🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوفله_گوشت_ترکیه_ای 🔻مواد لازم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پیاز ۲ ع
🔻طرز تهیه
مرحله اول : ابتدا ۱ عدد پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید، داخل تابه کمی روغن ریخته پیاز ها را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه کرده و با فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. قارچ ها را خوب شسته و اسلایس می کنیم کمی به آن ها آبلیمو می زنیم تا سیاه نشوند و به مواد گوشتی اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و نگذارید قارچ ها آب بیندازند مواد را بگذارید کنار تا خنک شوند.
مرحله دوم : ۱ پیاز دیگر گفته شده در دستور را رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی کره تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود در انتها شیر را به تدریج به موادمون اضافه می کنیم تا سس غلیظی بدست بیاد کمی فلفل سیاه و نمک ریخته و از روی حرارت بر می داریم و مایه گوشتی مرحله اول را اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.
مرحله سوم : زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده را با همزن بزنید تا کشدار شود. سفیده تخم مرغ را با تندترین دور همزن بزنید تا پف کند و زمانی که ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزید. سپس زرده را سفیده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید نباید پف مواد را بگیرد در حد مخلوط شدن کافیه می باشد مخلوط تخم مرغ ها را به مایه گوشتی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مرحله چهارم : قالب رمکین یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا گرم شود. سپس مواد سوفله را داخل ظرف ریخته و کمی پنیر پیتزا روی آنها را بریزید و در فر گرم بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. هر زمان که سوفله طلایی شد آن را خارج کنید و به صورت گرم سرو کنید. نوش جان 😘
🔻نکات کلیدی
در هنگام پخت درب فر را باز نکنید وگرنه پف مواد می خوابد.
پنیر پیتزا قابل حذف است.
شیر را در محیط قرار داده تا از خنکی بیفتد سپس به آرد اضافه کرده تا آرد گوله نشود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــــــلام 🌸
صبح قشنگ تون بخیر🌸
روزتـون پـر از خـیر و بـرکت🌸
تنتون سـالم و روزتــون قشنگ🌸
طرز تهیه #سرشیر_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سرشیر_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️طرز تهیه #سرشیر خانگی
◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.
◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.
◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.
◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید.
◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.
🔷نکته🔷
🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.
🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد.
🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #اشترودل_گوشت 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اشترودل_گوشت 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮#اشترودل_گوشت
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◻️گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
◻️قارچ ۵۰۰ گرم
◻️پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
◻️کره ۶۰ گرم
◻️آرد گندم ۴۵۰ گرم
◻️روغن مایع ۱۰۰ گرم
◻️شیر ۱۲۵ میلی لیتر
◻️پیاز ۲ عدد
◻️تخم مرغ ۲ عدد
◻️شکر ۲ قاشق سوپ خوری
◻️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
◻️نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
◻️مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
◻️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- اول مایع خمیر رو با کمی از شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد
۲- روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید
۳- آرد رو کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغو روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی اونو با روغن چرب کنیدو مخلوطو یه جای گرم قرار بدین تا عمل بیاد
۴- بعد از یک ساعت میز کارتونو ارد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه پهن کنید
۵- برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده رو 4دقیقه تفت بدین بعدش گوشت رو اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی رو اضافه کرد کنید مواد رو 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روش بزارین .
۶- اشترودل ها رو به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط قر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. نوش جان💝
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دونر_مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دونر_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دونر_مرغ
ساندویچ دونر مرغ خانگی یا همون کباب ترکی خودمونه که بسیار خوشمزه و دلچسبه، عزیزان این غذا به دو روش مختلف تهیه میشه ، روش اصلی تهیه آن به صورت کبابی هستش که به دونر کباب معروفه ، اما نوع خانگی آن در تابه تهیه میشه، امیدوارم درست کنین و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ (بدون استخوان نیمه منجد) ۱ عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک ۲ عدد
سیر درشت ۵ حبه
قارچ متوسط ۵ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
آویشن ،ادویه کاری،فلفل قرمز به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دونر_مرغ ساندویچ دونر مرغ خانگی یا همون کباب ترکی خودمونه که بسیار خوشمزه و دلچسبه، عزیزان
#دونَر_مرغ
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا سینه مرغ نیمه منجمد را با چاقوی تیز پهن و نازک برش میزنیم؛
۲- سیر ها را رنده کرده و به همراه روغن زیتون یا روغن مایع به مرغ ها اضافه کرده و مخلوط می کنیم، نمک و ادویه ها را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم ، سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شوند ، اگر عجله نداشتید می تونین از ۱ شب قبل در یخچال بذارید،
۳- بعد از ۲ ساعت مقداری روغن در تابه ریخته و پس از داغ شدن پیازها و فلفل دلمه ای را درشت خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم ، تا کاملا سرخ شده و نرم شوند
۴- رب گوجه را در روغن خوب تفت میدیم تا خامی آن گرفته بشه،سپس گوجه ها را خرد و اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم،
۵- مرغ ها را از یخچال درآورده و در تابه به سایر مواد اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت خوب تفت میدیم تا کاملا پخته و سرخ بشن،
۶- قارچ ها را نازک برش میزنیم و به مواد اضافه می کنیم، کمی تفت میدیم تا با مواد مخلوط شوند ، سپس کره را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه تا ۱ ربع در تابه را میذاریم تا کره آب شده و قارچ ها نرم و کاملا پخته شوند، بعد از ۱ ربع نمک و ادویه غذا رو تست کنین و در صورت نیاز اضافه کنین.
۷- سپس روی آن مقداری آب لیموترش تازه می ریزیم و با گوجه و کاهو و خیارشور و جعفری تازه و سس های دلخواه به صورت ساندویچ سرو می کنیم، نوش جان 😘
🔻سایر نکات
دلیل استفاده از گوشت به صورت نیمه منجمد برای بهتر برش زدن و وا نرفتن برش ها و حفظ شدن شکل آن هاست،
مقادیر گفته شده برای حدود ۴ تا ۵ نفر هست که با توجه به تعداد مورد نیازتون می تونین مواد را ۲ یا چند برابر کنین ،
مقدار سبزیجات گفته شده برای ۱ عدد سینه مرغ اندازه گرفته شدن ، با توجه به میزان گوشت تون اندازه سبزیجات رو تغییر بدین،
می تونین این غذا رو با گوشت قرمز هم تهیه کنین ،
برای این کار حتما از گوشت گوساله استفاده کنین ،
می تونین با مخلوط مرغ و گوشت هم این ساندویچ خوشمزه رو درست کنین ،
برای تهیه به روش کبابی در منزل می تونین از روش گریل استفاده کنین ، همچنین می تونین با استفاده از سیخ های چوبی در فر مرغ ها را بپزید و سبزیجات را نیز جداگانه پخته یا سرخ کنین و سپس با مرغ مخلوط و سرو کنین.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای رولت
● سیب زمینی: 3 متوسط عدد خام رنده درشت
● تخم مرغ درشت: 2 عدد (کوچیک بود 3 عدد)
● جعفری: 2 قاشق غذاخوری سرپر، یز خرد شده
● پنیر پیتزا: 1 لیوان و نیم
● نمک: 1 قاشق غذاخوری سرصاف
● فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
🔻مواد لازم برای مغز رولت
● گوشت چرخ کرده: 400 گرم
● پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
● فلفل دلمه سبز و قرمز: هرکدام 1 عدد نگینی خرد
● رب گوجه فرنگی 1 قلشق غذاخواری سرپر
● نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
● روغن مایع به میزان لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای رولت ● سیب زمینی: 3 متوسط عدد خام رنده درشت ● تخم مرغ درشت: 2 عدد (کوچیک بود 3 عدد)
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو مرحله به مرحله
در فیلم بالا مرحله به مرحله با طرز تهیه رولت سیب زمینی آشنا می شوید، زمان پخت و درست کردن این غذا طبق دستوری زیر پیش بروید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡