eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🥪🥪🥪. مواد لازم : نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم 🔻طرز تهیه : ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌ دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط می کنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطح شون پر شه، مطابق تصویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔹مواد سیب زمینی تنوری برای 4 نفر 🔸 سیب زمینی کوچک 700 گرم 🥔 🔸روغن سرخ کردنی 2 قاشق غذاخوری🍾 🔸نمک 1/4 قاشق غذاخوری 🔹مواد سس 🔸پودر سیر 1/4 قاشق غذاخوری🧄 🔸پودر پیاز 1/4 قاشق غذاخوری🧅 🔸شوید خشک 1/2 قاشق غذاخوری🌿 🔸جعفری خشک 1/2 قاشق غذاخوری🍀 🔸ارده کنجد 1/4 پیمانه🥣 🔸آب گرم 1/4 پیمانه💧 🔸آب لیمو تازه 3 قاشق غذاخوری🍋 🔸نمک 1/4 قاشق غذاخوری🧂 🔸فلفل سیاه تازه🌶 🔹برای سرو 🔸پیازچه 2 عدد بلند🎋 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
‍#سیب_زمینی_تنوری_با_سس_کنجد #بدون_نیاز_به_فر #پیش_غذا 🔹مواد سیب زمینی تنوری برای 4 نفر 🔸 سیب زمین
♨️طرز تهیه 🔹سیب زمینی های کوچک را کف یک قابلمه بچینید، نمک را اضافه کنید و آب درون قابلمه بریزید تا حدی که روی تمام سیب زمینی ها پوشانده شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش آید، زمانی که آب بجوش آمد برای حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزد. 🔹برای تهیه سس ابتدا در یک کاسه 1/4 قاشق غذاخوری پودر سیر، 1/4 قاشق غذاخوری پودر پیاز، 1/2 قاشق چایخوری شوید خشک، 1/2 قاشق غذاخوری جعفری خشک ،1/4 پیمانه ارده کنجد ،1/4 پیمانه آب گرم، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 1/4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را باهم مخلوط میکنیم و تا زمانی مواد یکدست و نرم شود به همزدن ادامه دهید. 🔹 سیب زمینی ها را آبکش کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس از وسط نصف کنید. 🔹درون یک تابه گرم روغن را اضافه کنید و سیب زمینی ها را درون تابه بریزید و تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و برشته شوند آنها را روی حرارت نگه دارید. هر چند وقت، سیب زمینی ها را هم بزنید تا به تابه نچسبد. می توانید این مرحله را درون فر هم انجام دهید. 🔹پیازچه ها را ریز خرد کنید. سیب زمینی های تنوری را درون یک ظرف برای سرو بریزید و یا در همان تابه سس را روی سیب زمینی ها ریخته تا طعم دار شوند. در نهایت پیازچه های خرد شده را روی ظرف بریزید و نوش جان کنید. ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷💚انرژی_مثبت😍 🌷🌼ذهنمان راازنتوانستن پاڪ ڪنیم 🌷🌼همیشه باافڪارزیبازندگی ڪنیم 🌷🌼زندگی فقط بافڪرهای مازیبامی‌شود 🌷🌼زندگیتون سرشاراززیبایی‌های خالق هستی
صبحانه ای سالم و مقوی با جو دو سر پرک 🔻مواد لازم جو دوسر پرک ترخینه ۱/۲ فنجان آب ۱/۲ فنجان شیر (کم چرب) یا شیر سویا ۱/۲ فنجان موز اسلایس شده 0.5 عدد گردو خرد شده یا کشمش ۱-۲ قاشق غذا خوری عسل ۱ قاشق غذا خوری نمک کمی 🔻طرز تهیه ۱- در یک قابلمه کوچک جودوسر پرک ترخینه ، آب و شیر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم ۲- ۵ دقیقه حرارت می دهیم تا کمی جو ها بپز و هر از گاهی مواد را هم می زنیم. ۳- مواد را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف گودی ریخته اسلایس موز و گردو خرد شده یا کشمش را روی آن می ریزیم و یک قاشق عسل را اضافه می کنیم. 🔻سایر نکات برای صرفه جویی در زمان می توانید از جو دوسر پرک فوری ترخینه استفاده نمایید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔹مواد لازم آب مرغ دو پیمانه سیر کوبیده دو حبه آرد برنج چهار قاشق غذاخوری آب لیموی تازه سه قاشق غذاخوری روغن زیتون دو قاشق غذاخوری زردچوبه یا سس زعفران یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سس_مرغ_مصری 🔹مواد لازم آب مرغ دو پیمانه سیر کوبیده دو حبه آرد برنج چهار قاشق غذاخوری آب
( برای اضافه کردن به ) ♨️ طرز تهیه 🔹برای شروع زردچوبه و آرد برنج را کم کم در آب مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا چند دقیقه بعد، با کمکش سس را آماده کنید. می‌توانید آب مرغ را در حجم زیاد آماده کنید و در ظرفهای کوچک در فریزر بگذارید تا هر وقت هوس آماده کردن یک سس خوشمزه به سرتان زد، سراغ یکی از ظرف‌ها بروید. 🔹روغن زیتون مخصوص پخت پز یا روغن گیاهی مناسب دیگری را در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. وقتی سیر کمی رنگ گرفت، محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید تا به جوش بیاید. حالا شعله را کم کنید تا سس به مرور غلیظ شود و قوام بگیرد. 🔹وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید (مراقب باشید آب سس بیش از اندازه جمع نشود)، آب لیمو را با کمی نمک و در صورت تمایل فلفل اضافه کنید و هم بزنید. ➕تکمیلی: ✔️سس مرغ گرم، چاشنی ایده‌آلی برای انواع خوراک مرغ است اما حتی می‌توانید آن را سرد سر میز بگذارید تا روی غذا ریخته شود یا حتی با نان خورده شود. ✔️این سس را می‌توانید کنار سالادهای گرم هم سرو کنید، اما بخاطر آردی که دارد بهتر است قبل از سرو آن را به سالاد اضافه نکنید. ✔️می‌توانید به جای زردچوبه در این سس زعفران بریزید تا عطر بهتری پیدا کند و به خوبی رنگ بگیرد. ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کرانچی و نان‌ تست ناگت مرغ خانگی سوخاری لذیذ بپزید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیراشکی_کرم_دار_خانگی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
بسيار خوشمزه 🔻مواد لازم براي خمیر پيراشكي:  شکر …….8 قاشق سوپخوری شیر ………1/2 پیمانه آب ولرم…….1/2 پیمانه روغن مایع …… 2 قاشق غدا خوری خمیر مایع……..2 قاشق غذاخوری کره ………….1/3پیمانه نمک …………خیلی کم تخم مرغ …….2 عدد آرد …….در حدی که بدست نچسبه 🔻مواد لازم کرم: شکر ………1پیمانه سرخالی شیر……….1و1/2پیمانه وانیل شکری…..1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت………1/4 پیمانه کره………. 2 قاشق غذاخوری 🔻طرز تهيه خمیر ابتدا شیر داغ رو با شکر و نمک و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط می کنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغ ها و خمیر مایع رو اضافه می کنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2 ساعت روش رو می پوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن می کنیم و قالب می زنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20 دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ می کنیم و می‌ گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکی ها می کشیم و پودر نارگیل می ریزیم . 🔻طرز تهيه کرم: شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم سپس شیر رو اضافه می کنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکی ها میزاریم . نوش جان …😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡