eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_یاقوتی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۸ نفر انار دون شده ۱ عدد ژله انار ۱ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ژله آلوئه ورا ۱ بسته 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه . ۲- دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم. ۳- نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده . ۴- 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم . ۵- بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . ۶- بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده . ۷- بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم . ۸- همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم . ۹- سپس روی لایه دوم می ریزیم . ۱۰- بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی بر می گردونیم . ۱۱- به اندازه های مورد نظر برش می دیم . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #جوجه_کباب 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم سس خردل ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ ماست ۲ ق غ آب لیموترش تازه ۳ ق غ پیاز ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. 🔻نکات: زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_برش_روسی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 تاريخچه: سوپ بُرش (борщ) یک غذای سنتی از اروپای شرقی و اصالتاً روسی است. ماده اصلی آن چغندر است و همین باعث قرمز رنگ بودن سوپ می‌شود. برای طعم بهتر، برش را معمولاً با ماست و خامه يا خامه ي ترش سرو می‌ این غذا از روسیه و جمهوری‌های سابق شوروی به ایران راه یافته، اقلیت ارمنی مقیم ایران در وارد کردن این غذا به سفره ایرانی سهم عمده‌ای داشتند. 🔻طرز تهيه و مواد لازم برای سوپ برش 🥘 چغندر ٢عدد هویج ٢عدد لوبیا سبز ١٥٠گرم پیاز ١عدد سیب زمینی ٢عدد کلم برگ سفید ٨٠٠گرم رب گوجه فرنگی ٢قاشق غذاخوری خامه ١٠٠ استاك گوشت ، نمك و فلفل به مقدار لازم پياز رو خرد كرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس با مقداری آب قلم گوساله روی حرارت قرار دهید. سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب کمی تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت حبه ايي خرد کنید، تفت دهید . هویج را حبه ايي خرد کنید، کمی تفت دهید . سپس لوبيا خرد نمایید، تفت دهید . هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و اضافه كنيد. در پایان، رب گوجه فرنگی . تمامی مواد که پخته شد، نمک و فلفل رو اد كرده 😍 سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی آن بریزید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌸ســــلام صبـح قشنگتون بـخیر ♥️صبحانه تون سرشاراز عشق 🌸فنجون عشقتون پر مهر ♥️خـونـه دلتـون گــرم 🌸دستانتون پر روزی ♥️نگاهتون قشنگ
ای سالم و مقوی با جو دوسر پرک 🔻مواد لازم جو دوسر پرک ترخینه ۱/۲ فنجان آب ۱/۲ فنجان شیر (کم چرب) یا شیر سویا ۱/۲ فنجان موز اسلایس شده 0.5 عدد گردو خرد شده یا کشمش ۱-۲ قاشق غذا خوری عسل ۱ قاشق غذا خوری نمک کمی 🔻طرز تهیه ۱- دریک قابلمه کوچک جو دوسر پرک ترخینه ،آب و شیر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم ۲- ۵ دقیقه حرارت می دهیم تا کمی جو ها بپز و هر از گاهی مواد را هم می زنیم. ۳- مواد را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف گودی ریخته اسلایس موز و گردو خرد شده یا کشمش را روی آن می ریزیم و یک قاشق عسل را اضافه می کنیم. 🔻سایر نکات برای صرفه جویی در زمان می توانید از جو دوسر پرک فوری ترخینه استفاده نمایید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳  برگر مرغ  مرغ فانتزی  مرغ چرخی  مرغ حلزونی  کوبیده مرغ  تابه ای مرغ این غذا خیلی خوشمزه هست لطفا امتحان کنید مطمئن باشید پشیمون که نمیشید جزء غذای اصلیتون میشه من برای مهمونام همیشه درست می کنم و اونا لذت می برند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اسپیرال_برگر_مرغ 🍳 #اسپیرال برگر مرغ #برگر مرغ فانتزی #برگر مرغ چرخی #برگر مرغ حلزونی #ک
🔻مواد لازم برای ۴ نفر سینه مرغ ۱ عدد دنبه گوسفند ۱۰۰ گرم پیاز (رنده شده و آب گرفته) ۳-۴ عدد تخم مرغ ۲-۳ عدد سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری آرد نخودچی ۱ قاشق چای خوری جوز هندی ،پودر سیر،فلفل سیاه،تخم گشنیز،زردچوبه به مقدار لازم زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری سیر ۲ حبه روغن به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا سینه مرغ و دنبه و سیر چرخ شده و پیاز رنده و آب گرفته شده را مخلوط می کنیم و سس مایونز و ادویه ها آرد نخودچی را مخلوط کرده حسابی ورز می دهیم تمام مواد بجز تخم مرغ را مخلوط می کنیم و حدود دو تا سه ساعت در یخچال قرار می دهیم . ۲- بعد دو تا سه ساعت استراحت کردن مواد ،تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط می کنیم اگر مواد کمی سفت بود یک عدد تخم مرغ دیگر اضافه میکنیم تا کمی شل بشود. ۳- مواد آماده شده را داخل قیف یک بار مصرف ریخته و سر قیف را برش می‌زنیم و داخل ماهیتابه که روغن کمی داغ شده و حرارت را کم می کنیم ، بصورت حلزونی کنار هم می ریزیم ،و با شعله ملایم سرخ می کنیم وقتی یک طرف سرخ شده طرف دیگر را سرخ می کنیم . 🔻سایر نکات میشه از قسمت های دیگه مرغ مثل ران مرغ استفاده کرد. استفاده کردن از دنبه باعث ترک و ترد شدن کباب و خوشمزه شدنش میشه ، کسانی که با دنبه مشکل دارند می تونند استفاده نکنند. حتما اگر موقع مخلوط کردن دیدید که کمی سفت هست تخم مرغ اضافه کنید تا راحت تر از قیف خارج بشه. موقعی که مواد را از قیف خارج می کنید سعی کنید علاوه بر سرعت عمل دایره ها را نزدیک هم یا چسبیده به هم بزنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡