🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیراشکی_فوری 🍳 خیلی خوشمزه و آسونه پیشنهاد می کنم امتحان کنین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮
#پیراشکی_فوری
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید قنادی یک و یک سوم پیمانه
ماست شیرین یک پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- برای درست کردن مایه پیراشکی اول ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کرده میذاریم ۲ الی سه دقیقه بمونه
۲- تخم مرغ و وانیل و شکر رو چند دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه یکنواخت بشه
۳- در ظرفی گودی به اندازه دو سانت روغن ریخته میذاریم روی حرارت تا داغ بشه
۴- از مایه داخل قیف ریخته و داخل روغن داغ می ریزیم و سرخ می کنیم
۵- در آخر روی یک دستمال تمیز قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه، می تونید با گاناش یا پودر قند تزیین کنید
🔻سایر نکات
حتما از بکینگ پودر تازه استفاده کنین
شیرینی این پیراشکی کمه
مایه پیراشکی مثل کیک غلیظ اگه شل بود میتونین مقدار کمی آرد اضافه کنید
#پیراشکی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#رول_مرغ_با_نان_لواش 🍳
😋فینگر فود ساده، آسان و خوشمزه
✍مناسب میان وعده مدرسه و محل کار
✍مناسب انواع مهمانی های تولد و دورهمی ها
✍مناسب پیش غذا و شام سبک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #رول_مرغ_با_نان_لواش 🍳 😋فینگر فود ساده، آسان و خوشمزه ✍مناسب میان وعده مدرسه و محل کار ✍م
#رول_مرغ_با_نان_لواش
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
🔻مواد اصلی
نان لواش به مقدار لازم
سینه مرغ (پخته ریش شده) ۲ پیمانه
جعفری خردشده ۱/۲ پیمانه
پیازچه ۴ عدد
سیر رنده شده ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خردشده ۱ پیمانه
فلفل سبز خردشده ۱ پیمانه
پنیر چدار 1.5 پیمانه
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خیارشور خرد شده ۱ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
۲- از مواد لای نان لواش بگذارید و رول کنید.
۳- رولت نان را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خنک و منسجم شود.
۴- رولت را بعد از خنک شدن با چاقوی تیز ( ترجیحا چاقوی اره ای) برش بزنید.
۵- روی رولت را با سس مایونز یا ماست چکیده ، خیارشور، زیتون و.... تزیین و میل نمایید.
🔻سایر نکات
مواد داخل رولت بنا به ذایقه افراد قابل تغییر است.
می توانید از سیب زمینی پخته شده ، ذرت ، نخودفرنگی ، زیتون نیز داخل مواد استفاده کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡گلخانه من 🌳
🌸شکر خداییکه ،
👌همیشه هوامونو داشته
صبح یکشنبه بخیر 🍃💕
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه_خوشمزه 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پتاژ_برنج 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پتاژ_برنج 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پتاژ_برنج
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
خامه ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آب ۳ لیوان
آرد برنج ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲- پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
۳- زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
🔻سایر نکات
بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
#سوپ
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پاستا_پنه_مرغ 🍳
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
سینه مرغ بزرگ ۱ عدد
قارچ ۳۵۰ گرم
کره ۲۰ گرم
شیر (برای سس) 1.5 لیوان
خامه (برای سس) ۴ قاشق غذا خوری
کره (برای سس) ۵۰ گرم
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پاستا_پنه_مرغ 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر پاستا پنه ۴۰۰ گرم سیر ۲ حبه سینه مرغ بزرگ ۱
#پنه_مرغ_با_سس_آلفردو
🔻طرز تهیه
۱- مرحله ی اول: سینه مرغ رو به قطعات ۲*۲ سانتی متر خورد کنید.قارچ هاتون رو ورقه های کلفت برش بزنید.مرغ ها را با کره تفت بدهید.
سیرها را رنده کنید و بعد به مرغها اضافه کنید و همراه با آنها تفت بدید.
مرغها که تفت خورد شعله رو کم کنین و بذارین آروم مرغ حرارت ببینه.نمک و فلفل و آبلیمو رو هم می تونین توی این مرحله اضافه کنین. اگه شعله کم باشه مرغ آب میندازه و توی همون آب کم کم می پزه.
۲- بهش حدود یه ربع تا بیست دقیقه وقت بدین و بعدش قارچ ها رو اضافه کنین. قارچ ها بازم خودشون به غذا آب میدن. تا این مرحله دیگه آب مرغ تقریبا تموم شده و باز دوباره فرصت هست که توی آب قارچ بیشتر پخته بشه. عجله نکنین. از آب انداختن غذا هم نترسین. یادتون باشه که شعله رو کم نگه دارین. لازم هم نیست که درش رو بذارین. (میشه به جای کره از روغن زیتون هم استفاده کرد.)
۳- مرحله ی دوم:یه قابلمه دیگه آب بذارین جوش بیاد و بعد کمی نمک و روغن بهش اضافه کنین و پاستاها رو بذارین که بجوشن توی آب. روی بعضی از بسته های پاستا زمان لازم برای جوشیدن شون نوشته شده ولی به نظر من بهترین منبع تشخیص خودتون هستین. بعد از چند دقیقه یه دونه پاستا بردارین و بذارین زیر دندون تون. حواستون باشه که قرار نیست دوباره عین ماکارونی اینو دم بذارین، پس وقتی آبکشش کنین که کاملا زیر دندون پخته به نظر بیاد.
۴- مرحله ی سوم: حالا توی یه ظرف دیگه، ترجیحاً یه قابلمه کوچیک نسوز ، حدود ۵۰ گرم کره بندازین و وقتی نرم شد، بهش یه قاشق آرد اضافه کنین و هم بزنین. خیلی کم. ده ثانیه هم کافیه. بعد شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا غلیظ شه. شعله زیرش هم ملایم باشه. نه کم، نه زیاد. حواستون باشه که شیر تا یه لحظه ای خیلی رقیقه و یهو در یه لحظه غلیظ میشه.
۵- خامه رو کنار دستتون بذارین. وقتی دیدین شیر غلیظ شد، تقریبا مثل فرنی، خامه رو اضافه کنین و خاموشش کنین و هم بزنین تا یه دست بشه. همون حرارت خود شیر برای خامه کافیه و حرارت دیگه ای لازم نداره. (می تونین همون اولش که کره رو انداختین توی ظرف، یه خورده هم سیر اونجا اضافه کنین که سس تون بو و مزه سیر بگیره.)
۶- مرحله ی چهارم:آخر سر، سس سفید رو با مرغ و قارچی که اونور پختین قاطی کنین ( البته اگر هم بخواهید سس شیر بیشتر مزه دار شود میتوانید زودتر سس را آماده کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید با مرغ و قارچ بپزد اما مراقب باشید ته نگیرد.) و بعد پاستای آبکش شده رو بریزین توی بشقاب و روش سس بریزین یا پاستا را در ظرف سس و مرغ و قارچ بریزید و خوب هم بزنید تا کل پاستا به سس آغشته شود(این کار سلیقه ایه).پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و در صورت نیاز برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب بشه.
🔻سایر نکات
حواستون باشه که وقتی سس سفید تون حاضر شد، بقیه ی قسمت ها باید حاضر شده باشن چون سس سریع سرد میشه و خودشو می گیره و باید همونطور داغ، داغ سرو بشه.
📌 این غذا چربی بسیار بالایی داره و اگر دوست دارید می تونید مقدار کره و خامه ی اونو کم کنید❤
#سالاد_پاستا_پنه
#سس_آلفردو
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #مانگو_بری 🍳
یک #نوشیدنی خیلی شیک کافی شاپی که بسیار بسیار خوشمزه هم هست و البته گران قیمت ؛ که شما می تونید توی منزل به قیمت مناسب تری درست کنید و لذت ببرید 😘😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #مانگو_بری 🍳 یک #نوشیدنی خیلی شیک کافی شاپی که بسیار بسیار خوشمزه هم هست و البته گران قیم
#مانگو_بری (mango berry)
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
مرحله اول
شاتوت یخ زده ۲۰۰ گرم
یخ خردشده ۲۰۰ گرم
سیروپ آلبالو ۲/۳ پیمانه
آب سرد یک سوم الی یک دوم پیمانه
مرحله دوم
انبه خردشده و یخ زده ۱۵۰ گرم
آب انبه (یا 1پیمانه) ۱۵۰ میلی لیتر
یخ خردشده ۱۰۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- شاتوت یخ زده و یخ خورد شده و سیروپ آلبالو رو داخل میکسر یا غذاساز ( تیغه غذاساز رو قرار بدین ) و کاملا باهم مخلوط کنید تا همه مواد حالت پودری پیدا کنه .مواد رو داخل ظرفی دیگه خالی کنید و میکسر یا مخلوط کن یا غذاسازتون رو بشورید و تمیز کنید برای فاز بعدی
۲- انبه یخ زده و نکتار انبه ( آب انبه ) و یخ های خورد شده رو هم داخل میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید تا موادی که یخ زدن حالت پودری پیدا کنن
۳- حالا مواد تون رو سرو کنید .اول مخلوط شاتوت رو که در مرحله اول تهیه کردین بریزید ته لیوان ، بعد به آرومی مخلوط انبه رو بریزد روی اون
۴- دقت کنید وقتی خواستین مخلوط انبه رو بریزید روی مواد قبلی ، از کنار لیوان و روی دیواره لیوان و به آهستگی این کار رو انجام بدین ، تا اینکه مخلوط انبه که نارنجی رنگ هست قشنگ روی مواد قبلی قرار بگیره .
۵- اگر همین جوری و یهو خالی کنید روی مواد قبلی قشنگ میره ته و دیگه شکل زیبایی نداره ، قطعا توی طعمش هیچ تفاوتی نداره ولی تو زیبایی کار چرا .
🔻سایر نکات
اگر از مخلوط کن استفاده می کنید حتما مخلوط کن تون جنس خیلی خوبی باید داشته باشه مثل آبمیوه فروشی ها . چون مواد یخ زده و یخ ها رو باید پودری بکنه و فشار زیادی به تیغه و موتور دستگاه وارد میشه
*** و دوم اینکه مواد تون ممکنه از لای واشر بریزه بیرون و دستگاه و میز و .... همه رو کثیف کنه مخصوصا وقتی سیروپ و نکتار رو اضافه می کنید و اصلا نمی تونید کارتون رو ادامه بدین (سر من همچین بلایی اومده و کلی موادم حروم شد)
#نوشیدنی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡گلخانه من 🌳
❄️❄️❄️
لیز خوردن بهونه ایست تا دست هایی رو که دوست داری محکمتر فشار بدی,
صبح زمستونیتون قشنگ❗️☃️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡