24.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #پاستیل خونگی😍
بدون شکر و رنگ مصنوعی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه #صبحانه😋
مواد لازم :
نان تست
تخم مرغ
فلفل دلمه
گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
پودر سیر
هویج
نمک
فلفل
شیر
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_خیار🥒
واقعا #سالاد اینقدر راحت؟!🧐
مواد لازم :
ماست ۱ ق
خیار ۵ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد
روغن زیتون ۲ ق
بروکلی خرد شده ۲ لیوان
برگ ریحون ۱ لیوان
لیموی تازه ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه
سماق ۱ ق م
مایونز ۲ ق
#آشپزی #شام
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_لیوانی شکلاتی🍫
مواد لازم :
بیسکوییت اورئو
شکلات
خامه
#دسر_شکلاتی #دسر_بیسکوییتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ :۵عدد
پودر قند:۲۰۰گرم معادل یک ونیم پیمانه
گردوی خرد شده:یک پیمانه
وانیل:۱/۴ق چ
پودرهل:۱ ق چ
اول از هر چیز زرده هارو به همرا پودر قند اونقد میزنیم تا سفیدوخامه ای شه بعد وانیل وپودر وهل واضافه میکنیم وهم میزنیم ودر آخر گردوی خردشده رو اضافه و با قاشق هممیزنیم مخلوط زرده رو داخل قیف میریزیم یا با قاشق مرباخوری ازش برمیداریم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله به اندازه گردو میریزیم وروش رو با پودر پسته یا خلال پسته تزیین میکنیم ومیزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه به مدت ۱۵-۲۰دقیقه (اصلا نباید تغییر رنگ بده ولازم نیست کفش طلایی بشه عکسارو ورق بزنید نمونه شوگذاشتم ) میذاریم تا آماده بشه این کارومن دوبار تکرار کردم بچه ها دمای فرها باهم متفاوته من کیک رو با۱۸۰درجه میپزم واین شیرینی هم ۱۵۰درجه به این نکته کاملا دقت کنیداگه دمای کمتر واسه پخت کیک تنظیم میکردین قبلنا اینو ۳۰درجه کمتر
#شیرینی #شیرینی_پفکی #شیرینی_گردویی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_سوخاری😍😋
سینه مرغ…..۱عدد
سیب زمینی…..۱عدد
فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،ادویه کاری
نان لواش
طرز تهیه:
سبنه مرغ را بپزید و خوب ریش ریش کنید.پیاز خرد کنید داخل روغن سرخ کنید.بعد مرغ را اضافه کنید.سیب زمینی از قبل بپزید.نگینی خرد کنید.به مواد اضافه کنید.بعد فلفل دلمه ای و ادویه اضافه کنید.کمی تفت بدید.
نان لواش برش بدید از مواد وسطش بریزد و مثل کلیپ رول کنید.داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتای آبی🤩🍮
دسر جذاب با ظاهر گوگولی
مواد لازم :
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
ورق یا پودر ژلاتین
خامه قنادی ۵۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
برای رنگ :
چای آبی
یا پنیرک
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_انار
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم
اب انار ۱۶۰ گرم
روغن مایع یک پیمانه
بکین پودر ۱ ق م سر پر یا دوق م معمولی
رنگ قرمز نوک ق م
نمک ۱/۸ق چ
وانیل۱/۴ق چ
پودر ژله انار ۱۰۰ گرم یا یک بسته
قبل از طرز تهیه ۳ نکته داره این کیک که حتما باید رعایت بشه
برعکس تمام کیکا که فر بیست دقیقه قبل باید روشن کنیم برای این کیک فقط ۵ دقیقه قبل از گذاشتن کیک داخل فر؛
فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم و به محض گذاشتن کیک دما رو روی ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم... نمک دستور رو حتما میزنیم
مواد هم حتما به دمای محیط رسیده
تخم مرغ و و شکر و وانیل ۵ الی۶ دقیقه میزنیم تا حجمش سه برابر بشه .
بعد اب انار و روغن مایع و اضافه میکنیم ۲۰ثانیه میزنیم
ارد و نمک و پکین پودر ،الک میکنیم و به همراه پودر ژله انار اضافه میکنیم به مایه کیک؛به ارامی هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شود داخل قالب ۲۳ تا ۲۵ ریخته بسته به ارتفاع قالب
به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بسته به قالب ممکنه زودترم بپزه
توی قابلمه به روش فر دست ساز هم میتونید درست کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر یلدایی براتون آوردم که تا حالا امتحانش نکردین😍
مواد لازم👇🏻
ژله انار ۲ بسته
آبجوش ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
شیر ۱ لیوان دسته دار فرانسوی (شیر به دمای محیط رسیده)
خامه صبحانه یک بسته(۲۰۰گرم)
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای کم نمک ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری(اختیاری)
✔طرز تهیه✔
۲ بسته ژله رو با آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم رو بخار کتری بن ماری بشه. وقتی شفاف شد همراه یک لیوان شیر میذاریم کنار تا هر دو به دمای محیط برسن بعد شیر رو کم کم به ژله اضافه میکنیم و هم میزنیم. تو یه ظرف دیگه خامه و پنیر و پودر فند رو مخلوط میکنیم و ترکیب شیر و ژله رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه
داخل قالب رو چرب میکنبم و مواد رو داخلش میریزیم و ۴ یاعت میذاریم بخچال تا ببنده بعد داخل ظرف مورد نظر برمیگردونیم.(توضیحات کامل تر داخل فیلم)
🥂🌯 🌯🥂
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کیک_اسفنجی
مواد لازم
تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه
آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان
شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر
پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی
آب سرد یک سوم استکان یا شیر
عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری
سفیده وزرده رو از هم جدا کنید
سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند
بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره
همزن رو کنار بزارید
آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه
قالب ۳۰در۴۰ جواب میده
خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید
بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره
تو فر کاسه آب لازم نیست
به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه
عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه
این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده
پست بعدی خامه کشی کیک
تا پست بعدی به درود
عزیزان این کیک بدون فر هم عالی میشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡