6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀اگر تعداد اینها بیشتر بود، اونوقت دیگه واویلاست...
#منکر_سکوت
#ترس_از_بیان_حق
#گیرافتادن_در_رودربایستی
#احیای_هیچ
@teribon_ir
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀فیلم رو دیدید؟ قشنگ غصه خوردید؟
🔺 هشت سال خون دل خوردیم و فریاد زدیم و اشک ریختیم که برجام خسارت محض است و هیچ دستاوردی برای ملت ایران ندارد و هشت سال گذشت و همگان دیدند حرف دیروز دلواپسان درست بود و امروز داریم ضربات کوتاهی های آن هشت سال را می خوریم.
🔸 آقایان دولتی! عبرت بگیرید از مسیری که گذشت، عبرت بگیرید و بدانید این ره که میروید به تُرکستان است.
#احیای_هیچ
@teribon_ir
⭕️ سکوت در برابر کفتار؟
▪️بعد از شهادت دکتر فخری زاده، زدن یک سیلی جدی به رژیم صهیونیستی لازم بود و دوستان به علت محافظهکاری سکوت کردند ...
▪️▪️از آن زمان تا امروز "شغالهای" صهیونیست با دیدن سکوت نظامیان ما، به درندگیهای خود ادامه داده و ضربات تلخی به امنیت ملی ج.ا.ا وارد کردند ...
▪️▪️▪️ استمرار سکوت ما باعث شد تا این بار صهیونیستها در قد و قواره "کفتار" به محل استقرار مدافعان حرم در اطراف دمشق حمله کنند و دو نفر از فرزندان رشید این ملت را به شهادت برسانند!
▪️ادامه محافظهکاری در برابر کفتارهای تل آویو باعث "شیر" شدن آنها میشود!
"نیروی نظامی" را چه به تشخیص مصلحت و محافظهکاری؟؟؟؟
این دستهگلها را باید سیاستبازان ترسوی دنیاطلب به آب بدهند!
✳️ وظیفه سپاه ایجاب میکند با زدن چند سیلی سخت به متجاوزان صهیونیست، از حیفا تا ایلات را به لرزه درآورد تا بنیصهیون بدانند تاوان خون "پاسداران خمینی" ناامنی کامل رژیم رو به زوالشان است!
✳️ سپاه!
ما و همه مستضعفان منطقه، منتظر چپ و راست شدن رژیم صهیونیستی و مقامات تروریست آن هستیم ...
▪️وسیعلم الذین ظلموا ...
#دکتر_محمد_صادق_کوشکی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ناصر نوبری: معیار توافق خوب، حذف تحریمهای ایسا و کاتساست
💬 ثابتی مجری جهان آرا: اگر تحریمهای ایستا، کاتسا و یوترن باقی بمانند آیا توافق خوبی صورت میگیرد؟
💬ناصر نوبری: نه، برداشته شدن اینها معیار یک توافق خوب است.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀وضعیت انقلابیها و رزمندهها بعد از انقلاب و جنگ از نگاه امام خامنهای
@teribon_ir
⭕ عجب دنیای عجیبی است!
🔺دنیای عجیبی است، علی لاریجانی را بخاطر تصویب 20 دقیقه ای برجام رد صلاحیت کردند اما توافق پیش روی آقای رئیسی به مراتب بدتر از آن توافق برجام است
چرا که اولا آن توافق را یک دولت صریح اللهجه با شعار و به وسیله مذاکره رای آورده بود بست و این توافق را یک دولت که خانواده های شهدا و مردم دغدغه مند دلسوز انقلاب برای بازگشت به ارزش های انقلاب و اتکا به داخل با شعار دولت مردمی و انقلابی می بندد.
🔺دوما حال امروز ما به مراتب بهتر از حال آن روز ماست، ما نفت مان را می فروشیم، گران هم می فروشیم و وزیر می گوید مشکلی در فروش آن نیست، شریک های تجاری خوبی پیدا کردیم، بسیاری از تحریم ها را به راحتی دور می زنیم و بسیاری دیگر را به خنثی کردیم، قراداد ها و پیمان نامه های راهبردی بستیم که ما را از گوشه رینگ درآورده و...
🔺خلاصه شاید آن موقع دولت آقای روحانی برای برجام مشکل آب خوردن را گره می زد و ادعا داشت که در مضیقه است اما این دولت که خودش می گوید بدون توافق هم می تواند به خوبی کشور را اداره کند پس این عجله خیلی بدتر از آن عجله است.
🔺سوما حالا که ما طرف شاکی برجام هستیم باید سعی کنیم امتیازات بیشتری و مهمی بگیریم نه آنکه همان دیکته غربی ها به قبلی ها را بی غلط بلکه احتمالا بدتر را رونویسی کنیم.
🔺چهارما آمریکا در این روزها واقعا گوشه رینگ است و آنقدر همه کس و همه گروه را تحریم کرده که الان بسیاری از کشور های و گروه های مهم دنیا داخل تحریم های او هستند و همین دلیل باعث می شود دیوار تحریم ها از هر زمانی شکننده تر باشد زیرا نمی تواند که همه دنیا را از تعامل با ایران، روسیه، چین،کوبا، ونزوئلا و... محروم کند،آمریکا بسیار خشنود می شود که این دایره کوچک تر شود تا راحت تر کنترلش کند و ایران هم باید بداند قطعا روی قول و تعهدات کشورهای تحریم شده به دلیل نیاز متقابل بسیار بیشتر می تواند حساب کند تا قول امضای بی رنگ امثال جان کری
به علاوه که فعلا عدم توافق از لحاظ دو دو تا چهارتای اقتصادی هم بسیار به نفع ماست، افزایش قیمت نفت(طیق پیش بینی ها عدم توافق ایران باعث افزایش قیمت نفت خواهد بود) ،دائمی بودن روابط اقتصادی و توان یافتن برای خنثی سازی همیشگی تحریم ها و توان مراوده آزاد با کشور های مهم تحریم شده و...
🔺پنجم، آقای علی باقری چند سال پیش در برنامه رو در رو درباره برجام نمی گفتید مهم توافق به هر قیمتی نیست بلکه توافقی مهم است که منافع ایران را تامین کند و مثال مفت فروشی یک تومانی ماشین دویست تومانی را می زدید که نفروختنش بهتر است؟
حالا چه شده که همه حرف های گذشته تان را فراموش کرده اید؟ آیا منافع ایران در توافقی که نه تحریم های اصلی مانند یوترن، آیسا، کادسا مطرح شده اند و نه همان هایی که مطرح شده اند لغو نمی شوند تامین می شود؟
🔺حالا باید روسیه بیاید به شما هشدار بدهد که حواستان به معاملات و روابط اقتصادی با ما باشد و تضمین حفظ روابط بخواهد یا شما که باید از تیم مقابل این مطلب را بخواهید؟
راستش این توافق چه بشود چه نشود سه چیز را خیلی خوب نشان داد آنکه دولت آقای رئیسی با همه احترام و دوست داشتنی که نسبت به او داریم رفتار فرا گاز انبری را بلد است و گویا دوست و دشمن اش را هم برعکس شناخته است( و ثریا و نبویان رئیس ستاد مازندران خود و یا براتی توجیه گر کلمات آقای رییسی در انتخابات را هم تحمل نمی کنند و دستور توقف می دهند) و همچنین واقعا بنیاد محکمی در سیاست خارجه ندارد البته امیدوارم حداقل در سیاست داخله داشته باشد و قرار نباشد از هر شخصی به شکل جزیره ای گرته برداری کنند.
@teribon_ir
🗨️ نگاه آقا به جهاد تبیین، نگاه پروسه ای است و نه پروژه ای...
#امید_رامز
@teribon_ir
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
⭕️ شهدای گوگولی و ناز؛ اهالی کوچه مصلحت
🔺سخنرانی #معلم_شهید #بهروز_مرادی ساعاتی قبل از شهادتش در سال 1367 در مسجد جوادالائمه اهواز، نشان میدهد مصلحت سنجیدر دفاع از ارزشها و توصیه به سکوت مصلحتی در مقابل برخی مفاسد از همان اواخر جنگ شروع شده است.
🔺خوب گوش کنید؛«تا کی دیگه، 10 سال گذشت، هععی آقا ای آقا، حالا تا ببینیم مصلحت چیه، مصلحت نیست آقا، مصلحت نیست، مصلحت نیست. کدام مصلحت نیست! ما گرفتاری داریم، نه یکی، نه دوتا، با آمریکا بجنگیم، از این ور مواد مخدر رو ارزونش کردن.... ؛ بخدا قسم این آقای گلشن اومده خرمشهر مارو برداشته آورده اینجا، بیا یه چیزی بگو، بچه ها که حرف نمی زنند؛ نمیشه که ساکت باشیم ما، ما مسئولیت داریم. همه اش آر پی جی به طرف دشمن! خب این دشمنه دیگه، یه آر پی جی ام به شکم این می زنیم؛ مگر کاری داره؟
این 30 تا خاصیت داره، آخرین خاصیتش اینه، می بندن دور گردنمون، مارو راحت می کنند، خفه شو، حرف نزن...
دشمن را اشتباه نگیریم، دشمن ما حزب بعث نیست، حزب بعث کیه، آمریکا کیه، دشمن ما خودمون هستیم، ما که همش تو سری خوریم، لااقل بذار حرفمون رو بزنیم.
.
🔺شهادت، آن فضل بی افول ملکوتی است که تا همیشه بشارت را در رگ های زندگی جاری میکند و خوف و حزن و مصلحت اندیشی های ناشی از پروای غیر خدا و یأس ها و غم های حاصل از محاسبات عادی و مادی را از جامعه می زداید.
🔻سوال؛ ارتباط وجود شهدا با ماهیت نظام بیشتر است یا ماهیت شهدا با وجود نظام؟ نظام برای وفادار بودن به شهدا باید بیشتر مراقب وجودش باشد یا ماهیتش؟ کدام مسأله مهم تر است؛ شهدا برای چه گذشته ای جنگیدند یا شهدا برای چه آینده ای جنگیدند؟
.
🔺کسانی که پیام شهدا را به درستی دریابند، در زمره «لا یخشون احدا الا الله» و «لا یخافون لومته لائم» خواهند بود. آنها از محافظه کاری های قاعدان و مصلحت اندیشی های مُرجفان عبور می کنند و برای تحقق آرمان های انقلابی، با شور و امید حرکت می کنند. شهدا یک خط خونین بین اسلام آمریکایی و اسلام انقلابی ترسیم کردند. نمی توان از شاخص های اسلام انقلابی که در نگاه امام مهم ترین دستاورد دفاع مقدس است، دور شد و ادعای پاسداری و نشر فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس را داشت. شهدا جان خود را هم برای وجود و هم برای ماهیت نظام فدا کردند. هر حرکتی درباره دفاع مقدس علاوه بر اینکه باید مخاطبان را برای دفاع از اصل نظام آماده کند، باید تقویت کننده ماهیت نظام هم باشد.
.
🔺میدان مبارزه ما کجاست؟ میدان ما شده است کُنج عافیتی تزئین شده با یاد و عکس ها و خاطرات شهدا که روز به روز هم لطیف تر می شود. اینکه چطور عاشق میشدند، چطور خواستگاری می کردند، چطور دل خانم هایشان را بدست می آوردند، چطور به نوزادانشان نگاه می کردند، چطور شوخی می کردند، عجب شهدای نازنین بی آزاری، شهیدانی که حتی حسن رعیت ها و شهرام جزایری ها و عیسی شریفی ها و.. هم حاضر بوده و هستن که زکات اختلاس ها و غارتگری هایشان بدهند تا برایشان کنگره بزرگداشت برگزار شود.
.
🔺بهروز مرادی که شهید شد، می دانست روزی خواهد رسید که فقط شهدای نازنین را یاد خواهند کرد،آنها که نه فرزندان پابرهنه جنوب شهری خمینی اند، نه بغض به قربانگاه آمده تازیانه خوردگان تاریخ تلخ و شرم آور محرومیت ها، نه شمشیر عدالت علی در برهوت ظلم و تحجر. شهدایی که به نشستن فرا می خوانند و گریستن و حال، نه به قیام و مبارزه و قیل و قال. شهدای نازنین؛ شهدایی که می شود عکسشان را چسباند به شیشه های اتوبوس و گاز داد تا فکه و شلمچه و..
.
🔻تا آنجا که یادم می آید، شهدا اینقدرها هم که حالا می گویند نازنین نبودند. همیشه هم لبخند روی لبشان نبود. آن قدر مست خدا نبودند که فقر و فساد و تبعیض از یادشان برود و آن چنان از خوف خدا غش نکرده بودند که هیچ خوفی بر دل هیچ کس نیندازند. تا آنجا که یادم هست... راستی چند هزار سال پیش بود؟ تجمل پرست ها از بسیجی ها می ترسیدند. مُفسد ها و مال مردم خورها و رانت خوارها از بسیجی ها میترسیدند. شهدا آدم های ترسناکی بودند. باور کنید بهخدا این قدر دوست داشتنی بودن هم خوب نیست. باور کنید بخدا امام حسین هم اینقدر دوستداشتنی نبود. اگر نمی ترسیدند از او که قطعه قطعه اش نمی کردند و و اسب بر پیکرش نمیدواندند و آب بر قبرش نمی بستند و خیمه هایش را نمی سوزاندند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat