🥣 #آبگوشت مقوّی
#عصاره_گوشت
✅ خواص:
۱) مقوی ونیرو زا
۲) جبران کم خونی، ضعف و بیحالی، از دست دادن خون بدن مانند عادت ماهیانه و ...
۳) تقویت جنسی
۴) مقوّی قلب، مغز و اعضای بدن و ...
با حفظ خواص وجذب بالا
⚠️ اشاره:
متأسفانه اکثر آبگوشتهایی که در منازل به روش معمولی درست میشود بعلت روش پخت، خواص تقویتی، ماهیت اصلی خود را از دست میدهد و کاربردهای لازم را ندارد.
در این روش بسیار ساده حداکثر خواص گوشت محفوظ خواهد ماند.
👨🍳 #روش_تهیه:
یک واحد (واحد بسته به نظر شما میتواند حجم یا وزن باشد مثلاً سی گرم) گوشت بدون استخوان و بدون چربی برّه یا گوسفند، ترجیحاً از قسمت سرشانه و ماهیچه را خوب ساتوری و ریز ریز به اندازه خیلی کوچک تقسیم کنید، سپس در یک ظرف شیشه ای، مانند ظرف شیشه ای مربا و ... قرار دهید.
بعد ۵ تا ۷ واحد آب به آن اضافه کنید وخوب آنرا بهم بزنید.
سپس این ظرف شیشه ای را داخل یک ظرف دوم بزرگتر (قابلمه) قرار دهید که حداقل تا نصف ظرف شیشه ای درون آن آب باشد.
سپس گاز را روشن کرده تا خوب با حرارت مناسب کاملاً پخته شود.
مقدار بسیار کمی نیز ادویه به آن اضافه نمایید.
بعد از پخته شدن ، گاز را خاموش، مواد را صاف کنید. ترجیحاً با کمی عسل شیرین کرده و بصورت قاشق قاشق میل شود.
〽️ #تذکرات:
۱_ بهترین حالاتِ جذب و اثر گذاری، یک ساعت قبل از غذا و با شکم خالیست.
۲_ ادویه، نمک ، عسل و ... بسته به شرایط ِمزاجی و جسمی فرد باید تنظیم شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کالباس_بوقلمون
📝 #موادلازم
سینه و ران بوقلمون مخلوط 700 گرم
روغن ارده کنجد یا روغن زیتون 50 گرم
تخم مرغ محلی1 عدد
آب و یخ100 گرم
شکر قهوه ای1 قاشق چایخوری
آرد سبوس دار 75 گرم
سیر1 تا 2حبه بستگی به سلیقه خودتون داره
📝ادویهجات مورد نیاز در تهیه کالباس خانگی
میخک1 عدد
فلفل سفید1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
زنجبیل1/5 قاشق چایخوری
هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
پودر ریشهی جوز1/4 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
نمک دریا 4 تا 5 قاشق چای خوری
🔴 #طرزتهیه
ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود.
گوشت منجمد شده را با دو حبه سیر سه بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از گوشت ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و سپس چرخ کنید.)
گوشت، روغن ارده کنجد یا روغن زیتون، تخم مرغ و ادویهها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید بدین صورت که چندین بار آب را در فریزر بذارید یخ بزند بعد بشکنید و دوباره یخ بزند تا شبیه یخ در بهشت شود
آرد سبوس دار را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفادهی هویج، فلفل دلمهای رنگی، قارچ و پسته میتوانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظهی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید. در این مرحله میتوانید به جای استفاده از چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید.به این ترتیب که سلفون را پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس با کمک سلفن خمیر کالباس را رول کرده به نحوی که حباب هوا در آن نباشد و خمیر به خوبی فشرده شود.
سه دور سلفون را دور گوشت پیچیده و یک سر آن را با سیم محکم ببندید، سپس از طرف دیگر خمیر را به خوبی فشار دید و سر دیگر را نیز گره زده یا با سیم بسته بندی محکم ببندید.
کالباس را بخارپز کنید؛ در یک ظرف بزرگ حاوی آب در حال جوش بگذارید به نحوی که تا دو سانتیمتر زیر آب قرار بگیرد تا همه اطراف آن به خوبی پخته شود.
حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم رول کالباس را بخارپز کنید. اگر از حرارت مستقیم استفاده می کنید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافی است
اکنون رول آماده شده از کالباس را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید و در صورت تمایل برش بزنید. پس از آن میتوانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
✅ #نکات👇
🔸 اول که این دستور صددرصد امتحان شده هست با خیال راحت درست کنید و لذت ببرید.
🔸بگذارید کالباس مدتی در دمای بیرون سرد شود وقتی کامل سرد شد میتوانید از محفظه مخصوص یا سلفون خارج کنید.
🔸در طرز تهیه کالباس خانگی میتوانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینهی مرغ استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمهای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید.
🔸در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید میتوانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
🔸اگر از گوشت قرمز در تهیهی کالباس استفاده میکنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخارپز کنید.
🔸توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید
🔸به شخصه استراحت خمیر کالباس رو گذاشتم برای بعد از اضافه کردن ادویه و همه مواد لازم و اون موقع فریزر گذاشتم که مزه ها بیشتر به خرد یکدیگر برود.
🔸 به جای روغن ارده از روغن زیتون استفاده کردم
🔸به نظرم یک حبه بزرگ سیر هم کفایت میکنه ولی شما بنا به ذائقه تون حداکثر تا سه حبه سیر جا داره استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کلوچه_شیره_و_ارده
#موادلازم:
تخم مرغ 1 عدد
شیره انگور یک چهارم پیمانه
ارده یک چهارمپیمانه
آرد جو یک چهارم پیمانه
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
کنجد برای تزئین به مقدار لازم
#طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ و ارده و شیره را مخلوط می کنیم سپس ارد نخودچی و ارد جو و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و در نهایت پودر هل و دارچین را افزوده و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند(خمیر چسبناک است به هیچ وجه ارد اضافه نکنید ) سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم با دست چرب شده از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو جدا کرده داخل سینی فر چیده و با دست کمی پهن می کنیم روی کلوچه ها کنجد پاشیده و به مدت یک ربع داخل فر قرار می دهیم تا بپزد .
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#سس_مایونز سنتی
⭐️مزاج, معتدل
🌙 این سس #لاغر_کننده است
🌟مواد لازم
ارده : یک قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
نخود پخته : شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک لیوان
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز : یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان
🌞روش تهیه
تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 یک روش بُرش هندوانه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍷#شربت_گل_محمدی
🌺حدود یک و نیم الی دو کیلو گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و ۴ الی ۵ لیتر آب داغ به ان اضافه نمایید
و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند.
🌺سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید.
🌺و بعد ۴ کیلو شکر سرخ را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
🌸🌸شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک آمیخته و میل نمایید.
💥این شربت نشاط آور و برای رفع تشنگی مناسب بوده و به خواب نیز کمک می کند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
⚪️ #اشکنه کشک
🌕 #کله_جوش
🔘دو پیمانه کشک ساییده
🔘دو پیاز ساطوری
🔘یک پیمانه مغز گردوی نیم کوب
🔘یک قاشق نعنای خشک
🔘یک قاشق زردچوبه
🔘کمی روغن حیوانی
✍ پیاز را در روغن کمی تفت بدهید تا رنگ بگیرد، مغز گردو را اضافه کنید، دو تا سه چرخ بدهید، سه پیمانه آب اضافه نمایید.
با جوش آمدن آب، کشک را اضافه کنید، بگردانید و پیش از جوش آمدن کشک از روی گاز بردارید.
با نان خرد شده و ریحان میل نمایید.
🎾 فواید کله جوش:
✍ ترکیب گوگرد موجود در پیاز، فسفر موجود در گردو با کلسیم کشک تبدیل به یک ترکیب پایدار با جذب فوق العاده میشود.
هفته ای یک بار کله جوش میل کنید.
اگر معده ضعیفی دارید، کله جوش را مثل سوپ و بدون نان میل کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درست کردن #روغن_دنبه بدون بو
با این روش دیگه براحتی میتونید از روغن دنبه که خواص فراوانی داره استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
📌لیست غذاهای #معتدل
👇👇👇
💠کوفته ـ گوشت بره ـ گوشت بال و گردن مرغ ـ آبگوشت لپه ـ آبگوشت بز باش - فرنی ـ پاچه گوسفندی ـ شیر برنج ـ گوشت جوجه خروس ـ چغندر ـ سکنجبین سرکه انگبین ـ آب باران ـ سبزی خوردن ـ شله بریان ـ نان فتیر ـ آش زیره ـ ترشی سیر ـ خیار چنبر - نان فطیر - نیمرو - نان فرنی - سبزی خوردن - شیر تازه - كوفته "با گوشت گوسفندی" - شیر ترش - آبگوشت شیر "مانند آبگوشت معمولی به جای آب، شیر استفاده شود" - گوشت بره - آبگوشت لپه "سیب زمینی، پیاز، لیمو عمانی، لپه، گوشت گردن" - گوشت مرغ خانگی - دست و پاچه بال و گردن مرغان - خاكشیر - بادام - آش زیره و شله بریان - آب باران مناطق کوهستانی - انار شیرین - زرد آلو - به - خرمای نیم رسیده - بنفشه - شیب شیرین - كوكوسبزی - آبگوشت بزباش "گوشت گردن، دنبالچه، سبزیهای: تره، جعفری، شنبلیله، پیاز، سیر، سیبزمینی، نخود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
📌لیست غذاهای #گرم
👇👇👇
💠قورمه سبزی ـ فسنجان ـ آبگوشت ـ حلیم ـ بریانی ـ تخم مرغ ـ قلیه ماهی ـ نخود آب ـ چلو کباب گوسفندی ـ نیمرو ـ خاگینه ـ گوشت ماهی شور ـ میگو ـ گوشت شتر و شتر مرغ ـ گوشت کبوتر ـ بلدرچین و تخم آن ـ روغن حیوانی محلی ـ روغن کنجد و روغن زیتون ـ زیتون ـ بستنی سنتی ـ مربا ـ نیشکر ـ فالوده ـ گلاب ـ دارچین ـ هل ـ سمنو ـ شکر سرخ ـ آب شور ـ نمک ـ نبات ـ موز ـ فلافل ـ نان سنگک ـ ادویه جات ـ آجیل - تخم مرغ خانگی - نخود آب و آب گوشت - فسنجان - بریانی - كره -گلابی - انگبین "عسل" - گوشت آهو - فالوده - آب شور- رنجبیل – توت سفید "شیرین" – آبگرم - آبگوشت زیره "مانند آب گوشت معمولی + لیمو عمانی+ آلو + زیرهی فراوان" - گل سرخ - انجیر- مغز بادام شور- رطب گرم و مقوی- مسهل بلغم و سودا - كرفس - انجیر خشك - ترخون - گردو - آبگوشت نخود "گرم مقوی" - نعناع -گندم - ترتیزك - مغز بادام شیرین - آبگوشت مغز دانهها "گوشت قلوهگاه + سینه+ بادام، پسته، گردو+ سیبزمینی" - نخود - سوسن - تره - پیاز - نیشكر - سیر - پسته - آبگوشت خربزه "مانند آب گوشت معمولی و به جای خربزه" - زردك - فندق - زیتون سیاه - نبات - نمك - گلاب - گوشت گنجشك - چلوكباب "با گوشت گوسفندی" - گوشت بلدرچین - گوشت خروس - گوشت شتر - گوشت كبوتر - قیمه - گوشت ماهی شور- خاگینه - دارچین - فلفل - نارگیل - ریحان - ارده - شیره انگور - قهوه - گردو - كدو حلوایی - زیره سیاه بادام زمینی - زرد چوبه - شلغم - روغن حیوانی - سیاهدانه - خربزه - كنجد - سرشیر - حلوا ارده - شكلات صبحانه - كنگر- مرصع پلو - فلافل - دنبه - روغن زیتون - روغن هسته زیتون - میوه زیتون - شكر سرخ- انواع خوراك گوشت گوسفند – نان گندم – نان سنگك – نان بربری.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
📌لیست غذاهای #سرد
👇👇👇
💠زرشک پلو با مرغ ـ سبزی پلو با ماهی ـ ته چین مرغ ـ املت ـ هر خوراکی که با مرغ تهیه شود ـ ماکارونی ـ باقالی پلو ـ کله پاچه " بخصوص مغز آن" ـ سنگدان مرغ ـ شکمبه گوسفندی ـ آبگوشت کلم سنگی ـ آبگوشت به ـ لازانیا ـ پیتزا ـ سوپ مرغ ـ کشک بادمجان ـ آش رشته ـ آش دوغ ـ آش زرشک ـ آش ریواس ـ سالاد الویه "خیلی سرد" ـ لوبیا پلو "خیلی سرد" ـ نشاسته ـ غذاهای کنسرو شده ـ پای مرغ ـ کتلت ـ کوکو سیب زمینی ـ باقلا قاتق ـ انواع ساندویچها ـ سالاد کاهو ـ انواع ژله ـ نان تست ـنان تافتون ـ نان لواش ـ غذاهای فریز شده "سودا زا" ـ ماء الشعیر ـ نوشابه ها ـ دوغ ـ رب گوجه ـ رب انار ـ قهوه ـ چای ـ روغنهای صنعتی "مایع و سرخ کردنی" ـ سس مایونز "خیلی سرد و مضر"- شفتالو - آب غوره - آلو - خوراك مرغ- سركه - انار ترش - خیار - سیب ترش - ته چین "با گوشت گاو" - اسفناج - توت فرنگی - قارچ - كدو - زالزالك - دوغ - كلم قمری - نشاسته - نوشابه - پنیر تازه - جو - آبگوشت به "مانند آبگوشت معمولی و به جای سیب زمینی از به استفاده میشود" - تخم مرغابی - برنج - گوشت گوساله - باقلا - آبگوشت همه جوره "بادنجان، قارچ سیبزمینی، پیاز، سیر، گوشت" - گوشت گاو - ماش - گوشت اردك - بادنجان - گوشت ماهی - لوبیا - كله - گوشت بز- مغز- ماكارونی - آب گوشت سركه "ماند آب گوشت معمولی و به جای آب سركه ریخته شود" - دل - چلوكباب "با گوشت گوساله و گاو"- كشك بادمجان قره قوروت - آش رشته - ریواس - آش جو - آش سماق و ناردانه - سوپ مرغ - آش ریواس - خورشت بادمجان - آش زرشك - كوكو سیبزمینی - آش غوره - شیر برنج - كباب "گوشت گاو" - آب چشمهها - لوبیا پلو "خیلی سرد" - گوجه فرنگی- كاسنی - كیوی - بامیه - پنیر - كشك - چای - سیب زمینی - زرشك - هندوانه - شاهتوت - ذرت – باقالا – آبغوره – آبلیمو – سماق – سنجد- ساندویچها - تن ماهی - انواع كنسروها - روغن نباتی - انواع سالادها - ماست - سس سفید - قارچ - كدو - كلم قمری - نان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌺طرز تهیه #رب میوه نسترن جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی🌺
دو ڪیلو میوه نسترن را داخل قابلمہ مسی ریختہ و بہ اندازه اے آب ڪہ روی میوه نسترن را بگیرد ریختہ و جوشانده بعد داخل مخلوط ڪن بریزید سپس صاف ڪرده دوباره روے شعلہ خیلے ڪم گذاشتہ وقتے غلیظ شد خاموش ڪرده یڪ قاشق غذاخورے نمڪ ریختہ، وقتے خنڪ شد داخل شیشہ بریزید و درون یخچال نگهدارے ڪنید.
✅ #خــــــــــواص:
🌸سرشار از ویتامین ث
🌸پیشگیرے از بیماریهاے قلبے
🌸درمان و پیشگیرے از مشڪلات ڪلیہ
🌸تسڪین سرفہ،سرماخوردگے
🌸درمان مشڪلات پوستے و آلرژےها
🌸منبع عالے از ویتامین C
🌸منبع غنے از ویتامین هاے E,A,D
🌸تسڪین سردرد و سرگیجہ
🎯 : این رب که سرشار از خواص می باشد، جایگزین بسیار مناسبی برای رب گوجه فرنگی می باشد.
رب گوجه فرنگی حتی اگر خانگی هم تهیه شده باشد با توجه به اینکه گوجه فرنگی تراریخته است و مورد تایید نیست،
مضر است چه برسد به رب های گوجه فرنگی کارخانه ای که سرشار از نگهدارنده و افزودنی های ناسالم می باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
✍ عصارهی راستهی گوسفندی یا ستون فقرات مثل بنزین سوپر هست برای افراد #کم_خون
⬅️ این عصاره مناسب هست برای👇
♦️کم خونی
♦️بعد از جراحیها
♦️ضعف و کمبود انرژی
♦️خشکی مزاج، خصوصاًسوداویها
⬅️ هم میشه از گوشت خالص راسته استفاده کرد و هم میشه از استخوان راسته استفاده کرد که ارزون هم هست
⬅️ این عصاره تولید خون لطیف با حرارتی ملایم میشود
⬅️ و سریع الهضم با حداقل فضولات
⬅️ و حداکثر قابلیت تبدیل به اخلاط چهارگانهی صالح و نیکو میباشد👌
🍲 هر بار مقدار استخوان راسته (۳۰۰ گرم ) و یا ۵۰ گرم گوشت راسته رو با ۴ لیوان آب، پیاز، نمک و زردچوبه بگذارید روی گاز آهسته بپزه تا یک لیوان بمونه و این آب میل بشه
☝️ این عصاره در متون طب ایرانی معروف هست به #ماءُاللَّحم یعنی 👈 آبِ گوشت
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🟢🟢خوراکی های مناسب برای سه روز اول #قاعدگی بانوان
🔴حلوای کاچی
🔴ارده و انواع شیره
🔴انواع اشکنه(بیش از بیست نوع اشکنه داریم)
🔴 انواع آش ها به خصوص آش هایی که گندم و جو در آن غالب هستند(بیش از سیصد و شصت نوع آش در فرهنگ ایرانی داریم)
🔴 انواع حلوا های گرم و معتدل(بیش از صد و پنجاه نوع حلوا مشخص شده در فرهنگ ایرانی)
🔴 آرد و روغن زرد و دوای گرم
🔴خوراکی هایی که با هفت تخم و چهار تخم طبخ می شود(بیش از پنجاه نوع خوراک داریم در فرهنگ ایرانی)
🔴مصرف انواع عسل
🔴مصرف انواع سویق
🔴مصرف انواع خوراکی هایی که با نخود و لوبیا سفید طبخ می شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥣👨🏻🍳 #آشپزی
#بیسکوئیت_کرهای سالم
✍🏻 #مواد_لازم:
🔸آرد کامل گندم 3 لیوان
🔸تخم مرغ محلی 1 عدد
🔸کره طبیعی گاوی 225 گرم
🔸شکر قهوه ای اصل یا شکر سرخ یا عسل 1 لیوان
🔸گلاب 2 قاشق غذاخوری
✍🏻 #طرز_تهیه:
🔺 ابتدا تخم مرغ،کره،شکر سرخ و گلاب را با هم خوب مخلوط کنید،سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.اگر خمیر زیادی شل بود ،مقداری آرد اضافه کنید.
🔺 خمیر را نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
🔺 خمیر را با ضخامت مناسب پهن کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده فر قرار دهید.
🔺 فر را با دمای 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
🔺 پس از حدود 25 تا 30 دقیقه وقتی که بیسکوئیت های طلایی شد ، از فر خارج کنیدتا سرد شود.
⚠️ نکته : میتوانید افزدونی ها و طعم دهنده های مختلف مانند زعفران،هل،دارچین و ... بر اساس ذائقه خودتان اضافه کنید.
⚠️ نکته : میل کردن این بیسکوئیت با عسل بسیار عالی است.
⚠️ نکته : میتوانید یک پیمانه عسل +یک پیمانه شیر طبیعی +یک قاشق کره طبیعی را ترکیب کنید و با شعله ملایم بجوشانید تا شیره غلیظی درست شود و بین دو بیسکوئیت بمالید و روی هم قرار دهید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍗انواع #گوشت #مزاج و #مصلحات آنها🍗
⭕️مهم ذخیره کنید⭕️
💠گوشت ها
🍗 #اردک
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین
🍗 #بوقلمون
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: گشنیز و سماق
🍗 #بلدرچین
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار
🐐 #بز
❄️نوع مزاج: سرد و خشک
🍃مصلح: نمک ، فلفل ، پیاز، دارچین ، زیره ، بادام ، خرما
🐏 #پاچه
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین
🐣 #تخم_مرغ
🔥نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است.
🍃مصلح: نمک و ادویه گرم
🍤 #جگر_سفید
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن
🍤 #جگر_سیاه
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه
🍗 #خروس
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: سرکه ، آبغوره ، سکنجبین
🍤 #دل
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن
👅 #زبان
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: طبخ با سرکه ویا گشنیز خشک ، زیره ،مرزه
🍤 #سیرابی
❄️نوع مزاج: سرد و خشک
🍃مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین
🐫 #شتر
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره
🐪🐓 #شتر_مرغ
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: سرکه
🐓 #غاز
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل
🐏 #گوسفند
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه
🍗 #گنجشک
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: آب انار ،آبغوره ، دارچین ، هل
🍗 #کبک
🔥نوع مزاج: گرم و خشک
🍃مصلح: سکنجبین
🍤 #قلوه
❄️نوع مزاج: سرد و خشک
🍃مصلح: کباب نمودن با روغن زیتون ، نمک و فلفل ، دارچین
🍤 #مغز
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره
🐓 #مرغ_محلی
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: سکنجبین ،ادویه گرم
🐟 #ماهی
❄️نوع مزاج: سرد و تر
🍃مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم
🐙 #میگو
🔥نوع مزاج: گرم و تر
🍃مصلح: سرکه ، نعناع
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی حرامــ⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☸در منزل #پنیر تهیه کنید
📌 #طرزتهیه
▫️شیر گوسفندی رو داخل قابلمه بریزیم
میزاریم روی گاز تا جوش بیاد
▫️بعد از جوش اومدن ۲ دقیقه میزاریم تا بخار بشه و شیر غلیظ بشه
▫️گاز رو خاموش میکنیم
▫️نصف لیوان سرکه سفید اضافه میکنیم تا شیر ببره
▫️بعد از اضافه کردن ۳ دقیقه هم میزنیم
▫️میزاریم تا شیر کاملا سرد بشه
▫️بعد از سرد شدن داخل کیسه میریزیم تا آبش حسابی خشک شه
▫️حالا کیسه رو داخل یک آبکش میزاریم و یک ظرف سنگین روی اون قرار میدهیم تا فشرده بشه
▫️حدود ۳تا ۴ ساعت بهش زمان میدید
▫️و قالب میزنیم و به مدت ۳تا۴ هفته داخل آب نمک دریا قرار میدهیم
🍀این جوری دیگ لازم نیست کلی پول برای پنیر درجه۱ بدیم😊
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی ممنوع⛔️
🍲آش اوماج شلغم برای سرماخورگی
🧑🍳مواد مورد نیاز برای چهار نفر
پیاز متوسط رو به درشت: ۲عدد
سیر :یک بوته متوسط
شلغم: سه عدد
تره و برگ چغندر
آردم گندم (آرد جوانه یا سویق بهتر است)
🧑🍳روش پخت
۱) ابتدا دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در روغن زیتون تفت بدهید.
۲)سپس شلغم های نگینی خرد شده را اضافه کنید.
۳)سه کاسه آب اضافه کرده تا شلغم ها پخته شوند.
۴) سپس سیر خورد شده و دو قاشق غذاخوری تره به همراه دو قاشق غذاخوری قاشق برگ چغندر را اضافه کنید.
۵) در آخر هم آرد را به همراه مقدار مورد نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
☸مربای #بالنگ تازه بسیااااار خوش عطر و خوشمزه.
▫️بالنگ ها رو از وسط نصف کنین و مثل پرتقال آبش رو از وسطش بگیرین ونگه دارین
▫️بعد قسمت میانی رو کاملا خارج کنین و با چاقو یه لایه از پوست روی بالنگ ها جدا کنین در واقع لایه زرد باید برداشته بشه
▫️در واقع اون بافت پنبه ای و سفید رنگ بالنگه که مربا میشه
▫️وقتی پوست زردشو جدا میکنین رگه های زردی که میمونه را بزارید باشه چون باعث عطر بیشتر مربا میشه
▫️خوردش کنین به اندازه های مورد نظرتون خلالی یا نگینی
▫️آب سرد بریزین روش و حدودهجده ساعت تا بیست و چهار ساعت بزارین بمونه و طی این مدت چندبار آبشو عوض کنین
▫️بعد داخل یک قابلمه که آبجوش داره بریزین و حدود ده دقیقه بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بریزین روش
▫️هر چی آب قابلمه تون بیشتر باشه تلخی بالنگ ها بیشتر از بین میره
▫️دوبار اینکارو تکرار کنین قاعدتا باید تو این مرحله تلخیش از بین بره یک حبه اش رو بچشین اگر احساس تلخی کردین مجددا بریزین داخل آب و چند ساعتی بزارین بمونه
▫️برای مربای بالنگ شکر سرخ یا قهوه ای مقدارش باید هم وزن بالنگ ها باشه ولی هم وزن بالنگی که پوستش کنده شده و قسمت وسطیش ام در اومده باشه
ادامه... 👇👇
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
ادامه مربای بالنگ... 👆
معمولا پس از آبکشی میوه ها، آنها را در آب معمولی قرار می دهند و غوطه ور می کنند. سپس مجددا آبکشی کرده و این عمل را 2 یا 3 بار دیگر تکرار می کنند.
تا این مرحله بالنگ های ما تلخیشون گرفته شده ، به ازای هر بالنگه درشت یک لیوان آب در نظر بگیرین، شکر را به آب اضافه کنین و بزارین روی حرارت شکر که کاملا حل شد بالنگ ها را که با دست فشار دادین و مقداری آبش خارج شده را درون شهد بریزین و بزارین با شعله ملایم رو به کم بجوشه و بالنگ ها باید کاملا شیشه ای و شفاف بشه و شهدش به غلظت مورد نظرتون برسه ، در اواخر مراحل پخت نصف استکان آب بالنگ را به مربا اضافه کنین تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه ،
📌بعضیا هل درسته یا گلاب اضافه میکنن به مربا ولی ترجیح من اینه که استفاده نکنید تا عطر خود بالنگ ها مشخص تر باشه ،
من گاهی چند قطره زعفرون اضافه میکنم تا رنگ مربا خوشرنگ تر باشه ، البته زعفرون هم زیاد اضافه نکنین تا عطرش غالب نشه
🔰مربای بالنگ مرحله پختش مثل مربای توت فرنگی یا آلبالو حساس نیست میتونین خاموش کنین و بعد از سرد شدن کامل غلطتش و مقدار آبش و شکرش رو تست کنین
اگر تمایل داشتین غلیظ تر باشه یا شکرش بیشتر باشه مقداری اضافه کنین و مجددا بعد از دو سه دقیقه جوشیدن خاموش کنین یا اگر زیاد سفت شد کمی آب اضافه کنین و بعد ار چند جوش که زد خاموش کنین ،
▫️ بهتره مربا یک شب داخل قابلمه بمونه بعد ظرف کنین ، بهترین ظرف برای طبخ مربا قابلمه مسی یا لعابی است و قاشق چوبی....
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️