🥘 زنگ آشپزی 🍳
#لقمه_مرغ 😍😋
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#روش_آسان_پخت_ماهی 👇🏻
ماهی رو با زردچوبه و لیمو و نمک از شب مزه دار کنید بعد هم آرد بزنید و سرخ کنید کمی موقع سرخ کردن زعفرون بزنید خوشرنگ بشه به همین راحتی .... 🐟
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_شاپوری
املت شاپوری
🔻یه وعده معروف صبحانه ی قهوه خونه ای بوده که از شدت محبوبیت در گیلان به منوی کافه های لوکس هم ورود کرده
🔻اما شاپوری رو فقط باید تو قهوه خونه با بربری تازه و روغن زیتون بودار رودبار، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پیاز و نوشابه زرد زد به بدن.دیگه از ناهار بی نیازت میکنه
🔻وجود تابه رویی و روغن زیاد و حرارت زیاد برای سرخ شدن رب در این غذا جزو اصول کاره.و غول مرحله آخر اونجاس که رب رو داخل روغن داغ تند تند هم بزنید تا نسوزه .
این ترکیب روغن زیاد و رب پاستوریزه و شعله و هم زدنه که طعم املت قهوه خونه ای رو می سازه
🔻تکنیک اول سفیده و بعد زرده هم خیلی توی طعمش موثره حتما امتحان کنید
🔻نمک هم نمیخوادا خود رب نمک داره
و توی این تابه فقط همین مقدار املت درست کنید
دو قاشق رب و دو تا تخم مرغ.
یعنی رب رو بکنید چهار قاشق و تخم مرغ هم چهار تا دیگه از کیفیت خارج میشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#فینگرفود
مخلوط قارچ،گوشت روی نان تست با تخم مرغ می تونین بسته به سلیقه و ذایقه تون بجای تخممرغ از پنیر پیتزا یا چدار استفاده کنید و با زیتون یا گوجه مینیاتوری تزیین کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
25.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #سوفله_گوشت_ترکیه_ای
🔻مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
شیر ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
روغن ۱ ق غذا خوری
آرد ۲ ق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوفله_گوشت_ترکیه_ای 🔻مواد لازم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پیاز ۲ ع
🔻طرز تهیه
مرحله اول : ابتدا ۱ عدد پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید، داخل تابه کمی روغن ریخته پیاز ها را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه کرده و با فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. قارچ ها را خوب شسته و اسلایس می کنیم کمی به آن ها آبلیمو می زنیم تا سیاه نشوند و به مواد گوشتی اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و نگذارید قارچ ها آب بیندازند مواد را بگذارید کنار تا خنک شوند.
مرحله دوم : ۱ پیاز دیگر گفته شده در دستور را رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی کره تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود در انتها شیر را به تدریج به موادمون اضافه می کنیم تا سس غلیظی بدست بیاد کمی فلفل سیاه و نمک ریخته و از روی حرارت بر می داریم و مایه گوشتی مرحله اول را اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.
مرحله سوم : زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده را با همزن بزنید تا کشدار شود. سفیده تخم مرغ را با تندترین دور همزن بزنید تا پف کند و زمانی که ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزید. سپس زرده را سفیده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید نباید پف مواد را بگیرد در حد مخلوط شدن کافیه می باشد مخلوط تخم مرغ ها را به مایه گوشتی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مرحله چهارم : قالب رمکین یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا گرم شود. سپس مواد سوفله را داخل ظرف ریخته و کمی پنیر پیتزا روی آنها را بریزید و در فر گرم بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. هر زمان که سوفله طلایی شد آن را خارج کنید و به صورت گرم سرو کنید. نوش جان 😘
🔻نکات کلیدی
در هنگام پخت درب فر را باز نکنید وگرنه پف مواد می خوابد.
پنیر پیتزا قابل حذف است.
شیر را در محیط قرار داده تا از خنکی بیفتد سپس به آرد اضافه کرده تا آرد گوله نشود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــــــلام 🌸
صبح قشنگ تون بخیر🌸
روزتـون پـر از خـیر و بـرکت🌸
تنتون سـالم و روزتــون قشنگ🌸
طرز تهیه #سرشیر_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سرشیر_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️طرز تهیه #سرشیر خانگی
◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.
◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.
◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.
◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید.
◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.
🔷نکته🔷
🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.
🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد.
🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #اشترودل_گوشت 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اشترودل_گوشت 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮#اشترودل_گوشت
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◻️گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
◻️قارچ ۵۰۰ گرم
◻️پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
◻️کره ۶۰ گرم
◻️آرد گندم ۴۵۰ گرم
◻️روغن مایع ۱۰۰ گرم
◻️شیر ۱۲۵ میلی لیتر
◻️پیاز ۲ عدد
◻️تخم مرغ ۲ عدد
◻️شکر ۲ قاشق سوپ خوری
◻️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
◻️نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
◻️مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
◻️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- اول مایع خمیر رو با کمی از شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد
۲- روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید
۳- آرد رو کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغو روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی اونو با روغن چرب کنیدو مخلوطو یه جای گرم قرار بدین تا عمل بیاد
۴- بعد از یک ساعت میز کارتونو ارد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه پهن کنید
۵- برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده رو 4دقیقه تفت بدین بعدش گوشت رو اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی رو اضافه کرد کنید مواد رو 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روش بزارین .
۶- اشترودل ها رو به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط قر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. نوش جان💝
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡