💥سه ویژگی مورد احتیاج مومنان
#امام_جواد علیه السلام در حدیثی سه ویژگی را برای مومن ذکر کرده و آن ها را مورد احتیاج مومن معرفی می کنند.
«الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلی ثَلاثِ خِصال: تَوْفیق مِنَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَ واعِظ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبُول مِمَّنْ یَنْصَحُهُ
مؤمن در هر حال نیازمند به سه خصلت است: توفیق از طرف خداوند متعال، واعظی از درون خود، قبول و پذیرش نصیحت كسی كه او را نصیحت نماید.»
📚بحارالأنوار، ج 72، ص 65، ح 3
🌼ولادت با سعادت امام جواد (علیه السلام) مبارکباد🌷
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💥 رفتار پدر در منزل
✍ #استاد_شهید_مطهری :
پدر در منزل اگر عملش به گونه اى باشد كه پسر، دختر و همسر هميشه در وجود او حقيقت را ببينند، [خاندان او اهل حقيقت خواهد شد؛] در وجود او نه فقط نماز خواندن را ببينند، احترام به نماز را ببينند؛ ببينند اصلًا نماز براى او يك حقيقت محترمى است. بچه اى مى بيند پدرش نماز مى خواند، اما مى بيند اين نماز براى پدرش كوچكترين كارهاست. سر ظهر كه به خانه مى آيد، از همه كارهايش فارغ شده مى خواهد ناهار بخورد، مى گويد چقدر فاصله تا ناهار هست؟ پنج دقيقه. پس ما نمازمان را بخوانيم تا خيالمان راحت شود. نماز در دل بچه به صورت يك امر غيرمهم وارد مى شود؛ برخلاف آن بچه اى كه مى بيند براى پدر نماز مهمترين كارها و اصلهاست؛ حتى برنامه اش را طورى تنظيم مى كند كه نماز اول وقتش [از بين نرود؛] مسافرت مى خواهد برود، مىگويد به گونه اى برويم كه اول مغرب به نمازمان برسيم. بعد اين نماز را با آداب و مستحباتش انجام مى دهد. اصلًا نماز در ذهن اين بچه حالت ديگرى پيدا مى كند.
مرحوم پدر خودمان رضوان اللَّه عليه، ما از بچگى اين را مى ديديم كه از نظر ايشان آنچه كه مربوط به دين و مذهب بود در نهايت احترام بود؛ نماز يك حقيقت محترم بلكه محترمترين حقيقتها بود. ما حس مى كرديم ماه رمضان كه مى آيد واقعاً يك امر قابل احترامى مى آيد، يك امرى مى آيد كه دارد استقبال مى شود، از ماه رجب و شعبان به استقبال مى رفتند يعنى مرتب روزه مستحبى مى گرفتند؛ پيشواز مى رفتند. پيشواز رفتن [يعنى] مهمانى دارد مى آيد كه ما داريم استقبالش مى كنيم.
آداب ماه رجب، آداب ماه شعبان و مستحبات اين دو ماه عمل مى شد. معلوم بود كه به سوى يك امر بزرگ و خطير دارند مى روند. اگر بچه يك ذره قابل باشد در او اثر مى گذارد. اگر در خانواده اى بچه حس كند كه پدر راستى را به دليل اينكه راستى است [ترك نمىكند و] دروغ اساساً به زبان اين پدر نمى آيد، او راستگو مى شود. اما بچه اى كه مى بيند پدرش به خاطر كوچكترين منفعتى دروغ مى گويد، اگر پدر يك ساعت بنشيند بگويد بچه جان دروغ نگو، او نمى تواند بپذيرد.
📚 مجموعه آثار استادشهيدمطهرى، ج27، ص: 462
#تربیت_فرزند
#ویژه_والدین
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
1018123539.mp3
5.98M
❓خداوند چرا ما را امتحان می کند؟
✅ پاسخ #استاد_محمدی
#خداشناسی
#پرسمان_اعتقادی
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
طلاب پاسخگو
❓چه كارهايي بر جُنُب(شخصی که غسل جنابت بر او واجب شده) حرام است؟👆 #غسل #احکام 🌹 @Tollabe_pasokhgoo
❓کسی که بعد از #غسل بفهمد به قسمتی از بدنش آب نرسیده است 👆
#احکام
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
2926035642.mp3
6.15M
💥مدح امیرالمومنین علی علیه السلام
🎤محمود کریمی
🌷ولادت با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) مبارکباد🌼
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🔺حضرت امیرمؤمنان علی علیه السلام فرمود:
«ایّاک و المجاهرة بالفُجور فانّه من اشدّ المآثم»
از آشکار نمودن گناهان بپرهیز، که آن از سخت ترین گناهان است.
📚غررالحکم، ج ۱ ص ۱۵۱.
🌷ولادت با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) مبارکباد🌼
#حدیث
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸🌸✨•✾••┈┈•
🚫شبهه: مگر در زمان تولد علی کعبه بت خانه نبود؟!
آیا تولد در بتخانه افتخار داد؟
✅پاسخ اجمالی:
خانه کعبه مقدسترين مکان روي زمين و عبادتگاهي است که ابتدا آدم(ع) آن را ساخت. تاریخ و منابع اسلامى به ما مىگوید که خانه کعبه به دست آدم(ع) ساخته شده است و سپس در طوفان نوح آسیب دید و به وسیله ابراهیم خلیل(ع) تجدید بنا شد، پس در دوران های مختلف این مکان مقدس بوده و وجود مقطعی بتها در خانه کعبه نمیتوانست قداست و معنویت اصیل آن را از بین ببرد.
◽️بعنوان نمونه؛
▫️ رسول خدا(ص) پیش از بعثت و پس از آن همواره بدون توجه به بتها، کعبه را طواف و کنار این خانه مقدس عبادت میکردند.
▫️ مکه در سال هشتم هجری فتح شد و تا این هنگام در خانه کعبه بت هم وجود داشت؛ درحالی که کعبه از سال دوم هجری به عنوان قبله گاه مسلمانان بود. اگر اين تقدس وجود نداشت چگونه ميتوانست يک بت خانه قبله گاه مسلمانان قرار گيرد؟
✔️ پس کعبه مقدس بوده و بت خانه تلقی نمیشده است.
🔹 پاسخ تفصیلی👇
yun.ir/off8b4
#پاسخ_به_شبهات
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸🌸✨•✾••┈┈•
1765637713.pdf
4.61M
🍂درمان افسردگی پاییزی و زمستانی
گزارش یک #مشاوره نتیجهبخش
✍ علی اکبر مظاهری
📄چاپشده در ماهنامهٔ «رشد آموزش خانواده»، شمارهٔ ۳، آذرماه ۱۳۹۸
😉 کلا دو صفحه بیشتر نیست
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🌹باطلابپاسخگوهمراهباشید🌼
🌸 @Tollabe_pasokhgoo
🔸آداب روز جمعه – غسل جمعه👆
#احکام
🌹باطلابپاسخگوهمراهباشید🌼
🌸 @Tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥سخنانی کوتاه درباره اظهارات غلط در جشنواره فجر
کسانی که دانسته و نادانسته به خانواده آسیب می زنند نمونه واضح آن کسی هستند که بر شاخه بُن می بُرد
جامعه بدون خانواده ، لجام گسیخته و خطرناک و تهوع آور است!
پدیده های شومی مثل خیانت و ازدواج سفید و فرزندان نامشروع و سقط جنین و رخدادهای تلخی مثل تجرد ابدی و افزایش سن ازدواج و افزایش نرخ طلاق و خانه های مجردی و... پدید می آید.
اگر اسلام عزیز اینهمه برای ازدواج و خانواده أرج و احترام قائل است بدلیل همین جایگاه و کارکرد است
🔻حجت الاسلام علی #سرلک
#خانواده
#مشاوره
🌹باطلابپاسخگوهمراهباشید🌼
🌸 @Tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
📚 #کتاب خدا را چگونه بشناسیم؟ ✍ #آیت_الله_مکارم_شیرازی #خداشناسی #پاسخ_به_شبهات ♻️ این مطلب را با
❓خدا در قرآن توصیه کرده تا او را یاری کنیم. آیا این نشانی از ضعف خدا نیست؟!
✅پاسخ اجمالی:
خداوند متعال هم بینیاز مطلق است و هم قادر مطلق؛ یعنی در تحقق مرادش توانایی کامل دارد و به هیچکس و هیچ چیزی نیاز ندارد؛ لذا وقتی گفته میشود «خدا را یاری کنید» معنای حقیقی آن مراد نیست، بلکه در اینجا معنای کنایی آن مراد است، پس تعبیر به یارى کردن خدا، به معناى یارى کردن دین، پیامبر، شریعت و... است.
این آیات در ادامه تشویق مؤمنان به مسئله پیکار با دشمنان حق است، با تعبیرى جالب و رسا آنها را تشویق به «جهاد» میکند و میفرماید: «اى کسانى که ایمان آوردهاید! اگر خدا را یارى کنید، او شما را یارى میکند و گامهایتان را استوار میدارد».
تعبیر به یارى کردن خدا به وضوح به معناى یارى کردن آئین او است؛ یعنی یارى کردن پیامبر او، و شریعت و تعلیمات او. به دیگر سخن؛ منظور از «نصرت دادن به خدا» جهاد در راه خدا و تنها به منظور تأیید دین او و اعلاى کلمه حق است، نه اینکه نبرد کنند تا در زمین سرورى نمایند، و یا غنیمت به چنگ آرند، و یا شجاعت و هنر خود را نشان دهند.[1] لذا در بعضى دیگر از آیات قرآن یارى کردن خدا و رسولش در کنار یکدیگر قرار داده شده است؛ مانند این آیه شریفه: «وَ یَنْصُرُونَ اللهَ وَ رَسُولَهُ أُولئِکَ هُمُ الصَّادِقُونَ»؛[2]
مشاهده میکنیم با آنکه قدرت خداوند بیپایان است، و قدرت مخلوقات در برابر او بسیار ناچیز، ولى باز با زبان کنایی از مؤمنان یاری میخواهد تا اهمیت مسئله جهاد و دفاع از آئین حق را روشن سازد، و تعبیرى از این با عظمتتر براى این موضوع پیدا نمیشود.
❓اما وعدهاى را که خداوند در برابر دفاع از آئینش به مجاهدان داده چیست؟ نخست میگوید: «شما را یارى میکند» اما از کدام راه؟
✍پاسخ آن است که از راههای بسیار، در قلب شما نور ایمان و در روح شما تقوا، در اراده شما قدرت، در فکر شما آرامش میافکند. فرشتگان را به یارى شما میفرستد، حوادث را به نفع شما تغییر مسیر میدهد، قلوب مردم را به شما متمایل میکند، سخنانتان را نافذ، فعالیتهایتان را پرثمر میسازد، آرى یارى خدا جسم و جان و درون و برون را احاطه میکند.[3]
🔖پاورقی:
[1]. طباطبائی، سید محمد حسین، المیزان فی تفسیر القرآن، ترجمه: موسوی همدانی، سید محمدباقر، ج 18، ص 346 - 347، قم، دفتر انتشارات اسلامى، چاپ پنجم، 1374ش.
[2]. «و خدا و رسولش را یارى میکنند؛ و آنها راستگویانند»؛ حشر، 8.
[3]. مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، ج 21، ص 425 - 426، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ اول، 1374ش.
#خداشناسی
#پرسمان_اعتقادی
#پاسخ_به_شبهات
#درسهایی_از_قرآن
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💥عدالتخواهی و مطالبهگری
✍ #آیت_الله_امینی ره :
از زمینه های مردمی اجرای عدالت، تقاضا و مطالبه مردم از یکدیگر و از مسئولان است. مردم باید عدالت خواه باشند و برای اجرای آن کمک کنند. یک نکته ظریف در آیه ارسال رسل در سوره حدید این است که خدای تعالی میفرماید: «ما انبیا» را با بیّنات ارسال کردیم، کتاب و میزان به آنها دادیم تا مردم به قسط و عدل قیام کنند». نمیفرماید: تا با زور مردم را به قسط وادار کنند. بلکه مردم تربیت شوند و خودشان قائم بالقسط گردند. مردم نقش فاعلی دارند نسبت به قیام به قسط»[۱]
آیات و روایات صریح درباره نقش مردم در #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر، به نوعی به مصداقهای «اجرای عدالت» مربوط میشود
همچنین روایات خیرخواهی مردم در مورد حاکمان مسلمین در باب نصیحت ائمه مسلمین، شامل عدالتخواهی نیز میشود
شیوه امیرالمؤمنین(ع) نیز بر این منوال بود که از انتقاد و حقطلبی حمایت میکرد و از چاپلوسی و سانسور حقایق، منزجر بود. بخش پایانی خطبه 216 نیز در همین زمینه است. حضرت میفرماید:
و بسا مردم که ستایش را دوست دارند از آن پس که در کار کوششی به عمل آرند، لیکن مرا به نیکی مستایید تا از عهده حقوقی که مانده است برآیم و واجبهایی که بر عهدهام باقی است ادا نمایم
پس با من چنانکه با سرکشان سخن میگویند سخن مگویید و چون آنکه با تیزخویان کنند از من کناره مجویید و با ظاهرآرایی آمیزش مدارید و شنیدن حق را بر من سنگین مپندارید و نخواهم مرا بزرگ انگارید؛ چه آن کس که شنیدن سخن حق بر او گران افتد و نمودن عدالت بر وی دشوار بود کار به حق و عدالتکردن بر او دشوارتر است. پس از گفتن حق، یا رأیزدن در عدالت، باز نایستید...[۲]
[۱]. حدید، آیه25: «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ...»
[۲]. نهج البلاغه، خطبه 216: «... فَلَا تُكَلِّمُونِی بِمَا تُكَلَّمُ بِهِ الْجَبَابِرَةُ وَ لَا تَتَحَفَّظُوا مِنِّی بِمَا يُتَحَفَّظُ بِهِ عِنْدَ أَهْلِ الْبَادِرَةِ وَ لَا تُخَالِطُونِی بِالْمُصَانَعَةِ و لَا تَظُنُّوا بِی اسْتِثْقَالًا فِی حَقٍّ قِيلَ لِی وَ لَا الْتِمَاسَ إِعْظَامٍ لِنَفْسِی...
🌐مطالعه اینترنتی کتاب عدالت در اسلام👇
http://www.ibrahimamini.com/fa/node/4260
#عدالت_اسلامی
#عدالتخواهی
✅طلاب پاسخگو 🔻
🔹 @tollabe_pasokhgoo
🔔 ثبتنام حوزههای علمیه آغاز شد
◻️ ویژه برادران ایرانی
◻️ثبت نام داوطلبان ورود به حوزه های علمیه از امروز اول اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه دارد.
◻️ بر اساس این گزارش: علاقهمندان به تحصیل در حوزههای علمیه می توانند با ورود به سامانه معاونت آموزش حوزههای علمیه- مدیریت سنجش و پذیرش به نشانی https://paziresh.ismc.ir ضمن آگاهی از جزئیات پذیرش، ثبت نام کنند.
◀️ دریافت دفترچه پذیرش
◀️ دریافت نمونه سؤالات آزمون
✅طلاب پاسخگو 🔻
🔹 @tollabe_pasokhgoo
🔺نکاح معاطاتی و ازدواج سفید؛ تفاوتها و شباهتها
💭 به دنبال حاشیهی روزهای اخیر عدهای پدیده ازدواج سفید یا همباشی را با مسئله نکاح معاطاتی مقایسه کرده اند و خواسته اند نتیجه بگیرند همباشی بدون صیغه ازدواج، چندان هم که متدینان جامعه میگویند دور از آبادی نیست...
➖ نکاح معاطاتی به معنای ازدواج بدون صیغه و یا بدون صیغه خاص است با این شرط که زن و مرد به قصد انشا نکاح، فعل خاصی انجام دهند که دلالت بر ایجاب و قبول نکاح نماید.
◻️ تقریباً هیچ فقیه صاحب نامی قائل به صحت نکاح معاطاتی نیست.
🔻بر فرض اگر فقیهی قائل به صحت نکاح معاطاتی باشد لکن شرایط زیر در صحت آن حتماً باید رعایت شود:
◻️ زن و مرد قصد پیوند زن و شوهری با شرایط و احکام ازدواج دائم یا موقت داشته باشند.
◻️ در زمان قصد انشا نکاح، زن و مرد، فعلی که دال بر پیوند زناشویی است انجام دهند.
◻️ شرایط صحت نکاح به صورت کامل وجود داشته باشد مثل اینکه زن، شوهر دار یا در عده نباشد، دختر در صورت باکره بودن، به فتوای مشهور اذن پدر را داشته باشد، در صورت قصد نکاح موقت، مهریه و مدت نکاح معین باشد.
◻️ در صورتی که آمیزشی اتفاق افتاده باشد پس از جدایی زن و مرد لازم است زن عده نگاه دارد و قبل از خروج از عده ازدواج نکند.
◻️ بنابراین علاوه بر اینکه هیچکدام از مراجع تقلید فتوا به صحت نکاح معاطاتی ندادهاند باید دانست که بین نکاح معاطاتی و پدیده همباشی و یا به اصطلاح ازدواج سفید که هیچ چارچوبی برای آن وجود ندارد، تفاوت از زمین تا آسمان است.
📝متن کامل: hawzahnews.com/xbBsf
🌹باطلابپاسخگوهمراهباشید🌼
🌸 @Tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
🐩روش نگهداری سگ از نظر اسلام🐕 🔻اگر کسی در صورت ضرورت خواسته باشد سگی را در خانه نگهدارد، (مثل سگ نگ
❓لطفاً حدیثی را درباره #نجاست سگ و خوک بیان کنید
✍پاسخ:
درباره نجس بودن سگ و خوک روایاتی که از امامان (ع) به دست ما رسیده دو گونه است.
روایاتی که در آنها واژه نجس به صراحت آمده است و روایاتی که در آنها کلمه نجس به صراحت بیان نشده، بلکه از باب ملازمه، نجاست سگ و خوک فهمیده می شود. در این گونه روایات به تناسب پرسش هایی که از امام (ع) درباره آب نیم خورده سگ و یا برخورد خوک به لباس انسان شده و جواب هایی که ائمه (ع) داده اند نجاست سگ و خوک استفاده می شود؛ یعنی از امام (ع) سؤال شده آیا با لباسی که خوک به آن برخورد کرده می شود نماز خواند، امام (ع) می فرمایند: نه. از این جواب می فهمیم که خوک نجس است.
در زیر از باب نمونه به دو روایت اشاره می کنیم و جهت آگاهی بیشتر، مخاطبان را به مطالعه منابع روایی ارجاع می دهیم.
با این تذکر که فهم روایات و استنباط حکم شرعی از آنها، متوقف بر دانش های گوناگونی است مثل علم اصول و رجال و درایه و فقه الحدیث و... که حوزه های علمیه متکفل تعلیم آنها هستند.
🔺اما احادیث:
1. روایت نجس بودن سگ:
"أَنَّهُ سَأَلَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (ع) عَنِ الْکَلْبِ فَقَالَ رِجْسٌ نِجْسٌ لَا یُتَوَضَّأْ بِفَضْلِهِ وَ اصْبُبْ ذَلِکَ الْمَاءَ وَ اغْسِلْهُ بِالتُّرَابِ أَوَّلَ مَرَّةٍ ثُمَّ بِالْمَاءِ".
از امام صادق (ع) درباره سگ سؤال شد. آن حضرت فرمودند: نجس است. آب نیم خورده سگ را دور بریزید و با آن وضو نگیرید، ظرف آب را ابتدا با خاک و سپس با آب بشویید.
2. روایت نجس بودن خوک:
"أَسْأَلُهُ عَنِ الثَّوْبِ یُصِیبُهُ الْخَمْرُ وَ لَحْمُ الْخِنْزِیرِ أَ یُصَلَّى فِیهِ أَمْ لَا فَإِنَّ أَصْحَابَنَا قَدِ اخْتَلَفُوا فِیهِ فَقَالَ بَعْضُهُمْ صَلِّ فِیهِ فَإِنَّ اللَّهَ إِنَّمَا حَرَّمَ شُرْبَهَا وَ قَالَ بَعْضُهُمْ لَا تُصَلِّ فِیهِ فَکَتَبَ (ع) لَا تُصَلِّ فِیهِ فَإِنَّهُ رِجْسٌ".
از امام (ع) درباره حکم لباسی که به شراب و گوشت خوک برخوردکرده سؤال کردم، آیا می شود در این لباس نماز خواند...، حضرت در جواب پاسخ فرمودند، خیر. با این لباس نماز نخوان، چراکه نجس است.[1]
🌹پاورقی:
[1]. برای آگاهی بیشتر، رجوع کنید به کتاب وسائل الشیعة، ج 3، باب نجاست کلب، ص 415 – 418 و باب نجاست خنزیر، ص 418- 419.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
❓محارم شخص چه کسانی هستند؟ مثلا آیا عموی من به فرزندانم محرم است؟
✍پاسخ اجمالی:
محرمیت از سه راه حاصل می شود: نسب، رضاع ، ازدواج.
کسانى که از راه نسب به انسان محرماند، عبارتاند از:
1. پدر و مادر و هر چه بالا روند (مانند پدر بزرگ و مادر بزرگ)
2. اولاد و هر چه پایین روند (مانند نوه و نتیجه)
3. خواهر و برادر و هر چه پایین روند (مانند خواهرزاده و برادرزاده)
4. عمو و عمه و هر چه بالا روند (مانند عمو و عمه پدر و مادر)
5. دایى و خاله و هر چه بالا روند (مانند دایى و خاله پدر یا مادر).
کسانى که از راه رضاع (شیردادن) به انسان محرم مىشوند،
همانهایىاند که از راه نسب محرم هستند (مانند پدر و مادر و اولاد و خواهر و برادر و عمو و عمه و دایى و خاله رضاعى و نیز مانند مادرزن رضاعى و دختر زن رضاعى و زن پدر رضاعى و زن پسر رضاعى).
کسانى که از راه ازدواج به انسان محرم مىشوند، عبارتاند از:
1. مادر زن و هر چه بالا روند (مانند مادر مادرزن)
2. دختر زن و هر چه پایین رود (مانند دختر دختر زن)
3. زن پدر (نامادرى) و هر چه بالا رود (مانند زن اجداد)
4. زن پسر، یعنى عروس و هر چه پایین رود (مانند زن نوه و نتیجه).[1]
بنابر گزینه چهارم از محارم نسبی، عموی شما به فرزندانتان محرم است.
پاورقی:
[1] توضیح المسائل مراجع، م 2384- 2389 و 2472 و 2464 و ر. ک: رساله محرم و نامحرم، مجتهدى تهرانى، احمد، ص 10. با استفاده از نرم افزار پرسمان.
#احکام
➕کانال طلاب پاسخگو:👇
@tollabe_pasokhgoo