﷽
💫 یا ارحم الراحمین💫
ای مهربانترین مهربانان
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
💫سه شنبه💫
💫 ۹ اسفند ۱۴۰۱
💫 ۷ شعبان ۱۴۴۴
💫 ۲۸ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
طرز تهیه #دسر_پادیشاه_سارماسی
🔻مواد لازم
شیر ۴ لیوان
شکر ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
آرد معمولی ۳ قاشق غذاخوری سر پر
شکلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور ۱ بسته
خامه فرم گرفته به مقدار دلخواه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_پادیشاه_سارماسی 🔻مواد لازم شیر ۴ لیوان شکر ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی #دسر_پادیشاه_سارماسی
✍ مرحله ی اول کرم شکلاتی را تهیه می کنیم :
در ابتدای کار قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پودر کاکائو، شیر، شکر و آب را داخل آن می ریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم. و موادمان را به شکل مداوم هم می زنیم تا به غلظت برسند. پس از آنکه غلیظ شدند حرارت را خاموش می کنیم. سپس شکلات تلخ، وانیل و کره را داخل قابلمه ی حاوی پودر کاکائو ریخته و با میکسر مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
✍ مرحله ی دوم بیسکویت پتی پور را همراه با کرم شکلاتی داخل ظرفی ریخته و در یخچال می گذاریم :
در این مرحله بیسکویت پتی پور را به خوبی پودر می کنیم. سپس ظرفی مستطیلی انتخاب کرده و بیسکویت پودر شده را به شکل یکدست ته ظرف می ریزیم. سپس کرم شکلاتی را بر روی بیسکویت ریخته و به شکل کامل پخش می کنیم. در ادامه ظرف را داخل یخچال می گذاریم و زمان می دهیم به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال بماند.
✍ مرحله ی سوم خامه را اضافه کرده و دسر را برش می زنیم :
در مرحله ی آخر ظرف را از یخچال خارج می کنیم. سپس خامه ی فرم گرفته شده را که به صورت آماده می توان از قنادی ها تهیه کرد را روی کرم شکلاتی می ریزیم و به شکل کاملا یکدست پخش می کنیم. حالا دسرمان را برش می زنیم و به کمک لیسک رول می کنیم. در پایان هم آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه میوه سرو می کنیم.
نوش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
مثلِ بهار باش ڪہ🌱
حتے سرسختترین درختها هم در هوایش🌳
چارهاے بہ جز سبز شدن ندارند💚
•| #صبح_بخیر |•
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
💢يك #ميان_وعده سالم و خوشمزه
ذرت رو بخارپز كرده و با سس زير سرو كنيد؛
قاشق پر آرد رو با کمی کره تفت میدیم بهش یه لیوان شیر اضافه می کنیم نمک و فلفل ، آویشن،پودر سیر و کمی پودر پاپریکا رو هم ریخته خوب هم می زنیم کمی غلیظ که شد قارچ تفت داده شده رو بهش اضافه می کنیم بعد خاموش می کنیم اگه مایل بودید یه قاشق خامه صبحانه هم بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان رنده شده . وقتی خوب سرد شد دو قاشق سس هزار جزیره توش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و رو ذرت های داغ سرو می کنیم و نوووش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
طرز تهیه #آیس_پک_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آیس_پک_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#آیس_پک_خانگی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
شیر ۱/۲ استکان
بستنی وانیلی ۵۰۰ گرم
موز ۲ عدد
پودر کاکائو یا قهوه ۱ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه زده شده ۱۰۰ گرم
مغز گردو ۵۰ گرم
مغز پسته ۵۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- موز را در مخلوط کن ریخته تا له شود.
۲- بعد از آن گردوی خرد شده , پودر قهوه , بستنی و شیر را ریخته تا با موز کاملا مخلوط شود.
۳- (اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید، ولی زیاد نریزید که بستنی شل و آبکی شود).
۴- بعد مخلوط آماده شده را در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با شکلات خرد شده و خامه فرمی تزئین کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
طرز تهیه #سوپ_مرمر_خانم 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_مرمر_خانم 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ_مرمر
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سبزیجات (تره،جعفری،گشنیز،مرزه،شنبلیله) ۲ لیوان
جو (پرک شده) ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
نعنا (خشک) ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ كنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید. حالا جوپرك را به مواد بیفزایید و كمی تفت دهید و آنگاه 2 لیتر آب به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بجوشند. سپس زیر غذا را ملایم كرده و اجازه دهید جو بپزد.
۲- در ظرفی جداگانه گوشت چرخ كرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمك را با هم مخلوط كرده و خوب ورز بدهید و به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه كرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.
۳- اجازه دهید سوپ كاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و زردچوبه و نعنا را كمی تفت دهید و به سوپ اضافه كنید و پس از مدتی برای سرو آماده كنید.
🔻سایر نکات
سوپ مرمر یا همان مرمر خانم سوپی اصیل و متعلق به نواحی شمالی كشور است
می توانید به جای آب از آب قلم یا آب مرغ در این سوپ استفاده كنید
اضافه كردن زعفران به این سوپ آن را فوق العاده خوشمزه تر می كند
برای آن كه كوفته های شما وا نرود 2 نكته را حتما در نظر بگیرید اول آنكه تا جایی كه می توانید مواد را ورز دهید تا كاملا منسجم شوند و دوم اینكه زیر غذا را زیاد كنید تا كاملا به حالت در حال جوشیدن برسد و سپس كوفته ها را دانه دانه به غذا اضافه كنید این جوری آنها اصلا وا نمی روند.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۹ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از آرامکده
پر سودترین معامله زندگی این است؛
حال خوب را جایگزین حال بد کنیم.
همین!
@aramkadh. ❤️
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
طرز تهیه #کبه ( کپه )🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کبه ( کپه )🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کبه(کپه)
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت (چرخ شده) ۱۰۰ گرم
زرشک ۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
کشمش ۵۰ گرم
عدس قرمز ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
گردو (آسیاب شده) ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- قبل از پخت غذا برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت همراه با نمك خیس كرده و سپس با مقدار مناسبی آب روی حرارت می پزیم و تا زمانی كه برنج و عدس قرمز دیگر هیچ آبی نداشته باشد به پخت ادامه میدهیم.
۲- مخلوط ما كه خنك شد این مواد را میكس یا چرخ می كنیم.درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كرده و بعد گوشت را به آن اضافه می كنیم و تفت می دهیم ، سپس گردوی خرد شده را به همراه كشمش و زرشك خیسخورده به آن افزوده و ادویه مورد نظر را به آن میافزاییم و بعد از آن كه عطر ادویه به مشام رسید شعله را خاموش كرده و مواد را كنار میگذاریم.
۳- از مخلوط برنج و عدس قرمز مقداری برداشته و داخل دست گلوله كرده و باز میكنیم . مواد داخل كبه را به اندازه یك قاشق مرباخوری درون آن میریزیم و به شكل بیضی در میآوریم.
۴- برای این كه كپه شكل بیضی به خود بگیرد نشاسته ذرت را با مقداری آب حل می كنیم و با دست روی كپه می كشیم. این كار باعث میشود كه كپهها درون روغن باز نشود سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می كنیم.
🔻سایر نکات
1) #كپه یا همان #كبه_غذایی_عربی است كه به اشكال بسیار متفاوت پخته می شود.
2) اضافه كردن زعفران به عدس و برنج غذای شما را خوشرنگ تر می كند.
3) حواستان باشد اگر كبه ها زیاد در روغن سرخ شوند وا میروند.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۰ اسفند ۱۴۰۱