغ اشعار و سخنانی بر زبان جاری شد که سیادت و وحدت اراضی کشور ما را هدف گرفته بود و از سوء حظ گوینده اینکه آن اشعار توسط ایرانیان جدا شده از وطن مادری سروده شده است.
🔸 محققین تاریخ کشور عزیزمان ایران، اشعار حسرت را جمع آوری و به رئیس جمهور ترکیه ارسال نمایند تا متوجه شود که تنظیم کنندگان خطابه چه خیانت بزرگی به او کرده و برای او مایه #آبروریزی بزرگ درست کرده اند.
🔸در تاریخ زندگی بشر روی کره خاکی اشعار حسرت زیادی سروده شده اما دو نوع اشعار حسرت سرآمدتر و جانسوز تر از همه اشعار حسرت است . اول اشعار حسرت ایرانیانی است که از وطن مادری و تاریخی خود توسط دولت شوروی طی عهدنامه گلستان و ترکمنچای جدا شده اند و دوم اشعار حسرت ۲۵میلیون #علوی آناتولی است که در فراق شاه اسماعیل ختایی آنها را سروده اند .
🔸و عجیب این است که با گذشت حدود ۴۵۰ سال از حیات شاه اسماعیل الان نیز اشعار حسرت در جم خانه های ترکیه قرائت می شود .
🔸ما از تمام مسلمان ها مخصوصا در ایران ،آذربایجان و ترکیه می خواهیم درشرائط حساس منطقه بسیار هوشیار باشند.
❇️متن کامل بیانیه👇
https://hawzahnews.com/x9Wm9
هدایت شده از دروس استاد موالی زاده
📚 فقه و فلسفه : تضاد یا تضایف ؟ (۱)
✍نوشتاری از استاد موالی زاده
📙 بخش اول
🔰 مقدمه
🔹 نسبت میان فقه و فلسفه به عنوان دو علم اصالی در حوزه علوم اسلامی ، پس از چشم پوشی از نگاه برون دینی به فلسفه و اتهام تکفیری به فلاسفه ، از مباحث چالشی حال حاضر مجامع علمی است که در صورت تعیین سرنوشت آن می تواند به تحول در هر دو حوزه دانشی کمک شایانی کند .
🔹 بی شک انتقال از فقه مساله محور به فقه منظومه ای ، و همچنین تولید علوم انسانی اسلامی ، بدون تعیین تکلیف نحوه ارتباط منطقی میان فقه و فلسفه(حکمت) به عنوان نخستین گام انجام این پویش ، امکان پذیر نیست .
به جرات می توان گفت ، یکی از عوامل اصلی کند بودن حرکت تولید علم در عرصه علوم اسلامی ، مبهم ماندن ارتباط میان فلسفه و فقه است .
🔸پرسشهای زیر بستر مناسبی برای تحلیل دقیق تر این موضوع ارزشمند خواهد بود :
🔸 آیا فقیه باید از فلسفه دوری کند تا ذوق فقهی تعبدی خود را از دست ندهد و به استفاده از قیاس و سد ذرایع و استحسان در امر استنباط احکام شرعی گرایش نیابد،
یا آنکه فلسفه ، می تواند فقه را پویا کند و بدان تحرک بخشد و از انجماد و ایستائی خارج نماید بدون آنکه هویت جواهری آن به خطر افتد ؟
🔹 در مقابل ،آیا فقه می تواند برای فلسفه فایده داشته باشد و آن را از انتزاعی بودن و حصر ذهن خارج کند و بدان امتداد عملیاتی دهد ،
و یا آنکه فیلسوف باید از فقه که از سویی نماد امور تعبدی ، و از سوی دیگر نماد عرفیات و نگاه تسامحی است ، دوری گزیند تا دچار ضعف در قوّه عاقله خود نگردد و ملکه پرسشگری و کنجکاوی خود را از دست ندهد ؟
🔸کسانی که به نزدیک کردن و تقریب این دو علم باور دارند ، چه فرآیندی را تعریف کرده اند ؟ آیا به دنبال جمع مکسر این دو علم و درهم آمیختن فلسفه در فقه هستند به گونه ای که قوانین تکوینی را در میان مقولات اعتباری حاکم کنند ،
و یا فقه را امتداد عملی فلسفه و حکمت می دانند بدون آنکه امتزاج ظاهری رخ دهد ؟ تلاش می کنند از وحدت وجود و قاعده بسیط الحقیقه و بسیاری دیگر از مبانی حکمت متعالیه ، یک دستگاه فلسفی اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی درست شود تا بر پایه آن وضع حکومت ، روابط اجتماعی مردم با همدیگر ، نظام اقتصادی و دیگر مسائل روشن گردد (۲).
💠 در مساله نسبت میان فقه و فلسفه ، می توان به سه دیدگاه اشاره کرد :
ا ـ دیدگاه تباین و تفریق
ب ـ دیدگاه تداخل و جمع
ج ـ دیدگاه امتداد حکمت
♦️ان شا اله ، ادامه بحث و شرح هر یک از دیدگاهها در بخش های آینده خواهد آمد ...
(۱) تضاد و تضایف در اینجا به معنای اعتباری آن است .
(۲) برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید علوم عقلی حوزه علمیه در سال ۸۲
#امتداد_حکمت
#تولید_علم
#علوم_انسانی_اسلامی
#فقه_منظومه_ای
هدایت شده از بیداری ملت
📷آیتالله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین شد
🔸پیشتر مرحوم آیتالله یزدی ریاست این نهاد حوزوی را برعهده داشت.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
جریان تحریف با تیتر کردن فقط یک جمله از رهبر انقلاب ما بقی سخنان ایشان را ندیده گرفته اند و در صدد اثبات موضع غلط خود هستند.
سوال من این است که سخنی را که بار ها از تلویزیون شنیده ایم و دیده ایم و در همه جا منتشر شده به این راحتی تحریف می کنند آیا ممکن است سخن امام خمینی رحمة الله علیه را تحریف نکنند؟ قطعا قرائت این افراد از صلح حدیبیه و صلح امام حسن و دیگر روایات و ماجاراهای صدر اسلام هم مخدوش است.
@talabe_rahi
هدایت شده از دروس استاد موالی زاده
تمدن نوین اسلامی از آرمان تا واقعیت.pdf
233.9K
📚 تمدن نوین اسلامی : از آرمان تا واقعیت
✍ به قلم استاد موالی زاده
🔹جهان بینی ، زیربنای تمدنها :
شرط اصلی تمدن سازی ، داشتن جهان بینی و اندیشه فلسفی قابل امتداد عملیاتی در عرصه های زندگی است
🔹تمدن توحیدی و تمدن الحادی :
به سبب خوی استکباری و طاغوتی تمدن الحادی ، جهاد ابتدایی برای دفاع از توحید ، ابزار تمدن توحیدی است
🔹مکتب توحید ، تمدن ساز یا تمدن سوز ؟
نپرداختن فلاسفه بزرگ اسلامی به امتداد حکمت سبب توهم ناتوانی دین در ساخت تمدن گردید .
🔹تمدن توحیدی و امتداد حکمت :
تمدن نوین اسلامی ، تمدنی بر پایه جهان بینی توحیدی با توجه به امتداد سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی آن است .
🔹تمدن توحیدی و مرزهای اقلیمی و نژادی:
نفی ناسیونالیسم اسلامی در تمدن توحیدی و لزوم تعامل انسانها با هم بر مبنای فطرت . از این رو ، تجمع اربعین حسینی نوید بخش تمدن اسلامی است.
🔹سودای تمدن اسلامی بدون امتداد بخشیدن به حکمت اسلامی ، دچار آسیب گرته برداری از اندیشه غرب می گردد.
🔹فقه اکبر تا میزبان فقه اصغر نگردد ، (لا اله الا الله) از زندان تصورات و فروض فلسفی آزاد نمی گردد .
#تمدن_نوین_اسلامی
#علوم_انسانی_اسلامی
#امتداد_حکمت
#سبک_زندگی
هدایت شده از موکب فرهنگی شهید حاج رسول استوار
در بحبوحه جنگ بودند ، نشسته بود پای نقشه و داشت چیزهایی را روی نقشه می کشید
حاج قاسم سلیمانی به همراه شهید همدانی وارد مقر شدند.
حاج قاسم ازش پرسید :داری چه می کنی
پاسخ داد: دارم نقشه حمله به اسرائیل را می کشم
حاج قاسم با تغجب پرسید: حمله به اسرائیل آن هم در این بحبوحه جنگ
پاسخ داد:فرض محال که محال نیست دارم به این فکر می کنم که اگر داعش شکست خورد وسوریه آزادشد ، چگونه به اسرائیل حمله کنیم وآن را از بین ببریم..
هدیه به سردار شهید مدافع حرم حاج رسول استوار مغز متفکر نبرد با داعش ، که همچون امام حسن(ع) غریبانه به شهادت رسید وهمچنان مظلوم و غریب است ....صلواتی بفرستید به امید بازگشت ایشان در جمع رجعت کنندگان در ظهور امام زمان(عج)
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از جهادتبیینی
🏴بمناسبت رحلت حکیم متاله
🏴مطیع ولایت، آیة الله مصباح
💠رهبر انقلاب:
‼️شما میبینید این هجومهای تبلیغاتی را که به شخصیتهای برجسته، به انسانهای والا و با اخلاقهای برجسته میکنند؟ اینها نشان دهنده اهداف و نیات دشمن است. وقتی یک نفر مثل جناب آقای مصباح که حقیقتا این شخصیت عزیز، جزو شخصیتهایی است که همه دلسوزان اسلام و معارف اسلامی بایستی از اعماق دل قدردان این مرد عزیز باشند، مورد هجوم تبلیغاتی قرار میگیرد، چون حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم، هر جایی که باشد، دشمن آنجا را زود تشخیص میدهد و به مقابلهاش میآید. با شهید مطهری نیز همینگونه برخورد کردند. امروز شهید مطهری در دنیا نیست. البته امروز هم بعضی کسان شهید مطهری را رها نمیکنند و به او تهاجم میکنند؛ لیکن آن روزی که زنده بود چه اهانتها، چه ناشایستها و ناسزاها که به آن چهرهی مطهّر و منوّر زده شد. در همهی سطوح ممکن است چنین چیزی پیش بیاید. نسبت به اشخاص هم ممکن است پیش بیاید؛ اما بایستی راه درست را، شیوهی درست را و ابزار درست را، با این چیزها از دست نداد. ۷۹/۶/۱۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔴 آنالیز واژه ها در پیام تسلیت رهبرمعظم
🔻پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای رحلت آیت الله مصباح کلید واژه های بی سابقه ای در توصیف آیتالله مصباح و جایگاه علمی و سیاسی ایشان به کار بردند که با یک آنالیز ساده به شرح ذیل است:
🔹عالم ربانی
🔹فقیه مجاهد
🔹حکیم مجاهد
🔹برادر قدیمی
🔹متفکر برجسته
🔹مدیر شایسته
🔹پارسا و پرهیزگار
🔹سالک در طریق معرفت توحیدی
🔹دارای زبان گویا در اظهار حق
🔹دارای پای با استقامت در صراط مستقیم
🔹تقدیر از خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی
🔹تقدیر از خدمات ایشان در نگارش کتب راهگشا
🔹تقدیر از خدمات ایشان در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار
🔹تقدیر از حضور انقلابي ایشان در همه میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد
🔹درگذشت ایشان خسارتی برای حوزهی علمیه است
🔹درگذشت ایشان خسارتی برای حوزهی معارف اسلامی است
🏴 @andishejo
💥@schoolofeconomics
✍️ ماجرای حضور آیتالله مصباح در دانشگاه بینگهمتون نیویورک و تشویق مکرر فیلسوفان 💬 دکتر مرتضی آقا تهرانی که چند سال در آمریکا به تحصیلات تکمیلی و فعالیت فرهنگی و تبلیغی مشغول بوده است، یکی از خاطرات دوران تحصیل خود را چنین بیان میکند:
◻️ دانشگاه بینگهمتون که در ایالت نیویورک قرار دارد، سالانه یک سمینار فلسفی برگزار میکند و از فیلسوفان بزرگ دنیا دعوت میشود تا با شرکت در این مراسم، به ارائهی مقاله و کنفرانس علمی بپردازند.
حدود ۱۴ یا ۱۵ سال پیش، از حضرت آیت الله مصباح یزدی دعوت شد تا در این سمینار کنفرانس علمی داشته باشند.
حضرت آیت الله مصباح نیز دعوت این دانشگاه را پذیرفته و در روز مقرر حدود ۲۰ دقیقه به ارائه ی کنفرانسی راجع به فلسفه ی ملاصدرا پرداخت.
این کنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگلیسی ترجمه میشد. کنفرانس آیت الله مصباح آن قدر برای شرکت کنندگان جالب و اثرگذار بود که به طور ممّتد و مفصل برای ایشان دست می زدند.
پروفسور آنتونی پرویس (چیرمن دانشگاه و رئیس سمینار) که به شدت تحت تأثیر کنفرانس آیت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شرکت کنندگان تقاضا کرد که در صورت امکان یکی از آنها وقت خود را به آیت الله مصباح بدهد تا بحث دیگری از فلسفهی اسلامی را ارائه دهند.
یکی از حاضران در جلسه نیز با وجود ارزش علمی کنفرانس در این سمینار، بلافاصله وقت خود را به آیت الله مصباح داد و ایشان نیز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسیار مورد توجه شرکت کنندگان واقع شد.
این ماجرا گذشت تا اینکه سالها بعد، در اوج حملاتی که به آیت الله مصباح در روزنامه های دوم خردادی اصلاح طلب صورت می گرفت، روزی آقای پرویس که استاد راهنمای بنده بود، به من گفت:
گفت: مگر در کشور شما چند نفر مثل آیت الله مصباح وجود دارد که مطبوعات داخلی خودتان این همه به ایشان حمله و اهانت میکنند؟
◻️ گفتم: نویسندگان این نوع جراید به واقع نمایندهی مردم ایران نیستند و از علم و دانش بهرهای ندارند؛ از همه گذشته، فکر می کنم تعهدی به دین و وطن خود ندارند.»
📚 برگرفته از کتاب «گفتمان مصباح» ص ۱۸۴ و ۱۸۵ 🌐 @meshkatnoor
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔶🔸خطكش حوزههاي علميه
🔷🔸اينجانب هنگامي که به دستان مبارک آيتالله #ناصري معمم شدم، علاقه مند بودم بار ديگر، توسط آيت الله #مصباح_يزدي (ره) نيز عمامه گذاري کنم. بالاخره در حرم علي بن موسي الرضا(ع)، در صحن جمهوري اسلامي، توفيقی شد و به دست مبارك استاد مصباح يزدي عمامه گذاري كردم.
🔻🔺ايشان سخن كوتاهي فرمودند: اللهم اجعلنا من انصار المهدي (عج).
عرض كردم: برايم دعا كنيد در اين مسير موفق باشم. فرمودند: بهترين دعا را برايت كردم، انسان بايد حرف حق را خوب بشناسد و بفهمد و براي آن #فداكاري كند.
💥در دهه هفتاد و دولت اصلاحات كه هجمه سنگيني عليه مباني اسلامي و انقلابي ميشد و شديداً احساس تنهايي ميكرديم، تنها شخصيتي كه ميتوانستيم با تكيه بر انديشههايش، علم خيمه انقلاب را نگه داريم، استاد مصباح يزدي بود. از اولين دورههاي #طرح_ولايت كه خود ايشان تدريس ميكردند تا همين اواخر، حجم فراواني از دانشجويان و طلاب، با معارف ناب اسلامي و بنيانهاي تفكر انقلابي آشنا شدند.
🔹به ياد دارم در يك جلسه افطاري كه آيتالله #مكارم_شيرازي هم حضور داشتند، سخن از آيتالله مصباح به ميان آمد. ايشان فرمودند: «ما قبلاً از دست آقاي مصباح دل خوشي نداشتيم و ميگفتيم چرا طلبهها را به سمت فلسفه و علوم عقلي برده و از فقه و اصول دور كرده است. بعدها در دوره اصلاحات، فهميديم كه ايشان چه كار عظيمي كرده است. حجم شبهات به ميزاني بود كه من و آقاي نوري (اشاره به آيتالله نوري همداني) كه از قبل انقلاب نويسنده بوديم، توان پاسخگويي به آنها را نداشتيم. آقاي مصباح و شاگرداناش خوب وارد اين ميدان شدند. تازه فهميديم كه ايشان چه كار بزرگي براي اسلام انجام داده اند».
🔹شايد عدهاي با برخي انديشههاي آيتالله مصباح يزدي مخالف باشند؛ اما چرا #مقام_معظم_رهبري، در حالي كه بسياري از بزرگان مفسر، فيلسوف و فقيه در قم حضور داشتند، آيتالله مصباح را در نقش علامه طباطبايي و شهيد مطهري زمانه معرفي كردند؟ به نظر ميرسد علاوه بر تقوا و پارسايي ايشان، دو ويژگي مرحوم محمدتقي مصباح يزدي، او را در ميان علماي امروز، منحصر به فرد كرده بود:
1️⃣ آيتالله مصباح يزدي، همچون خطكش، دقيق سخن ميگفت. ذهن منظمي داشت و مباحث علمي را با ادله محكم و متقن دنبال ميكرد. دقت و ظرافت مباحث علمي، از وي شخصيتي دقيق، #بانشاط_علمي فراوان و البته به ظاهر سختگير ساخته بود. در مباحث علمي مانند خط كش، كه ميليمترها را هم دقيق نشان ميدهد، شفاف، بيپرده و بدون مسامحه سخن ميگفت و شايد هجمههاي فراواني كه عليه ايشان ميشد، ريشه در چنين روحيهاي داشت. اين ويژگي در حوزه سياست، در نظر برخي تندروي محسوب ميشد، اما به نظر ميرسد، استاد مصباح يزدي، در عالم انديشه، معيار و ميزان خوبي براي درك معارف اسلامي در دوره ما بود.
شايد هيچيك از #نيروهاي_اثرگذار_اصيل و انقلابي نسل ما نباشد كه مستقيم يا غيرمستقيم متأثر از انديشه هاي آيتالله مصباح نبوده باشد. به دليل ضيق وقتي كه ايشان داشت، براي ملاقاتهاي بيشتر و گفتگوي غيررسمي با ايشان مجبور ميشدم در مسير كوتاه بازگشت به خانهشان، حاضر شوم. يكروز از سخنان ذوقي برخي مفسران بزرگ داخل قم انتقاد داشتند و اين سلوك علمي را مضر براي حوزه ميدانستند. ذهن منظم، گفتار دقيق و استدلال هاي متقن، ايشان را به سنجه فهم معارف ديني، به خصوص در دهه هاي هفتاد و هشتاد تبديل کرد.
2️⃣ تمرکز بر پروژه علمي و امتداد انديشه هايش در حوزه سياست، ويژگي منحصر به فرد ايشان در سه دهه اخير است. عالمي که توان جريان سازي و شاگردپروري دارد و #در_کتابهايش_دفن_نميشود ، علم را به صحنه سياست کشانيده و راهبر سياست مداران مي شود. استاد مصباح، خود را وقف حل مسائل انقلاب اسلامي کرده بود و تمامي فعاليت هاي علمي و عملي اش، به اين سمت و سو کشيده شد. زماني مقام معظم رهبري فرموده بودند: من در اوايل پذيرفتن مسئوليت رهبري، دو نفر از علماي قم را دعوت کردم. به يکي از ايشان گفتم، به دنبال رشد فلسفه و آموزش هاي فلسفي در قم برويد و از ديگري، درخواست پيگيري مباحث فقه حکومتي در حوزه علميه قم را داشتم. آقاي مصباح يکي از ايشان بود که انصافاً خوب توانست مباحث فلسفي را در حوزه هاي مختلف علوم انساني، دنبال کند. اما آن ديگري، به حرف ما توجهي نکرد و مباحث فقه حکومتي رها شد.
🔹روزي يكي از دوستان، از استاد مصباح يزدي پرسيدند: چرا شما كرسي درس خارج برگزار نكرديد و به سمت #مرجعيت گام ننهاديد؟ ايشان در جواب، به ساختمان مؤسسه امام خميني(ره) اشاره كردند و گفتند: اگر من در آن مسير حركت ميكردم، اين كارها را نميتوانستم انجام دهم!
🏴خداوند روح اش را با اولياي طاهرين اش محشور نمايد و اين عالم بينظير را مشمول رحمت و رضوان خود گرداند.
🖌 سیدمحمدحسین متولی امامی
@MataNevesht
BinesheTamadoni.ir
💥@schoolofeconomics
در این کانال بنا داشتم فقط نوشته های خود را منتشر کنم تا موجب اذیت و آزار اعضا نشود. اما در موضوعات مهم مطالب مهم و کاربردی اساتید و بزرگواران هم نشر داده می شود تا مورد استفاده قرار بگیرد. ان شاءالله
مطالبی که اخیرا ارسال شد در مورد جایگاه و شخصیت چند بعدی آیت الله مصباح است . خدایش بیامرزد و به ما توفیق خدمت مثل ایشان را بدهد
هدایت شده از ابوحیران درونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌑 ماجرای هجوم به خانه حضرت فاطمه سلام الله علیها از زبان رهبر معظم انقلاب!
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
طلبه راهی
🌑 ماجرای هجوم به خانه حضرت فاطمه سلام الله علیها از زبان رهبر معظم انقلاب! 📌به ما بپیوندید: https
یکی از بهترین بیاناتی که درباره چرایی اتفاقات بعد از رحلت پیامبر و ایستادگی حضرت زهرا شنیدم.
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔶🔹
🔷🔸
🔶🔹
🔷🔸
🚕مونتاژ (سرهمبندی) #پراید نماد #عقبماندگی صنعت در #صمت
🔻یکی از #انگارههای_ذهنی غلطی که به صراحت در کلام اقتصاددانان نیز نقد شده است این اعتقاد است که: «#مونتاژکاری در نهایت منجر به ایجاد ارزش افزوده و رقابت پذیری میشود»
🔻مقام معظم رهبری در این رابطه میفرمایند: «صنعت کشور دچار #آفت_مونتاژکاری است که یک آفت قدیمی است؛ وقتیکه مسئله، مسئلهی مونتاژکاری است، نوآوری دیگر خیلی معنی ندارد؛ وقتی نوآوری وجود نداشت، پس تحرّک علمی و کار علمی دیگر وجود ندارد؛ وقتی کار علمی مطرح نبود، ارتباط صنعت و دانشگاه که ما اینهمه داریم داد میزنیم، تحقّق پیدا نمیکند. صنعت و #دانشگاه اگر به هم ارتباط پیدا کردند، هم دانشگاه پیشرفت پیدا میکند، هم #صنعت؛ این واضح است.» منبع: دیدار نخبگان جوان علمی 26/7/1396.
🔻این انگاره در سخن بسیاری از اندیشمندان اقتصادی نقد شده است. دکتر مسعود درخشان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، در این رابطه میگوید: «مونتاژ #خودرو در داخل کشور به اشتباه توسعه صنعتی نام گرفته است. این باور غلطی است که اگر مظاهر توسعه را داشته باشیم، کشور ما پیشرفته است. این باور غلطی است که برای توسعه باید به دامن خودروسازیهای جهان پناه ببریم.» منبع: کیهان، 1394.12.9 کد خبر: 69561
🔻دکتر ابراهیم رزاقی نیز معتقد است: «در اثر #واردات با #دلار ارزان تولید کنندگان صنعتی کشور نیز بجای تولید به سر هم بند (مونتاژ) #قطعات_وارداتی با ماشین آلات خارجی تبدیل شدهاند.» منبع: 90eghtesadi.com/Content/Detail/1041071
🔻همچنین دکتر بدیعزاده، دكتري تخصصي مديريت صنعتي معتقد است: «بی تردید داشتن صنعت مونتاژ صرفاً به معنی صنعتی شدن نیست و نمیتواند سبب رشد اقتصادی قابل قبولی گردد. مگر اینکه به همراه صنعت مونتاژ، فناوری آن نیز وارد شود وتولید داخلی قطعات نیز شکل گیرد. qudsonline.ir/news/249666/
🔻در همین رابطه 26 مهرماه 1396 در برنامهی گفتگوی ویژه خبری، حسین سلاح ورزی، معاون اتاق بازرگانی ایران گفت: «با #مونتاژکاری در صنعت خودرو #رقابت پذیری و تولید داخلی محقق نخواهد شد.» در این برنامه محمدحسن شجاعی فرد رئیس دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت بیان داشت: « تا زمانی که مونتاژ در کشور باشد اشتغال درستی ایجاد نخواهد شد و آینده روشن نخواهد بود.» b2n.ir/115506
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید:
@economy_and_media
@schoolofeconomics
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز ولادت مرجع مجاهد
🏳فقیه، فیلسوف، متکلم، مفسر
🏳عضو مجلس خبرگان رهبری
🏳حامی انقلاب و امام و رهبری
🏳آیت الله شیخ جعفر سبحانی
💠رهبرانقلاب
‼️خوشبختانه در دوران جمهوری اسلامی علوم عقلی رونق گرفته. در قبل از انقلاب در قم خبری نبود؛ زمانی که ما بودیم، یک درس آقای طباطبائی با یک عدّهی معدود مثلاً چهل پنجاه نفره بود؛ امّا حالا مثلاً جناب آقای جوادی که سالها است در این زمینه فعّالند، جناب آقای مصباح، جناب آقای سبحانی و تشکیلاتشان در زمینهی مسائل کلامی، و درسهای متعدّد فلسفهای که شنیدم در قم هست، اینها زمینهی ترویج و اعتلای علوم عقلی را به انسان مژده میدهد که چنین زمینهای به وجود آمده. ۹۷/۲/۳
‼️از مسایل مهم در حوزه، نظام رفتاری و اخلاقی حوزههاست که باید ذیل همین برنامه تحولی حوزه انجام گیرد؛ نظام رفتاری و اخلاقی ما در حوزهها باید در جهت تکریم اساتید و عناصر فاضل بخصوص تکریم مراجع تقلید قرار گیرد. هر کسی آسان به حد مراجع معظم تقلید نمیرسد؛ صلاحیتهای زیادی لازم است. غالبا مراجع قلههای علمی حوزههای علمیه محسوب میشوند بنابراین احترام مراجع بایستی محفوظ باشد؛ باید تکریم شوند. ۸۹/۷/۲۹
⚠️توجه؛
🏴ویکی پدیا به اشتباه تاریخ ولادت حضرت آیت الله سبحانی را ۱۳۰۸/۰۱/۲۰ در حالیکه طبق سند شناسنامه ایشان، معظم له در تاریخ ۱۳۰۹/۱۱/۵ متولد شدهاند!
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
طلبه راهی
🗓سالروز ولادت مرجع مجاهد 🏳فقیه، فیلسوف، متکلم، مفسر 🏳عضو مجلس خبرگان رهبری 🏳حامی انقلاب و امام و رهب
کانال جهاد تبیینی به مناسبت های گوناگون بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب را منتشر می کند پیگیری این مطالب از دو جهت مهم است اول بهره بردن از خط و مشی رهبری و نگاه بلند ایشان به مسائل گوناگون ثانیا توجه درس گرفتن از نگاه چند بعدی رهبر.
یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که الگوی ما در زندگی چه کسی است؟ من نکع نگاهم در زندگی و سیاست و خانواده و دین و ... را از چه کسی دریافت می کنم؟ چه برخوردی باید با موضوع روشنفکری و کتاب و هنر و شعر داشته باشم؟ و ...
بهترین و کامل ترین الگو امامین انقلاب هستند که هم از جهت علمی در اوج هستند و هم از جهت سیاسی بزرگ ترین اتفاقات جهان سیاست را مدیریت کرده اند و هم از جهت اخلاقی نمونه انسان کامل عارف بالله هستند.
به همین دلیل پیگیری مستمر بیانات حضرت آقا و مراجعه به بیانات گذشته ایشان و فرمایشات امام راحل می تواند چراغ راه ما در سلوک شخصی و اجتماعی مان باشد
@talabe_rahi
بنده کاملا موافق پیشرفت و گسترش طب سنتی و کاهش استفاده از روش های مدرن و داروهای شیمایی هستم. اما این مهم از طریق نفی کامل طب جدید و بی اعتماد کردن مردم به سیستم پزشکی کشور به دست نمیاد. کما اینکه بسیاری از پزشکان مجرب و خدوم در چهل سال گذشته فداکارانه خدمات بی شماری انجام دادند و جان هزاران بلکه میلیون ها نفر را نجات دادند و این قابل انکار نیست.
قطعا و یقینا پزشکانی هم که طب سنتی را نفی بکنند کاری جاهلانه و یا خیانتی آشکار می کنند.
درباره همین طرح بالا که در تصویر می بینید به هر دلیلی ممکن است اتفاقاتی در جریان زایمان رخ دهد که نیاز به سزارین اضطراری یا شوک و احیا و ... باشد اگر خدای ناکرده جانی تلف شود شما چه پاسخی خواهید داد؟ و آیا مستمسکی نخواهد بود برای ضربه زدن به طب سنتی؟
خواهشا در پاسخ نگویید که اشتباهات پزشکی جان خیلی ها را گرفته قرار نیست غلط را با غلط پاک کنیم
@talabe_rahi
1_713322260.pdf
17.85M
✅ #صعود_چهل_ساله
💠 همزمان با نزدیک شدن به دهه فجر، فایل pdf کتاب #صعود_چهل_ساله تقدیم تان میشود.
🔰 این کتاب دستاورد های جمهوری اسلامی #ایران را در دوران #چهل_سالگی_انقلاب بیان میکند
#دهه_فجر
#گام_دوم
@talabe_rahi
۲۲ بهمن جشنپیروزی انقلاب است و انتظار می رود هر سال با شکوه تر و با برنامه تر باشد اما امسال با وجود کرونا سبک جدیدی را تجربه کردیم که در اهواز با خرابکاری همراه بود.
چند نفر از دوستان اهوازی گفتند که مسیر های ورود به راهپیمایی اهواز همه بسته بوده به جز مسیر فلکه آخر کیانپارس به بلوار ساحلی و آن هم ظاهرا قبل از پایان مراسم بسته شده اجازه ورود به مردمی که خواهان شرکت در راهپیمایی ماشینی بودند داده نشده، همچنین تا ساعت ها بعد از راه پیمایی همچنان مسیر ها بسته بوده که شدیدا موجب نارضایتی عمومی شده است.
باعث و بانی این آشفتگی و نا رضایتی کیست؟
@talabe_rahi
.:
آیت الله جاودان :
پویش اطاعت از امر رهبری در خواندن دعای 《هفتم صحیفه سجادیه را جدی بگیریم》
نکته ای بنظر آمد که شاید مغفول مانده باشد و آن اینکه :
ما برای پیروزی در این جبهه 《جنگ بیولوژیکی از حیث اقدام عملی و فیزیکی همه کاری حاضریم بکنیم.》
از حیث جنگ روانی در فضای مجازی هم در حد وسع و توان فعالیم.
در جنبه دعا و توسل هم توسلات خوبی در حال انجام است: به توصیه بعضی اولیاء الهی،حدیث کساء و زیارت عاشورا و
که البته تقریبا تمام آنها هیچ ارتباطی با 《کرونا ندارد و توصیه عام صادر شده است.》
ولی یک توصیه مهمی که یکی از 《اولیاء الهی
اولا مشخصا در خصوص «کرونا کردهاند.》
ثانیا این ولی خدا *اصلا بی حساب حرف نمیزنند* و این مطلب برای همه ثابت شده است.
و ثالثا ایشان یک ویژگی منحصر به فرد در مقایسه با بقیه اولیاء الهی دارند و آن اینکه ما نسبت به میزان توجه و اهتمام به حرفهایشان 《بازخواست هم خواهیم شد!》
《مقام معظم رهبری توصیه فرمودند: برای ریشهکنی ویروس منحوس #کرونا *#دعای_هفتم_صحیفه* را قرائت کنیم》
بنظر میاید اگر قصه کرونا خدای ناکرده طولانی شود، بی ارتباط با بیتوجهی و کمتوجهی به این دستورالعمل نباشد!
لطفا هرکسی به هر شکلی که میتواند،موجی در این زمینه ایجاد کند که این دعاء مبارک *هر روز خوانده شود*
یعنی:
اولا خودمان هر روز بخوانیم مثلا به تعقیبات یکی از نمازهای روزانهمان تبدیل کنیم.
و ثانیا به هر شکلی که میتوانیم در فضای مجازی و حقیقی و خانواده و دوستان و اطرافیان توصیه کنیم که همه #هر روز_ این دعا را بخوانند
در حدیث آمده است: 《ما من داء الا و له دواء》
یادمان هست خاطره شهیدحاج قاسم سلیمانی را درموردتوصیه آقابرقرائت دعای جوشن صغیردرجنگ ۳۳روزه لبنان
از رادیو و تلویزیون حزب الله و منارههای مساجد و حتی کلیساهای ضاحیه جنوب، این دعا هر روز پخش میشد و در نهایت، حزب الله بر اسرائیل پیروز شد!
دعایی که حتی 《مسیحیان هم می خواندند》
چند نکته دیگر:
اول اینکه در تمام نمازها میتوان آن را در قنوت نماز هم خواند.حدود یک تا یک و نیم دقیقه بیشتر وقت نمیگیرد.
دوم اینکه چند روز پس از توصیه مقام معظم رهبری، جمعی از مراجع هم این توصیه ایشان را تأکید کردند.
این موضوع در بین مراجع بسیار کم اتفاق میافتد که جمعی از مراجع فتوای 《مستحب یکی دیگر از مراجع عظام را تأکید و توصیه کنند.》
سوم اینکه این جمله از علامه حسن زاده را هرگز فراموش نکنیم که فرمودند:گوشتان به دهان ایشان (حضرت آقا دام ظله) باشد زیرا ایشان گوششان به دهان مبارک «بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
... 💢💫💢 💫💢💫 💢💫💢
دعای هفتم صحیفه سجادیه
🥀یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَ یا مَنْ یفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ یا مَنْ یلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَی رَوْحِ الْفَرَجِ.
🥀ذلَّتْ لِقُدْرَتِک الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِک الْأَسْبَابُ، وَ جَرَی بِقُدرَتِک الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَی إِرَادَتِک الْأَشْیاءُ.
🥀فهِی بِمَشِیتِک دُونَ قَوْلِک مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِک دُونَ نَهْیک مُنْزَجِرَةٌ.
🥀أنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ، لَا ینْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا ینْکشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا کشَفْتَ
🥀و قَدْ نَزَلَ بی یا رَبِّ مَا قَدْ تَکأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بیمَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ.
🥀و بِقُدْرَتِک أَوْرَدْتَهُ عَلَی وَ بِسُلْطَانِک وَجَّهْتَهُ إِلَی.
🥀فلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُیسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ.
🥀فصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِک، وَ اکسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِک، وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْک رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِک مَخْرَجاً وَحِیاً.
🥀و لَا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِک، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِک.
🥀فقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بییا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَی هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَی کشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بیذَلِک وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْک، یا ذَا العرشِ العَظیم.
💢💫💢 💫💢💫 💢💫💢
#کپی_آزاد
#نشر_حداکثری_برای_رضای_خدا
22 بهمن هم گذشت و وارد چهل و سومین سال عمر با برکت جمهوری اسلامی شدیم و چندی بعد جمهوری اسلامی قرن جدید را هم خواهد فتح کرد.
اما جمهوری اسلامی بدون پشتوانه حوزوی چگونه می تواند از گردنه های پر پیش و خم شبهات و فتنه و مسایل مستحدثه بگذرد .
جملات نورانی امام در منشور روحانیت چراغ راه حوزه علمیه به عنوان مادر انقلاب اسلامی است.
امام خمینی جدایی دین از سیاست را آفت حوزه و حماقت روحانیت می دانست و چنین فرمود:
"وقتی شعار جدایی دین از سیاست جا افتاد و فقاهت در منطق ناآگاهان غرق شدن در احکام فردی و عبادی شد و قهرا فقیه هم مجاز نبود که از این دایره و حصار بیرون رود و در سیاست و حکومت دخالت نماید، حماقت روحانی در معاشرت با مردم فضیلت شد. به زعم بعض افراد، روحانیت زمانی قابل احترام و تکریم بود که حماقت از سراپای وجودش ببارد والا عالم سیاس و روحانی کاردان و زیرک، کاسه ای زیر نیم کاسه داشت. و این از مسائل رایج حوزه ها بود که هر کس کج راه می رفت متدین تر بود! یاد گرفتن زبان خارجی کفر، و فلسفه و عرفان گناه و شرک به شمار می رفت"
#منشور_روحانیت
#فقه_حکومتی
@talabe_rahi