❓همنشین خوب کیست؟
✍پاسخ
#آیت_الله_مجتبی_تهرانی :
🔻ابن عباس می گوید: به پیغمبر اکرم (ص) عرض شد که «قیل یا رسول الله! ایُّ الجلساء خیر؟»؛ کدامیک از همنشین ها، مصاحب ها و معاشرها خوب هستند؟
1️⃣ «قال: من تذکرکم الله رؤیته».
بهترین همنشین در مرحله نخست، کسی است که صرف دیدن او شما را به یاد خدا بیندازد. نه این که با دیدار او اهرم شهوت تحریک شود و یا غضب انسان فوران کند.
2️⃣ «ویزید فی علمکم منطقه»
کسی برای تو معاشر خیر است که گفتار او به دانش و بینش تو اضافه کند؛ نه این که جلوی بینش تو را بگیرد و تو را به شهوت و غضب راهنمایی کند.
3️⃣ «و یرغبکم فی الآخرة عمله»؛
جلیس خوب کسی است که عمل او انسان را مشتاق به آخرت کند.
🔹یعنی کسی که میخواهد با ما مأنوس باشد، باید به «شکل ظاهری»، «حرف و گفتار» و «عمل و کردار» او توجه داشته باشیم.
همنشینی رابطه مستقیمی است و این دو انسان از یک نوع بوده و از نظر قوای درونی مشترک هستند، لذا خیلی باید در انتخاب دوست دقت کرد.
⭕️ ضرورت پرهیز از مجالست با اشرار
اینکه می گویند: رفیق، دوست و معاشر خود را از میان اشرار انتخاب نکن، به این جهت است که انسان در مهد و دامن طبیعت است و میل او به شر بیشتر از میل او به معنویت است. چون از این پستان شیر خورده است، لذتش را چشیده؛ ولی هنوز لذت معنویت را آنطور که باید بچشد، نچشیده است. این طرف سرازیری است و او آسان تر حرکت می کند، اما آن طرف، سربالایی است؛ بنابراین دوستی انتخاب نکن که تو را به این ذلت و سقوط بکشاند. چون اگر از اشرار دوست انتخاب کنی، به سرعت به آن طرف خواهی رفت.
💠 پیامبر اسلام می فرمایند: «حفت الجنه بالمکاره و حفت النار بالشهوات»؛
بهشت به ناراحتی ها، محفوف و پیچیده شده است و جهنم در لابه لای راحتی ها و خوشی های نفسانی است. این روایت همین معنا را می رساند؛ یعنی تحصیل رذایل اخلاقی خیلی آسان است، اما کسب فضایل اخلاقی مشکل است.
📕 برگرفته از کتاب اخلاق ربانی آیت الله آقا مجتبی تهرانی
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
@tollabe_pasokhgoo
7192612574.mp3
555.1K
❓آثار و پیامدهای درگیری و ناسازگاری بین والدین بر فرزندان چیست؟
🎙پاسخ #حجت_الاسلام_تراشیون
#ویژه_والدین
#تربیت_فرزند
#خانواده
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
------❀••┈••❈✿🌸✿❈••┈••❀------
💫طلابپاسخگوسوالاتشما💫
🕊•| @Tollabe_pasokhgoo|•🕊
------❀••┈••❈✿🌸✿❈••┈••❀------
🔰 این الرجبیون؟!
🔹 اعمال ماه مبارک رجب
♻در ثواب نشر این متن شریک باشید♻
♦️طلاب پاسخگو👇
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥جلب رحمت الهی در ماه رجب
#آیت_الله_مظاهری
@almazaheri
❀••┈••❈✿🌸✿❈••┈••❀
💫طلابپاسخگوسوالاتشما💫
🕊•| @Tollabe_pasokhgoo|•🕊
❀••┈••❈✿🌸✿❈••┈••❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥نگاهی متفاوت به سیره امام باقر علیه السلام
🎤آیت الله سید احمد مددی با اشاره به تاریخ و سیره امام محمد باقر علیه السلام برخی از مقاطع زندگی سراسر نور این امام بزرگوار را تحلیل می کند.
♦️طلاب پاسخگو👇
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🔺مناظره جالب حضرت امام محمد باقر علیه السلام
گروه خوارج، با تمام جهالت و نادانى كه داشتند، در تنزيه خدا از جسم و جسمانيات به شيعه نزديكتر بودند و شايد علّت آن اين است كه سران خوارج، مدتها پاى منبر اميرمؤمنان (ع) و سخنرانىهاى ايشان بودند و اعتقاد به تنزيه براى آنان نهادينه شده بود، از اين جهت، بزرگان خوارج، #امام_باقر (ع) را به آزمون كشيدند تا نظر او را دربارۀ تنزيه خدا از زمان و مكان بدانند.
❓خدا از كِى بوده است؟
نافع بن أزرق از سران خوارج در عصر امام باقر (ع) همراه با فرد ناشناس ديگرى با امام (ع) به مناظره پرداختند.
نافع: به من بگو خدا از كى بوده است؟ (خدا از كى و در چه زمانى پديد آمده ا ست؟)
✅ امام باقر (ع): تو به من بگو خدا، كى نبوده است تا من به تو بگويم از كى پديد آمده است! منزّه است پروردگار من كه پيوسته بوده و خواهد بود، او يگانه است و بىنياز. هرگز همسر و فرزندى انتخاب نكرده است.( كافى، ج ۱، ص ۸۸.)
پاسخ امام باقر (ع) آن چنان محكم و استوار بود كه او سكوت را برگزيد و ديگر سخنى نگفت
✍ما در توضيح سخن امام (ع) يادآور مىشويم:
مفهوم خدا، برابر با «واجب الوجود» است، آن كس كه وجود او ضرورت دارد، مسبوق به عدم (نیستی) نخواهد بود تا دربارۀ او سؤال شود كه از كى به وجود آمده است؟ افزون بر اين، زمان و مكان دو پديدۀ امكانى هستند كه خدا آنها را پديد آورده است. ديگر نمىتوان همراه خدا، زمان و مكانى را انديشيد كه خدا در آن مكان قرار بگيرد و در يكى از اجزاى زمان پديد آيد.
⁉️افراد عامى و سادهلوح، گاهى مىگويند: خدا ما را آفريده، پس خدا را چه كسى آفريده است؟ در اين پرسش تناقض وجود دارد، زيرا معنى خدا اين است كه هيچگاه مسبوق به عدم نبوده و وجود او ضرورى است، و چيزى كه چنين ويژگى دارد بىنياز از آفريننده خواهد بود. آن كس آفرينش مىپذيرد كه مسبوق به عدم و نيستى باشد، آن گاه، جامۀ هستى را بر تن كند و خدا از اين انديشه پيراسته است.
📚 کتاب مناظرههای معصومان علیهم السلام، #آیت_الله_سبحانی ، ص ۹۳، انتشارات توحيد
#خداشناسی
#پرسمان_اعتقادی
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓توسل چیست؟ آیا در قرآن و سنت، دلیلی بر جواز و مشروعیت آن وجود دارد؟
✍پاسخ اجمالی:
#توسل جستن به غیر خدای سبحان، و یاری خواستن از پیامبران و اولیای الهی که در زمان های مختلف نزد مسلمانان معمول و متعارف بوده، به معنای شریک قرار دادن آنان در افعال خداوند نیست. بلکه مقصود، آن است که خداوند حاجات و خواسته های مردم را به برکت وجود آنان برآورده می سازد. در حقیقت آنان به وسیله اولیا، به خود خداوند متوسل می شوند. و خدا را می خوانند تا خواسته های آنان را برآورده سازد، و اولیای خدا را می خوانند تا اجابت خواسته های آنان را از خدا بخواهند. این معنی در قرآن مجید از مؤمنین خواسته شده است: "یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَةَ". یعنی: «اى کسانى که ایمان آوردهاید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید! و وسیلهاى براى تقرب به او بجوئید.»
به طور اجمال، توسّل به اولیای خداوند امری است که عقل و شرع آن را می پسندد، و سیره پیامبر اکرم (ص) و امامان اهل بیت (ع) و همه مسلمانان، از گذشته تا کنون، بر جواز توسل به اولیای الهی استوار بوده است. و پیامبر اکرم (ص) و امامان اهل بیت (ع) مردم را به توسل جستن به قرآن و اولیای خدا تشویق می کرده اند.
📝 پاسخ تفصیلی 👉
#اهل_سنت
#وهابیت
🔴کانال طلاب پاسخگو:👇
@tollabe_pasokhgoo
💥ثبات اسلام و تحول زندگی !
✍ شهید آیت الله سید محمدباقر صدر :
❓بسیاری اوقات از طرف تردیدافکنان چنین مطرح میشود: چگونه ممکن است مشکلات اقتصادی زندگی در پایان قرن بیستم بر اساس آموزههای اسلام حل شود درحالیکه پس از گذشت نزدیک چهارده قرن، در روابط اجتماعی و اقتصادی، گسترش و پیچیدگیهایی پدید آمده و همچنین در نتیجه این تحولات، انسان امروزی با مشکلاتی روبهرو شده است؟!
✅پاسخ این شبهه این است: اسلام همواره قادر است زندگی انسانها را در درون چارچوبهای زنده خود، رهبری و سازماندهی کند؛ زیرا احکام اسلام درباره ثروت، نمایانگر اقتصاد اسلامی است و این احکام، دو نوع عنصر را دربر دارند:
یکی عناصر ثابت که عبارت از احکامی است درباره زندگی اقتصادی انسان که بدانها در کتاب و سنت تصریح شده است.
دیگری عناصر متحرک و انعطافپذیر که عبارت است از احکامی که مطابق مقتضیات زمان، از شاخصههای کلی در فقه اسلامی که در حوزه احکام ثابت قرار دارند، استنباط میشوند.
بنابراین در عناصر ثابت فقه اسلامی، عناصری وجود دارد که نقش شاخصههای کلی را ایفا میکنند و میتوان به آنها برای تعیین عناصر انعطافپذیر و متحرکی که در شرایط خاصی بدانها نیاز است، به مثابه پایه و اساس تکیه کرد.
اقتصاد اسلامی و به تعبیری دیگر اقتصاد جامعه اسلامی تنها هنگامی صورت کامل به خود میگیرد که این دو نوع عنصر در ترکیبی واحد که روح واحد و اهداف مشترکی بر آن حاکم است، به هم درآمیزند.
📚منبع: کتاب: اسلام، راهبر زندگى؛ مكتب اسلام؛ رسالت ما، ص۵۸
#نگاهی_درست_به_دین
#پاسخ_به_شبهات
🔴 @tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از مؤسسهجامعمصباحالهدیع
🔰 #حوزه_علمیه_مجازی مصباح الهدیع
✅ برای عموم مردم (خواهران و برادران)
🔸دوره تحصیل دروس حوزوی و معارف دینی🔸
🔹روزی نیم ساعت؛ به شکل آفلاین🔹
🔸همراه با پاسخ به سوالات🔸
📚اعتقادات، اخلاق، احکام،ادبیات، منطق، فقه، اصول، رجال و فلسفه و عرفان
🧠آشنایی با مبانی انقلاب اسلامی و پاسخ شبهات روز
🌟هزینه ماهانه : ۲۰۰ هزار تومان🌟
🔰جهت ثبت نام ، نام و نام خانوادگی خود را به آیدی @admin_mesbaholhoda ارسال نمایید.
مؤسسهجامععلمیتربیتی#مصباحالهدی(ع)
https://eitaa.com/joinchat/3150381251Cf9b1f99eaa
❓لطفاً توضیحاتی پیرامون زندگینامه امام هادی(ع) ارائه فرمایید؟
✍پاسخ اجمالی:
✖️امام هادی(ع) پیشواى دهم شیعیان، بنابر نظر مشهور در نیمۀ ذیحجه سال 212 هـ.ق در مدینه بهدنیا آمد. پدر بزرگوارش پیشواى نهم، امام جواد(ع) و مادرش بانوى گرامى «سُمانه مغربیه» است که کنیزى با فضیلت و تقوا بود.
مشهورترین القاب امام دهم، «نقى» و «هادى» است و به آن حضرت «ابوالحسن الثالث» نیز مىگویند.
علم و دانش امام هادى(ع) همانند آباء و اجداد گرامیاش، علم لدنّی بود؛ یعنی مستقیماً از طریق غیب و همچنین از علوم و معارف قرآن و سنّت رسول الله(ص) و پدران بزرگوارش دریافت مینمود. امام هادی(ع) در سال 254 هـ.ق در شهر سامرا به وسیله زهری که به ایشان خورانده شد به شهادت رسیدند.
🔘پاسخ تفصیلی:
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa16908
#پرسمان_تاریخی
⚫️طلاب پاسخگو👇
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
🔴 اقدام بسیار مناسب و سریع دولت آقای رئیسی در برگزاری "کنگرهی بینالمللیِ بانوانِ تاثیرگذار" حقیقتا قابل تقدیر است.
🔸 پس از لغو عضویت یا اخراج ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل متحد در تاریخ ۲۳ آذر ۱۴۰۱ ، شاید هیچ اقدامی به اندازه برگزاری این کنگره، پاسخ درخوری نبود.
💠 حضور ۳۰۰ زن تاثیرگذار از سراسر دنیا در ایران اولین قدم برای معرفی جایگاه زن از نگاه اسلام و مقدمهای برای مطالبهگری از غرب در مساله حقوق زنان است.
🔸 کمترین پیام این کنگره به تمام دنیا این بود که ایران نه تنها سرکوبگر زنان نیست، بلکه در مساله جایگاه زن و مطالبه حقوق زن، حرف برای گفتن دارد.
🔸 سپاس از مسئولین و دستاندرکاران این کنگره که به درستی اندیشیدند و در کوتاهترین زمان ممکن یعنی در طول کمتر از ۲ ماه چنین کنگره ای را در سطح بین المللی برگزار کردند.
✍ محمود عبداللهی
https://eitaa.com/antihalghe
💥دروغ که مالیات ندارد!
نشستهاند دو سخنرانی را تکه تکه کرده و کنار هم گذاشتهاند تا بگویند امام مخالف انرژی خورشیدی بوده و یک لشگر ربات و یک مشت سادهلوح هم فیو بزنند!
امام میگوید: (شاه)نفت ما را به حلقوم آمریکا و دیگران میریزد، بعد میخواهد از انرژی خورشید استفاده کند...
#پاسخ_به_شایعات
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
🔰 امام هادی علیه السلام
🔻 الشاكِرُ أسعَدُ بِالشُّكرِ مِنهُ بِالنِّعمَةِ الَّتي أوجَبَتِ الشُّكرَ لِأنَّ النِّعَمَ مَتاعٌ وَالشُّكرَ نِعَمٌ و عُقبى؛
🔹 شكرگزار را، به جهت شكرگزارى، سعادتى است بزرگ تر از نعمتى كه شكرگزارى را بر او واجب كرده است؛ زيرا نعمت، كالايى است و شكر، نعمتى همراه با آخرت .
📚 گزیده تحف العقول ص ٦٦
🔴 @tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از مشفقون
در مورد حواشی جدید مربوط به آقای #رائفی_پور
جریان از اینجا شروع شد که ایشان مدعی می شود که اهل بیت (ع) شوخی هایی دارند که قابل ذکر در مجالس عمومی نیست. به عنوان نمونه بدون ذکر نام کتاب، به کتاب و روایتی از امام علی(ع) اشاره می کنند.
🔸 منظور ایشان، کتاب زهر الربیع نوشته مرحوم سید نعمت الله جزائری از علمای قرن دوازدهم است.
🔸 #اصل_حرف و جان کلام در نقد، این است که همه ما در امری که تخصص نداریم، نباید ورود کنیم، به ویژه امور تخصصی دینی.
🔸 ظاهرا بارها این مطلب به برادر بزرگوار آقای رائفی پور هم گفته شده است.
🔸 هر چه مخاطب بیشتر (تریبون بزرگ تر) باشد، مراقبت در کلام و شیوه سخن گفتن هم باید بیشتر باشد...
🔸 همه در نقد کردن باید منصف باشیم.
در این قضیه، هر چه قدر که برخی نقد های تند و تیز به ایشان به دور از #انصاف بود، متهم کردن منتقدین، به انگلیسی و حجتیه ای بودن و سواد رسانه ای نداشتن و بد فهم بودن هم به دور از انصاف است.
🔸 اینکه در واکنش به نقدهای درست _ ولو متأسفانه به طرز عجیبی تند و تیز _ گفته می شود که «تنها چیزی که ما را تسکین می دهد این است که این حرف ها به خاطر غیرت داشتن نسبت به امام علی (ع) است» یعنی متأسفانه متوجه اشکال نشده اند و یا نپذیرفته اند...
🔸 اینکه به هنگام مواجهه با نقد، به شکل نادرست و بی ربط، پای رهبری را به میان بکشیم هم بی انصافی است. رهبری فقط اسم این کتاب را ذکر کرده اند آن هم به جهت بحث خشک نبودن و اهل مزاح بودن طلاب. آیا اسم آوردن از یک کتاب به این معنا است که همه مطالب کتاب را قبول دارند؟
✅ در نقد علمی به فرمایشات آقای رائفی پور، لطفا به نکات زیر توجه بفرمایید:
با مطالعه این نکات، متوجه خواهید شد که چرا گفته می شود نباید غیر متخصص، در مسائل تخصصی دینی ورود کند:
1⃣ ایشان به تبعیت از فرمایش رهبری، صاحب کتاب زهر الربیع را اخباری و متصلب می نامد اما ظاهرا نمی دانند که اخباری گری به معنای سخت گیری در قبول روایت نیست! اتفاقا در دوره مرحوم سید جزائری، هرچه شدت اخباری گریِ یک فرد بیشتر باشد یعنی نسبت به مبانی رجال و درایه و قبول حدیث، کم اعتنا تر است. اخباری گری بیشتر = آسان گیری بیشتر در قبول روایت
نمونه اش هم همین کتاب زهر الربیع هست که از جهت اعتبار، دارای اتقان و اعتبار بسیار کمی است.
2⃣ فقط معصوم است که هیچ اشتباهی ندارد. بنابراین یک عالمی اگر چه خیلی بزرگ هم باشد به این معنا نیست که لزوما کتابش و افکارش هم بی اشتباه است!
3⃣ فرمایش آقای رائفی پور طوری است که گویا #شوخی_های_جنسی متعددی در کلام حضرات اهل بیت(ع) بوده است.
این شوخی های متعدد جنسی و غیر قابل ذکر کجاست!؟ دو سه نمونه بفرمایند ما هم بدانیم!!
چرا نسبت به آل الله(ع) آن هم پشت تریبون، دقیق حرف نمی زنیم!؟
4⃣ روایت مورد اشاره ایشان که در کتاب زهر الربیع بدون هیچ سند و منبعی آمده است، روایتی است که بنده آن را در هیچ منبع معتبر شیعیِ دست اول که پیش کش، حتی در هیچ منبع شیعی قبل از قرن دهم! هم پیدا نکردم.
و فقط آن را در یک کتاب اهل سنت آن هم قرن نهم! پیدا کردم...🤦♂
در نتیجه این روایت هیچ اعتباری ندارد...
5⃣ آقای رائفی پور در واکنش به نقدها باز هم با ورودی غیر کارشناسانه، حرف از قاعده «تسامح در ادله سنن» به میان می آورند!
و با قیاسی عجیب که نشان از کم اطلاعی است، می گویند حالا که در مستحبات تسامح می شود در فکاهیات تسامح نشود!؟ (نقل به مضمون)
اولا همان طور که خودشان هم گفتند پذیرش این قاعده در مورد خود مستحبات و مکروهات اختلافی است.
ثانیا در عمومیت این قاعده نسبت به موضوعات دیگری مثل حکایات، قصه ها، مواعظ، مصائب اهل بیت(ع) و ... اختلاف بسیار بیشتری هست.
ثالثا این قاعده در جایی است که آثار و قرائن کذب و جعل در روایت نباشد.
👈بنابراین این قاعده در مورد این روایت هم جاری نیست.
✅ باز می گردم به اصل و جان کلام:
همه ما باید سعی کنیم در مسائلی که تخصص نداریم، ورود نکنیم.
توقع ما از برادر بزرگوار آقای رائفی پور هم همین است و لا غیر.
✅مشفقانه به ایشان عرض می کنم که گرچه بی انصافی هایی نسبت به ایشان بوده و هست، اما اصل #اشتباه از جانب ایشان محرز است. بنابراین بهتر است ضمن عذرخواهی و استغفار، در مسائل تخصصی ورود نکنند.
یاعلی💐
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️آیا دنیا با امام زمان (عج) اصلاح نخواهد شد؟!
✅ پاسخی به جملات شبهه ناک حسن آقامیری
🎤حجت الاسلام عباسی
🌐 valiasr-aj.tv
#نقد_آقامیری
#پاسخ_به_شبهات
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
~~~ •┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈• ~~~
هدایت شده از فرقه نیوز
مسیحیت دینی صلحآمیز نیست، پناهندگی شما رد شد!
🔸جالبترین پاسخ به درخواست پناهندگی
🔹یک شهروند ایرانی که پناهندگی انگلستان را درخواست کرده بود، دلیل اینکه درخواست را «تغییر دین» از اسلام به نصرانیت عنوان میکند؛ اسلام را ترک کرده زیرا دینی خشونتآمیز است، درحالیکه نصرانیت دین صلح است!
🔹وزارت کشور، این درخواست را به شیوهای عجیب اما جالب و تعجببرانگیز رد کرده است. در پاسخِ درخواست، نصوصی از کتاب مقدس نصاری نقل قول شده و گفته شده است: «این کتاب پر از تصاویر انتقام، ویرانی، مرگ و خشونت است... ادعا کردهاید مسیحی شدهاید، زیرا کشف کردهاید که مسیحیت دینی صلح آمیز است، اما این مثالها با ادعای شما همخوانی ندارد!»
@ferghenews_com
❓چشم شهوتران خود را چگونه میتوان تحت کنترل درآورد؟
✍پاسخ #استاد_شهید_مطهری :
🔹 این حدیث قدسی چقدر عالی توبه را توصیف میکند: انینُ الْمُذْنِبینَ احَبُّ الَیّ مِنْ تَسْبیحِ الْمُسَبِّحین. خدای تبارک و تعالی، این رحمت مطلقه و کامله فرمود: ناله گنهکاران در نزد من محبوبتر است از تسبیح تسبیحکنندگان.
🔸بروید به درگاه خدای خودتان ناله کنید. فکر کنید تا گناهان به یادتان بیاید. به کسی نگویید؛ اقرار به گناه پیش دیگران گناه است، ولی در دل خودتان گناهانتان را در نظر بگیرید.
🔹تقصیرهای خودتان را بگویید، ناله و تضرّع کنید، طلب مغفرت و شستشو کنید. خدا شما را میآمرزد، روح شما را پاک و پاکیزه میکند، به دل شما صفا عنایت میکند، لطف خودش را شامل حال شما میکند.
🔸از آن پس حالتی در شما ایجاد میشود که شیرینی عبادت را در ذائقه خودتان احساس میکنید، گناهان و لذات گناهان در نظر شما کوچک میشود. دیگر رغبت نمیکنید که بروید فلان فیلم شهوانی را ببینید، به ناموس مردم نگاه کنید، غیبت کنید، دروغ بگویید یا به مردم تهمت بزنید؛ میبینید اصلًا همه رغبتتان به کارهای پاک و خوب است.
📚شهید مطهری، آزادی معنوی، ص۱۲۶
#اخلاق
#نگاه_حرام
#چگونگی_کنترل_شهوات
࿐჻ᭂ⸙🍃🌹🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🍃🌹🍃⸙჻ᭂ࿐
تجوید الصلاة مصور.pdf
4.86M
📚 #کتاب تجوید الصلاة مُصَّوَر (آموزش قرائت صحیح قرآن و #نماز)
✍شیخ علی حبیبی
مختصر و قابل استفاده برای همه
#احکام
#قرائت_صحیح_نماز
💥بر هر مکلّفى واجب است قرائت نماز خود را یاد بگیرد
🔴 @tollabe_pasokhgoo
رائفی پور.mp3
9.13M
﷽
🔻 آیا رائفی پور توهین کرده است؟
📌 چه کسانی به ایشان حمله میکنند؟
🗨 تخصص در مسائل دینی
📌 نقدی که به ما وارد است...
تذکراتی مهم نسبت به آقای رائفی پور و منتقدین
💢 انتشار با شما 🙏
| ایتا | روبیکا | توییتر | اینستا |
🌼 @Tollabe_pasokhgoo 🌹
🔻نظر آیت الله خوشوقت(ره) در مورد تربیت فرزندان در مسجد:
🔹راحتترین راه #تربیت این است که پدر، دست خانواده را بگیرد و به #مسجد بیاورد. در مسجد چیزهایی می بینند که آنها را تربیت میکند. بچه میبیند مردم نماز میخوانند؛ لذا نماز خواندن بر او چاپ میخورد. میبیند در رمضان روزه میگیرند، چاپ میخورد. میبیند عدهای منبر میروند و از ولایت امیرالمؤمنین میگویند، چاپ میخورد....
🔸خلاصه همهی اینها مربی است. بدون زحمت، خود به خود بچهها بار میآیند. انسان میبیند بعد از مدتی بچه نماز میخواند و حمد و سورهاش هم درست شده است. اما اگر بخواهی آنها را به مسجد نیاوری و خودت آنها را درست کنی، حتی اگر ۲۴ ساعت هم بنشینی، درست نمیشود.
🔹در مسجد بدون زحمت هم یاد میگیرد، هم با آدمهای خوب معاشرت میکند و خستگی اش در میرود و اُنسش تأمین میشود، و هم .... بنابراین باید پدر و مادر حواسشان جمع باشد و بچهها را به عنوان امانت بپذیرند و تربیت کنند.
🌼 @Tollabe_pasokhgoo 🌹
seda-p154-3 .mp3
1.22M
❓چرا نمیشه #نماز رو با زبان فارسی قرائت کرد؟
🎤پاسخ #استاد_محمدی
#پرسمان_اعتقادی
#پاسخ_به_شبهات
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨🌸✨•✾••┈┈•