6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
شیر دولیوان
شکر ۴ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
خامه دو ق غ
بیسکوییت ۱ بسته
شکر یک فنجان
کره بیست گرم
خامه دو ق غ
شیر نصف فنجان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#مرصع_پلو
آخه چقد با کمالاته این غذا😍😁
.
برای درست کردنش،همونطور که تو تصویر مشخصه،من از خلال بادوم،خلال پسته،خلال پوست پرتقال،زرشک تفت داده شده و مرغ حلزونی استفاده کردم.
.
خلال پوست پرتقال رو تو آب جوش ریختم و چند بار آبشو عوض کردم تا تلخیش گرفته شه،و یکم با کره و شکر تفتش دادم،
میتونید خلال های بادوم و پسته رو هم تفت بدید کمی،ولی من برای اینکه تغییر رنگ نده،همینجوری تزئین کردم.
.
زرشک رو هم که مث همیشه با کره و کمی شکر تفت دادم.
بعدم که تزئین کردم.
مرغ رو هم که نواری برش داده بودم، با پیاز و ادویه و زعفران و آب لیمو گذاشتم چند ساعت مزه دار شد،بعد بصورت رول کردم و با خلال دندون فیکس کردم و گذاشتم با شعله کم،سرخ شه.
.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #پیتزا_فوری👩🍳
🔻چی لازم داریم:
نان تست یا باگت
سوسیس
پنیر
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای
خیارشور
جعفری خرد شده
سس مایونز
سس گوجه فرنگی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#مرغ_آلبالویی
آلبالوی بدون هسته 1.5 لیوان
شکر سه ق غ
آب یک سوم لیوان
ران مرغ دوعدد
پیاز دوعدد متوسط
نمک فلفل زرد چوبه ب میزان لازم
رب نارنج و رب آلبالو هر کدوم نصف قاشق
آلبالوهارو با شکرو آب مخلوط کنید بزارید روی گاز ب مدت نیم ساعت تا قوام بیاد
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید
و توی روغن حسابی سرخشون کنید زعفران بزنید و یکم دیگه سرخ کنید مرغ رو از تابه خارج کنید و پیاز خلالی شده رو توی همون روغن سرخ کنید مرغ رو ب تابه برگردونید همینطور آلبالوی قوام اومده رو یک لیوان آب جوش اضافه کنید و با شعله خیلی کم بزارید یک ساعت زمان بدین تا کاملا بپزه اواخر پخت رب الو و رب نارنج رو اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید یک رب دیگه بپزه
همینطور ک توی عکس میبینید خوش رنگ هستن مرغ کاملا قرمز میشه
وقتی هستهدهای آلبالو رو میگیرین روی هسته ها کمی آب جوش بریزید تا رنگ پس بدن و از صافی رد کنید و بریزید داخل خورشت.
مرغ خوشمزه ما آماده هست نوش جااان
اگه دیدین مرغ آبش خشک شده بازم آب جوش بریزید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 مرغ مجلسی رو یه بار این مدلی درست کن حتما عاشقش میشی😋🍗🍗
مواد:
سینه مرغ 1 کیلو
برای سس:
شیر 80 میلی لیتر
روغن زیتون 50 میلی لیتر
1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر له شده
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر کاری
نمک
▪️▪️▪️
آماده سازی؛
سینه مرغ را از وسط نصف کنید، بشویید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید. قسمت ضخیم مرغ را کمی نازک کنید یا آن را بکوبید تا کمی نازک شود.
▪️▪️▪️
تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ را به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت دهید. شما می توانید حداقل 4 ساعت مارینت کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
مواد لازم؛
سیب زمینی رنده درشت ۳عدد
ژامبون یا مرغ پخته شده یا سوسیس بمقدار لازم
فلفل دلمه نصف یکعدد
قارچ ۳عدد
پنیر پیتزا یک پیمانه
ادویه ها شامل نمک و فلفل سیاه ،پول بیبر،پودر سیر،پودر پیاز،آویشن
آرد سوخاری ۲ ق غ
.
تو تابه روغن بریزید یک ردیف مخلوط سیب زمینی و ادویه ها
بعد پنیر پیتزا
یک ردیف ژامبون بعد فلفل دلمه و قارچ و دوباره پنیر پیتزا
.
لایه آخر سیب زمینی بعد خوب فشرده کنید و در تابه رو بزارید یه ربعسرخ بشه
بعد با یه بشقاب برگردونید و دوباره بزارید تو تابه تا اونطرفش هم سرخ بشه اینبار با در باز
.
بعد هم از خوردنش لذت ببرید
میتونید تو فر هم درست کنید ولی روش رو حتما چرب کنید یا کره بزارید تا طلایی بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسنک بهشتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنینی_گوشت و قارچ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری و خوشمزه😍😋
مواد لازم:
پیاز 🧅
سینه کامل مرغ🍗
فلفل سیاه🌶
نمک🧂
پودر سیر 🧄
سیب زمینی 🥔
۲ عدد تخم مرغ🥚
۱ لیوان شیر🥛
۱ قاشق چایخوری پودر کاری🥄
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن🍃
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جدید یاد بگیر🍔
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡