eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دونر_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ خانگی یا همون کباب ترکی خودمونه که بسیار خوشمزه و دلچسبه، عزیزان این غذا به دو روش مختلف تهیه میشه ، روش اصلی تهیه آن به صورت کبابی هستش که به دونر کباب معروفه ، اما نوع خانگی آن در تابه تهیه میشه، امیدوارم درست کنین و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید 🔻مواد لازم برای ۴ نفر مواد اصلی سینه‌ مرغ (بدون استخوان نیمه منجد) ۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد پیاز بزرگ ۲ عدد گوجه فرنگی کوچک ۲ عدد سیر درشت ۵ حبه قارچ متوسط ۵ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری روغن مایع به مقدار لازم کره ۲۵ گرم آویشن ،ادویه کاری،فلفل قرمز به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دونر_مرغ ساندویچ دونر مرغ خانگی یا همون کباب ترکی خودمونه که بسیار خوشمزه و دلچسبه، عزیزان
🔻طرز تهیه ۱- ابتدا سینه مرغ نیمه منجمد را با چاقوی تیز پهن و نازک برش می‌زنیم؛ ۲- سیر ها را رنده کرده و به همراه روغن زیتون یا روغن مایع به مرغ ها اضافه کرده و مخلوط می کنیم، نمک و ادویه ها را نیز اضافه کرده و خوب هم می‌ زنیم ، سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شوند ، اگر عجله نداشتید می تونین از ۱ شب قبل در یخچال بذارید، ۳- بعد از ۲ ساعت مقداری روغن در تابه ریخته و پس از داغ شدن پیازها و فلفل دلمه ای را درشت خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم ، تا کاملا سرخ شده و نرم شوند ۴- رب گوجه را در روغن خوب تفت میدیم تا خامی آن گرفته بشه،سپس گوجه ها را خرد و اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم، ۵- مرغ ها را از یخچال درآورده و در تابه به سایر مواد اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت خوب تفت میدیم تا کاملا پخته و سرخ بشن، ۶- قارچ ها را نازک برش می‌زنیم و به مواد اضافه می کنیم، کمی تفت میدیم تا با مواد مخلوط شوند ، سپس کره را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه تا ۱ ربع در تابه را میذاریم تا کره آب شده و قارچ ها نرم و کاملا پخته شوند، بعد از ۱ ربع نمک و ادویه غذا رو تست کنین و در صورت نیاز اضافه کنین. ۷- سپس روی آن مقداری آب لیموترش تازه می ریزیم و با گوجه و کاهو و خیارشور و جعفری تازه و سس های دلخواه به صورت ساندویچ سرو می کنیم، نوش جان 😘 🔻سایر نکات دلیل استفاده از گوشت به صورت نیمه منجمد برای بهتر برش زدن و وا نرفتن برش ها و حفظ شدن شکل آن هاست، مقادیر گفته شده برای حدود ۴ تا ۵ نفر هست که با توجه به تعداد مورد نیازتون می تونین مواد را ۲ یا چند برابر کنین ، مقدار سبزیجات گفته شده برای ۱ عدد سینه مرغ اندازه‌ گرفته شدن ، با توجه به میزان گوشت تون اندازه سبزیجات رو تغییر بدین، می تونین این غذا رو با گوشت قرمز هم‌ تهیه کنین ، برای این کار حتما از گوشت گوساله استفاده کنین ، می تونین با مخلوط مرغ و گوشت هم این ساندویچ خوشمزه رو درست کنین ، برای تهیه به روش کبابی در منزل می تونین از روش گریل استفاده کنین ، همچنین می تونین با استفاده از سیخ های چوبی در فر مرغ ها را بپزید و‌ سبزیجات را نیز جداگانه پخته یا سرخ کنین و سپس با مرغ مخلوط و سرو کنین. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻مواد لازم برای رولت ● سیب زمینی: 3 متوسط عدد خام رنده درشت ● تخم مرغ درشت: 2 عدد (کوچیک بود 3 عدد) ● جعفری: 2 قاشق غذاخوری سرپر، یز خرد شده ● پنیر پیتزا: 1 لیوان و نیم ● نمک: 1 قاشق غذاخوری سرصاف ● فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری 🔻مواد لازم برای مغز رولت ● گوشت چرخ کرده: 400 گرم ● پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد ● فلفل دلمه سبز و قرمز: هرکدام  1 عدد نگینی خرد  ● رب گوجه فرنگی 1 قلشق غذاخواری سرپر ● نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم ● روغن مایع به میزان لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای رولت ● سیب زمینی: 3 متوسط عدد خام رنده درشت ● تخم مرغ درشت: 2 عدد (کوچیک بود 3 عدد)
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو مرحله به مرحله در فیلم بالا مرحله به مرحله با طرز تهیه رولت سیب زمینی آشنا می شوید، زمان پخت و درست کردن این غذا طبق دستوری زیر پیش بروید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💫﷽💫﷽ ✨   یا حی و یا قیوم✨        ای زنده و پاینده 🌱🌸 سلام صبح  بخیر 🌱🌸          💫چهار شنبه💫 💫 ۱۷ اسفند   ۱۴۰۱ 💫  ۱۵ شعبان ۱۴۴۴ 💫 ۸ مارس  ۲۰۲۳
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_فنجانی_بدون_فر 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🧁 ▫️آرد 8 ق غ ▫️شیر 10 ق غ ▫️پکینگ پودر یک ق غ سر خالی ▫️وانیل نوک ق غ ▫️شکر 6 ق غ ▫️روغن 6 ق غ ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️پودر کاکایو 2 ق غ 🔸ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط می کنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم می زنیم، شیر و روغن را نیز به مواد اضافه می کنیم و با چنگال می‌زنیم تا خوب یک دست شود فنجان ها را چرب کنید تا نصفه از مواد پر می کنیم فنجان ها را کف قابلمه می گذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجان ها آب می ریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم می کنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن می گذاریم 20 دقیقه به همین حالت می ماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجان ها را از قابلمه خارج می کنیم. ♦️موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت با مواد مخلوط میشه و داخلش گلوله گلوله نمیشه ♦️برای دراوردن کیک از فنجان ها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد با چاقو اطرافش رو آزاد کنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دور تا دور کیک رو از فنجان کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_شیر 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
کره ۱۰۰ گرم، شیر یک پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد، آرد سفید قنادی ۲ پیمانه، وانیل ۱/۲ ق چ خ، نمک نصف ق چ، بیکینگ پودر ۲ ق چ خ، شکر یک و یک چهارم پیمانه وانیل و شکر را به تخم‌ مرغ‌ ها اضافه کرده و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کشدار بشه.شیر رو داخل شیرجوش ریخته و کره را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . زمانی که کناره‌ های شیرجوش شروع به جوشیدن کرد ظرف را از روی حرارت برداشته و شیر را به مخلوط تخم‌ مرغ‌ اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم. مخلوط آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم می زنیم قالب را با قلم مو چرب کرده و کمی آرد می پاشیم . مایع کیک را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد که از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده قرار دهید. بعد از پخت، اجازه دهید تا کیک خنک شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡