هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه بسه هر کی میاد خونتون زدید تو کار قیمه و قورمه و مرغ 🤕
آخر هنرمونم اینه چند تا #ژله_رنگی قاطی میکنیم و کلی پُز که مثلا #کدبانوام 😑😆
ولی جاریم هر سری میری خونش با #کمترین_هزینه جدیدترین و خوشمزه ترین غذاها رو میذاره جلوت 😓
دیگه از غُرغُرای شوهرم خسته شدم و دست به دامن جاریم شدم🤲🤖
لینک اینجا رو داد👇🥰
http://eitaa.com/joinchat/2145910798C26d5c3446d
هر روز ۳ نوع غذای متفاوت یادت میده😋👆
هدایت شده از خانه نورانی 💫 مشاور انلاین
قورمه سبزی بایدسیاه باشد
باید بوش7تا خونه بپیچه😜
تا حالا فکرکردین که راز پختن یه قورمه سبزی خوشبو و خوشمزه چی میتونه باشه؟😋😋
۱۰ راز #طلایی و مهمش اینجاست👇
http://eitaa.com/joinchat/2145910798C26d5c3446d
آموزش پخت #مرغ_مجلسی باادویه معطر👆
فن #پخت مرغ درسته بدون فر 😳🍗
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
😋عطاری آنلاین ایتا😋
ارگانیک ترین محصولات رو با کمترین قیمت در زمان محدود میتونید خریداری کنید😍💠
بزن روی کلمه زیبای ببین چی واست میاره🙈👇
🌺
🌺
🌺
🌺 🔴
🍀 🌺 🌺 🌺
🍀🍀 🌺🌺🌺🌺🌺 🌺
🍀 ⚫️ 🌺
🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🌺
🌸🌸 🔷🔷
جهت ویزیت رایگان برای تمام بیماری ها روی کلمه زیبایی کلیک کنید😳👆
#پنکیک_پفی_ژاپنی
#پنکیک_سوفله
برای ۶ عدد:
۲ زرده تخم مرغ همدمای اتاق
۴ سفیده تخم مرغ همدمای اتاق
۱/۴ پیمانه بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری شکر
۱/۴ پیمانه شیر ولرم
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره آب شده
وانیل
۱/۲ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری آبلیمو طبیعی
-
آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و دو بار الک کنین .
ابتدا با همزن تمیز و خشک، سفیده های تخم مرغ رو با آبلیمو هم بزنین تا پف کنه بعد به آرامی ۱/۴ پیمانه از شکر رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین تا فرم بگیره و از کاسه نریزه خم کردنی.یعنی نوک قله صاف بایسته،ولی بیش از اندازه نزنین.
بعد زرده هارو بهمراه ۱ قاشق غذاخوری شکر باقیمانده ،وانیل، نمک ،شیر و روغن مایع یا کره آب شده هم بزنین تا یکدست شه .
حالا مواد خشک رو در سه مرحله به مخلوط زرده ها اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین، حالا سفیده فرم گرفته هم در سه مرحله اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیرورو کنین .
حالا یک تابه نچسب رو روی حرارت کم بزارین، دقت کنین کم، بعد داخلشو با کمک دستمال کاغذی ، چرب کنین و حدود ۱/۳ پیمانه از مخلوط رو بریزین ولی اصلا تابه رو حرکت ندین و پخش نکنین مخلوط رو بعد دوباره ۱/۳ پیمانه دیگه بردارین و داخل تابه بریزین و دو بار دیگه تکرار کنین تا ۴ تا داشته باشین، حالا گوشه تابه حدود ۱ قاشق چایخوری آب بریزین و در تابه رو بزارین، بعد از ۳ دقیقه، برای اینکه ارتفاعشون زیاد باشه، یک قاشق غذاخوری یا بیشتر، از مخلوط بردارین و روی پنکیک ها بریزین، روی هرکدوم یک قاشق یا بیشتر. بعد دوباره درشو بزارین و ۳ دقیقه دیگه بپزین تا مطمین شین زیرشون بخوبی سرخ شدن.
حالا پنکیک هارو برگردونین و در تابه رو بزارین و ۲-۳ دقیقه بپزین .
با بقیه مواد هم به اینصورت پیش برین.کلا حدود ۵-۶ تا پنکیک میشه.
میتونین مثل عکس، دوتا رینگ رو چرب کنین و داخل تابه بزارین و مخلوط رو داخل اونها بریزین تا با ارتفاع بپزن.
این پنکیک ها خیلی پفی و نرمن و حین سرد شدن کمی پفشون میخوابه .
بعد از سرد شدن روشون پودر قند الک کنین یا عسل یا نوتلا بریزین و سرو کنین.
نکته: بهتره از آرد یک قاشق بردارین و بجاش ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنین.
برای شکلاتی کردنش، از مقدار آرد یک یا دو قاشق بردارین و پودر کاکائو اضافه کنین .
میتونین به مخلوط آرد، مقداری دارچین و زنجبیل هم بزنین
نوش جان ❤️
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شکلات_آبشاری_راه_راه
دوستانی که گفته بودن باقیف بهتر میشه ویاقوطی سس دراین مدل به هیچ کدوم ازاین روش ها نیازی نیست و خیلی منظم
🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#اسپاگتی_سبوسدار_رژیمی
موادلازم
اسپاگتی سبوس دار 200 گرم
گوشت چرخکرده بدون چربی 100 گرم
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه نصف عدد
کلم بروکلی 150 گرم
روغن زیتون یا روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری
نمک مقداری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
فلفل- زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد متوسط
پنیر پارمزان به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب رو جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید
و اسپا گتیهاتون رو توش بجوشونید.
اگه عادت به دم گذاشتن پاستاهاتون دارید باید یادتون باشه که تو این مدل اسپاگتی امروزمون دم گذاشتن نداریم!!!! چرا؟؟؟ خوب چون در اصل هیچ کجای دنیا پاستا ها رو دم نمیگذارند و اونش اصلا مهم نیست. مهمترین دلیلش مخصوصا وقتی میخواهیم یک غذای رژیمی داشته باشیم اینه که عمل دم گذاشتن انواع پاستا میزان قند اون و میزان چاق کنندگی اون رو دو برابر می کنه!!! یعنی دو بشقاب ماکارونی دم نگذاشته شده برابره با یک بشقاب پاستای دم گذاشته شده!!!
حالا کدوم رو ترجیح میدید؟؟؟ بنابراین باید کمی بیشتر بجوشونید تا نرمتر بشند.
حالا آبکش کنید و بگذارید ابش بره.
اسپاگتی-1-5
مایه ماکارونی رو به این شکل آماده می کنیم:
اول قارچهامون رو درشت اسلایس می کنیم و توی تابه قدر چند قطره روغن می ریزیم و با حرارت نسبتا بالا قارچها رو نیمه سرخ نیمه کبابی می کنیم.(روغن کنجد هم میتونید جایگزین کنید)
اسپاگتی-1-6
میتونید برای رژیمی تر شدن غذاتون قرچها و بروکلی ها رو کبابی کنید.
بعد از تابه برشون دارید و اینبار بروکلی ها رو بچینید و تفت بدید.
روغن بهش نزنید. همون چرب
نوش جان 💝
🍝🥦🍝🥦🍝🥦🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#روغن_زرد
#روغن_حیوانی
توضیحات:
روغن زرد یکی از فرآوردههای حیوانی است، که از شیر گاو یا گوسفند تهیه میشود به این ترتیب که پس از تهیه کره از ماستی که از شیر تازه بدست آمده , این کره را میجوشانند تا آب و دوغ موجود در کره به کلی از بین برود و تبخیر شود که ماحصل کار روغنی است خوش عطر و به رنگ زرد. مهمترین نکته در تهیه روغن زرد استفاده از کره محلی مرغوب و تازه است.
مواد لازم :
کره محلی ۱.۵ کیلوگرم
آب نصف استکان
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
درون ظرفی سه الی چهار برابر بزرگتر از مقدار مواد اولیه، کره را بریزید و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید (انتخاب ظرف بزرگتر باعث جلوگیری از سر رفتن کف کره هنگام ذوب شدن میکند). نصف قاشق چایخوری نمک و نصف استکان آب به کره اضافه کنید و صبر کنید تا کره به کلی از حالت انجماد به حالت مایع درآید. دقایقی بعد کره آب شده و به دمایی مناسب جهت تبخیر دوغ ناچیز باقی مانده در کره و آب آن میرسد.
حالا کم کم مقدار یک قاشق غذاخوری آرد را درون مایع ریخته و به آرامی هم بزنید تا در آن حل شود و سعی کنید مداوم هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. آرد باعث میشود که دوغ موجود در کره جذب آن شده و تهنشین شود. بعد از این کار باید تا پایان کار مرتب محتویات ظرف را هم بزنید به دو دلیل : اول اینکه آرد بعد از چند لحظه تهنشین میشود و چون در تماس بیشتری با حرارت ظرف است، در نتیجه ظرف ته میگیرد و میسوزد. دوم اینکه بعد از حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که روغن میجوشد، دمای آن به حدود ۹۰ الی ۱۰۰ درجه سانتیگراد میرسد که آب درون آن به سرعت شروع به تبخیر شدن مینماید و به اصطلاح ظرف سر میرود و روغن به صورت کف از ظرف خارج شده و میریزد که در این حالت باید تندتر ظرف را هم زد و بزرگ بودن ظرف اینجا باعث جلوگیری از ریختن کف روغن به بیرون از ظرف میشود.
برای بهتر شدن عملکرد و کمتر شدن کف بهتر از مقداری روغن را با ملاقه یا هر وسیله دیگر که هم میزنید از ارتفاع بالاتری در حدود ۱۰ الی ۲۰ سانت بالاتر از سطح مایع درون ظرف بریزید تا کفها بهتر بخوابد. به محض اینکه کفها کاملا از بین رفت و ماده موجود به رنگ زرد شفاف درآمد، بلافاصله ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید به آرامی سرد شود. در صورتیکه کمی در این مرحله تعلل کنید احتمال سوختن روغن زیاد است. بعد از اینکه روغن سرد شد آن را از یه پارچه نازک رد کنید تا مواد تهنشین شده آن درون ظرف نریزد و روغن آن را درون یک ظرف شیشهای بریزد و بگذارید تا کاملا سرد و جامد شود و در یک مکان خنک نه خیلی سرد همانند یخچال، نگهداری کنید.
نکات :
♦️ روغن زرد را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید، چرا که نگهداری طولانی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن میگردد.
♦️ کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد، بهتر است.
♦️ هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن میبایست شعله گاز کم و حرارت ملایم باشد.
♦️ برای تهیه روغن زرد از کره گاوی محلی تنها بدون اضافه کردن آرد و آب هم میتوان استفاده کرد. در این حالت تهیه روغن زرد نیاز به زمان و تبهر بیشتری دارد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#روغن_دنبه
مواد لازم روغن دنبه گوسفندی:
دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
ماست ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
هل سبز ۱۴ عدد
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود.
دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا بغیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
وقتیکه به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید .
سایر نکات روغن دنبه گوسفندی
حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف میکند و نمیتوانید کنترل کنید و روغن از دست میرود.باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت میباشد.
علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن میباشد.
قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را میگیرد و ماندگاری روغن را بیشتر میکند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه میدارم.
این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما میدهد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شکلات_آبشاری_راه_راه
دوستانی که گفته بودن باقیف بهتر میشه ویاقوطی سس دراین مدل به هیچ کدوم ازاین روش ها نیازی نیست و خیلی منظم
🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#چیز_کیک_بلوبری
موادلازم
۲بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰گرم کره
۱بسته پنیر ماسکارپونه
۲۰۰ گرم خامه
۲بسته پودر ژله بلوبری
۲ق غ پودر ژلاتین
۴ق غ پودر قند
طرز تهیه
بیسکویت پتی بور رو داخل میکسر ریخته تا کاملا پودر بشه،بعد با کره به دمای محیط رسیده و آب شده مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیری شکل بشه
کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی پهن کرده بیسکویت هارو توش میریزیم و خوب فشرده میکنیم تا صاف و یکدست بشه و بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم اگر عجله داشتین به مدت نیم ساعت داخل فریزر بذارید
ژله بلوبری رو با یکلیوان آب جوش حل کرده و کنار میذاریم تا خنک بشه
روی ژلاتین هم ۴ قاشق آب سرد میریزیم ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا شفاف و حل بشه
پنیر ماسکار پونه و پودر قند رو باهمززن میزنیم و بعد خامه رو به مواد پنیر اضافه کرده و به مدت یک دقیقه با همزن میزنیم سپس ژلاتین حل شده و ژله ی کاملا خنک شده رو به مواد اضافه کرده و به مدت یک دقیقه میزنیم تا کاملا باهم مخلوط بشن
بعد مواد رو روی بیسکوییتها ریخته صاف میکنیم و به مدت ۳ساعت داخل یخچال قرار میدیم
نوش جان💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#رولت_کدو_تنبل
مواد لازم برای۶ نفر
پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده ۲۲۵ گرم
کره به دمای اتاق رسیده ۶ قاشق غذا خوری
پودر شکر به مقدار لازم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر شکر سفید ۱ فنجان
موادلازم توی رولت :
گردو ریز خرد شده، در صورت دلخواه ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر میخک ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی ۲/۳ فنجان
آرد همه منظوره ۳/۴ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه
۱- فررا با حرارت 375 درجه فارنهایت. سینی به سایز 15x10x1 اینچ کف سینی را کاغذ پوستی پهن کنید وروی آن را کمی آرد بپاشید وروی یک حوله تمیز آشپزخونه کمی شکر بپاشید.
۲- آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین،دارچین،پودرمیخک و نمک را با هم ترکیب و الک کنید،کناربگذارید.
۳- تخم مرغ و شکر را درکاسه با همزن زده تا مخلوط شود.پوره کدو را هم اضافه و هم بزنیدتا مخلوط شود.بعد ترکیب آرد را اضافه کنید و هم زده تا صاف و یکدست شود.خمیررا توی سینی بریزید و سطح آنرا صاف کنید.
۴- سپس گردوی ریزو یا پودر شده را هم روی خمیر بپاشید و در فربه مدت 13 تا 15 دقیقه قراردهید.تا پخته شود .سپس از فر خارج کرده و روی حوله قراردهید وبا حوله رول کنید.
۵- پنیرخامه ای،1 فنجان پودرشکر،کره نرم شده و وانیل را درکاسه ای کوچک بریزیدو هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
۶- سپس کیک سرد شده لای حوله را بازکنیدو حوله را کنار گذاشته وتمام سطح رولت را با ترکیب پنیر خامه ای بپوشانیدو دوباره کیک را رول کرده و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید. سپس با پودر شکر سطح رولت را تزیین کنید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#کاپ_کیک_کدو_حلوایی
کاپ کیک کدو حلوایی و زنجبیل
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل ½ قاشق چای خوری
میخک ¼ قاشق چای خوری
کره 225 گرم
شکر سفید 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل چند قطره
کدو حلوایی پوره شده 400 گرم
طرز تهیه:
فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های کاپ کیک را کاغذ بیاندازید یا اگر از قالب بزرگ استفاده میکنید قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد و جوش شیرین و ادویه ها را الک کنید.
کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر سفید و قهوه ای بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و پس از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. وانیل و پوره کدو را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر ارد الک شده را اضافه کنید و درد حد مخلوط شدن بزنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیک بریزید. کاپ کیک ها را برای حدود 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#خوراک_مرغ_و_لوبیا_سفید
مخصوص دیابتیها
این خوراک را هم میتوان درون فر آماده کرد و هم آن را به صورت آب پز آماده نمود.
مواد لازم برای 6 نفر:
تره فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 4 حبه
جعفری 2 دسته کوچک
لوبیا سفید 400 گرم
مرغ 5/1 کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
* فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و تنظیم و روشن کنید.
* ترهفرنگی، پیاز، سیر و جعفری را خرد و همراه با لوبیا سفید (لوبیا را از شب قبل خیس کنید) در ظرفی مخلوط نمایید. ظرف به قدری بزرگ باشد که مرغ به طور کامل در آن جای بگیرد.
* آنگاه مرغ را روی سبزیها قرار دهید و مقداری آب روی آن بریزید.
* ظرف حاوی این مواد را به مدت 1 تا 5/1 ساعت درون فر بگذارید.
* روی مرغ را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید تا نسوزد.
* حدود نیم ساعت قبل از پایان زمان پخت، مرغ را خارج کنید و کاغذ آلومینیومی را بردارید تا مرغ برشته شود. سپس مرغ را به همراه سبزیجات میل کنید.
* این غذا را میتوانید به صورت آب پز نیز آماده نمایید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#دامپلینگ_سیب_و_دارچین
مواد خمیر
آرد: 220 گرم
کره: 100 گرم
آب یخ: 3 قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 پینج
تخم مرغ: 1 عدد
مواد میانی
سیب: 2 عدد
شکر قهوهای یا سفید : 4 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
آب: یک چهارم پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
مواد رومال
تخم مرغ: 1 عدد
رویه شیرینی
پودر شکر: نصف پیمانه
خامه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
کره سرد را معکبی خرد کرده، با آرد و نمک داخل دستگاه غذاساز قرار دهید تا به شکل خرده نان درآید. سپس تخم مرغ، سرکه، آب و یخ را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی
سیب پوست کنده را مکعبی خرد کرده، با شکر قهوهای، دارچین و کره روی حرارت قرار دهید، نصف آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا سیب ها کمی نرم شود. باقی آب را با نشاسته مخلوط کرده، به سیبها اضافه کنید. به قدری حرارت دهید تا غلظت بگیرد، سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک با وردنه باز کرده، سپس به ابعاد 9*9 برش بزنید یا اینکه قالب بزنید. از مواد میانی وسط خمیر قرار داده و اطراف خمیر را سفیده تخم مرغ زده و شکل دهید، سپس با زرده تخم مرغ روی آن را بپوشانید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کرده، دامپلینگ ها را در سینی فر روی کاغذ روغنی چیده و به مدت 30-25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی بشه
مواد رویه
پودر شکر را با خامه مخلوط کرده، داخل قیف ریخته و روی شیرینیهای سرو شده را تزئین کنید
نوش جان 💖
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کیک_قاشقی
بهمراه فیلم
توضیحات:
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#شیرینی_پنکیکی
موادلازم
با این حجم از مواد 18 تا شیرینی با این سایز دارید.
برای خمیر :
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 10 گرم
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 5 گرم
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
برای خامه :
شیر 3 لیوان
شکر نصف لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد، کاکائو، وانیل، بیکینگ پودر را الک میکنیم. تخم مرغ را درون کاسه بشکنید به ترتیب شکر، شیر و روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را ریخته و خوب مخلوط کنید. به اندازه یک ملاقه از مواد را درون تابه بریزید یک سمت که پخت برگردانید. مراقب باشید که نسوزند. پنکیکهای پخته شده را درون یک ظرف در دار یا نایلون بذارید. کمی که خنک شد مطابق فیلم وسط آن خامه بزنید. با شکلات سفید و تلخ ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
روشی آسان برای ذوب کردن شکلات:
شکلات را درون نایلون بذارید، درون لیوان آب داغ بریزید سپس کیسه شکلات را در آب داغ فرو ببرید. وقتی ذوب شد انتهای کیسه را با قیچی برش بدید و روی کیک فشار بدید.
میتونید از خامه قنادی آماده هم استفاده کنید ما اینجا خامه خونگی رو بهتون آموزش میدیم:
اول از همه آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید سپس شکر و نشاسته را اضافه کنید وقتی به جوش رسید حرارت را خاموش کنید و کره را اضافه کنید با همزن برقی حدود 7 دقیقه هم بزنید تا سفت بشه و فرم بگیره
نوش جان 💖
🥞🧇🥞🧇🥞🧇🥞
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#بیسکوییت_دو_قلو
مواد لازم
تخم مرغ1 عدد
عسل1 قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
کره 100 گرم
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 یک دوم ق.م
مارمالاد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد).
تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید ؛
جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ، هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید ، پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید)
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید ( روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود)
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت میباشد ) ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناربگزارید تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس روی توری قرار دهید و سس شکلات را نوار نوار جهت تزیین روی بیسکویت ها بدهید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. #سالاد ماکارونی_و_کاهو
1 عددسینه مرغ
نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
1 تا2 کاسه ماست سیر
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
نصف فنجان روغن زیتون
طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان
پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#برنجک
مواد لازم:
برنج یک پیمانه
نمک ماسه ای 500 گرم (نباید یددار باشد)
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج ایرانی را خوب شسته به مدت 4 تا 5 ساعت با نمک خیس می کنیم درست مانند اینکه بخواهیم برنج را برای پلو آماده کنیم. فقط برنج را دم نمی کنیم. برنج آبکش شده را دوباره می گذاریم کاملا" خشک شود و عاری از هرگونه رطوبت باشد. نمک را در ظرفی ریخته کاملا" می گذاریم داغ شود برنجها را داخل نمک ریخته و مداوم هم می زنیم به محض اینکه پف کرد در الک ریخته تا نمک آن خارج شود.
گندمک:
گندم پوست گرفته را به مدت 24 ساعت با آب یا شیر خیس می کنیم و باید کاملا" گندم زیر آب یا شیر باشد، احتیاج به پختن ندارد . بعد در نمک ریخته و مانند برنجک عمل می کنیم. (فقط کمی رطوبت داشته باشد) و مثل برنجک خشک نمی کنیم. در صورت نبودن نمک می توانیم در روغن کم سرخ نماییم.
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃
@Ashpazi_lakcheri
#میگو_پفکی_با_سس_تارتار
طرز تهیه
دو تا دونه تخم مرغ رو با پودر پاپریکا و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک و پودر فلفل سیاه و زرد چوبه و زعفرون دم کرده و یکی دو حبه سیر تازه رنده شده حسابی مخلوط کرده بعد یک سوم لیوان ماءالشعیر گندم میریزیم و هم میزنیم
در نهایت پنج تا هفت ق غ آرد رو همراه با یک ق چ بیکینگ پودر الک میکنیم و به تدریج به مایع اضافه کرده و هم میزنیم و میگو های پاک شده و شسته شده رو داخل این مایه میریزیم و میزاریم بین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بمونه بعد از اون میگوها رو دونه به دونه درشون بیارین و داخل یه ظرفی مثل شیر پز کوچیک یا یه قابلمه کوچیک که روغن کمتری مصرف بشه سرخ میکنیم
و در نهایت روی دستمال روغن گیر یا صافی میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه
میتونید پیاز رو هم حلقه حلقه کنید و در این مایع بزارید و سرخ کنید
میگو پفکی در کنار سس تارتار سرو میشه.سس تارتار که معمولا با سیفود ها و گاها با بعضی از انواع سالادهای سبزیجات سرو میشه . ترکیبش شامل سس مایونز و پیازچه خرد شده و خیار شور رنده شده و آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل سیاه و جعفری ساتوری شده و دو تا دونه زرده تخم مرغ آب پز که استفاده از تخم مرغ اختیاریه.
فقط از یکی دو ساعت قبل درست کنید و بزارید تو یخچال تا خودشو بگیره و مزه ها به خورد هم برن اینجوری طعم عاااالیتری پیدا می کنه
نوش جان 💖
🍤🍱🍤🍱🍤🍱🍤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#گراتن_پنیر_سوخاری
طرز تهیه
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ پیمانه
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
ریحان: ۱/۲ پیمانه
پنیر خامهای: ۱ پیمانه
نان سوخاری: ۱ بسته
سس تند: ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
خردل: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
#دستورپخت برای تهیه سس بشامل کره، آرد، روغن و شیر رو در قابلمه بریزید و مخلوط کنید.
در قابلمهای، سینه مرغ، پنیر پیتزا، ریحان خرد شده، سس تند،فلفل، نمک، پنیر خامهای، سس خردل و سس کچاپ را مخلوط کنید.
کف قالب فر رو روغن بریزید و پخش کنید.
سپس نانهای سوخاری رو کف قالب بچینید و از سس بشامل روی نانها بریزید و پنیر های ورقهای رو روی نان ها پخش کنید.
مایه مرغ رو اضافه کنید و در نهایت پنیر موزارلا تازه رو روی مواد بریزید.
قالب رو به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید
نوش جان 💝
🥪🧀🥪🧀🥪🧀🥪
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شیرینی_لطیفـه
مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد
آرد:٢/٣ پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر قند: ١/٢پیمانه
بکینگ پودر:١/٤ قاشق چایخوری
وانیل: ١/٤ قاشق چایخوری
طرز تهيه
زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا می کنیم سفیده ها رو کمی می زنیم تا کف کنه بعد نیمی از پودر قند را به آن اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا سفیده حسابی پف کرده و سفید شود.
سفیده آماده شده را داخل یخچال قرار میدهیم زرده ها را همرا با وانیل و نیم دیگه پودر قند مخلوط میکنیم آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود سفیده ها را به زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم خوب مخلوط میکنیم تا سفیده و زرده خوب با هم ترکیب شوند آرد نشاسته ذرت، و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند بار الك ميكنيم و بعد به تخم مرغها اضافه میکنیم، خوب مخلوط می کنیم مواد را داخل قیف ریخته و اندازه گردو داخل سینی میریزیم و روش هم پودر قند می پاشیم داخل فر از پیش گرم شده با درجه ٢٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقیقه قرار می دهیم.اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شه بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم و بعد از سرد شدن بين هر دو تيكه خامه ى شيرين شده و فرم گرفته شكلاتى و يا خامه ى ساده می میالیم.
تنها نکته لطیفه در اینه که سفیده ها آب نندازه مخصوصا در دمای آشپزخونه با فر روشن وگرم . که چاره اش اینه که سرعت عمل داشته باشید و سفیده رو حتما بعد از هم زدن و تا آماده سازی زرده داخل یخچال قرا دهید.سعی کنید مواد رو موقع ترکیب کردن زیاد هم نزنید چون هم زدن زیاد هم باعث آب انداختن سفیده میشه
نوش جان💝
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#دوشاب_خرما
طرز تهیه دشو یا دوشاب خرمالو به این صورت است که خرمالوی که از روی درخت کنده شده (البته بایستی خرمالو ممیجک باشد یعنی خوب رسیده باشد و اگر نه دوشاب تلخ ( کز) میشود) و توسط آفتاب خشک شده باشد را جمع آوری می کنند و در درون آب چند روزخیس می دهند سپس در جای که آب به وفور یافت میشودآتش درست می کنند( معمولا از چوب تر (شیرک هیمه) برای پخت استفاده می کردند چون دوام بیشتری داشت)خرمالو را داخل یک دیگ بزرگ به نام برکن یا برکر می ریزند و روی آتش می گذارندو آن را بره می دهند(مواد را به هم می زنند) تا جایی که خرمالو به شکل فرنی دراید سپس آن را درون آبگیر یا آبکش کیسه ای یا پارچه زخیم توری ریخته و زیر آبکش ظرفی قرار می دهند تا آب درون آن جمع شود تفاله های درون آبکش دور ریخته می شوند و آب آن (شیره) را درون دیگی دیگر ریخته و روی آتش می گذارند برای اینکه مواد در حال جوش سرریز نکند برگهای بوته درختچه ای به زبان محلی به آن می گویند جز را به چوبی بسته و آن را هر از چند گاهی به داخل دیگ می زنند تا از سرریز شدن جلوگیری کند و کف شیره خرمالو پایین برود بعد از چندین ساعت دوشاب آماده می شود و میزان غلظت آن بستگی به میوه خرمالو دارد که چقدر شهد دارد از دوشاب استفاده غذایی مختلفی می کنند از برف دشو گرفته تا پشتزیک
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#کته_قالبی
مواد لازم:
برنج ایرانی ۱ پیمانه
نمک
روغن زعفران
قابلمه نچسب
طرز تهیه:ببینید مهمترین نکته در تهیه یه کته قالب خوش قیافه استفاده از ظرف نچسب هست،به این صورت کف ظرف رو چرب کرده،برای تهیه برنج ،برنج را به حالت دم کردنی ۱ بند انگشت آب بالای قابلمه ، آب ریخته و نمک و روغن بعد وقتی آب برنج تموم شدمقداری از برنج را طبق فیلم با کره و زعفران مخلوط کرده و کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا فیکس بشه،بعد مابقی برنج سفید را روی برنج زعفرانی ریخته و دوباره با پشت قاشق فیکس میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم حدودا ۱ ساعت و بعد به راحتی از قالب جدا کرده و سرو میکنیم
نکات:میزان کره و برنج من مخصوص یک نفر هست،لزومی نداره اگر تعداد رفت بالاتر و میزان برنج بیشتر شد میزان کره را مثلا در تعداد ضرب کنید که اگر اینکارو کنید بسیار برنج چربی خواهید داشت که خیلی باب میل هم نیست ،کره فقط برای عطر و طعم بیشتر به تهدیگ هست.
نکته دوم برنج را آبکشی نکنید و مثل من درست کنید که در اون صورت کته خوشمزه تری خواهید داشت،اگر هم آبکشی میکنید برنج رو نرم از حالت معمول بردارید که دانه های برنج در حین چسبندگی شفته هم نشن.
نکته سوم حتما حتما از ظرف نچسب استفاده کنید و همچنین اجازه بدید برنج روی شعله گاز با حرارت ملایم حالت تهدیگی پیدا کنه و زود برش ندارید که اون وقت تهدیگتون چون هنوز سفت نشده برنج از هم میپاشه.
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_کبابی
خیلی سریع آماده میشه. الان شروع کنید ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بعد میتونید نوش جانش کنید😋😊
مواد لازم:
* ۱ بسته بال مرغ ( حدود ۲۰ تکه ) اگر دوست داشتین می تونید ران مرغ هم استفاده کنید.
برای سس:
* ۱ ق م رب فلفل * ۲ ق غ روغن مایع
* ۲ ق غ آب
* ۱ حبه سیر
* نمک * زیره * فلفل قرمز * آویشن
* ۲ عدد سیب زمینی
طرز تهیه:
مواد سس را باهم مخلوط کرده و بال مرغها را به آن آغشته کنید و داخل سینی فر بچینید. سیب زمینی ها را پوست کنده و خورد کنید و به مخلوط نمک و ۲ ق غ روغن مایع آغشته کنید و در سینی کنار مرغها بچینید. در پایان کمی آویشن روی سیب زمینی ها بپاشید.
در فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. در زمان پخت می تونید سیب زمینی هارو پشت و رو کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#سیرابی
موادلازم
سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست
نخود:1پیمانه
سیر : 2 حبه
نمک : به میزان لازم
زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم
طرز تهیه
در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد
نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی
بهتره برای پخت خوراک سیرابی از
قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای خوشمزه تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید.
سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید
نوش جان 💝
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_فری
سیر
فلفل قرمز ( پاپریکا)
فلفل قرمز تند (پرک)
آویشن
نمک
ماست
مایونز
روغن زیتون
همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم
روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن
بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه)
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#شوکوبیس_قالبی
مواد لازم
خامه صبحانه 100گرم( نصف پاکت)
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
شیر 5ق.غ
پسته و گردو نصف لیوان
بیسکوییت پتی بور یک بسته ساده و یک بسته شکلاتی
.
مواد رویه:
مواد رویه:
شکلات تخته ای رنده شده 100گرم
خامه صبحانه 100گرم
نسکافه 1 قاشق .غ
اب داغ 2 قاشق.غ
ژلاتین 1ق.غ سرپر
اب سرد 6 قاشق.غ
.
طرز تهیه:
در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو و پسته را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید توی قالب سلفون پهن میکنیم و آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال به مدت حدودا 2 تا3 ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس از قالب خارج کنید و شکلات را روش بریزید
.
مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت نیم ساعت نگه دارید
نوش جان 💝
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#خوراک_اسفناج_خامهای_خوشمزه_و_ساده
اسفناج300 گرم
کره دو قاشق غذاخوری
پیازدو قاشق غذاخوری
سیردو قاشق چایخوری
آرد همه منظورهدو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب یک فنجان
خامه یه قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان کاله (رنده شده)نصف فنجان
جوز هندی تازه رنده شده یکچهارم قاشق چایخوری
خردل خشک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده یکچهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز
نمک
طرز تهیه
حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناجها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آنها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود.
در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعمدار شده میتوانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید.
بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را میتوان نوعیدیپ اسفناج گرم به حساب آورد.
پنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناجها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفلها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است.
نکته
مهمترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید.
غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر میشود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
#ته_چين_اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج پاک کرده نیم کیلو
مرغ پخته و ریش ریش ۴ تکه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
ماست چکیده یا سفت ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
كره اب شده نصف ليوان
اب مرغ نصف ليوان
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج رو از قبل خیس کنید.
مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه.
سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه من كمي نمك فلفل. زردچوبه و گرد غوره هم بهش اضافه كردم بعد تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و اب مرغ و كرده و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و یکدست.
برنج رو به روش معمول آبکش آماده کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید.
روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه
***نکات
*من همیشه مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و زغفران بمونه و بعد توی آبکش میریزم و مهلوط ماستی از اون که جدا شد, بعد روی برنج میریزمش! اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه!
*فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا خوشمزه تر بشن!
*بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!!
*معمولا برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید.
یادتون نره که پیاز مرغ رو خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین نده!
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
👩🍳 @Ashpazshoo 👩🍳
✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨