#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پدرم عالم ديني و ملاي بزرگي بود. برخلاف مادرم كه خيلي گيرا و حراف و خوش برخورد بود، پدرم مرد ساكت، آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقام معظم رهبري، هنگامي كه با سؤال دوباره جوانان مبني بر چگونگي شناخت خود از خداوند مواجه ميشوند و ميبينند كه نوع انتظار جوانان، استدلالهاي علمي است، و گويا تنها از اين دريچه است كه ميتوان به توحيد و شناخت خداوند رسيد و به اعمال عبادي و ايمان قلبي كه از كودكي و در خانواده آغاز ميشود و دريچه مطمئن معرفت ديني است، توجه كمتري ميشود، دوباره تاكيد ميكنند كه: البته من به صورت ايماني، از خانواده گرفتم و به صورت معرفتي، بعدها با فكر و با مطالعه ي كتابهاي استدلالي، توانستم به معرفت استدلالي دست پيدا كنم. عزيزان من، ميتوانم به شما بگويم كه معرفت استدلالي لازم است، اما آن چيزي كه انسان را نجات ميدهد و به حركت وا ميدارد، همان معرفت ايماني است، يعني وقتي كه ابوذر مسلمان شد، پيامبر اسلام نرفته بود برهان نظم و برهان خلف و برهان علت اولي را براي او بيان كند و بگويد به اين دليل خدايي هست و خدا يكي است و اين بتها خدا نيستند. نخير، با آن بيان پر جاذبه ي خودش، ايماني را در دل ابوذر انداخته
بود. ميدانيد، آن بياني كه بر اثر نورانيت ايمان در دل انسان به وجود ميآيد، حالا چه آن را پدر و مادر به انسان بدهند، چه يك بزرگتر ديگر، چه يك حادثه كه گاهي آن ايمان ناب را به انسان ميبخشد، كه آن براي انسان، خيلي بيشتر به كار ميآيد، تا آن استدلالها، اگر چه آن استدلالها حتما لازم است، زيرا در آن ايماني كه گفتم، ممكن است گاهي وسوسه بشود، بعضي بيايند و خدشه بكنند. انسان براي اين كه خودش را از آن وسوسهها به جاي امني برساند، به آن استدلال احتياج دارد. آن استدلال، مثل ستوني، مثل ديواري است كه انسان به آن تكيه ميدهد و خيالش آسوده است كه جاي وسوسه و دغدغه نيست، يعني كسي نمي تواند در انسان، ترديد ايجاد كند. اما آن چيزي كه انسان را به كار ميآيد، به حركت وادار ميكند و در ميدانهاي زندگي كمك ميكند، همان اعتقادي است كه از ايمان، از محبت، از جاذبه و از شور و عشق، حاصل ميشود. (۳) مقام معظم رهبري در چنين خانواده اي، با توحيد ناب و معرفت ايماني آشنا شده، رشد يافته و آماده حضور در صحنههاي جدي زندگي و مبارزه شدند. وضعيت مادي خانواده ايشان چندان مناسب نبود، اما معنويت و طهارت همراه با قناعت عزتمندانه، زندگي شيريني را براي آنان به وجود آورده بود. كودكي آقا سيد علي مصادف با ايام جنگ جهاني دوم و اشغال ايران از سوي متفقين بود. با اين كه مشهد در كرانه جنگ واقع بود و همه چيز نسبت به شهرهاي ديگر كشور در آن ارزان و فراوان بود، با اين حال، وضعيت خانوادگي ايشان طوري بود كه اغلب نان جو ميخوردند و بندرت نان
گندم تهيه ميشد. آقا سيد علي شبهايي را به ياد دارند كه در منزل شام نداشتند و با پول خردي كه بعضي وقتها مادر بزرگشان ميداد، قدري كشمش يا شير ميخريدند و با نان ميخوردند. (۴) منزل پدري كه آقا سيد علي در آن جا متولد شدند، خانه اي حدود ۶۰- ۷۰ متري، در محله فقيرنشين مشهد بود كه فقط يك اتاق و يك زيرزمين داشت و هنگامي كه براي پدرشان ميهمان ميآمد، همگي به زيرزمين ميرفتند تا در آن تنها اتاق، از ميهمان پذيرايي شود. بعد، عده اي از علاقه مندان پدرشان، زمين كوچكي را كه كنار اين منزل بود، خريده و به آن اضافه كردند و منزل داراي سه اتاق شد. اغلب مادر بزرگوارشان از لباسهاي كهنه پدر، برايشان لباس تهيه ميكرد كه غالبا داراي چند وصله بود. (۵) پي نوشت ها: ۱- گفت و شنود رهبر معظم انقلاب با گروهي از نوجوانان و جوانان ۱۴/۱۱/۷۶. ۲- پيشين. ۳- پيشين. ۴- روزنامه جمهوري اسلامي ۲۰/۵/۶۴. ۵- پيشين. منابع مقاله:
زندگينامه مقام معظم رهبري، مؤسسه فرهنگي قدر ولايت؛
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
قرآن و نهج البلاغه اين كتاب وقتى در كنار قرآن قرار بگيرد، يقينا تالى قرآن است. يعنى ما ديگر كتابى ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بيان دردها و درمان آنها
خوب ما، ملت ايران، به عنوان كسانى كه پايه هاى اين نظام را روى دوشمان گرفته ايم اگر امروز به نهج البلاغه مراجعه كنيم در آن چيز جالبى خواهيم يافت.
بيماريهايى كه در اين موقعيت ما را تهديد مى كند و درمان اين بيماريها، براى ما ارزنده و حياتى است كه برويم و اين درمانها را جستجو كنيم. نمى خواهم بگويم همه آن حوادثى كه در صدر اسلام اتفاق افتاده، امروز هم همانها مو به مو اتفاق مى افتد، نه. اما جهت گيريها يكى است. دل مؤمنين با دل مؤمنان آن روز است، اميد مؤمنين امروز با اميد مؤمنان آن روز، ترديد منافقين و ضعاف الايمان امروز همانند ترديد منافقين و ضعاف الايمان آن روز است. همدستى مخالفان و توطئه گران امروز همانند همدستى مخالفان و توطئه گران آن روز است. محورى بودن نظام ما مانند محورى بودن نظام صدر اسلام، مردم گرايى نظام ما مانند مردم گرايى نظام صدر اسلام است. قبول قرآن به عنوان سند اصلى، نسخه كامل و مجسم كننده وضعيت آرمانى و ايده آل، اينها جهت گيريهاى كلى است و اين جهت گيريها يكى است. پس طبيعى است اگر ما منتظر بيماريهايى باشيم مشابه بيماريهاى آن روز كه اگر آن بيماريها را از پيش بشناسيم خودمان را براى مقابله با آنها آماده خواهيم كرد. نهج البلاغه آن بيماريها را يكى يكى به ما
معرفى مى كند. با اينكه على الظاهر
كتاب گزارش تاريخى نيست، اما سخن امير المؤمنين « عليه السلام » گزارش تاريخى است، البته اگر من مى خواستم در اين زمينه شاهد ذكر بكنم و بگويم كه امير المؤمنين « عليه السلام » چطور جامعه معاصر خودش را با بيان دردها و درمانها ترسيم مى كند، اگر مى خواستم تشريح كنم كه چطور امير المؤمنين « عليه السلام » نسخه اى به دست ما مى دهد كه وقتى آن نسخه را مطالعه مى كنيم، مى فهميم مخصوص چه نوع بيمارى است، و ما امروز بيماريش را مى شناسم، اگر مى خواستم اين را بگويم، بايستى يك رساله بنويسيم. متأسفانه همانطور كه گفتم از ما ديگر نبايد توقع داشت، برادرانى كه فراغت دارند دنبال اين كارها بروند. اما بايد بگويم كه جستجوى اين مسأله از نهج البلاغه خيلى زحمت هم ندارد، بگرديد، همينطور تورّق بكنيد خودش را به شما نشان خواهد داد.
#بازگشت_به_نهج_البلاغه
✍#آیت_الله_خامنه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 67 🎧آنچه خواهید شنید؛ ❣ عاشقی بلدنیستی؟ نمیتونی قلبتو از غیر، خالی کنی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روانشناسی قلب 68.mp3
6.01M
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 68
❣قلب...
فقط زمانی میتونه درگیر آسمون بشه؛
که از زمین... رها باشه!
👌زنجیرهایی که؛
قلبتو،به زمین وصل کردند؛ باز کن...
پرواز سخت نیست.
🕌در محضر امام روح الله (۱۶۷)
💠 از رجایی و باهنر بیاموزیم
📌 امام خمینی (ره ):
چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند،تغییر میکنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست،تحت تأثیر آن مقامی که پیدا میکنند. واقع میشوند،و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوّت نفسی که دارند.
آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب، یکیشان #رئیس_جمهور بود ، یکیشان #نخست_وزیر بود، اینطور نبود که #ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند. یعنی، آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۳۵
دیدار حضرت امام خمینی(ره) با رئیس جمهور ٬ نخست وزیر و هیأت به مناسبت هفته دولت
مورخ: ۱۳۶۵/۰۶/۰۸
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ميزان محبوبيت امام تصوير ميزان محبوبيت امام شايد كاري نسبتاً دشوار باشد از آن بابت كه بحث از رابطة
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا