☕️ چای گل گاو زبان و سنبل الطیب:
طبیعت: گرم و تر
#خواص:
خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه
#طرز تهیه:
دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
☕️ چای بادرنجبویه
طبیعت بسیار گرم
#خواص:
مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیه السلام)
#طرزتهیه:
یک مشت کوچک بادرنجبویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
🍮چای زنجبیل
طبیعت:گرم و خشک
#خواص:
تقویت حافظه،قوه باه،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید برای قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون
❗️#هشدار: زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.
#طرزتهیه:
نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده،میل نمایید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
#کاچی_مخصوص_مداحین
🌸 آرد گندم 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 روغن زیتون 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 شڪر سرخ 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 گلاب درجه یڪ 👈 ۵قاشق غذاخوری
🌸 آب سالم 👈 ۲لیوان
🌸 زعفران،دارچین،هل 👈 به مقدار لازم
#طرزتهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به قوام آید…
#خواص:
⬅️ بازڪننده صدای مداحین عزیز
⬅️ مفید برای سرماخوردگی و گرفتگی صدا
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
😋 دستور #خیسانده_انجیر #شربت_انجیر
💝 #فواید:
درمان بواسیر
درمان نقرس
افزایش #نیروی جنسی
قرص #کلسیم طبیعی
مولتی #ویتامین طبیعی
ملین ، رفع #یبوست
رفع سردی و رطوبت بدن
#تقویت مو، مفید برای #ریزش مو
مفید برای رشد کودکان و افزایش #اشتهای آنها
باز کننده سدد و گرفتگی ها
🍹 #طرزتهیه خیسانده انجیر
هر شب هفت عدد انجیر را در ظرفی مثل شیشه مربا ریخته و ِروی آن آب جوشیده سالم بریزید. تا حدی که روی آن را بگیرد و زیادتر نباشد.
صبح، شربت بسیار #خوشمزه 😋آمده است. نوش جان کنید و انجیر های آن نیز در طول روز یا همان وقت مصرف شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالفقطبالینک⛔️
آشپزخانه عافیت
سلام ما از سیستان هستیم این کلوچه خرمایی شهرما بفرمایید کلوچه خرمایی داغ🙈 ــــــــــــــــــــــــ
🥞 #کلوچه_خرمایی_سیستانی
#مواد_لازم
یک لیوان شیر گرم
نصف لیوان روغن
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
نصف قاشق سیاه دونه
نصف قاشق بادیان
یک قاشق مربا خوری شکر
یک قاشق مربا خوری نمک
آرد به میزان لازم
#طرز_تهیه
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تقریبا از خمیر نون سفت تر باشه بذارید یکساعت استراحت کنه تا پف کنه در طی این مدت خرما رو هستشو دربیارید و با دو قاشق روغن سرخ کنید وخوب له کنید با قاشق پنج دقیقه کافیه
ازخمیر با وردنه پهن کنید گرد قالب بزنید و وسط خمیر از خرما بریزید و سه گوش ببندید و روی کلوچه رو با شونه کوچک شونه بزنید و با سوزن بزرگ یا یه چیزی شبیه اون چندتا سوراخ ایجاد کنید
چون پف زیادی نکنه شونه هم برای زیبایی کلوچه هست
وبعد داخل فر بذارید تا پخته بشه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°
💟 #دمنوش_اعجاب_انگیز_ریز
✴️•⇦ معرفی دمنوش فوق العاده برای ریه با اثرات اعجاب انگیز
✨↫ مجرب در عفونت ریه، آسم، سرماخوردگی ها و آنفولانزا، سرفه و...
🔸↫ #نکته_مهم : علت بوجود آمدن بیماری یا اِسم آن هیچ اهمیتی ندارد. #کرونا باشد یا چیز دیگر، به هر حال مشکل ریه ، عفونت و ... را از بین می برد. ان شا الله🤲🏻
✨↫ در طی درمان نباید آنتی بیوتیک و داروی شیمیایی مصرف شود.
🍃 #ترکیبات:
زوفا + پنیرک + بنفشه + اسطوخدوس + بادرنجبویه + پرسیاوشان + پونه + مرزنجوش + عناب + سپستان + گزنه + گلسرخ + ختمی + آویشن
🍵 #طرزتهیه:
•↫ همه را با نسبت برابر باهم دم کرده و میل کنید.
بسته به شدت بیماری روزی یک الی ۳ مرتبه
جهت پیش گیری نیز مفید است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#نان_ساده
#موادلازم
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان
روغن سالم 6 قاشق غذاخوری
آب تقریبا 1 لیوان
آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها
#طرزتهیه
🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید
🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب
بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید.
چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید
براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید.
🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
⭕️تمام خوراکی ها و نوشیدنی های که در طب اسلامی آمده را در جدول بالا می توانید ببینید👆👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲 #آش_بادمجان
👨👩👧👦برای تعداد:6نفر
#موادلازم
نعنا خشک به میزان لازم
کشک 1پیمانه
آرد 2ق غ خ
آب گوشت یا آب قلم 4پیمانه
پیاز متوسط 2عدد
عدس2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
سیر1 بوته
بادمجان 4عدد
🔥❄️طبع غذا:معتدل
💪خواص غذا:تعدیل مزاج
🍛 #طرزتهیه
👌ابتدا بادمجان رو پوست بگیرید و بعد مکعبی ریز خرد کنید و بشورید و اجازه بدید داخل آبکش آبش بره کمی هم نمک بهش بزنید .سیر رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید تا رنده بزنید.بادمجان رو داخل قابلمه بریزید و ابتدا کمی بدون روغن تفت بدید و بعد کمی روغن بهش اضافه کنید و وقتی کمی سرخ شد سیر رو اضافه کنید(حدود نصف روغن ذکر شده در مواد رو اضافه کنید.)
🍆وقتی بادمجان و سیر کامل سرخ شدن آب گوشت یا قلم رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا مواد بجوشه و بعد حرارت رو ملایم کنید.
🍅عدس رو بشورید و آبکش بقیه روغن رو داخل تابه بریزید.پیاز رو درشت خرد کنید و داخل روغن خوب سرخ کنید و بعد نمک دریاچه و فلفل و زردچوبه و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا همه مواد طلایی بشن و عطر ادویه بلند بشه بعد با گوشتکوب برقی کامل میکسش کنید و به مواد اضافه کنید.
🍌اجازه بدید آش کامل بجوشه و جا بیفته و در انتها که خوب غلیظ شد 1پیمانه کشک جوشیده شده رو بهش اضافه کنید و موقع سرو بهش نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
#شیر_برنج
#موادلازم
برای۲نفر:
برنج عنبربو(این برنج کشت جنوب کشوره و طبع گرم داره): ۱ پیمانه
شیر محلی:۴ پیمانه
شکر قهوه ای:۲ پیمانه
زیره: یک قاشق غذاخوری
نمک دریا یا نمک سنگ: یک پنس(اندازه بین انگشت شست واشاره)
#طرزتهیه
ابتدا برنج رو با یه مقدار خیییلی کم نمک بپزید(آبکش نکنید)، وقتی برنج خوب نرم شد، شیر و شکر رو اضافه کنید، اونقدر هم بزنید تا خوب جا بیفته...در آخر زیره رو هم اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat