يك #دسر_خوشمزه_ميوه_ايى 🍝
🌀پودر ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنید و بعد یک سوم لیوان آب سرد اضافه کنید و بزارید کنار
يك بسته پنیر ماسکارپونه رو با ٢ قاشق غذاخوری پودر قند بزنید تا بافت پنیر از هم باز بشه، يك بسته خامه رو اضافه کنید و هم بزنید
ژله امادتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید
دو عدد هلو زعفرانی رو ریز ریز خرد کنید ، به موادتون اضافه کنید یه دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه
بعد با هرچی دوست دارین تزئین کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #شیرینی_بهشتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_بهشتی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شيريني_بهشتی
مخصوص عيد بدون تخم مرغ راحت و خوشمزه با ماندگاري بالا 😍😋
روغن صاف ٢٠٠ گرم
پودر قند ٢٠٠ گرم
وانيل ١/٨ ق چ
ارد به مقدار لازم حدود ٤٠٠ گرم
روغن مايع دو ق غ
پودر كاكائو ٢ ق س
پودر هل ١ ق چ
فر روي ١٦٠ درجه روشن شود.
روغن و پودر قند رو با همزن خوب بزنين تا سبك و پفي بشه وانيل رو هم اضافه كنين و در انتها ارد رو كم كم اضافه كنين تا خمير لطيفي بدست بياد .خمير رو سه قسمت كنين ، يك قسمت رو زعفران و قسمتي رو سفيد و قسمتي رو هم پودر كاكائو بزنين .
اين شيريني رو هم مي تونين قيف بزنين و هم قالب بزنين .خمير رو با دست گرد كردم و روش رو با ماسوره شكل دادم.😍
در صورتي كه ميخواين قالب بزنين دو قاشق روغن مايع رو اضافه كنين و قالب زده داخل سيني كاغذ شده فر ١٦٠ درجه به مدت ١٢ تا ١٥ دقيقه بذارين
من درجه فر رو بالا زدم كمي ترك خورد
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #شیرینی_آسان_سه_سوته
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_آسان_سه_سوته 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیرینی_آسان_سه_سوته_بدون_فر_و_همزن
🔻مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۳ ق غذا خوری
ماست ۳ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
نمک نوک ق چای خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
کره و دارچین به مقدرا لازم
🔻مرحله اول: ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید و بعد به کمک یک ق غذا خوری و چای خوری مواد را اندازه گیری کنید. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر، ماست، روغن مایع، وانیل و نمک را باهم داخل یک کاسه بریزید و خوب بزنید تا مخلوط شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
🔻مرحله دوم: در ادامه باید آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر بدست بیاید. میزان آرد تقریبی است و ممکن است کمی بیشتر یا کمتر بخواهد پس کم کم آرد را اضافه کنید. وقتی خمیر جمع شد باید دست کمی ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.
🔻مرحله سوم : در ادامه باید خمیر را روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه باز کنید. کره را ذوب کنید و روی سطح خمیر را خوب کره بزنید و بعد نوبت اضافه کردن دارچین است، دارچین را نیز اضافه کنید و حالا خمیر را از عرض تا کنید و روی هم قرار دهید و درز های خمیر را با دست کمی فشار دهید.
🔻مرحله چهارم: حالا هر مدلی که دوست دارید مثلثی یا ساده برش بزنید. داخل شیرجوش روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد شیرینی ها را دانه دانه داخل شیرجوش قرار دهید و بگذارید تا پف کند و از تابه خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به دلخواه روی آن شکر یا سس شکلاتی بریزید. نوش جان
🔻نکات کلیدی در تهیه شیرینی آسان سه سوته و خوشمزه #بدون_فر_و_همزن_برقی
برای داخل خمیر می توانید از عسل یا مربای نیز استفاده کنید.
می توانید در انتها روی شیرینی ها پودر قند الک کنید.
میزان شیرین بودن این شیرینی ها بسیار اندازه است ولی اگر دوست دارید به دلخواه می توانید کم و زیاد کنید.
از آرد سفید قنادی استفاده کنید.
می توانید به دلخواه از گردو خرد شده نیز استفاده کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#شیرینی_کشمشی_بدون_فر_و_همزن
🔻مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان بهتر است از شکر دانه ریز استفاده کنید
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
آرد ۱ و ۳/۴ لیوان یا پیمانه
کشمش ۱/۲ لیوان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_کشمشی_بدون_فر_و_همزن 🔻مواد لازم کره ۱۰۰ گرم شکر ۱ لیوان بهتر است از شکر دانه ریز
🔻مرحله اول: ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا کره نرم شود. سپس همه مواد را با کمک پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی را اندازه گیری کنید. آرد را الک کنید تا سبک شود. شکر شما اگر دانه درشت است بهتر است داخل آسیاب ریخته و چند پالس بزنید.
🔻مرحله دوم: در ادامه کره نرم شده را داخل کاسه ریخته و کمی هم بزنید تا باز شود و بعد شکر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد جمع شود و بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و در انتها روغن مایع را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
🔻مرحله سوم: در ادامه نوبت اضافه کردن آرد می باشد که باید طی دو مرحله اضافه کنید و با افزودن مرحله دوم باید کشمش از قبل تمیز شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی کشمشی بدون فر حاضر شود. تابه دو طرفه را از قبل روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا کاملا گرم شود.
🔻مرحله چهارم: مواد شیرینی کشمشی را داخل قیف پلاستیکی ریخته و سر قیف را قیچی کنید. کف تابه گرم شده کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را روی کاغذ به طور یکدست پایپ کنید و حتما فاصله دهید زیرا بعد از پخت شیرینی پهن و پف دار می شوند. روی درب تابه معمولی باید دمکنی قرار دهید و برای تابه دوطرفه واشر تابه را خارج کنید و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی پخته شود و بعد از خنک شدن از روی سینی جدا کنید و سرو کنید. نوش جان
🔻نکات کلیدی در تهیه شیرینی کشمشی بدون فر و همزن برقی ساده و خوشمزه با پیمانه👇
با این مقدار خمیر ۲۴ عدد شیرینی کشمشی بدون فر خواهید داشت.
می توانید مواد را داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد یعنی پخته و آماده شده است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سالاد_بروکسل
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سالاد_بروکسل 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سالاد_بروکسل
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
خلال بادام برشته شده ۱/۴ فنجان
کلم بروکسل ۴۵۰ گرم
کره ۶ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا انتهای سفت کلم های بروکسل را با چاقوی مناسب جدا کنید. سپس آنها را به مدت 3 دقیقه بجوشانید ولی دقت کنید که رنگ آنها از حالت سبز خارج نشود. سپس آنها را به ظرفی محتوی آب سرد منتقل کنید و به کمک آبکش خشک نمایید.
۲- کره را در یک ماهیتابه کوچک داغ کرده و سپس پیازهای خرد شده را در آن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن پیازها کلم های آماده مرحله اول را به آن اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه طبخ کنید. در همین حین نمک و فلفل را نیز به میزان دلخواه به مخلوط اضافه کنید.
۳- مواد داخل تابه را به ظرفی دیگر منتقل کرده و بادام ها را نیز به آن اضافه کرده و به کمک یک قاشق خوب هم بزنید. در انتها برای طعم دهی بهتر آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کاپ_کیک_فنجانی_شکلاتی
🔻مواد لازم
آرد 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
تخممرغ 1 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کاپ_کیک_فنجانی_شکلاتی 🔻مواد لازم آرد 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق
#کاپ_کیک_فنجانی_شکلاتی
🔻مرحله اول : برای شروع ابتدا تخممرغها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکونید و وقتی که از سالم بودن شون مطمئن شدید داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس وانیل رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و یا همزن برقی یا دستی هم بزنید تا زرده و سفیده به طور کامل مخلوط و یکدست بشن.
🔻مرحله دوم : در این مرحله شکر رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل داخل تخم مرغ حل بشه. در ادامه روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنید.
🔻مرحله سوم : آرد سفید، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو داخل یک ظرف جدا بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس مواد رو سه مرتبه الک کنید. آرد الک شده رو کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
🔻مرحله چهارم : کف قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا آب به جوش بیاد. داخل فنجان ها رو کمی چرب کنید. مایه کاپ کیک رو داخل فنجان ها بریزید به طوری که کمتر از دو سوم فنجان ها پر بشه. سپس فنجانها رو به آرومی داخل قابلمه بذارید. درب قابلمه دمکن بپیچید و روی حرارت کم حدود نیم ساعت زمان بدید تا کاپ کیک شکلاتی بدون قالب مغز پخت بشه. بعد از گذشت نیم ساعت، با یک خلال دندان به داخل کاپ کیک وارد کنید. اگر خلال دندون خمیری نشد، یعنی کاپ کیک شکلاتی آماده شده.
فنجانها رو از قابلمه خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک بشه تا کاپ کیک به راحتی از فنجان خارج بشه. سپس کاپ کیک ها رو با سس شکلات، شکلات آب شده، خامه یا پودر نارگیل تزئین و نوش جان کنید.
🔻نکات مهم و فوت و فن های پخت کاپ کیک شکلاتی #بدون_قالب_در_قابلمه_بدون_فر
دقت داشته باشید که برای پخت کاپ کیک در قابلمه، ارتفاع آب باید کمتر از نصف ارتفاع فنجان باشه تا آب در زمان جوشیده وارد کاپ کیک نشه و کاپ کیک رو خراب نکنه.
در قابلمه حتما دمکن بپیچید تا بخار آب که روی درب قابلمه ایجاد میشه، داخل کاپ کیک نچکه و کاپ کیک رو خراب نکنه.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡