🔴پیام استاد حسن رحیمپور ازغدی به مناسبت درگذشت عالم عالیقدر، علامه محمدرضا حکیمی
🔴 استاد علامه محمدرضا حکیمی، نظریهپرداز بزرگ شیعی معاصر که اصالت عقل محمدی(صلی الله علیه وآله) را با شور عدالت علی(علیه السلام) درآمیخت و صلابت حسین(علیه السلام) را در عاشورای معرفتی صادق آلمحمد(صلی الله علیه وآله) بر سر دست گرفت و یک عمر با تکتک ضربان قلبش، فرج مهدی(عجل الله تعالی فرجه) را انتظار کشید و در گوش یک نسل، میراث «عقلانیت و عدالت و معنویت» قرآنی را زمزمه کرد و تا آخرین نفس، از کفایت معارف اهلبیت(علیهم السلام) و از ضرورت عدالت بیریا گفت و به هر آنچه گفت، عمل کرد و عابد، زاهد و مجاهد ماند، امشب ساعتی پیش به محضر مولایش رفت.
هنوز که عطر خون عاشورا در مشام ماست بدرقهاش میکنیم تا در کربلای۱۴۰۰ به آخرین شهید کاروان توحید برسد. در پناه خداست آنکه عمری بهنام خدا به حقوق خلق اندیشید. کلماتش از جنس اشک، افکارش از عنصر حکمت و غمهایش همه، شیرین و پشت به دنیا و تماما رو به آخرت بود.
واژهنامهٔ عدالتخواهی را چنان هنرمندانه غنیسازی کرد که شرر به جان اساطیر اشرافیگری افکند. محمد رضا حکیمی مصداقی از «موتوا قبل أن تموتوا» بود، پیش از مرگ طبیعی، با مرگ حقیقی خو گرفت و این روزهای آخر در انتظار ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) و فرشتهٔ مرگ، در بستر احتضار نیز دائمالطهاره بود.
خدایش بپذیرد که عمری همخواب کتاب و قلم بود و در محراب تفکر، با عشق خدا و شفقت بر خلق زیست.
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب "الحیاة" نوشته علامه محمدرضا حکیمی توسط آیتالله خامنهای
نماز جمعه تهران، ۶۰/۱/۱۷
@tollabolkarimeh
✔️سواد رسانهای
در تاثیرگذاری رسانه یا بهتر بگویم حقهبازی رسانه همین بس که حتی اگر شما با این مقوله آشنا باشی و در تشخیص واقعیت از فرافکنی و جعل حقایق تا حدودی دستی بر آتش داشته باشی؛ باز هم ممکن است تحت تاثیر آن، رفتاری بکنی که مرغ پخته خندهاش بگیرد. درست مثل رفتار آن روز بنده با کلی ادعای گذراندن دوره سواد رسانهای و جذب و اقناع مخاطب و غیره و ذلک. آنجا که وقتی با صحنه به کما رفتن مَلَک و بیتابی پدر و مادرش در فلان سریال کذایی مواجه شدم، جوری از خود بیخود شدم که سر سجاده نماز، با چشم خیس برای شفای ملک و رفع گرفتاری پدر و مادرش دعا کردم!
پ. ن:
خیلی وقتها رسانه بر غلیان احساسات مخاطب است که موجسواری میکند و احساسات زمانی به جوش و خروش و غلیان میافتد که چراغ عقل خاموش شود. بیایید همانطور که برای صرفهجویی در هزینه برق، یک چراغ را خاموش میکنیم؛ برای صرفهجویی در هزینههای مادی و معنوی زندگی، یکتا چراغ عقل را روشن نگهداریم.
#سواد_رسانهای
✒️#فرزند_آدم
@tollabolkarimeh🌷
بسم رب النور
خنده هم جزئی از غم است.
گاهی میخندیم، بخاطر ناباوری، ناباوری حزنآلود...کم کم خنده محومیشود، اشک میشود، بغض میشود و آخر خشم میشود. خشمی بیانتها.
باورمان نمیشود این حجم از غصه را.
غم نشسته در تکتک سلولهایمان؛ اما پنهانش میکنیم. پنهانش میکنیم لابلای یک خاطرهٔ خندهدار، یا یک دلخوشی و به داشتههای کوچک فکر میکنیم.
اما وقتی وارد صفحههای مجازی میشوم یا کانالهای تلویزیون رازیرورو میکنم، بیمارانِ نیمهجانی که اکسیژن به مدد ریههایشان آمده و نفسهایشان به شماره افتاده، یا آمار فوتیهای بیستوچهارساعت گذشته و اشکِ آدمهای درسوگ نشسته را میبینم، دلم میخواهد دستم را دراز کنم و اشکهایشان را پاک کنم. دلم میخواهد قلب مچالهشدهشان را آرام کنم و بگویم این روزهای سیاه تمام میشود و سنگ صبورشان شوم.
اما نمیدانم به مادر هفتادسالهای که این روزها، دوجوانش را سپرده میان انبوهی ازخاک، چه بگویم؟!
به مادری که بعد از بیست سال دامنش سبز شده و حالا کنار تخت بیمارستان نگران تب چهل درجه نوزاد سه ماههاش است ، چه تسلایی بدهم تا آرام شود. کدام کلمه میتواند مرهم دردهایشان باشد؟ به جوانی که چرخ اقتصاد زندگیش شکسته، به دانش آموزی که قریب به دو سال رنگ نیمکتهای مدرسه و دوستان همکلاسیاش راندیده، کلاس و زنگ ورزش و شادی زنگ تفریح از او گرفته شده و در فضای مجازی، کناری در انزوای خود سرگرم شده، به زنی که مدتها است مادرش را ندیده واز لبخندهایش محروم شده، به آن پیرمرد هرمزی که میگفت نمیداند میوه فصل چیست، به تک تک آدمهایی که لبخندشان پشت این ماسک ها منجمد شده، چه بگویم؟
آیا باید «صبر» را برایشان تفسیر وترسیم کنم؟
صادقانه بگویم، میترسم! چنین روزهایی را هرگز در ذهنم تصور نمیکردم ...حالا من در مرکز آشفتگیام.
اما باید از این غم عبور کنم؛ باید دربارهاش حرف بزنم.
روی ذهنم چنبره میزنم که وحشت در وجودم شعلهور نشود. آدم مضطربی نبودم؛ اما حالا نگرانیام وسعتی بیش از مقیاس وجودم پیدا کرده است.
آیا راهی هست که با هم زنجیرهای از لبخند و مهر بسازیم و شعبهای از آن در سراسر جهان بزنیم؟
برای من کورسویی از امید، اما باقی مانده. برای همه غصهها، همه ناباوریها، همه سیاهیها، همه دلتنگیها و برای این حجم ازدرد و فقدان، تنها یک درمان وجوددارد...آری! درمان همهٔ این دردها در خود ماست. در ما که دور شدیم از اصل و ریشه خودمان. از وسعت آسمان که در دستهای مردی است که تنها باقیماندهٔ خداست؛ «بقیةالله» و او را تنها گذاشتیم!
وقتی که همه ما به شکلی عمیق منتظر «او» باشیم و نه فقط منتظر، که برای آمدنش از جا برخیزیم، پایان این غمها رقم خواهد خورد و صفحهٔ سیاه تاریخ بسته خواهد شد...
به امید روزهای بهتر
#طلبه_نوشت
✍سیده معصومه معنوی
@tollabolkarimeh
🔷 نور بصیرت
حضرت آیتالله استاد بهاءالدینی (ره)
🔸 #عقل آن است که تو را از آتش نجات دهد. خدای تعالی شما را با بصیرت عقلی نورانی کند. همان نوری که قرآن می فرماید: «الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات إلی النور».
🔸 این نور را خاموش نکنید. کلید این نور در دست شماست. اگر این نور خاموش شود، بی نور هستید.
🔹کلید این نور این است که #معصیت خدا را نکنید. توطئه نکنید، این زرنگی ها را کنار بگذارید. این ها نارزنگی است.
🔹 اگر زرنگ هستید، در دستگاه خدا زرنگ باشید. زرنگ آن بود که به اراده و مشیت او، خدا شمس را بازگرداند؛ کسی که شمس و قمر در #اختیار او بوده است.
@tollabolkarimeh
🔰مردم بندگان دنیا هستند!
👌خیلی از مردم چون #دنیا را نمیشناسند،
چون یگانه محبوب و معشوقشان دنیاست بجای اینکه #بنده_خدا باشند، بنده و برده دنیا هستند،
به دنبال چیزی میروند که دلشان بخواهد، کاری می کنند که مردم خوششان بیاید.
تا زمانی #دیندار هستند که دین با منافع و علایقشان در تضاد نباشد.
آن مقدار از دین را قبول دارند که با هوا و هوسشان منافاتی نداشته باشد.
👈 #امام_حسین علیهالسلام به یارانشان فرمودند:
إنَّ الناسَ عَبيدُ الدُّنيا و الدِّينُ لَعقٌ علی ألسِنَتِهِم يَحوطُونَهُ
ما دَرَّت مَعائشُهُم، فإذا مُحِّصُوا بالبلاءِ قَلَّ الدَّيّانُونَ . [تحف العقول: 245]
🔵 همانا مردم #بندگان_دنیا هستند و #دین لقلقه زبان آنهاست و تا زمانی دین دارند که دین با زندگی آنها منافاتی نداشته باشد اما وقتی که در معرض امتحان قرار بگیرند دین داران کم میشوند.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
@tollabolkarimeh
انسان تولدش همراه با درد است و مرگش هم همراه با درد.
در فاصلهی این دو درد، رنجی میسازد به نام زندگی.
باید بیاموزد که چگونه دردش را هدفمند کند تا هر دردی که به جان میخرد او را به رشد، به تکامل، به سعادت برساند؛ به گونهای که پس از هر رنج بگوید:" قربه الی الله"، تا خدا آن درد را، آن رنج را و آن مصیبت را، وسیلهای برای تکامل او قرار دهد.
پ.ن:
قطعا زندگی سراسر رنج نیست و با گشایشها و خوشیها توام است اما به یقین آنچه انسان را به مقصد عالی قرب الی الله میرساند با رنج و سختی همراه است.
✍#معصومه_حکیمی
@tollabolkarimeh🌷
#المراقبه
به تأسی از امام سجاد(ع)، که در مجلس یزید، مفاخر خاندان اهل بیت را بیان کرد و فرمود:
« ... و (خداوند) ما را بر دیگران برترى داد به اینکه پیامبر بزرگ اسلام، صدیق (امیر المؤمنین علی ع)، جعفر طیار، شیر خدا و شیر رسول خدا ص (حمزه)، و امام حسن و امام حسین علیهماالسلام دو فرزند بزرگوار از ماست!»
ما هم میگوییم: «خداوند ملت ما را مفتخر کرده و علامه امینی، علامه طباطبایی، آیهالله مدرس، شیخ فضلالله نوری، آیهالله غفاری، آیهالله سعیدی، آیهالله بهشتی، شهید رجایی، شهید چمران، شهید باقری، خلبان بابایی، شهید حججی، شهید همت ، سردار سلیمانی ، شهید شهریاری، شهید فخری زاده و علامه مصباح از ماست !
خواستم همه مفاخرمان را شماره کنم دیدم مانند زخمهای اباعبدالله الحسین ع، افزون از ستاره است!
این ماهی فتاده به دریای خون که هست
زخم از ستاره بر تنش افزون حسین توست!
#طرید
@tollabolkarimeh
🔸كسانى كه اصول فكرى وعملى صحيحى دارند، در مورد تخلّفات جزئى آنان گذشت لازم است. إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ... نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ
🔸پاداش كسانى كه گناهان بزرگ را ترك مىكنند، آن است كه خداوند از گناهان كوچكشان بگذرد. إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ... نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ
🔸تا از گناهان كبيره و صغيره پاك نشويم، به بهشت نخواهيم رفت. «نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ نُدْخِلْكُمْ مُدْخَلًا كَرِيماً
#درسهای_قرآنی صفحه83
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
@tollabolkarimeh
🔸 کمک 3 میلیارد ریالی آیت الله فاضل لنکرانی به هلال احمر و بیمارستان شهید بهشتی قم
✅ حجت الاسلام سید جواد نور موسوی، مدیر روابط عمومی دفتر آیت الله فاضل لنکرانی:
🔹 تعدادی دستگاه اکسیژن و لوازم آن و سرم مخصوص بیماران کرونایی به مبلغ ۳ میلیارد ریال توسط آیت الله فاضل لنکرانی خریداری و تحویل هلال احمر و بیمارستان شهید بهشتی قم شد.
🔹 آیت الله فاضل لنکرانی کما فی السابق نسبت به مشکلات مردم دغدغه دارد و همانطور که در زلزله کردستان و سیل استانهای خوزستان و لرستان کمکهای شایانی داشت در این روزهای سخت که نظام پزشکی کشور درگیر بیماری کرونا و نیازمند حمایت و تجهیزات است به وسع خود برای رفع آن تلاش می کند.
🔹 مبلغ فوق توسط جمعی از مؤمنان در اختیار آیت الله فاضل لنکرانی قرار گرفت.
#فاضل_لنکرانی
#کرونا
#هلال_احمر
@tollabolkarimeh
🔴 آن چه مشهود است و به تجربه هم رسیده، دخالت عوامل روانی در ارتقاء ایمنی بدن و بهبود و درمان و بهباشی و آرامش است، شاید شمار زیادی از افرادی که بیماریشان به درازا می کشد و یا می میرند، از عوامل مهمش این باشد که دچار ترس و هراس و فشار روانی می شوند...لذا در کنار مراقبت و پایش و پیشگیری و نیز درمان های پزشکی و دارویی، نقش دعا و توسل مستمر و امیدواری و صبوری و آرامش را به عنوان علت مافوق طبیعی نباید ازنظر دور بداریم. خواندن ادعیه و زیارات اهل بیت علیهم السلام و به خصوص زیارت عاشورا با حالت التجا و تضرع به بارگاه خداوندی مورد سفارش بزرگان است.
خداوند ان شاءالله به حق اولیائش همه مبتلایان و به خصوص دوستان عزیزمان را سلامتی و شفای عاجل بدهد، و این ویروس نامبارک را از صحنه روزگار محو فرماید.
#کرونا
#دعا
#توسل
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دیدن فیلم زندان اوین اولین چیزی که اومد توی ذهنم این برخورد شهید بیضایی با اسیران داعشی بود و دفاعی که از اونا کرد و نذاشت کسی اونا رو بزنه
این حرکات در شان نظام جمهوری اسلامی نیست
با متخلفین باید برخورد کرد / وحید چریکی
@tollabolkarimeh
صیانت از دوربین
📺رییس سازمان زندانها از رفتار خلاف قانون برخی زندانبانان زندان اوین که اخیرا در فیلم هک شده این زندان رسانه ای شده است عذرخواهی کرده است.
✍دوستانی امین، که رییس کنونی سازمان زندانها را می شناسند او را مدیری دلسوز و متدین و خداترس توصیف می کنند و همین که - بر خلاف آن مقام دیگر قضایی که موضوع را نیازمند بررسی بیشتر دانسته- فورا مسولیت کم کاری خود را پذیرفته و عذرخواهی کرده، درستی توصیف دوستان را تقویت می کند.
شاید هیچ نهادی در جمهوری اسلامی به اندازه سازمان زندانها مدیر دلسوز نداشته است. شهید والامقام لاجوردی و مرتضی بختیاری که از نوادر دلسوزی و خداترسی در جمهوری اسلامی بوده اند از جمله مدیران سابق سازمان زندانها بوده اند اما وحشی گری در زندان ریشه کن نشده است!
👈نقل است که مرحوم هاشمی شاهرودی در زمان ریاستش بر دستگاه قضا، گروهی را مخفیانه مأمور تهیه فیلم از زندان می کند و هنگامی که فیلمها را می بیند با عصبانیت و دو دستی بر سرش می کوفته است!
پیش از این بسیاری از کارشناسان لزوم وجود دوربین شاهد را در دادگاه و بازداشتگاه و زندان و کلانتری لازم و ضروری توصیف کرده اند. نویسنده این سطور از حدود ۱۷ سال پیش برای این هدف تلاش رسانه ای کرده است. حساسیت من به موضوع از زمانی شروع شد که متوجه شدم سیاسیون، حقوق زندانی را فقط برای خود می خواهند و به حقوق مردم کوچه و بازار در دادگاه و بازداشتگاه کاری ندارند!
حالا بسیاری از اماکن قضایی و انتظامی دوربین دارد اما چرا دوربین نه تنها از رسوایی در زندان اوین جلوگیری نکرد بلکه خودش هم موجب رسوایی شد؟!
👌مدیریت دوربین شاهد باید در دست طرف سوم باشد و اگر دکمه دوربین در دست مدیریت زندان و کلانتری و دادگاه و بازداشتگاه باشد دیگر دوربین شاهد نخواهد بود.
"علیرضا خدا بخشی"
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | بین سطور "واکسن وارداتی"
🔻 دیماه سال گذشته بود رهبر انقلاب اعلام کردند واردات واکسن از مبدا انگلیس و آمریکا به ایران ممنوع است و مسئولان از جاهای #مطمئن دیگر اگر بخواهند واکسن تهیه کنند، هیچ اشکالی ندارد. بیش از ۷ ماه از این موضوع میگذرد.
👈🏻 قسمت چهاردهم بین سطور نگاهی به وقایع ۷ ماه اخیر انداخته تا روایتی حقیقی از ماجرای واردات #واکسن داشته باشد.
🏷 «بین سطور» عنوان گزارشهای خبریای است که براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای روایتی از رویدادهای خبری روز ایران و جهان ارائه میکند که پیش از این سیزده شماره از آن منتشر شده بود.
@tollabolkarimeh
مداحی_آنلاین_چهار_اثر_محبت_به_اهل.MP3
2.64M
# کلیپ - صوتی
چهار اثر محبت به اهل بیت(علیهم السلام)
حجت الاسلام رفیعی
@tollabolkarimeh
مرحوم علامه حکیمی در کتاب ارزشمند الحیات مینویسند:
"حضرت علی علیهالسلام به قنبر دستور داد تا مردی را حد بزند، قنبر اشتباها سه تازیانه بیشتر زد. حضرت، سه تازیانهی زیادی را قصاص کرد"
و در ادامه مینویسند:
حمایت از مامور خطاکار باعث بزرگترین تضعیف، برای خود نظام است.
الحیاه،ج۹، ص۱۶۵
✍بیداری ملت
@tollabolkarimeh
صدای تلفن زیر قطراتِ آب دوش، هول انداخت به جانم. تماسی که ریز جزییاتش را متوجه نشدم؛ فقط شنیدم دخترم گفت: «باشه بهشون میگم ممنون خداحافظ.»
کوبش در پس از اتمام صحبت شروع شد.
«مامان بدو باید بری واکسن بزنی.»
مثل صاعقه بیرون جهیدم. تند لباسهایم را پوشیدم و آمادهٔ رفتن شدم.
صفی نسبتاً طولانی جلوی محل تزریق واکسن تشکیل شده بود. توی آفتاب نیمساعتی این پا و آن پا کردیم تا بالاخره نوبتمان شد.
اسمم را که صدا کردند برق سوزن سرنگ چشمانم را گرفت. گفتم: «برکت میخواهم!»
مرغشان یک پا داشت: «فقط چینی!»
زیر لب ذکرگویان رفتم روی صندلی نشستم. ذکرها بلندتر شد؛ ناخودآگاه گفتم: «یا پیغمبر!»
خانم مسئول گفت: «با کدامشان کار داری؟» گفتم: «پیغمبر خودمون.»
«آستینت رو بکش بالاتر، وقت پیغمبرها رو نگیر!»
الکل زد و فرو کرد آن سوزن لعنتی را.
واکسیناسیون تمام شد و الان من یک واکسنزده هستم. بیشتر از دو هفته گذشته و فعلاً هنوز زندهام.
✒ #بهار_سمنان
#طلبهنوشت
@tollabolkarimeh
شرح دلدادگی
از سن هفت سالگی پای منبر ها بود و تا آخر عمر مبارکشان همیشه در جلسات و هیئتها و مراسمی که برای ائمه اطهار تشکیل میشد، شرکت میکرد.
عبادتش بیشتر در نیمههای شب بود و نماز های واجب را مقید بود در مسجد به جماعت بخواند.
بیشتر عمرشان در سفرهای زیارتی بود و میگفت: من از اول جوانی مقید بودم که گناه نکنم و آنقدر به حج بروم تا به محضر مولایم حضرت بقیه الله _روحی فداه_ مشرف شوم.
خدمت به مادر را خیلی مهم میدانستند و برای ایشان خیلی زحمت میکشیدند، حتی ایشان به جهت ملاحظه حال مادرشان تا سن چهل سالگی ازدواج نکردند.
اهل نماز شب بودند و هیچوقت نماز شبشان ترک نمیشد، حتی زمانی که در بستر بیماری بودند با کمک دوستان وضو میگرفتند و عبادت میکردند، وقتی به ایشان میگفتند: شما مریض هستید و باید استراحت کنید! میگفتند: 《وقت برای استراحت زیاد است، آنقدر بخوابیم که خسته شویم.》
#حاج_محمد_علی_فشندی
#استاذُنا
با هشتگ #استاذُنا سیره علما را دنبال بفرمائید.
@tollabolkarimeh