eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌸 تخم‌مرغ ۳عدد شیر نصف لیوان شکر ۱ لیوان روغن ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری وانیل نصف قاشق چای خوری آرد بمقدار لازم گردو و کشمش به مقدار لازم ___ ۱- شیر و شکر و روغن رو به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم ۲-بعد سه عدد تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه یا بیشتر هم می‌زنیم ۳-بعد آرد رو الک شده و بکینگ پودر رو بهش اضافه می کنیم ۴-می ریزیم داخل قالب که از قبل چربش کردیم یا مثل من از کاغذ روغنی استفاده کنید و گردو و کشمش بریزید 🔻نکته: فر رو از قبل روشن کنید (حدود۲۰ دقیقه) نیم ساعت اول در فر رو باز نکنید دمای فر گازی روی ۱۸۰ با زمان ۱ ساعت 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_کالزونه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(calzone) 🔻مواد لازم برای ۲ نفر 🔻مواد اصلی خمیر پیتزا (100 گرمی) ۲ چانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۵۰ گرم سیر ۵۰ گرم ریحان تازه ۵۰ گرم جعفری تازه ٥۰ گرم پودر سیر ۱/۸ قاشق چای خوری پنیر پیتزا ٥۰ الی ۱۰۰ گرم تخم مرغ (زرده) ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم قارچ ۵۰ گرم فلفل سفید و قرمز،کاری(ازهرکدام) ۱/۸ قاشق چای خوری سبزیجات معطر ۱/۸ قاشق چای خوری 🔻طرز تهیه ۱- گوشت را با پیاز و سیر تفت دهید ۲- قارچ را اضافه کرده تفت دهید ۳- ادویه ها را با نمک اضافه کند ۴- جعفری و ریحان خورد شده را درحال تفت دادن اضافه کنید ۵- مایه آماده شد کنار بگذارید ۶- چانه خمیر را روی سطح آردپاشی شده دایره ای پهن کنید و یک سمت خمیر مواد بریزید. روی مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و سمت خالی را روی سمت دیگر بکشید سپس با انگشت خوب فشار دهید تا کیپ شود و مواد بیرون نزند. ۷- فر را داغ کنید ۸- روی پیتزاها را به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در فر بگذارید تا طلایی شود. ۹- نوش جان 😘 🔻سایر نکات روی خمیر را زخمی نکنید که شکل آن بهم نریزد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #استانبولی_پلو 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۳ نفر سیب زمینی متوسط ۲ عدد برنج ۲ پیمانه رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری سیر ۱ حبه نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم پیاز متوسط ۱ عدد گوجه فرنگی متوسط رنده‌شده ۲ عدد 🔻طرز تهیه ۱- برنج را می‌ شوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. ۲- سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت می‌ دهیم و کنار می گذاریم. ۳- پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیب‌ زمینی تفت می‌ دهیم گوجه فرنگی رنده شده را هم می ریزیم. ۴- سیر را له می‌ کنیم و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت می‌ دهیم و به آن رب اضافه می‌ کنیم ( چون سیر سریع می‌ سوزد بیشتر از 10-15 ثانیه طول نکشد ) ۵- سیب زمینی که سرخ شده بود را با کمی زرد چوبه و فلفل به سس‌ مان اضافه می‌ کنیم و هم می‌ زنیم. ۶- برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه می‌ کنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم می‌ کنیم و حدودا یک ربع بیست دقیقه‌ای منتظر می‌ مانیم تا دم بکشد. ۷- این غذا با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزه است. 🔻سایر نکات اگر در قابلمه‌ای كه استفاده می‌ كنید خوب بسته و چفت می‌ شود و سوراخ دارد ، از دم‌ كنی استفاده نكنید . در این صورت پلو خوش‌ قیافه‌ تر می‌ شود و احتمال ریسك كمتر است، این نكته‌ را در مورد انواع پلو و چلو رعایت كنید استفاده از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا می‌ دهد استفاده از زعفران غذا را خوشمزه‌تر می‌ كند اگر از قابلمه تفلون یا شعله‌ پخش‌ كن استفاده كنید، ته‌ دیگ خوبی به دست می‌آورید، در غیر این صورت رب گوجه‌ فرنگی می‌‌ سوزد و ته‌ دیگ سیاه و بد مزه می‌ شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_گردویی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(قنادی) 🔻مواد لازم برای ۳۰ نفر شکر ۳۵۰ گرم گردو ۱۵۰ گرم تخم مرغ (سفیده) ۱۷۰ گرم پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرخالی پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری سرکه ۲/۳ قاشق غذا خوری کیک اسفنجی خردشده ۲۲۵ گرم روغن مایع ۱/۳ پیمانه مواد لازم برای مجاز کردن پودر قند الک شده به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم پودر کاکائو به مقدار لازم تخم مرغ (سفیده) به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- همه مواد رو بجز سرکه و اونایی که برای مجاز کردن هستند رو با چرخ گوشت چهار تا پنج بار چرخ می کنید ۲- بعد از چرخ کردن شروع به داغ زدن می کنید میذارید روی گاز یک ربع تا بیست دقیقه داغ می زنید تا شکرش کاملا حل بشه ۳- مرحله آخر سرکه رو اضافه می کنید و از رو گاز بر می دارید دست تونو فرو می کنید تو مواد باید داغیش دست تونو بسوزونه تا این حد باید گرماش باشه ۴- بعد به اندازه دو تا رو می ریزید توی قیف و شکل میدید سر قیف و میبرید و از مرکز شروع به ریختن مواد می کنید بعد، یه مقدار دست تونو نمناک می کنید و با دست بهش فرم میدید و بذارید تو فر دست تون میاد که ترک بر میداره یا نه اگه ترک برنداشت باید باقی مواد تونو مجاز کنید ۵- اگه ترک برداشت که دوباره باقی مواد رو بریزید تو سینی و بذارید تو فر ۶- برای مجاز کردن یدونه سفیده تخم مرغ یک و نیم قاشق پودر قند و سه قاشق سوپ خوری روغن پخت و پز می زنید و خوب مخلوط می کنید و قیف می زنید و میذارید توی فری که فقط پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد ، گرم شده ده دقیقه که شد ، شروع به ترک برداشتن می کنه وقتی همه ترک برداشت دمای فرو به 150 می رسونید و پنج دقیقه با همین دما میذارید بمونه. ۷- بازم بستگی به فر و دمای فر داره که برای هر کسی متفاوته 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای۱ نفر آرد گندم ۲ پیمانه آرد برنج ۱/۲ پیمانه روغن جامد ۱۲ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱۲ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم 🔻مواد لازم شربت : شکر ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه گلاب ۱/۳ پیمانه زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا آرد گندم را روی شعله ی ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا جایی که رنگ آرد قهوه ای روشن شود در این مرحله آرد برنج رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ آرد کمی تیره تر شود . ۲- در این مرحله آرد رو از روی حرارت برداشته و الک کنید و دوباره داخل ظرف منتقل کنید در این مرحله کره را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد روغن جامد را اضافه کرده مخلوط کنید و بعد روغن مایع رو اضافه کرده و هم بزنید ، مرتب هم بزنید تا جایی که به رنگ دلخواه برسید . ۳- در مرحله ی آخر یک ملاقه از شربتی که آماده کردید داخل مخلوط آرد و روغن بریزید سریع هم بزنید یکدفعه شربت رو نریزد ملاقه ملاقه بریزید و مرتب هم بزنید تا جایی که شربت تمام شود وقتی همه ی شربت رو اضافه کردید مرتب هم بزنید تا جایی که حلوا وسط ظرف جمع شود در این مرحله حلوا آماده شده . ۴- تهیه شربت : شکر و آب رو در ظرف ریخته و روی شعله قرار دهید وقتی شکر آب شد گلاب و زعفران رو اضافه کنید 5 دقیقه صبر کنید شعله رو خاموش کنید ، نیاز نیست زیاد روی حرارت بمونه . 🔻سایر نکات دلیل اینکه نباید یکدفعه شربت رو داخل آرد و روغن بریزید اینه که آرد گلوله نشه . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
🏡گلخانه من 🌳 هرجا قلبی مهربان در حال تپیدن است آنجا بهشتی در حال روییدن است قلب مهربانتان همیشه در حال تپیدن باد💚 ‌‌‌صبحتون بخیر و شادی❤️🌹