هدایت شده از پیوندخوبان
💠 امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
🔹هرگاه خواسته تو تحقق نیافت، از وضعیتی که داری، ناخشنود نباش.
📚 نهجالبلاغه ، حکمت۶۹
🌤اللّهُمَّ عَجِّلْ لَوِلیِڪَ اَلْفَرَجْ🌤
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برکت
امام علی علیه السلام:
هر چه روزی شما است هر اندازه ناتوان هم باشید به شما خواهد رسید.
الخصال المفتوحه و المذمومه/باب1تا 100/ح10
بخشی از رزق و روزی برای گذران زندگی معمولی است. ولی باید برای زندگی بهتر تلاش کرد و از پا ننشست و برای کسب حلال برنامه ریزی کرد.
راستی! آیا برای کسب و کار حلال و فراوان برنامه ی درستی داریم؟
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
️✨🍃🍂🌺🍃
🍃🍂🌺🍃
🍂🌺🍃
🌺🍃
🍃
✨ با حمایت از #ولایت_فقیه و #زمینه_سازی_ظهور، این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام وصل میشود، ان شاء الله . ✨
#متن 7⃣5⃣
💢 چرا اولیاء خدا تنها ماندند 💢
💠 قسمت اول
✍ با مروری کوتاه بر تاریخ متوجه میشویم که اولیاء خداوند متعال و حضرات معصومین علیه السلام اگر قیام نکردند به دلیل نبودن یاران و مقبولیت عمومی بوده است.
❇️ رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم به امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند: اگر یار داشتی برای حق خودت و برپایی حکومتت قیام کن و اگر نداشتی جانت را حفظ کن.
⚡️اگر تاریخ را ورق بزنیم مشاهده میکنیم که مدتی بعد از مرگ خلیفه سوم، مردم نزد امیرالمؤمنین علی علیه السلام می آمدند و از ایشان میخواستند تا خلیفه مسلمین شوند اما امام قاطعانه از پذیرش حکومت و بیعت با مردم امتناع می ورزیدند.
📌 یا امیرالمؤمنین این همان حقی است که سال ها از شما غصب شد، این همان حقی است که به خاطرش همسرتان حضرت زهرا سلام الله را از دست دادید. چرا اکنون آن را نمیپذیرد⁉️
دلیلی که حضرت این را نمیپذیرفتند چه بود⁉️
✳️ پاسخ : حضرت به این دلیل نمیپذیرفتند که مردم همه جا سر زده بودند و دیده بودند که درب خانه غیر معصوم رفتن هیچ فایدهای برایشان ندارد، پس به درب خانه معصوم مراجعه کردند.
ولی امام علی علیه السلام از پذیرش حکومت امتناع می ورزیدند چون مردم رشد و ارتقای عقلی نداشتند و ایشان منتظر رشد عقلی مردم جامعه بودند.
✨ بنابراین یکی از مهمترین دلایلی که اولیاء خدا و حضرات معصومین علیهم السلام جایگاهشان در جامعه غصب شد و شناخته نشد به دلیل نبود یار و عدم رشد عقلی مردم جامعه بود. لذا برای اینکه جایگاه متخصص معصوم در جامعه شناخته شود باید عقول مردم رشد کند .
⁉️ عقول مردم جامعه چگونه رشد میکند ؟
🔰عقول مردم جامعه با #تهذیب ، #بندگی_خداوند_متعال ، #تقوای_تام و #کسب_اسماء_الله کامل میشود و مردم جامعه در جایگاهی قرار میگیرند که میتوانند امام خویش را یاری کنند.
❇️ شخصی از امام صادق علیهالسلام پرسید عقل چیست ؟
قَالَ :﴿ اَلعَقل ما عبدَ بِهِ الرَّحمان واَکتسبَ بِهِ الجنان﴾
(الکافي , جلد۱ , صفحه۱۱)
✨ حضرت فرمودند : عقل همان چیزی است که بوسیله آن خداوند عبادت و پرستش می شود و به واسطه آن بهشت کسب می گردد.
✳️ نکته مهم و مورد توجه این است که عقل و هوش دو مقوله متفاوت هستند :
1⃣ #عقل (مراتب و جایگاه الهی برای رسیدن و دست یابی به بهشت است. )
2⃣ #هوش ( برای یادگیری و آموختن مسائل در زندگی است. )
🔴 بنابراین جایگاه عقل با هوش متفاوت است، لذا عقل یک حقیقت و جایگاه الهی است که به ما کمک میکند تا مراتب بهشت را بدست آوریم.
❇️ خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید:
✨ وَاعْبُدْ رَبَّكَ حَتَّىٰ يَأْتِيَكَ الْيَقِينُ
تو باید بندگی خدا کنی تا به تو یقین(عقل و معرفت )را عطا کنیم.
🔶 اکنون برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه نیاز به رشد عقلی مردم جامعه است، لذا عقول مردم با تهذیب و گسترانیدن بندگی خداوند متعال یعنی همان تقوای تام و کسب اسماء الهی در جامعه گسترانیده میشود و اگر یارانی با چنین ویژگیهایی برای امام زمان عجل الله ایجاد نشود خداوند متعال آخرین ذخیره اش را نمیفرستد.
✴️ در نتیجه عقول مردم جامعه باید رشد کند که به معرفت و کمال برسند تا موانع ظهور برداشته شود و مردم آماده پذیرفتن امام معصوم باشند و در تبعیت تام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بگیرند .
🎙مدیر مجموعه فرهنگی مذهبی یاوران امام زمان عجل الله{ #سیدعلیرضاحسینی }
✅ نشر این مطلب #صدقه_جاریه هست.
کانال ما در ایتا👇👇👇👇
🍃✾••┈•@sadatmahdvi
هدایت شده از 💞 آوای دین 💞 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
همه را بخشیدم.mp3
5.3M
🌾 خداوند همه گناهان را میبخشد.
به رفاقت خدا خیانت نکنیم.
🎙️حجت الاسلام #عالی
🌿کانال 💞 آوای دین 💞
💠 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 💠
🔰@Waliasrparwin
هدایت شده از یاد مرگ
🌸🍃🌸🍃
جملاتی زیبا از حضرت علی علیه السلام
۱. مردم را با لقب صدا نکنید.
۲. روزانه از خدا معذرت خواهی کنید.
۳. خدا را همیشه ناظر خود ببینید.
۴. لذت گناه را فانی و رنج آن را طولانی بدانید.
۵. بدون تحقیق قضاوت نکنید.
۶. اجازه ندهید نزد شما از کسی غیبت شود.
۷. صدقه دهید، چشم به جیب مردم ندوزید.
۸. شجاع باشید، مرگ یکبار به سراغتان می آید.
۹. سعی کنید بعد از خود، نام نیک بجای بگذارید.
۱۰. دین را زیاد سخت نگیرید.
۱۱. با علما ودانشمندان باعمل ارتباط برقرار کنید.
۱۲. انتقاد پذیر باشید.
۱۳. مکار و حیله گر نباشید.
۱۴. حامی مستضعفان باشید.
۱۵. اگر میدانید کسی به شما وام نمیدهد، از او تقاضا نکنید.
۱۶. نیکوکار بمیرید.
۱۷. خود را نماینده خدا در امر دین بدانید.
۱۸. فحّاش نباشید.
۱۹. بیشتر از طاقت خود عبادت نکنید.
۲۰. رحم دل باشید.
۲۱- گریه نکردن از سختی دل است.
۲۲- سختی دل از گناه زیاد است.
۲۳- گناه زیاد از آرزوهای زیاد است.
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
https://eitaa.com/joinchat/1419182419Ce39ece1751
هدایت شده از تبیین
⭕️نقش غذا در سعادت و شقاوت انسان
🔹وای بر ما اگر در خصوص #خوردنیها و #نوشیدنیها از #حرام اجتناب نکنیم؛ زیرا همین غذاهاست که منشأ #علم و #ایمان و یا #کفر ما میشود، و یک وقت نگاه میکنیم و میبینیم که به #یزید ایمان آوردهایم! از آیه «وَ لا تَقْرَبا هذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونا مِنَ الظَّالِمينَ» [۱] (و نزدیک این درخت نشوید، تا مبادا از ستمکاران شوید)، استفاده میشود که همین اکل و تناول بود که در سلسله علل و معالیلِ هبوط آدم علیه السلام قرار گرفت!
🔹#انسانی که قابلیت #مَلَک و فرشته شدن را دارد، هر چند طرف مقابل آن در پستی اسفل السافلین میباشد، در اثر #خوردن و #آشامیدن است که نیروی آن در خون، و بالاخره اثر آن در اعضا، بلکه در #روح و مغز و #فکر انسان ظاهر میشود. علمای سابق که آن همه در علم و عمل موفق بودند و عمر با برکت داشتند و از انحراف فکری سالم بودند، در اثر خوردن #غذای_حلال و اجتناب از غذاهای شبههناک بوده است.
پینوشت
[۱] بقره، ۳۵؛ اعراف ۱۹
📕در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۳۷
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیتالله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از پیوندخوبان
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️روایات اسلامي، چگونه لزوم تعادل ميان «خوف» و «رجاء» را تبیین نموده؟
🔹#رجاء در واقع عامل حركت به سوى #سعادت و به منزله موتور محرّك دستگاه هاى عظيم توليدى است، و #خوف عامل #بازدارنده در برابر #طغيان ها و حركات بى رويه است. همان گونه كه وسيله نقليه فاقد موتور، از حركت باز مى ماند، و فاقد ترمز در برابر پرتگاه ها و جاده هاى خطرناك ايمنى ندارد، اين دو در وجود هر انسانى بايد به صورت #متعادل باشد تا هم به سوى #طاعات حركت كند و هم از #معاصى خوددارى نمايد.
🔹اهمّيّت اين دو به اندازه اى است كه در حديثى از #امام_صادق (عليه السلام) مى خوانيم: در #وصايای_لقمان مطالب شگفت انگيزى بود، از جمله اينكه به فرزندش چنين گفت: از #خداوند آن گونه #خائف باش كه اگر تمام نيكى هاى جنّ و انس را به جا آورده باشى، از #عذاب او [به علت پاره اى از لغزش ها] ترسان باشى، و #رجاء تو نسبت به خداوند بايد آن گونه باشد كه اگر معاصى جنّ و انس را انجام داده باشى #اميد به رحمت او داشته باشى.
🔹هنگامى كه #امام_صادق (عليه السلام) اين حديث را از لقمان نقل كرد فرمود: پدرم چنين مى گفت: «إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ عَبْدٍ مُؤْمِنٍ إِلَّا [وَ] فِی قَلْبِهِ نُورَانِ نُورُ خِيفَةٍ وَ نُورُ رَجَاءٍ لَوْ وُزِنَ هَذَا لَمْ يَزِدْ عَلَى هَذَا وَ لَوْ وُزِنَ هَذَا لَمْ يَزِدْ عَلَى هَذَا» [۱] (هيچ بنده #مؤمنى نيست مگر اينكه كه در قلبش دو نور است؛ #نور_خوف و #نور_رجاء اگر اين يكى را وزن كنند ذره اى از آن يكى افزون تر نيست، و اگر آن ديگر را وزن كنند ذره اى از اين زيادتر نخواهد بود).
🔹همچنین #امام_علی (عليه السلام) در بخشی از نامه ۲۷ نهج البلاغه مى فرمايد: «وَ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ يَشْتَدَّ خَوْفُكُمْ مِنَ اللهِ، وَ أَنْ يَحْسُنَ ظَنُّكُمْ بِهِ فَاجْمَعُوا بَيْنَهُمَا، فَإِنَّ الْعَبْدَ إِنَّمَا يَكُونُ حُسْنُ ظَنِّهِ بِرَبِّهِ عَلَى قَدْرِ خَوْفِهِ مِنْ رَبِّهِ، وَ إِنَّ أَحْسَنَ النَّاسِ ظَنّاً بِاللهِ أَشَدُّهُمْ خَوْفاً للهِ» (اگر مى توانيد #خوف تان از #خداوند شديد باشد، و در عين حال [بسيار] به خدا #حُسن_ظنّ داشته باشيد [چنين كنيد و] ميان اين دو جمع نماييد؛ زيرا #حُسنظنِّبنده [خاص خدا] به پروردگار خويش به اندازه #خوفش از اوست، و آنها كه بيش از همه به خدا حُسن ظنّ دارند كسانى هستند كه بيش از همه از [عذاب او] ترسانند [و ميان #خوف و #رجاء آنها #تعادل_كامل برقرار است]).
🔹ابن ابى الحديد بعد از آنكه در شرح عبارت #امام_علی (عليه السلام) مى گويد: امام (عليه السلام) به محمد بن ابى بكر دستور مى دهد كه «حُسن ظنّ» به خدا و «خوف» از او را در خود جمع كند، و اين #مقام_والايى است كه جز صالحانِ آماده به آن نمى رسند. حديثى را از #امام_سجاد (عليه السلام) نقل مى كند كه فرمود: «لَوْ أنْزَلَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ كِتاباً أنَّهُ مُعَذِّبٌ رَجُلاً واحِداً لَرَجَوْتُ اَنْ اَكُونَهُ اَوْ اَنَّهُ راحِمٌ رَجُلاً واحِداً لَرَجَوْتُ اَنْ أَكُونَهُ». [۲]
🔹[ترجمه فرمایش حضرت:] (اگر خداوند متعال آيه اى نازل كند كه يك نفر را در عالم #عذاب مى كند، از آن #بيم دارم كه آن يك نفر من باشم، و اگر بگويد يك نفر را در همه عالم مورد #رحمت قرار مى دهد، #اميد دارم آن يك نفر من باشم). اين تعبيرات به خوبى نشان مى دهد كه به هم خوردن تعادل #خوف و #رجاء يا سبب غرور و دور ماندن از خدا مى شود، يا يأس از رحمت او را به دنبال دارد كه آن هم مانعى بر سر راه #اطاعت و بندگى است.
پی نوشتها؛
[۱] الكافی، دار الكتب الإسلامية، چ ۴، ج ۲، ص ۶۷
[۲] شرح نهج البلاغة، ابن أبی الحديد، مكتبة آية الله المرعشی النجفی، چ ۱، ج ۱۵، ص ۱۶۷
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، تهران، ۱۳۸۶ش، چ ۱، ج ۹، ص ۳۶۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#خوف #رجاء
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟩زندگیتونو مقایسه نکنید!
Eitaa.com/yazahramadad135
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟩زندگیتونو مقایسه نکنید!
Eitaa.com/yazahramadad135
هدایت شده از تفسیر نور
🔒 آیا صله رحم با گناهکار هم ، واجب است ؟
🔓 پاسخ توسط استاد : حسین خادم الخمسه
🍃🌺🍃🌺
https://eitaa.com/joinchat/1074987243Cc1fae26ec5
هدایت شده از تفسیر نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشتن شعار امام خامنه ای بر دیوارهای تل آویو
🍃🌺🍃🌺
https://eitaa.com/joinchat/1074987243Cc1fae26ec5