eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای سس پایه - گوجه ۱/۲ - رب گوجه ۱ ق غ - نمک ۱/۲ ق چ - فلفل قرمز ۱ ق چ - آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ - پودر پیاز ۱ ق چ - پودر سیر ۱ ق چ - روغن ۱ ق ع - آب سرد ۱/۴ پ برای تاپینگ - پنیر پیتزا ۱ پ - نان باگت ۱ عدد - سس پایه ۱-۲ ق غ - قارچ - فلفل دلمه - زیتون - به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه) 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2 عدد بادمجان بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک ابتدا بادمجان ها را روی شعله کبابی میکنیم، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.پیازهایی را که برش داده ایم در قابلمه مناسبی در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر ۲ لیوان آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۲ ق غ) شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان) کره ۱ ق غ نسکافه ۱ ق غ بیسکویت پتی بور ۲ تا ۳ بسته موز و گردو خرد شده در صورت تمایل نسکافه (من از نسکافه گلد استفاده کردم) با خیلی کم آب جوش ترکیب کردم و کنار گذاشتم . شیر و آرد الک شده و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی نرارت ملایم یرار دادم و مرتبا هم زدم .‌نسکافه رو ریختم و در آخر که به غلظت دل خواه رسید کره رو اضافه کردم و حرارت رو خاموش کردم . کف ظرفم کیسه فریزر انداختم یک لایه بیسکویت پتی بور چیدم و روش از این کرم نسکافه گرم ریختم و کمی موز چیدم .گردو خرد شده هم میشه ریخت . لا به لا بیسکویت و کرم نسکافه ریختم تا مواد تموم بشه .داخل یخچال حداقل ۴ ، ۵ ساعتی بمونه . از ظرفم خارج کردم و روش رو با خانه فرم گرفته که کمی بهش نسکافه اضافه کردم و همراه ماسوره 1M شکوفه زدم و ردش کمی پودر کاکائو الک کردم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پیاز: ۲ عدد (به صورت خلالی نازک) مرحله اول سرخ کردن پیاز به مدت ۱۰ دقیقه به همراه ادویه‌های زیر هست. پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه نمک: ۱ قاشق غذاخوری . بعد از ۱۰ دقیقه، یک کلم‌پیچ رو مثل من (خلال نازک) بُرش بدید و به پیاز اضافه کنید (حرارت زیاد) . سبزی‌هارو خُرد کنید: جعفری شوید ریحون (حجم سبزی ها بعد از خُرد شدن ۳ لیوان هست، یک لیوان از هر کدوم) ۵ دقیقه بعد از کلم، نصف سبزی‌ها رو به ترکیب پیاز و کلم اضافه و مخلوط کنید. حرارت زیاد هست، هر موقع احساس کردید که داره میسوزه، یه چیکه آب بزنید. ۱۰ دقیقه بعد از سبزی، یک پیاله نخود فرنگی، ۲/۵ لیوان برنج شسته شده، بقیه سبزی‌ها، و نصف فنجون آب رو اضافه کنید. (چون سبزی اضافه کردیم باید آب کم بریزیم تا برنج شفته نشه) هر موقع که آب جوشید و تبخیر شد، ۵۰ گرم کره، ۵ قاشق غذاخوری روغن رو بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا یک ساعت دم بکشه. . برای سالاد شیرازی، ۳ عدد خیار، ۲ عدد گوجه متوسط و یک عدد پیاز رو ریز کنید، نمک، فلفل‌سیاه، آبغوره و نعنا خشک بزنید و مخلوط کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 ۲ ق غ روغن ۱ پیاز بزرگ ۱ فلفل دلمه قرمز ۲۰۰ گرم قارچ ۲ ق غ سویا سُس ۲ ق غ مخمر مغذی ۲ حبه سیر ۱ ۱/۲ پیمانه آب عصاره سبزیجات ۱ ۱/۲ پیمانه آرد گلوتن ۱ پیمانه آرد جو ادویه: ۱/۲ ق چ زیره، ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ نمک، ۱/۲ ق چ فلفل قرمز، ۱ ق غ پاپریکا. سُس رومال: ۱ ق غ سویا سُس ۱ ق غ سُس تُند ۱ ق غ بابریکیو سٌس 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم 👇 فیله مرغ ۱۰ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه خردل ۱ قاشق چای خوری لیمو نصف زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری مواد سس قارچ زعفرونی 👇 قارچ ۱۰ عدد خامه ۲ قاشق غذا خوری آویشن نوک قاشق چای خوری پنیر ورقه ای ۲ عدد نمک و فلفل سیاه شیر ۱/۳ پیمانه زعفرون ۱ قاشق چای خوری نان تست ۵ عدد خیار شور ۳ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
40.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب رو با یک فست فود خوشمزه رژیمی بگذرونیم؟ 😋 . خیلی ها فکر میکنن غذا های رژیمی و کم کالری، طعم و مزه خوبی ندارن . اما مشخصه که هنوز این همبرگر خوشمزه رو نخوردن . من وقتی درستش کردم ، هر گازی که میزدم باورم نمیشد که این همبرگر رژیمیه !!! اینقدرررر که خوشمزه اس☺️ . حتما بهتون پیشنهاد میکنم که امتحانش کنین 🙃و برای دوستاتونم که تو رژیمن و از غذا های تکراری خسته شدن بفرستین بریم سراغ مواد اولیه اش👇🏻💁🏻‍♀️ 🍔 کدو سبز ۲ عدد 🍔 هویج ۲ عدد 🍔 پیاز داغ نصف پیمانه 🍔 تخم مرغ ۲ عدد 🍔 آرد ۴ قاشق غذاخوری 🍔 سیر ۲ حبه 🍔 نون همبرگری 🍔 گوجه 🍔 سس مایونز 🍔 فلفل سیاه و نمک و زردچوبه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه غذای پرطرفدار و محبوب با تموم جزئیات😍 یک و نیم عدد سیب زمینی خام رو رنده کنین و آبشو بگیرین یک عدد پیاز رو هم به همین شکل دو حبه سیر رو رنده کنین یک و نیم عدد سیب زمینی آبپز رو رنده کنین نیم کیلو گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ نمک فلفل زرد چوبه و کمی سماق نعنا گشنیز جعفری و شوید خشک از هر کدام یک قاشق چایخوری و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز بریزین و خوب ورز بدین یک ساعت داخل یخچال بزارین و بعد بهش فرم بدین دو طرفش رو داخل روغن برشته کنین روی بخار کتری بزارین تا کامل مغز پخت بشه برای برنج 👇 زردچوبه شوید و سیر خرد شده بریزین و دم کنین مقداری گوجه فرنگی رو به همراه نمک و فلفل بزارین بپزه اینم از شامی مازندرانی که میتونه تبدیل به یه غذای هفتگی و خوشمزه بشه نوش جان😋 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
35.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای به راحتی تو خونه یک لازانیای خوش عطر و طعم درست کنی حتما کپشن رو بخون و ویدیو رو تا آخر بیین🥰 بچه ها مطمعنم اگه یکبار این لازانیا رو امتحان کنین اینقدررر عاشق مزه اش میشین که دیگه اصلا سمت لازانیای گوشت و مرغ نمیرین 😋 . اول از همه سبزیجات ( کدو + بادمجون + قارچ + پیاز + فلفل دلمه ای ) رو خورد میکنین و با سرکه بالزامیک و روغن و نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنین . به مدت ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد میزاریم داخل فر تا پخته و گریل بشن👌 . برای کسایی که فر ندارن، میتونن این رو داخل تابه تفت بدن تا از خامی دربیاد، باید آب سبزیجات گرفته بشه و پخته بشن🫑 . دقت کنین تمام قپه سیری که داخل فر قرار دادیم رو باید به لازانیا اضافه کنیم☺️ . نگران تندی و تیزی سیر نباشین چون وقتی سیر حرارت میبینه و پخته میشه ازون تب و تاب میوفته 🧄 . نکته ای که تو پخت لازانیا وجود داره اینه که نباید بین لایه ها سس بشامل زیاد بزنین، چون بعد از پخت باعث میشه لازانیاتون خمیر بشه و موقع برش زدن لایه ها بهم بچسبه🙂 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡