⭕️آیا میدانید فلاحت پیشه با شیر یا خط رییس کمیسیون امنیت ملی شده؟
در جلسه امروز کمیسیون ذوالنوری و فلاحت پیشه هرکدام ۹ رای و بروجردی ۵رای داشته. لذا بین فلاحت پیشه و ذوالنوری قرعه کشی میکنن
سید سجاد اصفهانی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
🔺بنظر میرسد پس از منع مجلس از تصویب CFT توسط حضرت آقا که مانع تکمیل لوایح خائنانه #FATF شد، نفوذیهای #آشنا دست بکار شدهاند تا با ایجاد التهاب در ارز و بازار و توچالگردی به مردم کجدهنی کرده و فشار روانی را تشدید کنند تا حاکمیت مجبور به پذیرش FATF و در نتیجه #برجام_منطقهای شود
#امید_نیکو
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️امکان یا امتناع فساد سیستمی در جمهوری اسلامی!
🔺ماجرای ویلای لواسان با همه ی تلخی ها و اثرات بدی که داشت، مصداق خوبی برای ارزیابی سطح آزادی بیان و امکان مبارزه با فساد در جمهوری اسلامی و دوران قبل از آن و حتی سایر رژیم های سیاسی است.
یک تشکل دانشجویی بدون وابستگی سیاسی و جناحی به قدرت و بدون هرگونه ترس و دلهره، به ماجرای ویلای یکی از عالی ترین مقامات نظامی ورود می کند و پس از مدت کوتاهی ویلا پس گرفته می شود. این مسئله را مقایسه کنید با دوران پیش از انقلاب که حتی تصور انتقاد به مسئولی آن هم با این سابقه و درجه محال بود، چه مانده به اینکه یک تشکل مستقل بخواهد اولتیماتوم بدهد گه اگر ویلا را تخلیه نکنید، فلان کار را انجام می دهیم.
🔺شاید گفته شود؛ اصلا در نظام اسلامی نباید چنین اتفاقی رخ دهد و ما انقلاب کردیم که چنین مناسباتی از بین برود؛ نکته درستی است! اما فعلا روی سخنم با کسانی است که دائم جمهوری اسلامی را با قبل از آن مقایسه می کنند و می گویند چه فرقی بین زمان طاغوت با جمهوری اسلامی است؟ آن زمان فساد بود الان هم فساد هست!
🔺 نکته اینجاست که در آن زمان هم فساد بود و هم خفقان و هم اینکه راس رژیم و حکومت خودش فاسد بود و این فساد به صورت رسمی و سیستمی از بالا به پایین توصیه و تزریق می شد. اما در جمهوری اسلامی اگر فسادی رخ می دهد، فردی است و اولین کسانی که دست به افشای آن می زنند و به مبارزه علمی و عملی می پردازند، همین بدنه ی اجتماعی و معتقد به نظام هستند. ضمن اینکه برعکس دوران طاغوت که فساد از بالا به پایین تمامی دستگاه ها و سیستم حکومتی را فرا می گرفت، اکنون انگیزه و شوق مبارزه با فساد است که از راس حکومت به بدنه ی جوان و دانشجو و سیستم حکمرانی تزریق می شود و این کلیدی ترین نکته ای است که امید به اصلاح را در دلهای معتقدین به نظام اسلامی زنده نگه می دارد و اساسا جنبش عدالتخواه که امروز پرچمدار عدالتخواهی دانشجویی است، بر اساس دغدغه ها و مطالبات رهبری درخصوص مبارزه با مفاسد و تزریق همین روحیه از راس حکومت به بدنه ی اجتماعی شکل گرفته است.
🔺یعنی سربازان و دلبستگان رهبری انقلاب پیشرو تر از همه ی جناح ها و تشکل ها و جریانات چپ و راست در خط مقدم مبارزه با مفاسد قرار دارند و اتفاقا مطالبه از فردی که روزی عالی ترین مقام نظامی و یکی از منصوبین رهبرانقلاب بوده و هست نیز طبق فرمایش خود رهبری صورت گرفته که می فرمایند:«هیچ کس به عذر به انتساب به رهبری از حساب کشی مصون نیست» و این اصلی ترین تفاوت نظام سیاسی مبتنی بر فقاهت و عدالت با سایر نظام های سیاسی است، که اساسا امکان فساد سیستمی و حکومتی را در جمهوری اسلامی منتفی می سازد
✍ #علی_جعفری
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
🔺خانم جنیفر فولر ، الان معاون رییس FATF است و به زودی رئیس بعدی FATF خواهد شد.
این خانم دستیار معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور اطلاعات مالی و تروریسم هم هست.
بسیاری از مقامات وزارت خزانه داری آمریکا همزمان در FATF هم مشغول به کار هستند!
🔺اینجا هم نسبتFATF و وزارت خزانه داری آمریکا را میشه دید.
🔹همان اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ریشه یابی حسن روحانی از افزایش قیمت دلار: مشکل کجاست؟!
مشکل عدم مشورت، مشکل خود شیفتگی،مشکل بی ثباتی هاست/7 خرداد92
🔹قیمت دلار به بالاترین قیمت خود در طول تاریخ رسیده است
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️احساس بی عدالتی بدتر از بی عدالتی است
#هفته_قوه_قضاییه
🔺قوه قضاییه برای برقراری عدالت چالشهای عینی و ذهنی گسترده ای پیش روی خود دارد. کارشناسان بسیاری به چالشها و مسائل فنی و عینی دستگاه قضا برای برقراری عدالت اشاره کرده اند. اما اینجا به اجمال برخی نکات را درباره مهمترین چالش ذهنی پیش روی قوه قضاییه یعنی شیوع «احساس بی عدالتی» در میان مردم به اجمال به بحث می گذارم.
🔺احساس بی عدالتی مساله ای ذهنی است و با مساله عینی اجرای عدالت متفاوت است. چه بسا در پرونده ای حتی عدالت اجرا می شود ولی به دلیل زمینه های ذهنی ذینفعان پرونده احساس می کنند به حق خود دست نیافته اند. این احساس نارضایتی اغلب اوقات خارج از مساله خود پرونده هاست و به تصویر قوه قضاییه به عنوان پناه مردم در دادستانی از زورگویان و غاصبان باز می گردد. از این نظر مهمترین رسالت قوه قضاییه اصلاح تصویر خود در برقراری عدالت است.
🔺 این احساس بی عدالتی ممکن است از کژکارکرد های خواسته و ناخواسته قوه قضاییه یا عدم شفافیت در روند دادرسی نشات گرفته باشد.
🔹به عنوان مثال اگر مردم احساس کنند که قوه قضاییه در برخورد سخت گیرانه و بدون مماشات با دانه درشت ها و مسئولان متخلف در نهادهای لشکری و کشوری مصمم نیست و هر چقدر فرد متخلف به راس هرم قدرت نزدیک تر باشد برخورد با او سخت تر می شود اما در مقابل با اقشار و اصناف ضعیف مردم از قبیل کارگران و زنان و دانشجویان و... با حلم و مدارا برخورد نمی شود و برخی از این اقشار بخاطر اعتراض به حقوق عقب افتاده کارگران یا گسترش خصوصی سازی در آموزش یا اسراف در هزینه های تبلیغات انتخاباتی یک امام جمعه محکوم می شوند احساس بی عدالتی در جامعه شایع می شود.
🔺همچنین در حکم دادن باید به زمینه های اجتماعی وقوع جرم توجه کرد. افراد متمولی که با حقوق میلیونی دست به احتکار، اختلاس ، تخلف و رشوه می زنند و حوزه تاثیر آن ها گاه یک جامعه گسترده ملی است با اقشار ضعیفی که بخاطر محرومیت و فقر اقتصادی دست به اعمال خشن یا سرقت می زنند تفاوت عمده ای دارند اما شدت عمل بیشتر پلیس و قوه قضاییه با گروه دوم باعث ایجاد بی اعتمادی به دستگاه قضا می گردد.
به عنوان مثال وقتی مدیران بی لیاقت و محتکران سکه و ارز که کل سلامت روانی جامعه را خدشه دار می کند و با ایجاد تلاطم اقتصادی بسیاری از خانواده ها را به خاک سیاه می نشانند توسط مدعی العموم تحت پیگیرد قرار نمی گیرند و یا آنگاه که شناسایی و محکوم می شوند آبروی آنها حفظ می شود ولی در عوض مجرمان خرده پای طبقات پایین در جامعه گردانده می شوند احساس بی عدالتی در میان افکار عمومی شیوع می یابد.
🔺بسیاری از افراد و اصناف و نهادهای اجتماعی فراتر از نفع شخصی دغدغه عدالت دارند که می توانند چشم مدعی العموم برای برخورد با فساد و تباهی باشند اما عدم تعامل مثبت قوه قضاییه با این افراد، گروه ها و نهادهای اجتماعی و عدم اعتنا به گزارش هایی که این افراد و گروه ها به قوه قضاییه ارائه می دهند یا اینکه همچون و همعرض دیگر شکواییه ها با آن برخورد کردن، تصویر نامناسبی از قوه قضاییه در میان افکار عمومی بر می سازد و به احساس بی عدالتی دامن میزند!
🔺احساس بی عدالتی همچنین ممکن است ناشی از عدم شفافیت قضایی باشد. یکی از زمینه های بروز این احساس بی عدالتی عدم شفافیت در نظام قضایی است. در واقع پایبندي به اصل عدالت علنی مستلزم آن است که فرایند دادرسی از شفافیت لازم برخوردار باشد، بدین معنی که عدالت مادامی که رؤیت نشود، محقق نشده است. این شفافیت را می توان در سه وهله مهم دانست: در پیش از برگزاری دادگاه، برگزاری دادگاه و بعد از اعلام حکم.
🔺علنی سازی دادگاه و نیز آرای قضات یکی از مهمترین تمهیدات برای نظارت بر قاضی و نیز ایجاد احساس عدالت است. اگر فرایند دادرسی و نحوه استدلال قاضی به صورت واضح و آشکار در پیش روی افکار عمومی قرار داشته باشد "محکوم" نیز امکان فرار تبلیغاتی از حکم صادره را نخواهد داشت. امروزه در اکثر کشورها با ایجاد یک «سامانه اینترنتی» تمام پروندههایی قضایی که مورد رسیدگی قرار گرفتهاند - به صورت آزاد و رایگان - در دسترس افکار عمومی گذاشته میشود تا شرح حال پرونده و شیوه «استنتاج قاضی» در معرض بررسی و قضاوت عموم قرار گیرد.
🔺یکی دیگر از چالشهای قوه قضاییه عدم پاسخگویی سریع و به موقع به افکار عمومی است. اگرچه خوشبختانه در دوره جدید قوه قضاییه صاحب سخنگو شد اماعدم پاسخگویی به موقع به شبهه ها در پرونده های در حال پیگیری در قوه قضاییه با عث ایجاد شکاف رسانه ای و موج سواری اپوزسیون داخلی و خارجی بر این شکاف اطلاع رسانی می شود. در واقع به نظر می رسد قوه قضاییه نسبت به اقناع افکار عمومی نسبت به احکام خود بسیار بی مبالات و بی توجه است و این مساله علاوه بر تبعات سیاسی به احساس بی عدالتی دامن می زند
✍ #میثم_مهدیار
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #رحیم_پور ازغدی: 20 نفر از مفسدین اقتصادی را در نماز جمعه شلاق بزنید، 20 نفر از اینها را تیرباران کنید، ببینید چگونه یأس مردم برطرف میشود
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️از تجربه #برجام تا تجربه #جام/بخش اول
🔹 #سیاست و #اقتصاد دو حوزه ای هستند که همواره تاثیرگذاری بالایی در عرصه #ورزش و به ویژه #فوتبال داشته اند و ماهیت این این تاثیر و نتایج مثبت یا منفی آن نیز در معرض بحث های بسیاری قرار داشته است. در مقابل به نظر می رسد #فوتبال نیز می تواند درس هایی برای #سیاست و #اقتصاد داشته باشد که تا کنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است. #جام_جهانی به عنوان آینه تمام نمایی از فوتبال جهان و به ویژه عملکرد تیم ملی کشورمان در این مسابقات نیز از جمله صحنه هایی است که می تواند به شکل گیری نگاه ما در عرصه اقتصاد و سیاست کمک کند.
🔻 #باور_به_خود : #تجربه حضور کشورمان در مسابقات #جام_جهانی نشان داد، اگر توانایی ها و ظرفیت های خودمان را همانند نیمه دوم بازی در برابر #اسپانیا و بازی در برابر# پرتغال باور کنیم، توان به چالش کشیدن #قوی_ترین مدعیان #ابرقدرتی جهان را داریم و اگر همانند 20 دقیقه اول بازی با #مراکش در برابر رقیب مرعوب باشیم، در مقابل کشورهای #ضعیف و #متوسط نیز ناچار از #انفعال خواهیم بود. اگر فوتبالیست های ما همانند سیاستمداری که در وسط میدان #مذاکره سیاسی با دشمن گفت «#آمریکا با یک بمب می تواند کل سیستم #دفاعی ما را نابود کند» این باور را داشتند که #اسپانیا و #پرتغال با یک حمله می توانند سیستم دفاعی ما را نابود کنند و یا حرف های آن #گزارشگر #صدا_و_سیما که بلافاصله بعد از قرعه کشی #جام_جهانی به کنایه پیشنهاد کنار کشیدن ایران از جام جهانی را مطرح کرد و بعد از چند دقیقه از بازی اول تیم کشورمان نیز آرزوی تمام شدن بازی را مطرح می کرد، را مبنای باور خود قرار می دادند، احتمالا در #جام_جهانی نتیجه ای فاجعه بارتر از برجام برای کشورمان رقم می خورد.
🔻#عزت_آفرینی چالش در برابر ابرقدرت ها : آنچه باعث دیده شدن ایران و تحسین جهانیان از نوع حضور کشورمان در عرصه جهانی فوتبال شد، نه آنچنان که جامعه شناس #تئوری_پرداز دولت در مقاله اش نوشت در کنار بزرگان قرار گرفتن که به #چالش کشیدن و #ایستادگی عزتمندانه در برابر قدرت های بزرگ جهان بود. فوتبالیست های ایرانی نشان دادند نتیجه را میدان مبارزه #جنگیدن مشخص می کند نه #خندیدن. آن ها هدف خود را #برد قرار دارند و نه #برد-برد و همین مساله ای بود که تحسین #جهانیان و مردم کشورمان را برانگیخت.
🔻اتکا به ظرفیت های داخلی: کشوری مانند #قطر در سال های اخیر با جذب فوتبالیست های توانمند سایر کشورها و تغییر تابعیت آن ها سعی در تبدیل شدن به قدرت اول فوتبال #آسیا داشت. سیاستی که برای این کشور نتیجه ای جز ناکامی در برنداشت. حتی اگر این سیاست در زمین مسابقه نتیجه نیز می داد هرگز نمی توانست مولد #هویت_ملی و #پیشرفت پایدار برای آن باشد. در مقابل سیاست ایران در فوتبال بر استفاده از ظرفیت های #داخلی قرار داشته است و البته در این مسیر شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های ایرانی که در سایر کشورها مشغول بوده اند، نیز بخشی از این پروژه بوده است
✍ #میثم_ظهوریان
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️شاهکار قراردادهای قابل فسخ در دولت مدعی حقوقدانی
🔺در چند هفته گذشته چند شرکت بزرگ خارجی و البته عمدتاً اروپایی مانند شرکت توتال، سیتروئن، رنو، ایرباس و بویینگ و... قراردادهایی را که طی ۲ سال اخیر (پس از توافق برجام) با ایران منعقد کرده بودند به شکل یکطرفه فسخ کردند.
🔺سؤال این است که این شرکتها چگونه توانستند با یک اقدام خبری و اعلام در رسانههای خارجی قراردادهای خود با ایران را به شکل یکطرفه فسخ کنند؟
🔺آیا آنها برطبق قرارداد این امکان را داشتهاند که هر زمان که تشخیص دادند آن را به شکل یکطرفه فسخ کنند؟
🔹با اقدام توتال و شاید دیگران معلوم شد که ضمانت پیشبینی شده به هیچ وجه بازدارنده نبوده عملاً سرمایهگذاری آنها را به خطر نینداخته است و به همین دلیل خیلی سبکبال بار خود را برداشتند و رفتند.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon