🥞🥔#پنکیک_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم برای۶ نفر
♦️پوره سیب زمینی ۴ پیمانه
◽پنیر موزارلا (موتزارلا) خردشده ۵۰۰ گرم
◽تخم مرغ ۱ عدد
◽آرد ۱/۴ پیمانه
◽پیازچه خردشده ۲-۳ قاشق غذا خوری
◽پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
◽روغن به مقدار لازم
◽خامه ترش یا سر شیر کمی
🔸طرز تهیه
۱- ابتدا داخل یک قابلمه ۴.۵ لیتری آب ریخته کمی نمک اضافه کنید حدود ۷ عدد سیب زمینی را پوست گرفته چهار قاچ کنید داخل قابلمه بریزید تا پخته و در حدی نرم شود که چنگال به راحتی در آن فرو رود .
۲- سیب زمینی ها را با ۴ قاشق غذاخوری کره در ظرفی دیگر له کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید ( پوره سیب زمینی تا ۳ روز قابل نگهداری است)
۳- پوره سیب زمینی ، پنیر، تخم مرغ ، آرد و پیازچه را با هم مخلوط کنید.
۴- مقداری از مواد را برداشته در دست گرد کنید کمی خامه روش بمالید
۵- دو طرف پنکیک را به پودر سوخاری آغشته کنید و داخل روغن تاهنگامی که دو طرفش طلایی شود سرخ کنید .
🔹سایر نکات🔹
🔸میتونید خامه ترش رو حذف کنید ولی ترجیحا طبق دستور پیش برید بهتره.
🔸مقدار نمک و فلفل و ادویه رو نگفتم چون من اصولا غذاهام کم نمک هستن و تو این دستور چون پوره سیب زمینی و پنیر نمک داره من دیگه نمک نریختم شما بنا به ذائقه تون میتونید از هر ادویه ای که خواستید استفاده کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲#خورش_آچار_گوشت
♦️مواد لازم برای۶ نفر
◽تخم شنبلیله کمی
◽تخم خردل ۱/۲ قاشق ◽چای خوری
◽گوشت قرمز ۵۰۰ گرم
◽ماست ۲۵۰ گرم
◽فلفل سبز ۵-۶ عدد
◽سیر خرد شده ۱/۲ قاشق غذا خوری
◽زنجبیل خرد شده ۱/۲ قاشق غذا خوری
◽آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
◽فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری
◽تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری
◽زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
◽سیاه دانه کمی
◽روغن ۱/۲ پیمانه
◽نمک به مقدار لازم
◽برگ گشنیز برای تزئین کمی
♦️طرز تهیه
۱- روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابهای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید.
۲- تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.
۳- پیمانهای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.
۴- اجازده دهید مواد درون تابه کمکم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.
۵- سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
🔹سایر نکات🔹
🔸خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست.
🔸برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود میتوانید 1 قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍸#شربت_زعفران
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◻️آب ۵۰۰ میلی لیتر
◻️شکر ( بستگی به ذائقه شما دارد) به مقدار لازم
◻️زعفران سائیده شده ۱/۲ قاشق غذا خوری
◻️گلاب ۳ قاشق غذا خوری
♦️طرز تهیه
۱- آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنید و خوب هم بزنید تا شكر در آب حل شود.
۲- زعفران را كه از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه كنید.
۳- هم بزنید تا مواد یك دست شود. بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه كنید.
۴- حدود یك ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود.
۵- سپس آن را در ظرف شیشه ای تمیز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید.
۶- هنگام سرو كردن یك سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با یخ بریزید.
🔹سایر نکات🔹
🔸این شربت خوش رنگ و بو، نوشیدنی رایج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسیار گوارا و دلچسب است.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی #ترشی_مخلوط به روش آسان 😍👍
موارد لازم :
خیار
هویج
گل کلم
سرکه
موسیر
فلفل و گلپر و زردچوبه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🧆#باسلوق
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◻️نشاسته ۱۰۰ گرم
◻️شکر ۲۰۰ گرم
◻️گلاب ۱/۲ لیوان
◻️آب سرد ۲ لیوان
◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم
◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود.
۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌭#سوسیس_بندری
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◻️نمک و فلفل به مقدار لازم
◻️روغن به مقدار لازم
◻️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
◻️سیب زمینی ۲ عدد
◻️پیاز ۲ عدد
◻️سوسیس کوکتل ۳۰۰ گرم
◻️زردچوبه به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا سوسیس را به صورت حلقه ای خرد کنید
۲- پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید(میتوانید آن را رنده هم بزنید)
۳- سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید.
۴- داخل تابه مقداری روغن مایع و کمی زردچوبه بریزید.
۵- زردچوبه را در روغن هم بزنید تا یکدست شود.
۶- حرارت را بسیار ملایم کرده و پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود.
۷- داخل تابه دیگری کمی روغن بریزید.
۸- به آن رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید تا خامی رب گرفته شود.سپس کمی آبجوش به آن اضافه کنید.
۹- سیب زمینی و سوسیس را جداگانه سرخ میکنیم.
۱۰- پیاز و سیب زمینی سرخ کرده را با هم مخلوط میکنیم.
۱۱- به سس کمی دیگر فلفل اضافه کرده و به همراه سوسیس به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم.
۱۲- درب قابلمه را میگذاریم و 5دقیقه با حرارت متوسط مواد را قرار میدهیم تا خوشمزه تر شوند!
🔹سایر نکات🔹
🔸1)این غذا به صورت تند سرو میشود.
🔸2)در صورت تمایل به جای رب از سس کچاپ استفاده کنید.
🔸3)این غذا را به صورت ساندویچی و با خیارشور و گوجه سرو کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮#اشترودل_گوشت
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◻️گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
◻️قارچ ۵۰۰ گرم
◻️پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
◻️کره ۶۰ گرم
◻️آرد گندم ۴۵۰ گرم
◻️روغن مایع ۱۰۰ گرم
◻️شیر ۱۲۵ میلی لیتر
◻️پیاز ۲ عدد
◻️تخم مرغ ۲ عدد
◻️شکر ۲ قاشق سوپ خوری
◻️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
◻️نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
◻️مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
◻️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- اول مایع خمیر رو با کمی از شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد
۲- روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید
۳- آرد رو کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغو روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی اونو با روغن چرب کنیدو مخلوطو یه جای گرم قرار بدین تا عمل بیاد
۴- بعد از یک ساعت میز کارتونو ارد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه پهن کنید
۵- برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده رو 4دقیقه تفت بدین بعدش گوشت رو اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی رو اضافه کرد کنید مواد رو 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روش بزارین .
۶- اشترودل ها رو به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط قر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. نوش جان💝
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💐💐💐💐💐💐💐
یک فرد خوب
همیشه در ذهن ما می ماند،
یک فرد بهتر
همیشه در رویای ما می ماند،
اما...
یک فرد صادق
همیشه در قلب ما می ماند...
سلام روز بخیر...
💐💐💐💐💐💐💐
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲#عدسی
♦️مواد لازم برای ۲ نفر
◽عدس ۲ پیمانه
◽پیاز ۱ عدد درشت
◽آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
◽سیب زمینی ۱ عدد متوسط
◽روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
◽آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
◽نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
◽زردچوبه و روغن به مقدار کافی
♦️دستور پخت عدسی
۱- عدس را از ۲ ساعت قبل می خیسانیم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به طور کامل بپزد. در حین پخت عدس، پیاز را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم.
۲- حالا پیاز خلالی را به همراه روغن زیتون در یک تابه تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
۳- سیب زمینی را در اواسط پخت عدس به صورت حبه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا عدس به طور کامل پخته شود، سپس مخلوط پیاز داغ و آرد را به قابلمه اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه عدسی را اندازه می کنیم.
۴- در ادامه اجازه می دهیم عدس با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه عدسی به خوبی لعاب انداخت و اماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به وسیله پیاز داغ تزیین می کنیم. در آخر عدسی را به همراه آب لیمو ترش سرو می کنیم.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷طرز تهیه #قیقاناخ ( #خاگینه_تبریزی)
♦️موارد لازم :
◽تخم مرغ ۳ عدد
◽ماست ۳ ق غ
◽آرد سفید ۳ ق غ
◽بیکینگ پودر ۱ ق غ
◽پودر گل سرخ
◽زعفران
◽گردو
◽دارچین
◽وانیل
◽کره
◽خلال پسته
◽خلال بادام
◽هل
◽شیره انگور
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡