طرز تهیه #سرشیر_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سرشیر_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️طرز تهیه #سرشیر خانگی
◾۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.
◾۲. بعد از اینکه شیر را تهیه نمودید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
◾۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.
◾۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.
◾۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می شود با استفاده از یک ملاقه چربی های تجمع یافته بر سطح آن را جمع کنید.
◾۶. سرشیر آماده شد. این چربیها همان سرشیر هستند آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.
🔷نکته🔷
🔸از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.
🔸مدت زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت می باشد.
🔸با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #اشترودل_گوشت 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اشترودل_گوشت 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮#اشترودل_گوشت
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◻️گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
◻️قارچ ۵۰۰ گرم
◻️پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
◻️کره ۶۰ گرم
◻️آرد گندم ۴۵۰ گرم
◻️روغن مایع ۱۰۰ گرم
◻️شیر ۱۲۵ میلی لیتر
◻️پیاز ۲ عدد
◻️تخم مرغ ۲ عدد
◻️شکر ۲ قاشق سوپ خوری
◻️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
◻️نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
◻️مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
◻️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- اول مایع خمیر رو با کمی از شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد
۲- روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید
۳- آرد رو کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغو روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی اونو با روغن چرب کنیدو مخلوطو یه جای گرم قرار بدین تا عمل بیاد
۴- بعد از یک ساعت میز کارتونو ارد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه پهن کنید
۵- برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده رو 4دقیقه تفت بدین بعدش گوشت رو اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی رو اضافه کرد کنید مواد رو 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روش بزارین .
۶- اشترودل ها رو به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط قر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. نوش جان💝
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دونر_مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دونر_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دونر_مرغ
ساندویچ دونر مرغ خانگی یا همون کباب ترکی خودمونه که بسیار خوشمزه و دلچسبه، عزیزان این غذا به دو روش مختلف تهیه میشه ، روش اصلی تهیه آن به صورت کبابی هستش که به دونر کباب معروفه ، اما نوع خانگی آن در تابه تهیه میشه، امیدوارم درست کنین و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ (بدون استخوان نیمه منجد) ۱ عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک ۲ عدد
سیر درشت ۵ حبه
قارچ متوسط ۵ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
آویشن ،ادویه کاری،فلفل قرمز به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دونر_مرغ ساندویچ دونر مرغ خانگی یا همون کباب ترکی خودمونه که بسیار خوشمزه و دلچسبه، عزیزان
#دونَر_مرغ
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا سینه مرغ نیمه منجمد را با چاقوی تیز پهن و نازک برش میزنیم؛
۲- سیر ها را رنده کرده و به همراه روغن زیتون یا روغن مایع به مرغ ها اضافه کرده و مخلوط می کنیم، نمک و ادویه ها را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم ، سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شوند ، اگر عجله نداشتید می تونین از ۱ شب قبل در یخچال بذارید،
۳- بعد از ۲ ساعت مقداری روغن در تابه ریخته و پس از داغ شدن پیازها و فلفل دلمه ای را درشت خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم ، تا کاملا سرخ شده و نرم شوند
۴- رب گوجه را در روغن خوب تفت میدیم تا خامی آن گرفته بشه،سپس گوجه ها را خرد و اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم،
۵- مرغ ها را از یخچال درآورده و در تابه به سایر مواد اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت خوب تفت میدیم تا کاملا پخته و سرخ بشن،
۶- قارچ ها را نازک برش میزنیم و به مواد اضافه می کنیم، کمی تفت میدیم تا با مواد مخلوط شوند ، سپس کره را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه تا ۱ ربع در تابه را میذاریم تا کره آب شده و قارچ ها نرم و کاملا پخته شوند، بعد از ۱ ربع نمک و ادویه غذا رو تست کنین و در صورت نیاز اضافه کنین.
۷- سپس روی آن مقداری آب لیموترش تازه می ریزیم و با گوجه و کاهو و خیارشور و جعفری تازه و سس های دلخواه به صورت ساندویچ سرو می کنیم، نوش جان 😘
🔻سایر نکات
دلیل استفاده از گوشت به صورت نیمه منجمد برای بهتر برش زدن و وا نرفتن برش ها و حفظ شدن شکل آن هاست،
مقادیر گفته شده برای حدود ۴ تا ۵ نفر هست که با توجه به تعداد مورد نیازتون می تونین مواد را ۲ یا چند برابر کنین ،
مقدار سبزیجات گفته شده برای ۱ عدد سینه مرغ اندازه گرفته شدن ، با توجه به میزان گوشت تون اندازه سبزیجات رو تغییر بدین،
می تونین این غذا رو با گوشت قرمز هم تهیه کنین ،
برای این کار حتما از گوشت گوساله استفاده کنین ،
می تونین با مخلوط مرغ و گوشت هم این ساندویچ خوشمزه رو درست کنین ،
برای تهیه به روش کبابی در منزل می تونین از روش گریل استفاده کنین ، همچنین می تونین با استفاده از سیخ های چوبی در فر مرغ ها را بپزید و سبزیجات را نیز جداگانه پخته یا سرخ کنین و سپس با مرغ مخلوط و سرو کنین.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای رولت
● سیب زمینی: 3 متوسط عدد خام رنده درشت
● تخم مرغ درشت: 2 عدد (کوچیک بود 3 عدد)
● جعفری: 2 قاشق غذاخوری سرپر، یز خرد شده
● پنیر پیتزا: 1 لیوان و نیم
● نمک: 1 قاشق غذاخوری سرصاف
● فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
🔻مواد لازم برای مغز رولت
● گوشت چرخ کرده: 400 گرم
● پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
● فلفل دلمه سبز و قرمز: هرکدام 1 عدد نگینی خرد
● رب گوجه فرنگی 1 قلشق غذاخواری سرپر
● نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
● روغن مایع به میزان لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای رولت ● سیب زمینی: 3 متوسط عدد خام رنده درشت ● تخم مرغ درشت: 2 عدد (کوچیک بود 3 عدد)
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو مرحله به مرحله
در فیلم بالا مرحله به مرحله با طرز تهیه رولت سیب زمینی آشنا می شوید، زمان پخت و درست کردن این غذا طبق دستوری زیر پیش بروید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کیک_فنجانی_بدون_فر
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡