eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
491 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸حضرت رسول صلوات الله علیه و آله فرمود:جبرئیل، نزد من آمد و مرا به خوردن هَلیم ، فرمان داد تا پُشتم قوی شود و با آن، توان بندگی پروردگار خویش بیابم. 📚المحاسن، ج 2، ص 169، ح 1470 عن عبد اللّه بن سنان عن الإمام الصادق صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ ، بحار الأنوار، ج 66، ص 86، ح 2. 🔹مولا و آقای ما حضرت امام علی صلوات الله علیه فرمود:بر شما باد هَلیم؛ چرا که تا چهل روز، نشاط عبادت می دهد. آن خود، جزئی از سفره آسمانی ای است که بر پیامبر خدا صلوات الله علیه و آله فرو فرستاده شد. 📚الکافی، ج 6، ص 319، ح 1، المحاسن، ج 2، ص 169، ح 1471 کلاهما عن صالح بن رزین عن الإمام الصادق صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ ، بحار الأنوار، ج 66، ص 86، ح 3. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍲طرز تهیه : گندم کامل 300 گرم گوشت سردست گوسفند 300 گرم نمک دریا 1 قاشق چای خوری کره محلی آب شده 2 قاشق سوپخوری عسل و دارچين به مقدار لازم پیاز یک عدد ✍ : مرحله اول: گندم را پس از شستن به مدت 24 ساعت با آب ولرم در قابلمه ای نسبتا بزرگ با توجه به حجم گندم، خیس کنید. مرحله دوم: آب گندم خیس خورده را عوض کنید و ظرف را روی شعله با حرارت زیاد قرار دهید. پس از جوش آمدن آب حرارت را کم کنید، مقداری کره داخل آن بریزید و اجازه دهید گندم تا جایی بپزد که له شود(هر از گاه هم بزنید تا گندم نچسبد.) برای جلوگیری از سر رفتن گندم یک قاشق چوبی بلند داخل قابلمه قرار دهید.   مرحله سوم: گوشت را با دو پیمانه آب، یک عدد پیاز و مقداری دارچین بپزید و پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید. آب گوشت باقیمانده را در ظرف گندم بریزید. join🔜 @Afiyat مرحله چهارم: پس از اینکه گندم به خوبی پخت دو ساعت قبل از کامل شدن زمان پخت هَلیم، گوشت را همراه نمک به گندم اضافه کنید و در قابلمه را با پارچه تمیزی بپوشانید و آن را دم بگذارید. در حین دم کشیدن هلیم را هر از گاه هم بزنید چرا که گوشت سریع ته نشین می شود و می سوزد. هنگام سرو مقداری کره را ذوب کنید و روی هلیم بریزید و با عسل و دارچین هَلیم را طعم دار کنید. حتی می توانید هلیم با نمک سرو شود.   💫مقدار گندم هر قدر بیشتر باشد باید زمان پخت بیشتری در نظر بگیریم. 💫 اگر پس از پخت گندم یعنی قبل از اضافه کردن گوشت اجازه دهید آب گندم تا حدی کشیده شود و به جای آن مقداری شیر اضافه کنید هلیمِ شیر خواهید داشت. 💫اگر هَلیم مخصوص کودک درست می کنید می توانید آن را پس از پخت از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود. 💫 برای اینکه هلیمی شبیه به هلیمِ بازاری داشته باشید باید قبل از اضافه کردن گوشت، گندم پخته را میکس و صاف کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔶🔸برای شروع ابتدا باید 5 اصل غذا را رعایت کنید : 🌺عدم استفاده از کلیه مواد غذایی صنعتی و ساخت کارخانه 🌺اصلاح و مصرف نمک دریا 🌺اصلاح و استفاده از روغن ارده کنجد و زیتون وشحم وزردگاوی 🌺اصلاح اب و مصرف اب چشمه یا فاتر 🌺اصلاح و عدم استفاده از چای سبز و سیاه و هر انچه تبلیغ می شود! 🌺اصلاح ظروف :ظروف سنگی ظروف مسی و روی قدیم و برنج و چدن اصل وظروف چینی وشیشه ای استفاده کنید ‼️با رعایت این 5 اصل هرگز بیمار نمی شوید!👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
غذائی که در ان گوشت وبرنج باشد زیرا پیامبر اکرم ص میفرمایند سید غذاهای دنیا واخرت گوشت سپس برنج است بنابر این هر غذایی که این دوتا را دارد غذای خوبی است وجزو سید غذاها محسوب میشود. 💠ودر خصوص برنج از پیامبر ص وارد شده اولین دانه ای که به وحدانیت ویگانگی خدا اقرار کرده وبرای من به پیامبری وبرای برادر من به وصیت وبرای مومنین به بهشت رفتن اقرار کرده برنج است. 💠وشاید اگر چیزهای دیگر به این دو اضافه شود شاید بهتر بشود مانند بادنجان ان هم در روایت از پیامبر در باره بادنجان ص امده بادنجان بخورید زیرا بادنجان درختی که در بهشت برین دیدم وبرای خدا به حقانیت شهادت داده وبرای من به پیامبری وبرای حضرت علی به ولایت... ودر روایت دیگر اولین درختی که به خدا ایمان اورده. 💠پس شاید بهترین غذا خورشت بادنجان است که خورشت ولایت است 💠البته اگر روغن استفاده شود روغن زیتون که میفرمایند روغن خیران وخورشت برگزیدگان وغذای متقیان به قدس دوبار مسح شده در قران هم ذکر شده یا روغن شحم گاو ان هم به عنوان طیبات در قران ذکر شده 💠البته بدون اضافه رب گوجه ومیتوان رب انار که سید میوه ها وقلب را نورانی میکند طعم داد . ✅پس غذای عمومی وبهترین غذای دنیا واخرت چلو گوشت است. 💠ولی غذای ولایت خورشت بادنجان است که پیشنهاد میشود که غذای مجالس اهل بیت ع باشد هرچند قیمه حلیم وچیزهای دیگر خوب است ول این غذا غذای ولایت ومحبت اهل بیت میاورد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
:  🍱غذایی است که وقتی بدن روی آن اثر می‌کند، به سرعت هضم شده و مورد استفاده اندام‌ها قرار می‌گیرد و بدن آن را به سرعت آماده مصرف می‌کند. این دسته از غذاها برای افرادی که به تازگی از بیماری بهبود یافته‌اند یا افرادی که متفکر هستند و نمی‌خواهند مواد زائد در بدنشان تجمع یابد مناسب هستند 🍳 مثل زرده تخم‌مرغ عسلی🍳 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
:  🥘غذاهای درهم فشرده که بدن ما برای استفاده از این غذاها باید زحمت زیادی متحمل شود و مواد زائد آن‌ها هم زیاد است. این گروه غذاها برای افرادی که کار زیادی انجام می‌دهند یا ورزشکاران مناسب است 🍗 مثل گوشت گوساله🍗 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✍🏻 : 🔸آرد کامل گندم 3 لیوان 🔸تخم مرغ محلی 1 عدد 🔸کره طبیعی گاوی 225 گرم 🔸شکر قهوه ای اصل یا شکر سرخ یا عسل 1 لیوان 🔸گلاب 2 قاشق غذاخوری ✍🏻 : 🔺ابتدا تخم مرغ،کره،شکر سرخ و گلاب را با هم خوب مخلوط کنید،سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.اگر خمیر زیادی شل بود ،مقداری آرد اضافه کنید. 🔺خمیر را نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند. 🔺خمیر را با ضخامت مناسب پهن کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده فر قرار دهید. 🔺فر را با دمای 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. 🔺پس از حدود 25 تا 30 دقیقه وقتی که بیسکوئیت های طلایی شد ، از فر خارج کنیدتا سرد شود. ⚠️ : می‌توانید افزدونی ها و طعم دهنده های مختلف مانند زعفران،هل،دارچین و ... بر اساس ذائقه خودتان اضافه کنید. ⚠️ نکته : میل کردن این بیسکوئیت با عسل بسیار عالی است. ⚠️ : میتوانید یک پیمانه عسل +یک پیمانه شیر طبیعی +یک قاشق کره طبیعی را ترکیب کنید و با شعله ملایم بجوشانید تا شیره غلیظی درست شود و بین دو بیسکوئیت بمالید و روی هم قرار دهید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
⚜ راهنمای کامل طرز تهیه نان در منزل 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
⚜ ما و شیعیان ما از شیرینی آفریده شده ایم... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
👈رسول الله (ص): لَوْ أَغْنَى عَنِ الْمَوْتِ شَيْ‏ءٌ لَأَغْنَتِ التَّلْبِينَةُ فَقِيلَ يَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا التَّلْبِينَةُ قَالَ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ وَ كَرَّرَهَا ثَلَاثاً. اگر چیزی بخواهد جلوی مرگ را بگیرد آن چیز تلبینه است گفته شد یا رسول الله (ص) تلبینه چیست؟ فرمود سوپی که با شیر پخته بشود.و سه بار این را تکرار فرمودند. 📚الكافي،ج‏6،ص321 - المحاسن،ج‏2،ص405 - مكارم الأخلاق،ص163 - وسائل الشيعة،ج‏25،ص 72 - بحار الأنوار،ج‏63،ص87 و ج‏63،ص96 👈امام صادق(ع): إِنَ‏ التَّلْبِينَ‏ يَجْلُو الْقَلْبَ‏ الْحَزِينَ كَمَا تَجْلُو الْأَصَابِعُ الْعَرَقَ مِنَ الْجَبِينِ. همانا تلبینه قلب انسانِ ناراحت و غصه دار را جلا می دهد، همانگونه که انگشت عرق پیشانی را می‌زداید. 📚 الكافي،ج‏6،ص320 - وسائل الشيعة،ج‏25،ص71 - بحار الأنوار،ج‏63،ص96 - المحاسن،ج‏2،ص405 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: روغن شحم 2 قاشق غذاخوری گوشت خورشتی گوسفند 450 گرم پیاز خرد شده 1 عدد سیر 4 حبه فلفل قرمز تازه 1 عدد چوب دارچین 1 عدد آویشن 1 نصف قاشق چایخوری زیره نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه رب انار 1/2 فنجان عسل سه قاشق غذاخوری سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری آلوبخارا تازه 1 فنجان ریحان تازه مقداری برای تزیین (اختیاری) ✍ : ابتدا گوشت را خوب بشویید تا خون آبه ی آن خارج شود بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس پیاز خرد شده، سیر له شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. نمک، فلفل ، چوب دارچین، زیره و آویشن را به خورشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب انار، سرکه، آلوها و 2 فنجان آب و عسل را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید . حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت بپزد. چوب دارچین را از خورشت دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه دیگر خورشت را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود. زمانی که آب خورشت غلیظ شد و جا افتاد، آن را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی ریحان آن را تزیین کنید. 🔹آلو حرارت بدن را فرو می نشاند، صفرا را آرام می کند، البته آلوی خشک فشار را کم می کند. 📚الکافی (ط-الإسلامیة)، ج6، ص:359 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✍هنگام پخت غذا🔰 👌از افزودن ادویه‌هایی مانند "زردچوبه" و "زیره سبز" غافل نشوید... 👈 چون تأثیر فوق‌العاده‌ای در رژیم غذایی و درمان کبد چرب دارند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
‍ ‍ 💫امام باقر (ع):خطاب به زراره: ای زراره !دریغ از تو !چه قدر مردم از ارزش شکر طبرزد بی خبرند، در حالی که برای ۷۰ بیماری سودمند است و بلغم را کاملا فرو می خورد و ریشه کن می سازد. 📚طب الائمه ابن بسطام ص ۶۷ ✅ :😊👇 ▫️کره محلی ۱/۵ قاشق سوپ خوری، ▫️پودر هسته خرما (قهوۀ اصیل ایرانی) نصف لیوان ▫️شیر محلی دو لیوان ▫️شکر قهوه‌‌ای نصف لیوان ✅ : ظرف نسبتا بزرگی را بردارید و پودر هسته خرما و شکر را با هم مخلوط کنید به طوری که هیچ گلوله‌ایی باقی نمانده باشد سپس شیر را به مواد اضافه کنید و روی شعلۀ ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید. باید حدودا ۴۵ دقیقه مواد روی شعله ملایم باشد و مرتب هم بزنید تا به غلظت کافی برسد در آخر کرۀ محلی را به مواد اضافه ‌کنید و مرتب هم بزنید تا غلظت به حد کافی برسد. سپس اجازه دهید که شکلات سرد شود و نوش جان کنید... ✅ : 🔻بسیار مقوی 🔻تقویت قلب 🔻تقویت کننده مغز 🔻استحکام بخش استخوان ها 🔻چاق کننده (چاقی مفید ) 🔻افزایش دهنده نیروی جنسی 🔻برطرف کننده فراموشی و وسواس 🌟 : مصرف این شکلات با نان یک غذای کامل محسوب می شود. ❌ طبع کاکائو سرد و خشک است و موجب غلظت خون و غلبه سودا و بروز بیماری های چون مشکلات و سکته قلبی،کاهش رشد کودکان،مشکلات سخت کبدی ،دیابت،کیسه صفرا ،مشکلات عصبی ،استرس و... می شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔰 : 👈آلو بخارا……..150 گرم 👈عدس …….نصف پیمانه 👈برنج…..نصف پیمانه 👈سبزی آش پاک کرده …………..500گرم 👈پیاز متوسّط……1عدد 👈سیر …………2حبّه 👈روغن کنجدیا زیتون یا دمبه ………6تا 7قاشق غذا خوری 👈آب غوره… به مقدار لازم 👈نعناع خشک.....1قاشق غذا خوری 👈نمک،فلفل وزردچوبه…… به مقدار لازم 🔵برنج وعدس را با آب روی شعله بگذارید وقتی که خوب پخت سبزی وبقیه مواد را به آش اضافه کنید وبگذارید خوب آش باشعله ملایم جا بیفتد. 👈 : پس از آن که هسته ی آلوها را در آوردید به آش اضافه کنید . 🔰 : این آش برای پاکسازی کبد وکلیه ها رفع چربی خون یبوست مفید است👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💢 در کنار چه چیزهایی مصرف کنیم؟: 1⃣  انواع سبزی بخصوص تره، خرفه، ریحان، کرفس (شاهی از سبزی مصرفی حذف شود) 2⃣  کاهو، پیاز، کلم پخته 3⃣  برگ‌ کاسنی، برگ چغندر 4⃣  انواع سویق (گندم، جو، سیب، عدس، کنجد و …) 5⃣  یک قاشق مربا خوری روغن زیتون و نمک دریا 6⃣  مصلحات غذاهای سرد مانند (عسل، خرما، سیاه دانه، زیره، آویشن، گلپر و شوید) و مصلحات غذاهای گرم مانند (لیمو و سرکه خانگی) 7⃣ یک ‌قاشق آبغوره ی طبیعی (نجوشیده و بی ‌نمک) همراه غذا 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔹حضرت رسول خدا (ص): کرفس سبزى پیامبران است، و آن خوراک حضرت خضر و الیاس است، و کرفس مايه حفظ و پاك شدن دل است‏ و دیوانگى، جذام، پیسى را دور مى‏ کند. 📚طب الأئمة (للشبر)، ص393 ✅ برای ۶ نفر: 🔹گوشت ماهيچه بدون استخوان گوسفندی نيم كيلو 🔸كرفس 1 تا 2 عدد 🔹پياز سرخ شده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری 🔸 روغن زیتون محلی تصفیه نشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری 🔹آب غوره به مقدار لازم 🔸زعفران ساييده يک قاشق مرباخوری 🔹نمك و فلفل به مقدار كافی ✍ : گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم و می شوييم و با پياز سرخ كرده و 4 ليوان آب می گذاريم بپزد بعد ساقه های سفت كرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس ساقه های ترد كرفس را به طول دو بند انگشت می بريم و می شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ مي كنيم و داخل گوشت می ريزيم تا كرفس نيز پخته شود، ولی زياد له نشود . نمك و فلفل و آب غوره و زعفران ساييده را در خورش می ريزيم و می گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌸 🌸 ❤️این حلوا برای تقویت قوای جنسی مردان و حتی درمان نازایی اعجاز می کند 🔴تذکر ۱_شیر آن نباید شیر بز یا گاو باشد. ۲_مصرف چند قاشق حلوا موجب افزایش عجیب قوه باه می شود بطوری که ممکن است در یکروز چند بار حمام بروند.👍 ۳_استفاده زیاد آن ممکن است مردان را به سمت تجدید فراش سوق دهد.😱 برگرفته: «کتاب مجربات باقر» پ . ن : این غذا می تواند برای درمان اکثر بیماریها نیز مفید واقع شود. ترکیبات بسیاری از ادویه طب اسلامی شامل یک یا چند مورد از ترکیبات این غذاست. از جمله داروی حضرت محمد ص که قویترین داروی طب اسلامی است شامل این ترکیبات ساده است در واقع اعجاز طب اسلامی درمان با همین مواد غذایی و ادویه جات ساده است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍪خواص مؤثر در شفافیت صورت: حلوا که همان سویق ملتوت (سویق روغن زده) است علاوه بر رشد عضلات و استخوان ها در شفافیت پوست تأثیر گذار است. join🔜 @Afiyat امام صادق علیه السلام می فرمایند: سویق با روغن زیتون گوشت را می رویاند و استخوان ها را محکم می کند و پوست را شفاف می سازد و … المحاسن ج‏۲ ص۴۸۸ / و فی الکافی (ط – الإسلامیه) ؛ ج‏ مقوی عمومی بدن – تقویت جسم و دهن خون ساز شادی افزا مقوی جنسی ضد کم خونی و …. join🔜 @Afiyat : آرد گندم : ۲ پیمانه آرد سبوس گندم یک پیمانه شیره انگور :یک و نیم پیمانه گلاب: نیم استکان پودر هل : به میزان لازم زعفران آب شده : به میزان لازم روغن حیوانی یا ارده :سه چهارم لیوان : آرد گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به رنگ دلخواه)تفت میدهیم . سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم. بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم. سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم. وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد. ♨️میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد و یا لای نان سبوس دار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد 👌👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍚بجای نمک یددار از نمک دریای استفاده شود. 🍚نمک دریا علاوه بر سالم و طبیعی بودن ،طعم غذا را بسیار دلچسب میکند👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍦 ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد، بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم میگرد و سفت می شود. 💫همین که خامه کمی غلیظ شد و شکل گرفت کافیست و دیگر نیاز نیست به هم زدن ادامه دهید در این صورت خامه تبدیل به کره خواهد شد.👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای۵ نفر آرد گندم ۱ پیمانه کره یا روغن حیوانی ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه گلاب ۱/۴ پیمانه گردو پسته،بادام و فندق پودر شده(از هر کدام) ۲ قاشق غذا خوری عسل ۱/۳ پیمانه نبات ۲-۳ تکه بزرگ آب جوش ۱ لیتر ۱- اول آرد رو با شعله کم تفت میدیم تا زمانی که بوی خامی آرد از بین بره بعد بهش روغن حیوانی یا کره رو اضافه میکنیم و آرد و تا زمانی که طلایی بشه تفت میدیم . ۲- بعد مغزیجات آسیاب شده مون رو به آرد اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه تفت میدیم بعد حدود یک لیتر آب جوش به مواد اضافه میکنیم به همراه گلاب و زعفرون دم کرده و نبات و عسل هم اضافه میکنیم و زیر شعله رو کم میکنیم حدود ۱۰ دقیقه آروم بجوشه و قوام بیاد ۳- بعد کاچی ما آماده خوردن هست 💁 👇 میتونین نبات رو توی آبجوش بزارین تا آب بشه بعد به آرد اضافه کنین من خود نبات و انداختم توی کاچیم با حرارت آب میشه مقدار آب اگه کم بود و کاچیتون صفت بود میتونین یک مقدار دیگه آب جوش اضافه کنین میتونین کاچیتون و بچشین و اگه شیرین تر دوست داشتین بهش یکم دیگه عسل یا نبات اضافه کنین و یا حتی شکر قهوه ای هم میتونین اضافه کنین من توی کاچیم دو قاشق غذا خوری کنجد هم اضافه کردم فوق‌العاده خوشمزه تر شده بود👌👌👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✅‌ : تخم مرغ محلی :۳ عدد آرد کامل:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر عسل طبیعی :۳ قاشق غذا خوری join🔜 @Afiyat: سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید که کامل سفت سفت شود. عسل را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود بعد زرده را اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی آرام هم بزنید، یعنی زیرو رو میکنیم. آرد را آرام و کم‌کم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید. باید خیلی با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد. مواد را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا آلومینیومی انداختید و از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت باشه استفاده کنید وقتی همه شیرینی ها رو قیف زدید داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد وقتی پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌ها جدا نمیشوند بعد سرد شدن داخل آنها با قیف خامه بزنید. بعد می توانید شیرینی‌ها را با پودر یا خلال پسته تزئین کنید. 💫 : 🔸در صورتیکه نمی‌خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند. 🔸اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و یک قسمت کار رو درست انجام ندهید شیرینی هاتون سفت خواهند شد. پس هم زدن خیلی مهم است مخصوصا هم زدن دورانی. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌹"10" 🌴"10"عضو از گوسفند خورده نمی شود: 1:خون 2:طحال 3:مغز حرام 4:غده ها 5:الت تناسلی 6:تخم ها 7:بچه دان 8:فرج 9:شاهرگ ها 10:سرگین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat