11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان 🍆
البته این مدلی هم درست می کنن👇
مواد لازم
بادمجان: ۱ کیلو🍆
سیر: ۵ حبه🧄
خیار: ۴ عدد🥒
هویج: ۳ عدد متوسط🥕
سبزی: معطر دو قاشق☘🌿
گلپر نسابیده: ۱ قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم🍾
نمک و زردچوبه: به میزان لازم🧂
فلفل قلمی تند🌶
طرزتهیه
بادمجان رو کباب کنید و پوستش رو بگیرن🍆
خیار ، هویج ، فلفل ، سرکه و نمک رو بپزین و بزارین کنار تا خنک بشه 🥕🥒
بادمجان کبابی رو با چنگال له کنید و با زردچوبه مخلوط کنید و خیار ، هویج و فلفل رو ساطوری کنید یا داخل مخلوط کن بریزین ، دقت کنید زیاد له نشه
بعد خرد شدن به بادمجان اضافه کنید و نمکش رو میزان کنید
سیر رو ساطوری کنید همراه گلپر و سبزی معطر (چوچاق و کوتکوتو یا کوکاتی :سبزی محلی گیلان) با مواد ترشی مخلوط کنید
#آشپزی #ترشی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی 😋😍
مواد لازم🔻
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
طرز تهیه🔻
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
#کباب #کباب_تابه_ای #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدس_پلو_کته_ای😍😋
#عدس_پلو #پلو_مخلوط #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#بورک👩🍳
👈مواد لازم:
خمیر مثلثی یوفکا یا فیلو: ۱۰ ورقه
کلم سفید: ۲۵۰ گرم
هویج: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل کاپیا: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک
روغن زیتون: ۳ قاشق غداخوری
روغن کافی برای سرخ کردن
#آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خوشمزه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #دسر🧁🍓
مینی #چیز_کیک وانیلی
تزیین با توت فرنگی یا مارمالاد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی😍😋
بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
1 لیوان سمولینا (اگر نداشتین نصف لیوان آرد معمولی نصف لیوان نشاسته )
1 لیوان پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری وانیل
سس شکلات:
خامه مایع 50 گرم
شکلات تیره و شیری
برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.
#دسر_بیسکوییتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی
#شربت
یه شربت رنگین کمونی و کهکشانی اوردم که انقد محو رنگای قشنگ و خوشگلش میشی که اصلا یادت میره بخوری😁🤦🏻♀️
گل پنیرک 4 ق غ، خاکشیر و تخم شربتی، برای شهد ( 1لیوان شکر+ 1 لیوان آب+1 ق زعفرون)
🔴برای مهمونی ها عصاره پنیرک رو موقع سرو اضافه کنید چون اگه زیاد بمونه رنگش میپره
🔴میتونید داخل شربت از گلاب یا عرقیجات استفاده کنید
🔴خواص پنیرک(درمان بیماریهای کلیه و مثانه،مناسب بیماریهای پوستی مثل اگزما ،جوش ،خارش پوست، ادرار آور،درمان یبوست ، درمان سرفه ، بیخوابی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#مرغ_ترش با سس جذاب و خوشمزه
اگر این زرشک پلو با مرغ و امتحان کنی عاشقش میشی
این غذا برای مهمانی هم عالیه
مواد مورد نیاز زرشک پلو با مرغ جذاب
مرغ پیاز یک عدد
رب انار دو ق غ
رب گوجه یک ق غ
جعفری و نعنای خشک
گردو یک فنجان
نمک
فلفل
زردچوبه
برای درست کردن زرشک پلو با سس جذاب
اول مرغ هارو مزه دار کردم و بعد سرخ کردم بعد پیاز و جعفری و نعنا رب گوجه و رب انار گرد و تفت دادم بعد ابجوش اصافه کردم و مرغ سرخ شدت رو داخلش گذاشتم و برای یک ساعت پختم.
#پلو_مرغ #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان 🍆
البته این مدلی هم درست می کنن👇
مواد لازم
بادمجان: ۱ کیلو🍆
سیر: ۵ حبه🧄
خیار: ۴ عدد🥒
هویج: ۳ عدد متوسط🥕
سبزی: معطر دو قاشق☘🌿
گلپر نسابیده: ۱ قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم🍾
نمک و زردچوبه: به میزان لازم🧂
فلفل قلمی تند🌶
طرزتهیه
بادمجان رو کباب کنید و پوستش رو بگیرن🍆
خیار ، هویج ، فلفل ، سرکه و نمک رو بپزین و بزارین کنار تا خنک بشه 🥕🥒
بادمجان کبابی رو با چنگال له کنید و با زردچوبه مخلوط کنید و خیار ، هویج و فلفل رو ساطوری کنید یا داخل مخلوط کن بریزین ، دقت کنید زیاد له نشه
بعد خرد شدن به بادمجان اضافه کنید و نمکش رو میزان کنید
سیر رو ساطوری کنید همراه گلپر و سبزی معطر (چوچاق و کوتکوتو یا کوکاتی :سبزی محلی گیلان) با مواد ترشی مخلوط کنید
#آشپزی #ترشی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچینباقالیپلوباماهیچه
مواد لازم:
ماهیچه🍖
پیاز🧅
سیر🧄
زردچوبه و زعفران
برنج ۴ پیمانه
مواد ته چين برای ٤ پيمانه برنج
زرده تخم مرغ🥚 ٤ عدد
ماست چکیده ملس🍶 ۴ ق س
گلاب🌹 ۱ ق غ
محلول زعفرون
ترکیب کره و روغن مایع نصف استکان🧈🥃
❤️بچه ها اگه از بوی تخم مرغ بدتون میاد میتونین مثل من بدون زرده بپزین
❣فقط حواستون باشه به ازای هر پیمانه برنج ۳ قاشق غذاخوری ماست چکیده بریزین
توی فر برقی ۱۸۰ درجه یکساعت یا
فرگازی حدود ۲۰۰ درجه بپزین
تمام نکات در فیلم هست 😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی 😋😍
مواد لازم🔻
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
طرز تهیه🔻
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
#کباب #کباب_تابه_ای #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡