eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر😍😍 2 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی 🌼 1 ق غ کره 🌼 1 ق غ شکر 🌼1 فنجان شیر 🌼 2ق غ کاکائو مواد داخلی👇 خامه قنادی زده و فرم گرفته شده(در صورت تمایل می توانید مقداری نارگیل اضافه کنید) برای گاناش رویی👇 1 بسته خامه 🌼 100 گرم شکلات به بیسکوییت 👈 شکر و شیر و پودر کاکایو اضافه شد تا یک خمیر به دست بیاید که به دست نمی چسبد. برای گاناش 👈خامه به خوبی گرم می شود ، وقتی به نقطه جوش رسید ، شکلات اضافه می شود و با گرمای خامه ذوب شده گاناش ما اماده است و روی کیک ریخته می شود. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
3 نفر مواد اولیه مواد لازم برای کوفته 300 گرم گوشت چرخ کرده 3 عدد هویج متوسط 50 گرم پیاز 50 گرم تره تازه یا 2 قاشق غذاخوری تره خشک 5 قاشق غذاخوری آرد نخودچی به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تهیه سس 150 گرم پیاز قاشق غذاخوری آرد سفید قاشق چای‌خوری زردچوبه قاشق غذاخوری زعفران آب کرده غلیظ قاشق غذاخوری شکر یک سوم پیمانه سرک به میزان لازم آب به میزان لازم نمک و فلفل میزان لازم روغن طرزتهیه طرز تهیه سس پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا سرخ شود. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد آب را به این مواد اضافه کنید. نمک، فلفل قرمز، شکر و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش بیاید. زعفران آب کرده را اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید. طرز تهیه کوفته هویج را بعد از شستن و پاک کردن رنده کنید. تره را بعد از شستن به قطعات نیم سانتی خرد کنید. پیاز را بعد از پاک کردن رنده کنید. گوشت چرخ کرده را همراه با هویج و پیاز رنده شده و تره خرد شده و آرد نخودچی و نمک وفلفل و زردچوبه با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد منسجم شوند. اگر مواد کوفته خیلی سفت بود می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید. از مخلوط بدست آمده گلوله‌هایی به اندازه‌ی یک نارنگی بردارید و قل قلی کنید. در یک ماهی تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس کوفته ها را در روغن قرار دهید و همه‌ی اطراف آن را سرخ کنید. سپس از روغن خارج کنید. کوفته‌های سرخ شده را به سس به جوش آمده اضافه کنید. از سس روی کوفته ها بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 30 تا 45 دقیقه تا مواد بپزد نوش جان 💖 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 يك خورش جذاب هندي مواد لازم: ماست. 8 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده 1 قاشق چایخوری پودر دارچین 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده یک پینچ زعفران(رشته های زعفران) زنجبیل. 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده سیر. 4 حبه له شده سینه مرغ. 4تکه بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده روغن. 1 قاشق غذاخوری پیاز. 1 عدد نگینی خرد شده پودر نارگیل. 2-3 قاشق غذاخوری یک مشت گشنیز تازه خرد شده طرز تهیه: داخل هاون تمامی ادویه جات را آسیاب كنيد، ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط كنيد تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید. مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید. تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید. شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید تا غذا بپزد. درب را برداشته پودر نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید. اگر که خورش کم آب به نظر رسيد كمي شير نارگيل به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ مغزپخت گردد. هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده روی غذا بریزید. خورش چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو كرده و لذت ببرید 🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁 ‍ ‍ ماهیتابه سوخته ❇️سرکه+جوش شیرین+نمک را ترکیب کنید تا سخت ترین جرم وسوختگی ماهیتابه (حتی کف آن) را برایتان ازبین ببرد. 🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم تخم مرغ:3عدد شکر:نصف لیوان آرد: 150گرم وانیل:1/2 ق چ شیر:1/3 لیوان بیکینگ پودر:1 ق م کاکائو: 1 ق م کره یا روغن جامد: 100 گرم کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام :1/2 لیوان رنده پوست پرتقال یا اسانس : من یه دونه لیموترش درشت رو پوستشو رنده کردم 🍜طرز تهیه زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعدالک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک ) و داخل فر با حرارت ١٨٠درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم تخم مرغ سه عدد شکر یک ویک چهارم پیمانه وانیل کمی شیر یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه نسکافه دو غذاخوری آب جوش یک قاشق غذاخوری آرد دوونیم پیمانه بکین پودر سه قاشق چایخوری سرصاف گردو نگینی خورد شده نصف پیمانه طرزتهیه ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم تا حجیم وکرم رنگ بشه سپس شیر و روغن مایع و نسکافه ای که تو اب جوش حل کردیم اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم آرد و بکین پودر رو که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم در انتها گردو رو مخلوط میکنیم مواد رو تو قالب میریزیم دمای 180درجه میزاریم برای من حدود 45دقیقه طول کشید خودتون قلق فرتون رو میدونید بعد از نیم ساعت چک کنید من از نسکافه گلد استفاده کردم برای گاناش 100گرم خامه صبحانه رو که بهش یک قاشق چایخوری نسکافه اضاف کردم روی شعله گاز گذاشتم وقتی گرم شد و از اطراف شروع به جوشیدن کرد از روی شعله برداشتم پنجاه گرم شکلات سفید خورد شده بهش اضاف کردم و هم زدم تا شکلات ذوب شد گاناش رو روی کیک سرد شده ریختم کیک خوشمزه و با بافت پنبه ای از عطر نسکافه هم نگم نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
میتونید خرما رو چرخ کنید ولی باید تمام قسمتهای داخلی چرخ گوشت را با روغن خوب چرب کنید وگرنه خرما داخل دستگاه گیر میکنه آرد را روی حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ دهد آرد نباید زیاد تغییر رنگ بده تا تضاد رنگی اون با خرما خودشو نشون بده سپس الک کرده و دوباره به تابه برگردانید روغن جامد را اضافه کرده و بعد روغن مایع را به تدریج تا جایی که غلظت مواد مثل حلوای سفت شود اضافه کنید و آرد و روغن را 10 دقیقه با هم دوباره روی حرارت ملایم تفت دهید. خرما را بین دو نایلون چرب به صورت مستطیلی به ضخامت 0.5 سانت باز کنید مخلوط آرد و روغن ولرم را روی خرما یکنواخت پهن کنید(نیم سانت از حاشیه ) گردوی نگینی بپاشید و کمی با دست فشار دهید تا گردو به آرد بچسبد . سپس به کمک نایلون شروع به رول کردن کنید. رولت را برای 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار داید تا منسجم شود بعد برش بزنید میتونید رولت رو زودتر برش بزنید ولی هر چقدر بیشتر در یخچال بمونه تمیزتر برش میخوره برای من حدود 25 برش 1 سانتی شد ماندگاری به شرط استفاده از روغن جامد به جای کره زیاده نیازی به یخچال نداره نوش جان 💝 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
ارد 150g, پوره ی کدو حلوایی 2/3پیمانه, کره 50g, پودر قند 50g, بکینگ پودر 1/4ق چ, تخم مرغ 1 عدد, دارچین نصف ق چ , گردو و کشمش از هر کدام 2 ق غ طرز تهیه: پودر قند و کره رو خوب با همزن زدم بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و زدم تا یکدست بشه بعد پوره ی کدو حلوایی رو اضافه کردم و خوب هم زدم همزن رو کنار گذاشتم مواد خشک ( ارد و پودر دارچین و نمک و ب پ) رو الک کردم طی دو مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم در اخر گردو و کشمش رو اضافه کردم و مواد رو هم زدم. فر رو از قبل با دمای 180 گرم کردم توی سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم از مواد با قاشق با فاصله توی سینی ریختم و سینی رو طبقه ی وسط فر با دمای 180 به مدت نیم ساعت گذاشتم. نکته:به جای قاشق میتونید مواد رو با قیف بدون ماسوره بریزید. میتونید دارچین تو مواد نریزید اخر سر روی شیرینی ها دارچین الک کنید. این شیرینیها رو میتونید تو تابه ی رژیمی هم درست کنید به این صورت که کف تابه کاغذ روغنی بذاریدو تابه رو روی شعله ی وسط با شعله پخش کن بذارید که گرم بشه بعد مواد رو با فاصله توش بریزید. به مدت نیم ساعت. به جای کشمش میتونید از شکلات چیپسی استفاده کنید نوش جان 💗 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
چیزکیک کارامل . مواد لازم: 🌟 لایه اول( کراست چیزکیک )؛ • بیسکوئیت ساقه طلائی ۲۰۰ گرم • کره ذوب شده ۱۵۰ گرم 🌟 لایه دوم( کرم پنیری): • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم • شکر ۲۰۰ گرم • آب ۱۲۵ میلی لیتر • پودر ژلاتین ۲ ق س • وانیل ۱/۸ ق چ 🌟 لایه سوم ( فیلینگ کاراملی)؛ 😋 • شکر ۱۵۰ گرم • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم • آب ۶ ق س • کرم پنیری ۳/۴ پیمانه ______________________ 🌟 طرز تهیه: 🌸 ابتدا بیسکوییت را به همراه کره ذوب شده داخل غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید. 🌸 حالا مخلوط بیسکوئیت را کف قالب کمربندی که با فویل پوشانده اید، کاملا پرس میکنید. قالب را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🌸 پودر ژلاتین را روی آب سرد داخل دستور بپاشید. بعد از چند دقیقه حالت اسفنجی میشود، حالا روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود. 🌸 پنیرماسکارپونه را به همراه شکر و خامه داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس ژلاتین آب شده را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. ۱ پیمانه از کرم را کنار بگذارید. 🌸 قالب را از یخچال خارج و مابقی کرم پنیری را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و در یخچال قرار دهید. 🌸 حالا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کاراملی شود. سپس خامه صبحانه را اضافه و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. سپس ۱/۳ کرم پنیری را که کنار گذاشته بودید به مخلوط اضافه و سپس روی لایه دوم بریزید. 🌸 چیزکیک ما آماده است. بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم تخم مرغ 1عدد. کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم. پودر شکر 1/2 پیمانه. آرد 2 پیمانه. وانیل 1/4قاشق چای خوری. بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری. شکلات چیپسی نسوز 1/2پیمانه. سیب قرمز 2 عدد طرز تهیه ابتدا خمیر این شیرینی رو آماده می کنیم، قبلأ با این خمیر کوکی کیک هم آموزش داده بودم. کليپ شو میتونین تو پیجم ببینین. کره ی هم دمای محیط و پودر شکر رو کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. سپس خمیر رو بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل، قالب میزنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می دهیم. دو تا سیب قرمز رو برش های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته. سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب روشون میریزیم، روی حرارت چند دقیقه گذاشته تا کمی سیب ها پخته شوند، و آماده ی شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش های سیب رو کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوند، حالا رزت های سیب رو داخل خمیر ها قرار می‌دهیم وکمی با کره ی آب شده رومال میکنیم ودر فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه میذاریم تا آماده شوند. امیداورم از این شیرینی خوشمزه لذت برده باشین، تا پست خوشمزه ی بعدی بدرود نوش جان 💖 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
بهبود دهنده چیه .بهبود دهنده نان باعث افزایش کیفیت نان می‌شود.بهبود دهنده نان باعث افزایش ماندگاری نان می‌شود. در قدیم از روغن به عنوانبهبود دهنده نان استفاده می‌کردند. بعد از آن از مواد شیمیایی به عنوان بهبود دهنده استفاده می‌کردند اما این روزه از آنزیم استفاده می‌شود که فاقد مواد شیمیایی است. بهبود دهنده نان به گسترش خمیر کمک می‌کند هم چنین بهبود دهنده نان به ورآمدن خمیر کمک می‌کند.بهبود دهنده نان از از خوابیدن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می کند. بهبود دهنده ها flour improver ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شوند. بهبود دهنده ها به نانوا کمک می کند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم: کرہ ۹۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم آرد نول ۱۶۰ گرم نمک۱/۶قاشق چای خوری تخم مرغ ۱عدد وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری رویال آیسینگ (طبق دستور داده شده) به مقدار لازم طرز تهیه: فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ کره را در دماي محیط قرار دهید تا کمي نرم شود؛ پودر قند را در ظرفي الکی کنید؛ کنید؛ آرد و نمک را در ظرفی مخلوط و دوباره الک کنید سیني فر را با دو لایه کاغذ روغني بپوشانید. ۱. کره و پودر قند را در ظرفي بریزید و با همزن برقي هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛ ۲. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستي به دست آید. خمیر آماده شده را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچالی استراحت دهید؛ ۳. پس از این مدت، خمیر را روي سطح آردپاشي شده به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه، برش بزنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید. سیني را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزند. و لبه آنها طلایی رنگ شوند (زمان پخت بیسکویت ها بستگي به سایز کاتر دارد؛ هرچه کاتر، بزرگتر باشد، زمان پخت بیشتر میشود). پس از این مدت، بیسکویت ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روي توري سیمی بمانند تا خنک شوند بیسکویت های وانیلي را با رویال آیسینگ تزیین کنید. دور بیسکویت های آماده را با آیسینگ غلیظ، دورگيري کنید. داخل اشکال دورگيري شده را با آیسینگي که همرنگ دورگيري است پر کنید. با آیسینگ روان، رنگ متفاوتي روي آیسینگ غلیظ را خطوط عمودي، افقی یا هر فرم دیگري به دلخواه طرح بیاندازید یا با کمک خلال چوبي، روي آیسینگ طرح ایجاد کنید. بگذارید آیسینگ روی بیسکوییت ها کاملاً خشک شود. بیسکوییت ها، آماده سرو است. طرز تهیه رویال آیسینگ: ۲ عدد سفیده تخم مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار با همزن برقی، کمي هم بزنید تا کف کند. سپس مقداری پودر قند (الک شده) به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، ۱/۸ قاشق چایخوري وانیل به آن بیافزایید. مایه را به قسمت هاي مساوي تقسیم کنید و هر قسمت را به یک رنگ خوراکي آغشته کنید و در قیف بریزید و روي بیسکوییت ها را با آن تزیین کنید. اضافه کردن مقدار پودر قند به سفیده تخم مرغ، بسته به درجه غلظت و نحوه استفاده متفاوت است. به منظور تهیه آیسینگ روان، غلظت مورد نظر در حدی است که بتوان به راحتی با آن کار کرد،به سرعت خشک نشود و خیلی هم شل نباشد. در تهیه آیسینگ غلیظ (دورگيري) از مقدار بیشتري پودر قند استفاد کنید تا مواد به درجه ای از غلظت برسد که قادر به حفظ فرم خود باشند و در ضمن لطافت کافي برای کار با قیف و ماسوره را داشته باشد. سفید را بیش از حد هم نزنید. هم زدن بیش از اندازه، موجب تغییر بافت آیسینگ و خرد شدن آن پس از خشک شدن خواهد شد. رویال آیسینگ از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند یا پودر آمادہ مرنگ و آب تهیه میشود که قابلیت اضافه کردن اسانس و رنگ را دارا بوده و به منظور تزیین انواع کیکبیسکویت و... مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی آیسینگ،با دو غلظت متفاوت تحت عنوان هاي آیسینگ فلودینگ یا روان و آیسینگ استیف یا غلیظ (دورگیري) تهیه میشوند. از آیسینگ غلیظ براي ایجاد نقش هاي برجسته، خطوط، دورگیري و مرزبندي بین رنگ ها استفاده میکنند. آیسینگ روان نیز براي پر کردن داخلی مرزبندي ها با ایجاد طرح درون بافت آیسینگ استفاده میشود. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri