9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
#پیتزا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_بادمجان😍😋
2 عدد بادمجان بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
ابتدا بادمجان ها را روی شعله کبابی میکنیم، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.پیازهایی را که برش داده ایم در قابلمه مناسبی در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• #دسر_بیسکویتی_نسکافه😍😋
شیر ۲ لیوان
آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
کره ۱ ق غ
نسکافه ۱ ق غ
بیسکویت پتی بور ۲ تا ۳ بسته
موز و گردو خرد شده در صورت تمایل
نسکافه (من از نسکافه گلد استفاده کردم) با خیلی کم آب جوش ترکیب کردم و کنار گذاشتم .
شیر و آرد الک شده و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی نرارت ملایم یرار دادم و مرتبا هم زدم .نسکافه رو ریختم و در آخر که به غلظت دل خواه رسید کره رو اضافه کردم و حرارت رو خاموش کردم .
کف ظرفم کیسه فریزر انداختم یک لایه بیسکویت پتی بور چیدم و روش از این کرم نسکافه گرم ریختم و کمی موز چیدم .گردو خرد شده هم میشه ریخت .
لا به لا بیسکویت و کرم نسکافه ریختم تا مواد تموم بشه .داخل یخچال حداقل ۴ ، ۵ ساعتی بمونه .
از ظرفم خارج کردم و روش رو با خانه فرم گرفته که کمی بهش نسکافه اضافه کردم و همراه ماسوره 1M شکوفه زدم و ردش کمی پودر کاکائو الک کردم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلم_پلو
😍😋
پیاز: ۲ عدد (به صورت خلالی نازک)
مرحله اول سرخ کردن پیاز به مدت ۱۰ دقیقه به همراه ادویههای زیر هست.
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
.
بعد از ۱۰ دقیقه، یک کلمپیچ رو مثل من (خلال نازک) بُرش بدید و به پیاز اضافه کنید (حرارت زیاد)
.
سبزیهارو خُرد کنید:
جعفری
شوید
ریحون
(حجم سبزی ها بعد از خُرد شدن ۳ لیوان هست، یک لیوان از هر کدوم)
۵ دقیقه بعد از کلم، نصف سبزیها رو به ترکیب پیاز و کلم اضافه و مخلوط کنید.
حرارت زیاد هست، هر موقع احساس کردید که داره میسوزه، یه چیکه آب بزنید.
۱۰ دقیقه بعد از سبزی، یک پیاله نخود فرنگی، ۲/۵ لیوان برنج شسته شده، بقیه سبزیها، و نصف فنجون آب رو اضافه کنید. (چون سبزی اضافه کردیم باید آب کم بریزیم تا برنج شفته نشه)
هر موقع که آب جوشید و تبخیر شد، ۵۰ گرم کره، ۵ قاشق غذاخوری روغن رو بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا یک ساعت دم بکشه.
.
برای سالاد شیرازی، ۳ عدد خیار، ۲ عدد گوجه متوسط و یک عدد پیاز رو ریز کنید، نمک، فلفلسیاه، آبغوره و نعنا خشک بزنید و مخلوط کنید.
#پلو_مخلوط #پلو
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#هات_داگ🧑🍳
۲ ق غ روغن
۱ پیاز بزرگ
۱ فلفل دلمه قرمز
۲۰۰ گرم قارچ
۲ ق غ سویا سُس
۲ ق غ مخمر مغذی
۲ حبه سیر
۱ ۱/۲ پیمانه آب عصاره سبزیجات
۱ ۱/۲ پیمانه آرد گلوتن
۱ پیمانه آرد جو
ادویه: ۱/۲ ق چ زیره، ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ نمک، ۱/۲ ق چ فلفل قرمز، ۱ ق غ پاپریکا.
سُس رومال:
۱ ق غ سویا سُس
۱ ق غ سُس تُند
۱ ق غ بابریکیو سٌس
#ساندویچ #شام
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_زعفرونی 😍😋
مواد لازم 👇
فیله مرغ ۱۰ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
خردل ۱ قاشق چای خوری
لیمو نصف
زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری
مواد سس قارچ زعفرونی 👇
قارچ ۱۰ عدد
خامه ۲ قاشق غذا خوری
آویشن نوک قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
شیر ۱/۳ پیمانه
زعفرون ۱ قاشق چای خوری
نان تست ۵ عدد
خیار شور ۳ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
#ساندویچ #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_فر
✍ کامل با تمام نکات
#پیتزا #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
40.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب رو با یک فست فود خوشمزه رژیمی بگذرونیم؟ 😋
.
خیلی ها فکر میکنن غذا های رژیمی و کم کالری، طعم و مزه خوبی ندارن
.
اما مشخصه که هنوز این همبرگر خوشمزه رو نخوردن
.
من وقتی درستش کردم ، هر گازی که میزدم باورم نمیشد که این همبرگر رژیمیه !!! اینقدرررر که خوشمزه اس☺️
.
حتما بهتون پیشنهاد میکنم که امتحانش کنین 🙃و برای دوستاتونم که تو رژیمن و از غذا های تکراری خسته شدن بفرستین
بریم سراغ مواد اولیه اش👇🏻💁🏻♀️
🍔 کدو سبز ۲ عدد
🍔 هویج ۲ عدد
🍔 پیاز داغ نصف پیمانه
🍔 تخم مرغ ۲ عدد
🍔 آرد ۴ قاشق غذاخوری
🍔 سیر ۲ حبه
🍔 نون همبرگری
🍔 گوجه
🍔 سس مایونز
🍔 فلفل سیاه و نمک و زردچوبه
#همبرگر_رژیمی #همبرگر #ساندویچ #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شامی_مازندرانی
یه غذای پرطرفدار و محبوب با تموم جزئیات😍
یک و نیم عدد سیب زمینی خام رو رنده کنین و آبشو بگیرین
یک عدد پیاز رو هم به همین شکل
دو حبه سیر رو رنده کنین
یک و نیم عدد سیب زمینی آبپز رو رنده کنین
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
نمک فلفل زرد چوبه و کمی سماق
نعنا گشنیز جعفری و شوید خشک
از هر کدام یک قاشق چایخوری
و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز بریزین و خوب ورز بدین
یک ساعت داخل یخچال بزارین و بعد بهش فرم بدین
دو طرفش رو داخل روغن برشته کنین
روی بخار کتری بزارین تا کامل مغز پخت بشه
برای برنج 👇
زردچوبه شوید و سیر خرد شده بریزین و دم کنین
مقداری گوجه فرنگی رو به همراه نمک و فلفل بزارین بپزه
اینم از شامی مازندرانی که میتونه تبدیل به یه غذای هفتگی و خوشمزه بشه
نوش جان😋
#آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
35.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای به راحتی تو خونه یک لازانیای خوش عطر و طعم درست کنی حتما کپشن رو بخون و
ویدیو رو تا آخر بیین🥰
بچه ها مطمعنم اگه یکبار این لازانیا رو امتحان کنین اینقدررر عاشق مزه اش میشین که دیگه اصلا سمت لازانیای گوشت و مرغ نمیرین 😋
.
اول از همه سبزیجات ( کدو + بادمجون + قارچ + پیاز + فلفل دلمه ای ) رو خورد میکنین و با سرکه بالزامیک و روغن و نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنین
.
به مدت ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد میزاریم داخل فر تا پخته و گریل بشن👌
.
برای کسایی که فر ندارن، میتونن این #سبزیجات رو داخل تابه تفت بدن تا از خامی دربیاد، باید آب سبزیجات گرفته بشه و پخته بشن🫑
.
دقت کنین تمام قپه سیری که داخل فر قرار دادیم رو باید به لازانیا اضافه کنیم☺️
.
نگران تندی و تیزی سیر نباشین چون وقتی سیر حرارت میبینه و پخته میشه ازون تب و تاب میوفته 🧄
.
نکته ای که تو پخت لازانیا وجود داره اینه که نباید بین لایه ها سس بشامل زیاد بزنین، چون بعد از پخت باعث میشه لازانیاتون خمیر بشه و موقع برش زدن لایه ها بهم بچسبه🙂
#لازانیا #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡