eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥞🥔 مواد لازم برای۶ نفر ♦️پوره سیب زمینی ۴ پیمانه ◽پنیر موزارلا (موتزارلا) خردشده ۵۰۰ گرم ◽تخم مرغ ۱ عدد ◽آرد ۱/۴ پیمانه ◽پیازچه خردشده ۲-۳ قاشق غذا خوری ◽پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه ◽روغن به مقدار لازم ◽خامه ترش یا سر شیر کمی 🔸طرز تهیه ۱- ابتدا داخل یک قابلمه ۴.۵ لیتری آب ریخته کمی نمک اضافه کنید حدود ۷ عدد سیب زمینی را پوست گرفته چهار قاچ کنید داخل قابلمه بریزید تا پخته و در حدی نرم شود که چنگال به راحتی در آن فرو رود . ۲- سیب زمینی ها را با ۴ قاشق غذاخوری کره در ظرفی دیگر له کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید ( پوره سیب زمینی تا ۳ روز قابل نگهداری است) ۳- پوره سیب زمینی ، پنیر، تخم مرغ ، آرد و پیازچه را با هم مخلوط کنید. ۴- مقداری از مواد را برداشته در دست گرد کنید کمی خامه‌ روش بمالید ۵- دو طرف پنکیک را به پودر سوخاری آغشته کنید و داخل روغن تاهنگامی که دو طرفش طلایی شود سرخ کنید . 🔹سایر نکات🔹 🔸میتونید خامه ترش رو حذف کنید ولی ترجیحا طبق دستور پیش برید بهتره. 🔸مقدار نمک و فلفل و ادویه رو نگفتم چون من اصولا غذاهام کم نمک هستن و تو این دستور چون پوره سیب زمینی و پنیر نمک داره من دیگه نمک نریختم شما بنا به ذائقه تون میتونید از هر ادویه ای که خواستید استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥗 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲 ♦️مواد لازم برای۶ نفر ◽تخم شنبلیله کمی ◽تخم خردل ۱/۲ قاشق ◽چای خوری ◽گوشت قرمز ۵۰۰ گرم ◽ماست‏ ۲۵۰ گرم ◽فلفل سبز ۵-۶ عدد ◽سیر خرد شده ۱/۲ قاشق غذا خوری ◽زنجبیل خرد شده ۱/۲ قاشق غذا خوری ◽آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری ◽فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری ◽تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری ◽زیره ۱/۲ قاشق چای خوری ◽سیاه دانه کمی ◽روغن ۱/۲ پیمانه ◽نمک به مقدار لازم ◽برگ‌ گشنیز برای تزئین کمی ♦️طرز تهیه ۱- روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید. ۲- تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود. ۳- پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید. ۴- اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد. ۵- سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید. 🔹سایر نکات🔹 🔸خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست. 🔸برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می‌توانید 1 قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍸 ♦️مواد لازم برای۴ نفر ◻️آب ۵۰۰ میلی لیتر ◻️شکر (‌ بستگی به ذائقه شما دارد) به مقدار لازم ◻️زعفران سائیده شده ۱/۲ قاشق غذا خوری ◻️گلاب ۳ قاشق غذا خوری ♦️طرز تهیه ۱- آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنید و خوب هم بزنید تا شكر در آب حل شود. ۲- زعفران را كه از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه كنید. ۳- هم بزنید تا مواد یك دست شود. بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه كنید. ۴- حدود یك ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود. ۵- سپس آن را در ظرف شیشه ای تمیز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید. ۶- هنگام سرو كردن یك سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با یخ بریزید. 🔹سایر نکات🔹 🔸این شربت خوش رنگ و بو، نوشیدنی رایج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسیار گوارا و دلچسب است‌. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی به روش آسان 😍👍 موارد لازم : خیار هویج گل کلم سرکه موسیر فلفل و گلپر و زردچوبه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧆 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◻️نشاسته ۱۰۰ گرم ◻️شکر ۲۰۰ گرم ◻️گلاب ۱/۲ لیوان ◻️آب سرد ۲ لیوان ◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری ◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم ◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود. ۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. ۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌭 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◻️نمک و فلفل به مقدار لازم ◻️روغن به مقدار لازم ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری ◻️سیب زمینی ۲ عدد ◻️پیاز ۲ عدد ◻️سوسیس کوکتل ۳۰۰ گرم ◻️زردچوبه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- ابتدا سوسیس را به صورت حلقه ای خرد کنید ۲- پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید(میتوانید آن را رنده هم بزنید) ۳- سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید. ۴- داخل تابه مقداری روغن مایع و کمی زردچوبه بریزید. ۵- زردچوبه را در روغن هم بزنید تا یکدست شود. ۶- حرارت را بسیار ملایم کرده و پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود. ۷- داخل تابه دیگری کمی روغن بریزید. ۸- به آن رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید تا خامی رب گرفته شود.سپس کمی آبجوش به آن اضافه کنید. ۹- سیب زمینی و سوسیس را جداگانه سرخ میکنیم. ۱۰- پیاز و سیب زمینی سرخ کرده را با هم مخلوط میکنیم. ۱۱- به سس کمی دیگر فلفل اضافه کرده و به همراه سوسیس به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم. ۱۲- درب قابلمه را میگذاریم و 5دقیقه با حرارت متوسط مواد را قرار میدهیم تا خوشمزه تر شوند! 🔹سایر نکات🔹 🔸1)این غذا به صورت تند سرو میشود. 🔸2)در صورت تمایل به جای رب از سس کچاپ استفاده کنید. 🔸3)این غذا را به صورت ساندویچی و با خیارشور و گوجه سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◻️گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ◻️قارچ ۵۰۰ گرم ◻️پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم ◻️کره ۶۰ گرم ◻️آرد گندم ۴۵۰ گرم ◻️روغن مایع ۱۰۰ گرم ◻️شیر ۱۲۵ میلی لیتر ◻️پیاز ۲ عدد ◻️تخم مرغ ۲ عدد ◻️شکر ۲ قاشق سوپ خوری ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری ◻️نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری ◻️مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری ◻️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- اول مایع خمیر رو با کمی از شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد ۲- روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید ۳- آرد رو کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغو روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی اونو با روغن چرب کنیدو مخلوطو یه جای گرم قرار بدین تا عمل بیاد ۴- بعد از یک ساعت میز کارتونو ارد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه پهن کنید ۵- برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده رو 4دقیقه تفت بدین بعدش گوشت رو اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی رو اضافه کرد کنید مواد رو 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روش بزارین . ۶- اشترودل ها رو به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط قر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. نوش جان💝 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💐💐💐💐💐💐💐 یک فرد خوب همیشه در ذهن ما می ماند، یک فرد بهتر همیشه در رویای ما می ماند، اما... یک فرد صادق همیشه در قلب ما می ماند... سلام روز بخیر... 💐💐💐💐💐💐💐 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲 ♦️مواد لازم برای ۲ نفر ◽عدس ۲ پیمانه ◽پیاز ۱ عدد درشت ◽آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری ◽سیب زمینی ۱ عدد متوسط ◽روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ◽آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری ◽نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی ◽زردچوبه و روغن به مقدار کافی ♦️دستور پخت عدسی ۱- عدس را از ۲ ساعت قبل می خیسانیم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به طور کامل بپزد. در حین پخت عدس، پیاز را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم. ۲- حالا پیاز خلالی را به همراه روغن زیتون در یک تابه تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. ۳- سیب زمینی را در اواسط پخت عدس به صورت حبه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا عدس به طور کامل پخته شود، سپس مخلوط پیاز داغ و آرد را به قابلمه اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه عدسی را اندازه می کنیم. ۴- در ادامه اجازه می دهیم عدس با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه عدسی به خوبی لعاب انداخت و اماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به وسیله پیاز داغ تزیین می کنیم. در آخر عدسی را به همراه آب لیمو ترش سرو می کنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷طرز تهیه ( ) ♦️موارد لازم : ◽تخم مرغ ۳ عدد ◽ماست ۳ ق غ ◽آرد سفید ۳ ق غ ◽بیکینگ پودر ۱ ق غ ◽پودر گل سرخ ◽زعفران ◽گردو ◽دارچین ◽وانیل ◽کره ◽خلال پسته ◽خلال بادام ◽هل ◽شیره انگور 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡