4_5980935881748382034.apk
3.49M
🗂 #نرم_افزار جامع پرسمان فرق و ادیان🗂
🔗 #وهابیت
🔗 #نقد_تصوف
🔗 #نقد_بهائیت
🔗 #نقد_مسیحیت
🔗 #نقد_انجمن_حجتیه
🔗 #نقد_عرفانهای_کاذب
📮ارسال سوال برای محققین و دریافت جواب
🔰 @tollabe_pasokhgoo
@tolllabe_pasokhgoo.mp3
2.36M
❓روز قیامت آیا خداوند به چشم ظاهر ما دیده میشود؟
🎙پاسخ
#استاد_محمدی 👆
#معاد
#خداشناسی
#پرسمان_اعتقادی
🌹 طلاب پاسخگو 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
💢 #کلامی_از_بزرگان
✍ #علامه_جعفری :
🔰 آن انسانی که هنوز آن چه را كه به خود نمي پسندد، بر ديگران مي پسندد و هنوز آن چه را كه به خود مي پسندد، بر ديگران نمي پسندد، از عرفان الهي هيچ بهره اي نخواهد برد.
💎 آن كس كه هنوز نمي داند توقّع نتيجه بدون كار، بزرگ ترين عامل تباهي اخلاقي انساني است و هنوز طعم نظم را در كار نچشيده است، از عرفان به جز حالات لذايذ رواني زودگذر نصيبي نخواهد داشت.
📝 تا يك انسان از صفات نيكوي خيرخواهي، خيرانديشي، صبر، شكيبايي و ظرفيت در برابر رويدادهاي سخت و هنگام روي آوردن امتيازات برخوردار نباشد، از گرديدن عرفاني واقعا محروم خواهد ماند.
✔️ از يك جهت مي توان گفت چون عرفان اسلامي عبارت است از: تخلّق به اخلاق الله، لذا توقع اين مقام عالي بدون تخلّق به اخلاق فاضله كه مقدمه لازم آن است، امكان پذير نمي باشد.
🔻 طلاب پاسخگو 🔻
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
✍کتابی که #علامه_طباطبایی برای بچه های مدرسه نوشت!
♦️ #آیت_الله_جوادی_آملی :
مرحوم علامه طباطبایی(ره) معتقد بود که وقتی کسی حرف معقولی دارد و مقبولیت اجتماعی دارد، این باید در دو سطح یا سه سطح حرف بزند. بعضی از این بزرگان ما؛ چه در فقه، چه در فلسفه، اینها دارای یک سطحی اند. یعنی مثلا بزرگان قبلی؛ حکیم سبزواری، حکیم آقا علی نوری، بالاتر مرحوم صدرالمتألهین، اینها یک قلمه اند. اینها فقط برای خواص چیزی می نویسند.
اما مرحوم علامه طباطبائی اینچنین نبود. هم المیزان و تعلیقات اسفار و مانند آن می نوشت، هم #آموزش_دین بچه های مدرسه، این کار آسانی نیست اینکه آدم بتواند مطالب عقلی عمیق را رقیق(سبک و ساده) کند تا بچه بفهمد خیلی سخت است. هم کار، کار سختی است، هم تنزل دادن از آن، مستصعب و سخت تر این کار را مرحوم علامه کرده بود.
#معرفی_کتاب
#آشنایی_با_علما
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
4_5981141133940491000.mp3
873.5K
❓برای جلوگیری از لجبازی فرزندانمون چیکار کنیم ؟
🎙پاسخ
#حجت_الاسلام_تراشیون 👆
#تربیت_فرزند
🔰 @tollabe_pasokhgoo
✔️ویژه شهادت امام محمد باقر(علیه السلام):👇
◾️کنیه ایشان ابوجعفر می باشد.
◽️زادروز:۱ رجب سال ۵۷ قمری
◾️زادگاه:مدینه
◽️مدت امامت : ۱۹ سال(۹۵ تا ۱۱۴) قمری
◾️شهادت:۷ ذی الحجه در سال ۱۱۴ قمری
◽️مدفن:بقیع، مدینه
♦️◾️♦️◾️♦️◾️♦️◾️♦️◾️♦️◾️♦️
🔻چون نسب امام باقر(ع) هم به امام حسن و هم به امام حسین(ع) میرسد، به ایشان لقب هاشمیٌ بین هاشمیین، علویٌ بین علویین و فاطمیٌ بین فاطمیین دادند.
◾️پیامبر اکرم(ص) دهها سال قبل از به دنیا آمدن امام باقر(ع)، نام او را محمد و لقبش را «باقر» قرار داد.
حدیث جابر و روایات دیگر بر این نامگذاری دلالت میکند.
🔻همسر ایشان أم فروه دختر قاسم بن محمد بن أبی بکر است.
◾️دوران امامت امام باقر(ع) مصادف با ضعف دولت بنی امیه و درگیری امویان بر سر قدرت بود که عباسیان درصدد روی کار آمدن بودند که امام باقر(ع) در این دوره، جنبش علمی وسیعی را پدید آورد، که در دوره امامت فرزندش امام صادق(ع) به اوج خود رسید.
🔘دوران امامت ایشان با پنج تن از خلفای بنی امیه معاصر بود.
۱)ولید بن عبدالملک (۸۶-۹۶ق)
۲)سلیمان بن عبدالملک (۹۶-۹۹ق)
۳)عمر بن عبدالعزیز (۹۹-۱۰۱ق)
۴)یزید بن عبدالملک (۱۰۱-۱۰۵ق)
۵)هشام بن عبدالملک (۱۰۵-۱۲۵ق)
◽️در اعیان الشیعه آمده است که عبدالملک بن مروان به پیشنهاد امام باقر، اقدام به ضرب سکه اسلامی کرد.
◾️از جمله فعالیتهای علمی امام باقر(ع)، مناظره با افراد مختلف در موضوعات گوناگون است، مانند :
مناظره امام(ع) با اسقف مسیحی، با حسن بصری، با هشام بن عبدالملک، با محمد بن منکدر و..
♦️از نظر علمای شیعه، فقیهترین فقیهان صدر اسلام ،شش نفرند که همه آنان از شاگردان واصحاب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بودهاند.
آنان عبارتند از :
زرارة بن اعین، ابو بصیر اسدی، فضیل بن یسار، محمد بن مسلم طائفی و برید بن معاویه عجلی.
🔸شیخ طوسی، در کتاب رجال خویش، اصحاب و شاگردان امام باقر(ع) را که از آن حضرت نقل حدیث کردهاند ۴۶۲ مرد و دو زن دانسته است.
🔹شیخ مفید مینویسد :
امام باقر(ع) در علم، زهد و بزرگواری از همه برادرانش برتر، و قدر و منزلتش بیشتر بود و همه کس او را به عظمت میستود و مورد احترام عامه و خاصه بود. بدان اندازه که از او در خصوص علم دین و آثار و سنت نبوی و دانش قرآن و سیره و فنون اخلاق و آداب، آشکار شده است از هیچ یک از فرزندان حسن و حسین آشکار نشده است.
✅سرانجام امام باقر(ع) در روز هفتم ماه ذی الحجه، در سن ۵۷ سالگی، در دوران خلافت هشام بن عبدالملک، وبه دستور او، در سال ۱۱۴ به شهادت رسید و در قبرستان بقیع نزد پدر گرامیشان به خاک سپرده شد.
◾️امام(ع) وصیت کردند ده سال در منا برای وی از مال خودش مراسم عزاداری بر پا کنند.
📚منبع:
سیره پیشوایان استاد مهدی پیشوایی، ص۶۵۳
@Tarikhislam
@tollabe_pasokhgoo
💢مادر و دختری که پس از 9 سال اسلام را پیدا کردند
بانوی مسلمان در ایالت ویسکانسین، درباره سفر معنوی خود برای رسیدن به حقیقت و اسلام و مسلمان شدن مادر و خواهرش سخن میگوید...👇
hawzahnews.com/news/859741
#تازه_مسلمان
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
مناظره علماي بغداد01.mp3
12.55M
🎙صوت #مناظره علمای بغداد:
📌مناظره علمای #شیعه و اهلسنت👆
❗️قسمت اول❗️
#اثبات_امامت
#اهل_سنت
#وهابیت
#غدیر
⭕️ @tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
🎙صوت #مناظره علمای بغداد: 📌مناظره علمای #شیعه و اهلسنت👆 ❗️قسمت اول❗️ #اثبات_امامت #اهل_سنت #وها
این صوت 👆قسمت اول از متن کتاب مؤتمر علمای بغداد هست که مناظرهاي مشهور بين دو عالم بزرگ شيعه و اهل سنت در حضور ملکشاه سلجوقی و خواجه نظام الملک در قرن 5 هجري را شرح می دهد.
#ده_روز_تا_غدیر
❓چرا گروهی از مسلمانان را شیعه و گروه دیگر را سنی نامیده اند؟
✍️پاسخ
1- نام شیعه برای اولین بار توسط پیامبر اکرم (ص) برای پیروان حضرت علی (ع) بکار رفته است ، این مطلب در روایات تشیع [1] و اهل سنت [2] فراوان دیده می شود.
کلمه سنی منسوب به سنت بوده و عملی را گویند که منطبق بر سنت باشد. و در اصطلاح آن دسته از مسلمین اند که به سنت رسول خدا(ص) پایبند بوده و بدان عمل کنند.
2- اساس پیدایش این عنوان به صورت نام برای گروهی از مسلمانان، در قرنهای دوم و سوم هجری بود که مکتب متکلمین اسلامی مانند اشاعره و معتزله و جبریه و قدریه و مانند این ها بنیان شد که جمعی از فقهاء و محدثین آن عصر به عنوان استنکار از آن گروهها گفتند: ما جز سنت رسول خدا(ص) چیزی را به نام اسلام نمی پذیریم (فمن لم یعمل بسنتی فلیس منی) پیامبر(ص) فرمود: هر کس به سنت من عمل نکند از من نیست. پس از گذشت زمان و گرایش اکثر مسلمانان به این مکاتب، این نام در مقابل نام شیعی شناخته شد. آن گروه که پس از پیغمبر(ص) ابوبکر، عمر، عثمان و علی(ع) را خلفای راشدین آن حضرت می دانند و عمل آنها را حجت می شناسند و هر کس بر مسلمانها حکومت کند اطاعت آن را اطاعت اولی الأمر و واجب می دانند سنی نامیده شدند و گروی که سنت را تنها از طریق عترت پیامبر(ص) و ائمه اهل البیت او معتبر و قابل اتباع دانستند، شیعه می گویند.
3- بنا بر روایات معتبر پیامبر اکرم(ص)، شیعه به نام سنی شایسته تر است، زمخشری صاحب کشاف، واحدی صاحب الوسیط و فخر رازی صاحب تفسیر کبیر و ثعلبی مفسر بزرگ اهل سنت هر کدام در ذیل آیه 23 سوره شوری این روایت را آورده اند که پیامبر(ص) فرمود:(الا من مات علی حب آل محمد مات علی السنة و الجماعة ، یعنی هرکس با عشق و محبت آل محمد از دنیا برود براساس سنت و دین جماعت اسلام از دنیا رفته است).
و بدیهی است که محبت صرف ادعا نیست و بهترین نشانه برای محبت واقعی اینست که عملا از آنان پیروی کنیم علاوه اگر سنی بودن بمعنای عمل کردن به سنت پیامبر اسلام باشد شیعه در این جهت سزاوارتر ایت که سنی لقب بگیرد زیرا دستورات و سنت پیامبراکرم را از اهلبیت (ع) گرفته است که آنان از هر جهت ( مقام و رتبه و زمان ) به پیامبر نزدیکتر هستند و سنت را مستقیما یا با واسطه کمتری از آن حضرت نقل نموده اند.
پس با امعان نظر در دیدگاه شیعه و سنی در می یابیم که تفاوت اصلی در این است که اهل سنت اعتقادات خود را نوعاً از ابوالحسن اشعری قرن چهارم (270 ـ 330 ـ یا 360 ـ 320 ه ق) اخذ کرده و احکام فقهی خود را از رؤسای مذاهب اربعه اخذ می کنند که از صحابه محسوب نمی شوند اما شیعه دیدگاههای اعتقادی و فقهی خود را از امامان(ع) و اهل بیت پیامبر اکرم (ص) اخذ می کند و مستند آن روایاتی مانند حدیث ثقلین و مانند آن است.
[1] وسائلالشیعة ج : 16 ص : 183.
[2] الدر المنثور: 8/ 598
📚مطالعه بیشتر👇
yon.ir/m5HMV
#اهل_سنت
#پرسمان_اعتقادی
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a