eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_چهار_فصل 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۴ نفر خمیر پیتزا آماده ۱ عدد کنسرو میگو ۲۲۰ گرم قارچ ۸ عدد پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم کنسرو ماهی‌ کیلکا یا کولی ۶۰ گرم آرتیشو (کنگر فرنگی‌) ۲ قوطی گوشت‌ گوساله ۱۲۵ گرم گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد نمک ۱/۲ قاشق چای خوری آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری ریحان ، مرزه و جعفری (برای تزیین) به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- کمی‌ آرد روی‌ سطح‌ تمیزی ‌بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت‌ کرده‌ و به‌ قطر ۲۵سانتی‌متر پهن‌ کنید. ۲- سینی‌ فر را چرب‌ کنید‌ و خمیرها را در آن‌ قرار دهید. ۳- حاشیه‌ خمیر را کمی‌ به‌ طرف‌ داخل‌ تا کنید تا لبه‌ آن‌ کمی‌ کلفت‌ تر شود و تا زمانی‌ که‌ مواد روی‌ پیتزا آماده‌ می‌شود، آن‌ را در محل‌ گرمی‌ قرار دهید. ۴- فر را روی‌ ۲۰۰ درجه‌ سانتی‌ گراد ( ۴۰۰ درجه‌ فارنهایت‌ ) گرم‌ کنید. ۵- آب‌ قوطی‌ آرتیشو و میگو را خالی‌ کنید و آرتیشو را ۴ قسمت‌ کنید. ۶- قارچ ها را نیز شسته‌ و ورقه‌ ورقه‌ کنید. آن‌ گاه‌ گوشت‌ ها را باریک‌ باریک‌ بریده‌ و پنیر را رنده‌ و هسته‌ های‌ زیتون‌ را نیز بگیرید. ۷- هر کدام‌ از ماهی‌ های‌ کیلکا را از وسط نصف‌ کنید و روی‌ گوجه‌ فرنگی‌ ها آبجوش‌ بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه‌ در آن‌ باقی‌ بماند. ۸- با ریختن‌ آب‌ سرد روی‌ گوجه‌ها، پوست شان‌ را به‌ راحتی‌ جدا کنید. ۹- سپس‌ گوجه‌ها را به‌ شکل‌ نگینی‌ خرد کنید و در کاسه‌ ای‌ بریزید و نمک‌ و آویشن‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید. ۱۰- در این‌ هنگام‌ هر خمیر را به‌ ۴ قسمت‌ تقسیم‌ کنید. ۱۱- یک‌ قسمت‌ را با میگو و آرتیشو، یک‌ قسمت‌ را با قارچ و گوشت‌، قسمت‌ سوم‌ را با پنیر ، زیتون‌ و ماهی‌ و قسمت‌ آخر را با گوجه‌ فرنگی‌ها بپوشانید. ۱۲- روغن‌ را روی‌ پیتزا بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ ۳۵دقیقه‌، تا زمانی‌ که‌ خمیر برشته‌ و طلایی‌ شود، درفر بماند. ۱۳- وقتی‌ نیمی‌ از زمان‌ پخت‌ طی‌ شد، جای‌ سینی‌ ها را با هم‌ عوض‌ کنید. ۱۴- در مرحله‌ آخر پیتزا را چهار تکه‌ کرده‌ و با سبزیجات‌ تازه‌ تزیین‌ کرده‌، گرم‌ روی‌ میز بچینید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽ 💫لااله‌الاالله الملک‌ الحق‌ المبین💫 خدایی جز خدای یگانه شایسته پرستش نیست . خدایی كه وجودش پایدار و آشكار است. 🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸 💫پنجشنبه💫 💫  ۲۰ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۱۸ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۹ فوریه  ۲۰۲۳ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه از این تر هم داریم؟ ۴ لیوان شیر، نصف لیوان شکر ، ۱ لیوان سر خالی آرد، ۱ عدد زرده تخم مرغ، تو ظرف بریزید و مخلوط کنید. رو حرارت متوسط بزارین تا به غلظت فرنی برسه. دسر رو از روی حرارت بردارین، ۱ ق غذاخوری کره، ۱قاشق چایخوری وانیل اضافه و یکدست کنید. تو ظرف بریزید و اجازه بدین به دمای محیط برسه. یک بسته ژله موز با ۱/۵ لیوان آب جوش ترکیب کنید. انبه و موز خورد شده روی دسر بریزید، روش ژله سرد شده بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال بزارید. با هر میوه ای که دوست دارین میتونید این دسرهای جذاب رو درست کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔻مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم بادمجان ۱ کیلوگرم پیاز ۴۰۰ گرم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری آبغوره ۲ قاشق غذا خوری روغن به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا بادمجان ها را شسته و سپس پوست می گیریم و چاك كوچكی در آن ایجاد كرده با نمك و آب می‌ جوشانیم و سپس در آبكش قرار می دهیم تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود ۲- وقتی بادمجان ها خشك شد آنها را در روغن سرخ می كنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی كرده و سرخ می كنیم و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت می دهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه كرده و اب می ریزیم تا گوشت كاملا بپزد ۳- وقتی گوشت پخت بادمجان ها و آبغوره را به آن اضافه می كنیم زیر شعله را كم می كنیم تا آب غذا كاملا كشیده شود و آن را با پلو سرو می كنیم. 🔻سایر نکات سعی كنید بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنید و بعد سرخ كنید تا روغن كمتری بگیرد می توانید از گوشت چرحكرده هم برای این غذا استفاده كنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم بادمجان قلمی ۶-۴ عدد گوجه فرنگی درشت ۲ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری پیاز بزرگ ۱ عدد لپه‎ ۸۰ گرم لیمو عمانی ۱ عدد نمک و فلفل و زعفران و ادویه و روغن به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- پیاز رو با گوشت تفت بدید و وقتی خوب سرخ شد, به اون ادویه و زردچوبه بزنید و روش آب سرد بریزید و بذارید تا آب جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنید و بذارید گوشت بپزه. ۲- لپه رو که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید رو جداگانه بپزید و کف روی اون رو بگیرید. ۳- بادمجان ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و نمک پاش کنید و اجازه بدید ۱ ساعت بمونه تا تلخی اون گرفته بشه. بعد اونو بشویید و خشک کنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. ۴- گوجه فرنگی ها رو حلقه ای کلفت کنید و اونو هم در روغن تفت بدید. ۵- توی یه ظرف کمی روغن بریزید و بذارید داغ بشه و رب رو توی اون سرخ کنید و بعد لپه پخته و آبکش شده رو اضافه کنید و تفت بدید و حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت به اون اضافه کنید. ۶- حدود ۱ ساعت مونده به آخر پخت لیمو عمانی رو چند سوراخ کنید و به گوشت اضافه کنید. کمی هم زعفران دم کرده اضافه کنید. ۷- حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادمجان ها و گوجه فرنگی رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا خورش جا بیفته. ۸- در آخر هم نمک و فلفل رو اندازه کنید و اگر ترشی خورش کم بود به اون کمی آب لیموی تازه اضافه کنید. 🔻سایر نکات رب رو حتما تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه. لپه رو حتما تفت بدید تا توی خورش له نشه و شکل اولیه اش رو حفظ کنه. اگر می خواهید خورشت خوشرنگی داشته باشید , رب رو همون اول اضافه نکنید چون خورش رو کدر میکنه! اگر بادمجان رو توی روغن غوطه ور سرخ کنید, کمتر روغن جذب میکنه. می تونید بادمجان ها رو توی مخلوط سفیده زده شده به همراه نمک و فلفل و زعفران بزنید و سرخ کنید تا کمتر روغن ببره. زغفران عطر خیلی خوبی رو خورشت قیمه و قیمه بادمجان میده. سعی کنید همه رنگ خورشت رو از رب نگیرید! 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تهیه ی : 1 پیمانه آب تمامی پوست دو لیمو را به صورت ریز رنده کنید و آب آن دو لیمو را در پیمانه ی جدا نگهداری کنید. سه عدد چوب دارچین بزرگ ( حداقل 12 سانتیمتر ) به قطعات کوچک خرد کنید. دو قاشق چایخوری پوست پرتغال خشک و در ظرفی جدا آب پرتغال را نگهداری کنید. دو قاشق چایخوری دانه ی گشنیز یک چهارم غذا حوری نوتمگ ریز رنده شده اختیاری : یک قاشق چایخوری صمغ عربی 900 گرم شکر نصف قاشق چایخوری عصاره ی وانیل آب گاز دار به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
: آب ، پوست لیمو ، پوست پرتغال ، دارچین ، دانه های گشنیز ، صمغ عربی را در یک ماهیتابه ی بزرگ بریزید سپس به خوبی هم بزنید. و سپس شکر را اضافه کنید. و روی شعله ی ملایم قرار دهید ، سپس تا زمانی که محلول نجوشیده است ، هم بزنید و هم زدن را تا زمانی که شکر به خوبی حل می شود ادامه دهید ، سپس بگذارید یک دقیقه در دمای جوش باقی بماند. در انتهای این مرحله باید یک عصاره ی غلیظ تیره داشته باشید. در یک ظرف جدا آب لیمو و پرتغال و عصاره وانیل بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شربت کولا را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید ، سپس بگذارید مخلوط خنک شود ، آن را از صافی بگذرانید و در یک ظرف درب بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید. در هر لیوان ، نصف آن را با مخلوط بالا و نصف دیگر را با آب گاز دار پر کنید سپس آن را با یخ سرو کنید. 🔻میزان کالری نوشابه گازدار سیاه : 95 کالری 72 میلی گرم سدیم 16 گرم کربوهیدرات 2 گرم فیبر 3 گرم پروتئین 🔻پیشنهاد : هر چه قدر طعم پرتغالی تر یا طعم لیمویی تر می خواهید آب لیمو و پرتغال را بیفزایید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡