تاثیر #پنیرک بر روی #دستگاه_گوارش
🔹️دمنوش پنیرک سبب درمان دلپیچه می شود و ضد اسهال است . این دمنوش برای رفع تورم های روده ای و معده ای و یبوست به دلیل خواص ملینی آن مفید است . این دمنوش خلط آوربوده و استعمال جوشانده آن به صورت کمپرس گرم و حمام موجب رفع ناراحتی های بواسیر ، بعضی تومورها، ورم پلک چشم و ... می شود.
🍎@tebe_eslami🍎
#ویتامین_C زیادی برای سلامتی ضرر داره؟
🔹 نیازی نیست نگران اوردوز ویتامین C از طریق رژیم غذاییتون باشید، اما اگر ویتامین C زیادی از طریق مکمل این ویتامین دریافت میکنید، ممکنه دچار عوارضی مثل حالت تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد و یا گرفتگیهای شکمی بشید.
خطرات مصرف بیش از اندازه ویتامین C از طریق مکمل
🔹 افزایش احتمال ابتلا به سنگ کلیه در افراد با سابقه سنگ کلیه اگزالاتی
🔸 احتمال ایجاد تاثیر پرواکسیدانی که دقیقاً عکس اثر آنتیاکسیدانی هست و در نتیجه افزایش احتمال سرطانها
🔹 ایجاد مشکل در افراد مبتلا به هموکروماتوز به دلیل افزایش جذب آهن
🔸 احتمال ایجاد تداخل با برخی داروها؛ مثل داروهای شیمیدرمانی، درمان جایگزین استروژن، قرصهای ضدبارداری، استاتینها و رقیقکنندههای خون.
🍎@tebe_eslami🍎
افراد پرکار شادترند !
🔹 #مغز انسان از بطالت خوشش نمی آید؛ به همین خاطر، وقتی مشغله کاری شما بیشتر است، مغز برای قدردانی از کارهایی که انجام می دهید، دوپامین (هورمون شادی) ترشح می کند.
🍎@tebe_eslami🍎
خواص انواع #سیب
سیب سبز: ضد عفونی کننده است
سیب قرمز: محرک و اشتها آور است
سیب زرد: تصفيه کننده کبد و روده ها و کليه هاست
🔸 به یک نوع سیب بسنده نکنید و از انواع مختلف آن استفاده کنید.
🍎@tebe_eslami🍎
خواص #نخود_فرنگی
👈برای پیشگیری از تخریب بافت های استخوانی و بیماری های قلبی ضروری است و منبع فوقالعاده ای از ویتامین C است که از بیماری آب مروارید پیشگیری میکنند.
🍎@tebe_eslami🍎
▪️گریند در عزای تو پیوسته مرد و زن
▪️سوزند از برای تو هر روز خاص و عام
▪️گاهی به دشت کرب و بلا بوده ای اسیر
▪️گاهی به کوفه بر تو شد ظلم، گه به شام
🏴 شهادت جانگداز شکافنده علوم الهی حضرت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درمان فوری خارش #پوست
📚 حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
خوردن غذای ناسالم پر از #قند و #چربی در کودکی چه تاثیری بر آینده زندگی افراد داره !؟🤔
🔹️این تحقیق روی موشها انجام شده و دیدن با خوردن زیاد این غذاها «فست فودها» در کودکی یکسری باکتریهای روده کلا از بین میره. جالبه اگر بعدها هم برنامه تغذيهات رو سالم کنی باز هم اون باکتریها برنمیگردند
🔹️در واقع سلامتی فعلی شما علاوه بر غذای فعلیتون به غذای بچگیتون هم بستگی داره. مراقب تغذیه بچهها باشید که ظلم نکنید در حقشون
🍎@tebe_eslami🍎
کمک به هضم غذا و آرامش معده با مصرف به لیمو
🔸#چای_به_لیمو به آرامش معده و هضم بهتر غذا نیز کمک زیادی میکند. به لیمو با رفع اسپاسم های عضلانی باعث کاهش نفخ شکم و انقباضات دردآور معده میشود و مشکلات دستگاه گوارش را تقلیل میدهد.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 درمان #ضعف_عضلات
🎥حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖#پاکسازی_رودهها به روش طبیعی
🔸یادتون باشه استفاده زیاد از ملینها و آب ناشتا میتونه مشکلاتی برای روده بزرگ، کبد و کلیهها ایجاد کنه. پس اونا رو فقط مدتی کوتاه و تحت نظر متخصص طب سنتی مصرف کنید.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درمان روزنه های باز روی #صورت(منافذ درشت) در طب سنتی
🎙حکیم حسین خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖سوء مزاج سرد #معده (علائم و نشانه ها)
• تمایل کاذب به خورا کی های سرد ،ماست، دوغ و شیر و آب زیاد
• ابتلا به آروغ های ترش
• نفخ معده
• احساس سیری و گرسنگی کاذب
• احساس تشنگی در این افراد از بین می رود
• آب ریزش دهان خصوصا در هنگام خواب
🔷توصیه های سبک زندگی برای سوء مزاج سرد معده 🔷
• پرهیز از مصرف لبنیات، خوراکی های سرد، ترشی جات حداقل به مدت یک تا دو هفته
• اجتناب از نوشیدن آب سرد ناشتا
• خوب جویدن غذا
• مصرف مواد شیرین مانند انجیر و کشمش بعد از غذا
• استفاده از دارچین، زیره، زنجبیل و هل در غذا
• ماساژ روغن های گرم مانند روغن مصطکی، بابونه، بادام تلخ و سیاه دانه بر روی موضع معده
🍎@tebe_eslami🍎
✅موثرترین روش های #میكروب_كشی_سبزی ها
✍هرگز از مایع ظرفشویی جهت میكروبزدایی یا میكروبكشی سبزیها استفاده نکنید؛ به دلیل در دسترس بودن مایع ظرفشویی در منازل متاسفانه استفاده از این شوینده شیمیایی و غیرخوراكی باب شده كه هرگز مورد توصیه متخصصان نیست.
اما جوش شیرین و سركه به دلیل ایجاد تغییراتی در PH میتوانند در نابودی میكروبها بسیار موثر باشند. نمک نیز میتواند روی میكروبها اثر كشندگی و بازدارندگی رشد داشته باشد كه اگر به همراه سركه استفاده شود، اثرات این دو با هم تشدید خواهد شد.
📚سایت حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
✍امام حسن علیه السلام
سفرههایی که #نمک ندارند، برکت و فراوانی ندارد و برای بدن بهتر است که غذا با نمک شروع شود.
📚 کافی، ج ۶، ص ۳۲۶
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 تدابیر فصل #تابستان
✍ مزاج این فصل به علت زاویهی تابش نور خورشید، تبخیر رطوبات و نیز به علت عدم بارندگی، گرم و خشک است. البته در مناطقی مانند سواحل به علت بارندگی و وجود بخارات در هوا، مزاج فصل تابستان گرم و تر است.
به علت گرمی هوا، باز بودن منافذ بدن، میل حرارت غریزی به سمت ظاهر تن و انحراف آن از اندامهای داخلی، قوای هضم ضعیف میشود و توان هضم غذاهای غلیظ را ندارد. بنابراین رعایت اصول تغذیه، کم کردن خوراک، پرهیز از خوراک دیرهضم لازم است.
مزاج این فصل مناسب حال پیران و افراد بلغمی مزاج است. افراد با مزاج گرم و خشک و یا با غلبهی صفرا و نیز در سنین گرم و خشک در این فصل دچار آزردگی میشوند بنابراین برای حفظ صحت تدابیری لازم است.
برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای صفراوی در این فصل علاوه بر پرهیز از صفرازاها (خوراک شور، شیرین، تلخ، تند و چرب) مصرف خوراکهایی که خنککننده و رطوبترسان طبع هستند ضروری است. از جمله:
1. چاشنیهایی مثل رب انار، زرشک، لیمو، تمر هندی، آبغوره، آب نارنج
2. شربتهای خنک مثل شربت انار، سرکهانگبین، لیمو، نارنج، تخمهای شربتی لعابدار
3. میوههای میخوش و خنک مثل آلبالو، گیلاس، آلو، آلوچه، توت سیاه، سیب ترش، هندوانه
4. مصرف سبزیجاتی مثل کاهو،کاسنی، خرفه، اسفناج، خیار، کدو
5. مصرف ملینها و پرهیز از مسهلات
حفظ آرامش جسم در مکانهای خنک، پرهیز از حرکات سخت، پوشیدن لباس کتان، غسل و شنا در آب سرد (به شرط توان جسمی) و بعد از هضم غذا به رجوع حرارت به باطن تن و تقویت قوی کمک میکند.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 #افزایش_اشتها همراه با عدم چاق شدن
رفع آکنه و جوش؟
🎥حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖#سیر و ملاحظات مصرف آن
🔹 سیر طبیعتی گرم و خشک دارد و رقیقکننده خون، ضد تنگی نفس و تحلیلبرنده ورمهاست.
🔸 مصرف روزانه یک تا دو حبه سیر موجب کاهش فشار خون، تریگلیسرید و کلسترول خون میشود.
🔹عدم رعایت سن ، مزاج، فصل و زیادهروی در مصرف سیر سردرد، آسیب به چشم و ریه را به وجود میآورد.
🔸سن مجاز برای مصرف سیر بالای ۱۲ سال، اثر بهتر آن در سرد مزاجان و توصیه به تعدیل میزان مصرف در گرممزاجان و بهترین فصل مصرف سیر در فصول سرد سال است.
❌خوردن بیش از یک حبه سیر در روز برای کودکان زیر ۱۲ سال منع مصرف دارد.
⚠️سیر در دوران بارداری منع مصرف و در دوران شیردهی بیش از دو حبه در روز احتیاط مصرف دارد.
❌مصرف همزمان سیر با آسپرین، پلاویکس و وارفارین موجب تداخل دارویی و افزایش خطر خونریزی داخلی میگردد.
⛔️ خوردن مداوم و بیش از حد سیر خام باعث آسیب به دستگاه گوارش شده، در طولانی مدت ضعف بینایی و شنوایی و کندی حواس ایجاد میکند.
⛔️ گاهی مصرف سیر موجب بروز بُثورات پوستی، سردرد، سستی و کرختی بدن و سوزش معده میگردد که در این صورت بهتر است با گشنیز تازه و کمی آب انار در روغن پخته و تفت داده شود و بیش از دو حبه سیر در روز میل نشود.
🖋 دکتر مریم مصفا (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 #علائم قبل از #حمله_قلبی
🔸متأسفانه باید بگیم خیلیها که به خاطر بیماری قلبی جونشون رو از دست میدن حتی نمیدونستن که این بیماری رو داشتن!
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خوراکیهای اساسی #طب_زنان
✍ محبوبترین خوراکی طب زنان، خرما است که تضمینکننده قوت بدن هر زن است و خداوند در قرآن آن را به حضرت مریم بعد از زایمان توصیه کرد.
زنان سردمزاج، کمخون و ضعیف، قطعاً در قاعدگی دچار اختلالاتی میشوند و به دنبال اختلالات قاعدگی، مشکلاتی نظیر چاقی، ریزشمو، رویش موهای زائد، جوش و آکنه، نازایی و حتی دیابت و بیماریهای قلبی عروقی میتواند ایجاد شود. پس خرما، باید در رژیم غذایی زنان جوان باشد.
#زیتون و #انجیر هم سیستم گوارش را تقویت میکند. کدو(#کدو_تنبل) نیز، با قدرت ترمیم بالایی که دارد، از ترمیم زخمها گرفته تا ترمیم بافت آندومتر در روزهای پایانی قاعدگی، کاربرد دارد و موجب سلامتی پوست و ترمیم بافتهای داخلی بدن میشود. طبخ کدو و میکس آن با عسل یا شیره انگور برای صبحانه مناسب است.
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅خود #میوه یا #آب_میوه؟!!
✍«آبگیری میوهها و سبزیجات چیزی بیشتر از فیبر را از آنها جدا میکند!» یک پرسش اساسی: چرا بر طبق پژوهشها ، خوردن میوهی کامل ریسک دیابت نوع 2 را کاهش اما نوشیدن آبمیوهی طبیعی این ریسک را افزایش میدهد؟!چرا خوردن سیب کلسترول را کاهش اما نوشیدن آب سیب تصفیهشده آن را افزایش میدهد؟!
علاوه بر فیبر، چه ترکیبات مهم دیگری هنگام آبگیری میوه و سبزیجات از آنها جدا میشود؟باکتریهای روده چه مواد مفیدی را از فیبر میوه و سبزیجات میسازند؟«پلیفنُلها» چیستند و چه فواید مهمی برای بدن دارند؟
دلیل این تفاوت شایان نه تنها فیبر بلکه مهم تر از ان ترکیبات پلی فنلی جدا نشدنی است که به فیبر چسبیده اند. باکتری های روده ای این محصولات را شکسته و از ان محصولاتی می سازند که تاثیرات شگرفی برای فرد دارد.
📚دکتر لیلی حمید نیا (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖#حجامت برای رفع #کمردرد ممنوع
🔸علت شایع پا درد و یا ورم پا، بیحسی و خوابرفتگی پا و کمردرد به ویژه در زنان سالمند، تجمع سردی و رطوبت در بدن است.
🔸پرخوری و عدم تحرک سبب میشود که غذا در معده به انرژی تبدیل نشود و این مسئله با افزایش سن، تجمع رطوبت در بدن و مواد زائد را به همراه دارد. این مشکل در افراد دارای مزاج سرد و هنگام زمستان بیشتر بروز مییابد...
🔸حجامت به هیچ عنوان برای این افراد توصیه نمیشود، ولی استفاده از بادکش و همچنین ماساژ پا و کمر با روغن بابونه، کنجد و زیتون سفارش میشود...
🔸شروع درمان از دیدگاه طب سنتی با پرهیز آغاز میشود، این افراد بهتر است غذاهای سرد و یا به اصطلاح سردی نخورند و محل خواب آنها گرم باشد.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖راهکارهای افزایش حافظه ؛ خوردن #کندر یا نخوردن کندر؟!
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ درمان قطعی #خروپف
🎥حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 #روغن_ذرت
از بروز بیماری های گوارشی نظیر هموروئید، یبوست و سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
احتمال باردار شدن را افزایش دهد و همچنین کیفیت اسپرم را در مردان افزایش می دهد.
رماتیسم یا سایر بیماری های ناشی از کاهش عملکرد مفاصل را می توان با مصرف روغن ذرت درمان کرد.
استفاده از این روغن چین و چروک های پوست را کاهش می دهد و همیشه باید به اندازه مصرف شود.
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🍚 #شیر_برنج؛ یک غذای مفید فراموش شده
✍غذایی است معتدل در رطوبت، یبوست، حرارت و برودت و چون با شکرسرخ یا عسل شیرین کرده و بخورند، متولد گردد از آن در بدن غذای بسیار سریع الهضم و زیاد کننده منی و مقوی باه است و شیر را زیاده گرداند و نیست موافق گرفتگی و سنگ کلیه و مثانه را.
روش پخت آن: برنج را نیکو شسته و با آب طبخ دهند، چون نیکو پخته شد، شیر داخل کرده و باز طبخ نمایند تا به هر قوامی که خواهند آید و این صورتی است که شیر، کم خواهند داخل نمایند و الا برنج را نیکو شسته، در شیر مقدار ربع یا ثلث آن آب ریخته و برنج را در آن به آتش ملایم طبخ نمایند و مقدار شیر مختلف است به حسب اغراض از چهار چند برنج گرفته تا هر قدر که خواهند و نزدیک فرود آوردن اگر قلیلی مشک با گلاب کوبیده صاف کرده داخل نموده، یک دو جوشی داده فرود آورند، در ظرف چینی کرده قند یا نبات کوبیده یا عسل بر آن پاشیده و تناول نمایند و اگر خواهند، شیرینی را در آخر طبخ داخل نمایند.
📚منبع : رفع ناتوانی مقاربتی و گنجینه داروهای جنسی، محمد مهران فر، صفحه129
🍎@tebe_eslami🍎