31.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• ﷽ •
انیمیشن نائب الزیاره، تقدیمِ نگاه زائران
و چشم انتظاران کربلا اربعین پُر حسرت
۱۴۰۰ شمسی - ۱۴۴۳ قمری
#انیمیشن
#اربعین١٤٤۳
@tollabolkarimeh
🔻رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در مراسم عزاداری اربعین حسینی:تبیین ، خنثی کننده هجمه تبلیغاتی دشمن است ، دانشجویان روشنگری کنند.
◻️ اصل قطعی در جهاد تبیین تکیه بر شیوههای اخلاقی و پرهیز از دشنام، تهمت و فریب است
◻️ مجاهدت خاندان پیامبر در تبیین حقایق پس از عاشورا موجب ماندگاری قیام کربلا شد
◻️ با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید
باید منطق را به اخلاق مزیّن کرد حقایق را منتشر کرد. امروز همه باید در این میدان حرکت کنیم.
◻️جوانهای ما امروز مجهز به فکر و معنویت و آگاهیهای فراوان هستند. خودتان را آماده کنید که در میدان تبیین و افشاگری یعنی راهی که زینب کبری در این چهل روز طی کرد، وارد شوید.
◻️راه امام حسین راه شیرین و موفقی است که به #نتیجهقطعی میرسد. با استفاده از معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید؛ راه این است.
@tollabolkarimeh
🔔 مراسم بزرگداشت علامه حسن زاده آملی
از سوی رهبر انقلاب
⏱روز سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰، بعد از نماز عشاء
با حضور علما، نمایندگان بیوت مراجع تقلید، شخصیت های حوزوی، استانی، اساتید، طلاب و مردم ولایتمدار و مومن قم
📌 در مدرسه فیضیه قم
برگزار میگردد.
@tollabolkarimeh
شرط اول؛ بدست آوردن دل همسر
پدر چه کند که مربی خوبی برای فرزند خود باشد؟ شرط اول این است که دل همسرش را بدست بیاورد. این سنگ اول تربیت اولاد است.
هر کس توانست همسر خودش را قانع کند به اینکه خدمتگزار اوست، به او عشق میورزد و برای سعادت او آرزوی توفیق دارد؛ آن وقت است که میتواند نقشۀ تربیتی فرزندان خودش را ترسیم کند.
هر جا پدری در تربیت موفق نشد، مشکل در عدم همکاری مادر بود!
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
#خانواده
@tollabolkarimeh
#علامه_حسن_زاده_آملی
یکی از علما به رحمت خدا رفته بود. دوستم گفت من باید کارت دعوتی ببرم منزل علامه و از ایشان برای شرکت در مراسم دعوت کنم بیا با هم برویم. زنگ را که زدیم ایشان به خاطر کهولت سنی که داشتند یواش یواش آمدند و در را باز کردند. از خودکاری که در دست داشت فهمیدیم مشغول مطالعه بوده اند. نامه را که دادیم خداحافظی کردیم. ایشان فرمود: الان شرایط پذیرایی از شما را ندارم و مشغولم ولی یک لحظه صبر کنید. بعد از چند دقیقه بازگشتند و گفتند این دو جلد کتابم را به عنوان دو لیوان چایی از من بپذیرید. ان شالله پذیرایی باشد برای وقت دیگر.
نام کتاب «صد کلمه در معرفت نفس» بود.
@tollabolkarimeh
⭕️ آیا رهبر معظم انقلاب اولین بار است حکم جهاد روشنگری و فضای مجازی را صادر کرده اند؟
✍سید علیرضا آل داود
⭕️نزدیک به ۳ سال و نیم از انتشار بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب یعنی نقشه راه ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی میگذرد.
در آن بیانیه که حضرت آقا تاکید بر تبیین، تبلیغ و اجرایش داشته اند ۲ بار به رسانه و فضای مجازی اشاره شده است.
⭕️در این بیانیه مهم معظم له دستور جهاد با ۲ هدف
۱.شکستن محاصره تبلیغاتی
۲.امید آفرینی به عنوان نخستین جهاد
را صادر کردند.
⭕️همچنین پس از آن بارها ایشان نسبت به تهدیدات و خطرات فضای مجازی هشدار هایی با کلید واژه هایی نظیر …فضای مجازی ول(فروردین۱۴۰۰) یا فضای بی بند بار و رهای اینترنت و... داده اند.
✅اما در اربعین ۱۴۰۰ امام خامنه ای ۲ مأموریت اصلی برای جوانان و
دانشجویان تعریف کردند:
۱-جهاد در میدان تبیین و افشاگری با انتشار افکار درست، افکار صحیح، پاسخ به اشکالات و پاسخ به ابهامآفرینیها
۲.اجتناب از دشنام، با تهمت و فریب و دروغ با افکار عمومی و انتشار حقایق با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی و بهکارگیری اخلاق.
✅اما راهکارهای تجهیز و وارد شدن به میدان تبیین و روشنگری در فضای مجازی چیست:
۱.ارتقای سواد رسانه ای و سواد فضای مجازی در سطح مدیران، مسئولان و مردم(ارتقا تاب آوری شناختی)
۲.مطالبه گری برای قطع ید دشمن از تسلط بر افکار عمومی در فضای مجازی ول به عنوان بستر جنگ شناختی ادراکی با راهبرد حاکمیت سایبری
۳.مطالبه گری برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که مهمترین موضوع در فضای سایبر از نگاه حضرت آقا است(سخنرانی ۲۲ خرداد۹۶)و سرویس های بومی با بها دادن به جوانان نخبه وطن و حمایت واقعی از آنها
۴.تشکیل جبهه و کمپین های ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی در فضای سایبر
۵.طراحی حملات شناختی آفندی به دشمن
۶.تواصی به صبر و بصیرت به عنوان ۲ راهکار مهم مقابله با جنگ شناختی ادراکی تحمیلی دشمن در جبهه انقلاب
۷.حضور هوشمندانه در پلتفرم ها(ورود افراد تأثیرگذار و تاثیر ناپذیر)
✍️بیداری ملت
@tollabolkarimeh
#علامه_حسن_زاده_آملی
نیت گناه هم نکن!!
علامه #حسن_زاده_آملی : آن که نیت گناه کردهاست، هرچند که به فعل آن دست نیافتهاست، دل را از دست داده است. و اگر به فعلش هم دست یافت، فقه برای او حکمی دارد. سارق که به نیّت سرقت از خانهاش بیرون شد، و به هدف پلیدش نرسد، احکام سارق بر او جاری نیست، و لکن عذابی و نکالی شدیدتر از قطعِ ید بر جان خود وارد نموده است، «وَ إِنْ تُبْدُوا ما فِی أَنْفُسِکُمْ أَوْ تُخْفُوهُ یُحاسِبْکُمْ بِهِ اللَّهُ» (سوره بقره: 284) اگر آنچه را که در نفس شما است، آشکار کنید، و یا پنهان بدارید، خداوند شما را بدان محاسبه میکند.
امام صادق علیه السلام فرمود: نگاه به گناه نکنید که کوچک است، ببینید گناهِ چه کسی را میکنید. علمای ما فرمودهاند: همه گناهان ذنوب کبیرهاند، و صغیره، به قیاس و نسبت بعضی از آنها با بعضی دیگر است.
منبع: مجموعه مقالات
@tollabolkarimeh
🚩 محورهای مهم زندگی نخستین زائر امام حسین(ع) در روز اربعین
🔹حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر طبسی در مطلبی با موضوع «محورهای مهم زندگانی عطیه، نخستین زائر امامحسین(ع) در روز اربعین» اینگونه نوشت:
◻️عطیه بن سعد عوفی، تابعی جلیلالقدر، دانشمند برجسته و از مفسران قرآنکریم است که توفیق یافت در روز اربعین، به همراه جابر بن عبدالله انصاری صحابی بزرگ رسولخدا (ص)، نخستین زائر قبر مطهّر سیدالشهدا (ع) باشد. محورها و نکات مهمی در زندگی این تابعی عظیمالشان وجود دارد که به اختصار مورد اشاره قرار میگیرد:
◻️ این زیارت با توجه به فشارهای شدید بنیامیه از زیارت آنحضرت(ع) و فضای اختناق و سرکوب آن دوران، اقدامی شجاعانه، و افتخاری بسیار بزرگ برای عطیهبنسعد و جابربن عبدالله انصاری به شمار میرود.
@tollabolkarimeh
◼️ پیکر پاک و مطهر عالم علامه حسنزاده آملی در زادگاهش روستای ایرا از توابع بخش لاریجان به خاک سپرده شد.
@tollabolkarimeh
🔰 #احکام | حکم شرعی برگزاری مراسم در ساعات اداری
❓ برگزاری مراسم دعای توسل و عاشورا در ساعت اداری در دستگاههای اجرایی به صورت هفتگی یا دهه محرم و ایام فاطمیه چه حکمی دارد؟
✅ اگر موجب تضییع حقوق مراجعهکنندگان نشود، اشکال ندارد و اگر در این زمینه مقرراتی وجود دارد، باید مراعات شود.
#از_ما_میپرسند
@tollabolkarimeh
✍️ حضرت آیتالله علوی گرگانی: تبحر در علوم، تربیت شاگردان فرهیخته و تهذیب نفس از خصوصیات آیت الله حسن زاده آملی بود.
◻️ حضرت آیت الله علوی گرگانی با صدور پیامی ارتحال علامه حسن زاده آملی را تسلیت گفتند.
@tollabolkarimeh
حاج کاظم ۸۵ ساله در طریق العلما، ده سالی است که به زائران اربعین سیدالشهدا علیه السلام آب میدهد.
حاج کاظم با محاسنی سپید و چهرهای سوخته که کلمن آبی رو به روی خانهاش میگذارد و به آنان که این مسیر را برای رسیدن به کربلا انتخاب میکنند، آب تعارف میکند. اخلاص حاج کاظم، زائران را مجذوب او میکند، با دستهایی که دیگر رعشه گرفتهاند، به عشق حسین علیهالسلام بهاندازه همین وسع اندک به آنان خدمت میکند. زائران وقتی این صحنه را میبینند اشک در چشمانشان حلقه میزند و کنارش مینشینند و بعد از بوسه بر دستانش، آب مینوشند.
@tollabolkarimeh
#پاراگراف
دو زن از کنارم گذشتند. بر خود لرزیدم که شاید ریحانه و مادرش باشند، اما آنها نبودند. به راه افتادم. هنوز در بازار بودند؟ نه. زود آمده بودند که به شلوغی برنخورند. کنیزی با دیدنم خندید. شاید از حالت چهرهام به آنچه بر من میگذشت، پی برده بود. ریحانه شاید حالا داشت گلیم میبافت. شاید هم داشت به زنها درس میداد. تنها امیدم آن بود که آنچه بر من میگذشت بر او هم بگذرد. آیا گوشوارهای که ساخته بودم، برایش همان معنایی را داشت که سکهها برای من؟ گوشواره را به گوش کرده بود؟ معنای خندهی کنیزک چه بود؟ این سؤالها فکرم را مشغول کرده بود. نگران بودم ابوراجح هم متوجه حالاتم شود و مجبور شوم همه چیز را به او بگویم. به یاد حرف پدربزرگ افتادم که میگفت: « حیف که ابوراجح شیعه است، وگرنه دخترش را برایت خواستگاری میکردم.»
📚رویای نیمه شب
نویسنده: مظفر سالاری
@tollabolkarimeh 🌷
2_5368547294222226881.pdf
280.1K
الهی نامه pdf
علامه حسن زاده
@tollabolkarimeh
"بسم الله الرحمن الرحیم"
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَايَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
مستدعیست (امشب) در صورت امکان، نماز لیلةالدفن برای شادی روح بلند و عرشی عالم ربانی، حضرت علامه ذوالفنون آیةالله حسن حسنزاده آملی(قدساللهنفسهالزکیة) هدیه بفرمایید.
#طریقه_قرائت
(نماز لیلةالدفن دو رکعت است که در رکعت اول سوره حمد و آیةالکرسی و در رکعت دوم، سوره حمد و ۱۰ مرتبه سوره قدر خوانده میشود.) بعد از سلام نماز بگوید: «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ حسن حسن زاده آملی ابن عبدالله»
@tollabolkarimeh
از معنویت روضههای این دوماه که بگذریم، به برکات دنیوی میرسیم که يكی از آنها سنت ازدواج است.در میان جماعت مذهبی حس مادرانهٔ پسردارها اوردوز میکند. همین که پا به این مجلس معنوی میگذارند، نگاهشان زاویهای ۳۶۰ درجه پیدا میکند؛ تا دختر مجردی از جلوی چشمانشان عبور کند. نگاهی کارشناسانه به قد و قامت دختر میاندازند؛ بالا و پایین میکنند و اگر به دلشان نشست و متناسب بود، میزان خیال پردازیشان به اوج میرسد و دختر از همه جا بیخبر را خیالی پای سفرهی عقد با پسرشان مینشانند.
اگر متناسب نبود هم سراغ پروژهٔ بعد و احداث تصویر خیالی جدید و حتی مکان جدید میروند!
حالا این مادران را در ذهنتان توی راهروهای مدرسه علمیه خواهران تصور کنید. من که خیلی با این تصویر مواجه شدم.
به این مادرها باید توصیه کرد اگرچه انتخاب عروس در مجالس مذهبی و مدارس علمیه گزینهٔ خوبی است، ولی کل مسئله نیست!
#بهار_سمنان
#طلبه_نوشت
#مادرانه
@tollabolkarimeh
♦️چه چیزی را "تبیین" کنیم؟
با تأکید مجدّد رهبر انقلاب بر فرمان «جهاد تبیین» شاهد موجی از لبیکها و اعلام آمادگیها از سوی جوانان مؤمن انقلابی و نهادهای فرهنگی و رسانهای انقلاب بودهایم و تحلیلهای متنوّعی دربارهی «جهاد» و «تبیین» شنیدهایم. اما شاید کمتر در اینباره سخن گفته شده است که قرار است چه چیزی را «تبیین» کنیم؟ به تعبیر دیگر، متعلّق تبیین چیست؟
«حقایق»، کلیدواژهای است که در لابلای کلام رهبر انقلاب پنهان ماند و کمتر به آن توجه شد. ایشان فرمودند: به مسألهی تبیین اهمیّت بدهید. خیلی از «حقایق» هست که باید تبیین بشود... بایستی «حقایق» را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی، و بهکارگیری اخلاق منتشر کرد.
اما حقایقی که نیازمند تبیین هستند کدام است؟ حقیقت اسلام ناب محمّدی (ص)، حقیقت انقلاب اسلامی وآرمانها و اهداف آن، حقیقت دفاع مقدس، حقیقت نظام جمهوری اسلامی، حقیقت نقش مردم در نظام، حقیقت استکبار و علّت دشمنیهای آن با انقلاب، حقیقت امام خمینی و مکتب او، حقایق مربوط به تاریخ انقلاب و مبارزه با تحریف آن، حقیقت سنّتهای الهی حاکم بر عالم، حقیقت جبههی مقاومت و جهان اسلام از فلسطین تا افغانستان و... بخشی از حقایقی هستند که خود رهبر انقلاب همواره به تبیین آن پرداختهاند.
«حقایق» یکی از پرتکرارترین کلیدواژههای حضرت آقا از دوران جوانی تا کنون است. سیره و سنّت عملی ایشان هم نشان میدهد که «تبیین حقایق» یکی از اصلیترین کارویژههای رهبر انقلاب در طول دوران رهبری بوده است؛ و ایشان در هر سخنرانی و به فراخور مقتضیات زمانی و مکانی و مخاطب، بخشی از همین حقایقی که باید تبیین شود را تبیین کردهاند و با وارونهنمایی حقایق مبارزه کردهاند.
در واقع فرماندهی پیشگام جبههی «جهاد تبیین حقایق» خود حضرت آیتالله خامنهای است. او که هیچگاه از بیان حقیقت سر باز نزده است، و از تبیین حقایق ترسی به دل راه نداده است. «الَّذينَ يُبَلِّغونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَيَخشَونَهُ وَلا يَخشَونَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفىٰ بِاللَّهِ حَسيبًا». و اینک ايشان بار دیگر، جوانان را فرا خواندهاند تا در این جهاد نورانی یاریگر ایشان باشند.
اما لازمهی ورود به میدان جهاد تبیین «شناخت حقایق» است. توصیهی بنده به همهی دوستان و جوانان پر شوری که برای ورود به عرصهی جهاد تبیین احساس وظیفه کردهاند این است که حتماً برای آشنایی هر چه بهتر با «حقایق» بیشتر تلاش کنند. اوّل باید حقایق را آنگونه که هست بشناسیم تا بتوانیم آنها را مجاهدانه تبیین کنیم.
✍حجت الاسلام و المسلمین سید کمیل باقرزاده
@tollabolkarimeh