بهترین جایگزین سم سفید ( شکرسفید) این محصول اصل و روایی هستش!!!!
حتماً حتماً استفاده کنید و از فوایدش بهترین بهره و لذت رو ببرید!!!!
#شکر سرخ
🆔 مشاوره و تهیه محصولات @sniper_511
@teb1400islam
یک حقیقت ترسناک درباره ی ارتباط شکر سفید با بیماری هارو قراره توی این پست متوجه بشید؟!؟
از دستش نده
لطفا با دقت بخونید.
🆔 مشاوره و تهیه محصولات @sniper_511
@teb1400islam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب اونایی که میپرسن چجوری مشتری خوب پیدا میکنی؟😂
👆
@teb1400islam
محصول خوب و باکیفیت
رعایت انصاف در قیمت ها
مراعات و مردم داری
اینم راز موفقیت👆
مرکز طب اسلامی حیات
@teb1400islami
🔴 دارویی فوقالعاده در تقویت سیستم ایمنی،
#داروی_امام_کاظم(ع)
♻️ روش تهیه و نام این دارو که ترکیبی مساوی از هلیله سیاه، شکر سرخ و مصطکی یا رازیانه هست،
اولین بار در کتاب طب الائمه و به نقل از امام کاظم علیه السلام وارد شده.
به این صورت که در فصول گرم سال از رازیانه و در فصول سرد سال از مصطکی در ترکیب این دارو استفاده میشه.
🔹 مرحوم #عقیلی_خراسانی نویسنده کتاب #مخزن_الادویه در موضوع #هلیله، درباره برخی از خواص این گیاه معجزهآسا نوشته:
این گیاه برای تقویت معده، مغز، ذهن و قدرت حافظه و همینطور باز کردن گرفتگیها و در درمان انواع سردرد، مالیخولیا، وسواس، حالت تهوع و کاهش شدت سودا که از سوختن صفرا باشه، مفیده.
ضمن اینکه در شفافیت رنگ صورت، استسقاء و انواع بواسیر هم نافعه.
♻️ روش مصرف این دارو که امروزه به نام #داروی_ایمنی معروف شده و خیلیها هم اون رو به نام داروی زمستانه و تابستانه میشناسن به این صورت هست که در ابتدای فصل گرم سه ماه و در هر ماه سه شب پشت سر هم و در ابتدای فصل سرد هم سه ماه و در هر ماه سه شب، پشت سر هم نیم ساعت قبل از خواب میل میشه (بهترین روش مصرف، مزه مزه کردن این داروست که به صورت پودره تا با بزاق جذب شه)
بعد از خوردن این دارو دیگه نباید چیزی خورد تا اثربخشی دارو کاهش پیدا نکنه.
این بهترین روش تقویت سیستم ایمنی است .
اما برای درمان نظر طبیب در نوع و مقدار مصرف مهم است .
🔸 نکته جالب اینکه دانش امروز هم روی اثرات هلیله سیاه برای تقویت سیستم ایمنی حیوانی آزمایشاتی انجام داده و این مطلب رو در مقالهای به چاپ رسونده که برای مطالعه بیشتر میتونید به اون مراجعه کنید:
🆔 مشاوره و تهیه محصولات @sniper_511
@teb1400islam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 سخن تکان دهنده یک پزشک که در شبکههای اجتماعی بحثبرانگیز شده:
🔹جنین نسبت به عمل سقط واکنش نشون میده و حتی اگه کوچولو هم باشه احساس داره و هنگام سقط مقاومت میکنه و دست و پا میزنه.
سقط جنین= قتل یک انسان
مرکز طب اسلامی حیات
@teb1400islami
↫✳️ آیا میدانید: مصرف هندوانه در فصل پاییز و شب یلدا مضر میباشد
اگر با هر توجیهی در شب یلدا هندوانه خوردید حتماً از آجیلهای گرم شب یلدا مثل گردو، پسته و بادام و کشمش و... میل کنید که از آثار سردی هندوانه بکاهد.
⭕️ در قدیم حکما برای نگهداری میوه ها نیز تدابیر و اصول مفید برای سلامتی را مد نظر داشتند. مثلاً انگور را تبدیل به کشمش و مویز می کردند و در فصل #پاییز که دارای طبع سرد و خشک است مصرف کشمش که دارای مزاج گرم و تر است را توصیه می کردند و در فصل #زمستان که دارای طبع سرد و تر است مصرف مویز که دارای تری و رطوبت بخشی کمتری نسبت به کشمش است را توصیه می کردند.
@teb1400islami
#تلبینه_چیست؟
تلبینه از گندم یا جو و شیر و عسل درست میشود به اینترتیب که گندم یا جو را با حرارت ملایم شب تا صبح میگذارند بپزد
سپس شیر هم به آن اضافه میکنند تا مدتی هم با شیر بجوشد و پس ولرم شدن با عسل مخلوط کرده و گرم مصرف می گردد
این غذا شبیه حلیم است با این تفاوت که بهجای گوشت، شیر دارد.
شیر و عسل هرکدام درمان عام بیماریها هستند و جو هم اینگونه است لذا توصیه میکنیم که تلبینه را با جو درست کنند.
این غذا بهترین غذا برای بیمار است و از سوپ جو که مرسوم است مفیدتر می باشد.👌
🔹پيامبر خدا(صلی الله علیه واله):
تلبينه دل بيمار را آرامش می دهد و اندوه را می برد.
🔸امام صادق (علیه السلام):
اگر چيزی وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود می بخشيد، تلبينه می بخشيد.
پرسيده شد تلبينه چيست؟ فرمودند: شوربای فراهم آمده با شير و اين را سه بار تکرار فرمودند.
🔹رسول اکرم(صلی الله علیه واله)
بر شما باد آن ناخوشايند سودمند: تلبينه. سوگند به آن که جان محمد در دست اوست آن شکم را می شويد چنان که کسی از شما چرک را با آب از صورت خود فرو می شويد.
🔸امام صادق(علیه السلام):
تلبينه غم را از دل غمگين می زدايد همچنان که انگشتان عرق را از پيشانی کنار می زنند.
----------------------
نزدیک ترین دستور غذایی به غذای #تلبینه که در روایات به آن اشاره شده و خواص بینظیری دارد👇
طرز تهیه خشیل
زمان پخت90 دقیقه برای4
مواد لازم برای خشیل
بلغور گندم 200 گرم
آرد سبوس دار گندم 100 گرم
آب 250 گرم
شیر 250 گرم
عسل، شکر،دارچین و یا شیره به میزان لازمکره به میزان لازم
خشیل یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان است که با بلغور گندم پخته میشود. بسیار غذای مقوی و البته پر کالری است. خشیل آذری یک غذای ترکی است که زمان های قدیمی به عنوان غذای شب یلدا در آذربایجان خورده میشده است. غذاهای محلی معمولاً با آب و هوا و اقلیم منطقه هماهنگی دارند خشیل ترکی هم یک غذای مقوی است که برای روزهای سرد سال بسیار خوب است و با کالری زیادی که دارد میتواند شما را برای چند ساعت سیر نگه دارد. این غذا ظاهری شبیه به حلیم دارد با این تفاوت که بسیار سریع تر آماده میشود و در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود. اما از خواص این دسر نباید غافل شد چرا که همانطور که گفته شد یک غذای بسار مقوی است..
طرز تهیه خشیل
مرحله اول:
اولین مرحله برای درست کردن این غذا با دسر، خیساندن بلغور است. بلغور ها را قبل از پختن برای چند ساعت در آب بگذارید تا خیس بخوردند.
مرحله دوم:
در این مرحله بلغور ها را با مقداری آب در قالبمه ای قرار دهید. شعله زیر آن را کم کنید و اجازه دهید بپزد و آبش کشیده شود. پختن بلغور ها حدود یک ساعت زمان میبرد.
مرحله دوم:
بعد از پخته شدن بلغور ها، بلغور ها را آبکش کنید. بعضی در این مرحله آرد را با آب سرد و شیر مخلوط کرده و سپس به بلغور ها اضافه میکنند و روی حرارت قرار میدهند و هم میزنند تا غلیظ شود و بوی خامی آرد گرفته شود. اما ما به شما پیشنهاد میکنیم آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس شیر و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس بلغور ها را اضافه کنید. غلظت خشیل شما باید کمی بیشتر از حلیم باشد. زمانی که به غلظت مناسب رسید خشیل شما آماده است.
@teb1400islami
❄️❄️🔥 #فاجعه_شب_یلدا 🌦️🌦️🔥
🎽 شب یلدا از قدیم هم بین علما و حکما روز بسیار مهمی بوده
✅ امام علی(علیه السلام) میفرمایند: در آغاز سردی هوا خود را از سرما حفظ کنید و در پایان آن از آن استقبال کنید؛ زیرا سرما با بدنها همان میکند که با درختان میکند؛ در آغاز(برگ درختان را) میسوزاند و در پایان میرویاند.(آخر زمستان آزاد بزارید بدن را)
✅ همونجور که میدونید فصل زمستان هم از لحاظ سردی و هم از لحاظ تری به اوجخودش میرسه و اگر هم دقت کنید عموم بیماری ها از نظر حکما از بلغم که خلطی سردوتر هستش پدید میاد👌 هرچند مزاج قدیمیا مثلا زمان بوعلی مردم خیلییی گرم بودند هرچند گرم بودند ولی حکمای زیادی تایید کردند اگر میخواهید از بیماری ها در این فصل در امان باشید در آستانه ورود به فصل سردوتر(زمستان) خوراک گرم و خشک بخورید تا به تعادل برسد و دچار مرض نشوید...
✅ دشمن سلامت ما اومدند این حرف حکما علما و اهلبیت مارو عوض کردند (میوه ای که هم از حیث تری هم از حیث سردی ) به اوج خودش میرسه #هندوانه هستش اومدند این رو از طریق رسانه و.... به مردم ما القا کردند که آی مردم اگر میخواید مریض نشید تا سال بعد😱 هندونه بخورید و این رسم باقی موند تا به الان....
❌ جالبش اینجاس هندونه معلوم نیس از کدوم سردخونه اومده چقدر تو سرد خونه مونده اصلا شیرین و قرمز هست یانه با قیمت ۱۰برابر بیشتر با کلی عوارض وحشتناک(بازمیریم میخریم)
✅ فکرشو بکنید مزاج شخص سرده /فصل سرده/هندونه سرده/ آیا با قرار گرفتن این حجم سردی در بدن؛ بدن میتونه مریض نشه؟؟؟
❌ مزاجتونو نابود نکنید ...
❌❌ اینو بدونید با یکبار مصرف هندونه در یلدا سالها طول خواهد کشید تا عوارضش برطرف بشه❌
✅ چون بلغم(سردوتر) غالبه در مزاج فرد
شب یلدا تا میتونید خوراک گرم وخشک یاگرم وتر مصرف کنید مثل: خرما/بادام/انجیر/مغزیجات /حلوا / شیرینی جات طبیعی و...
انتشار این پیام برای حفظ سلامت جامعه درحکم صدقه است.
@teb1400islami
شب یلدا گرمی جات بخورید نه سردیجات مثل هندونه
خوردن هندوانه در این فصل و مخصوصا شبهای منتهی به فصل زمستان تضمین کننده بیماریهای مختلف است.
#سالم_بمانیم