eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
491 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
هر رنگ فلفل یک خاصیت 🌶⚫️فلفل سیاه ضد بلغم،ضد برونشیت وادرارآور 🌶🔴فلفل قرمز مفید برای کمردرد، دیابت و تقویت لثه‌ها 🌶🎾فلفل سبز حافظ جوانی کاهنده کلسترول وضدپیریه پوست 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
لوبیا کشاورزی 2 لیوان شوید خشک 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد سیر 4 حبه : لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و 2 بار بار آب آن را تعویض کنید سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید ، سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید. join🔜 @Afiyat پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود 2 – 3 لیوان آب اضافه کنید ( آب باید تا 1 بند انگشت روی مواد را بگیرد ) ، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقلا بپزد و اب خورش کم شود ( هر 5 دقیقه به آرامی خورش را کمی هم بزنید تا ته نگیرد ). پس از پختن باقلاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد سپس خورش را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید ( گیلانی ها این خورش را همراه با برنج ، ماهی دودی یا تخم ماهی شور مصرف میکنند ). : از ابتدا نمک را به خورشت اضافه نکنید زیرا باعث دیر پختن لوبیاها میشود ، اگر به بوی سیر تازه حساسیت دارید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید ، اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید. مقدار تخم مرغ در این خورشت کاملا سلیقه ای است ، میتوانید از تخم مرغ تنها در داخل خورشت استفاده کنید یا فقط به عنوان تزئین روی ان تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید ، مقدار غلظت این خورشت به ذائقه افراد بستگی دارد ، اگر خورش را سفت تر میپسندید کمی صبر کنید تا آب آن کشیده شود ، در صورت موجود نبودن این نوع باقلا از باقلای سبز ریز یا لپه باقالی هم میتوانید استفاده کنید. بسیارلذیذ و خوشمزه👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: ماش: یک پیمانه سیب زمینی آب پز: ۲ عدد سیر: ۲-۱ حبه پیاز متوسط: ۱ عدد سبزی معطر شامل گشنیز و جعفری: ۳-۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ: یک تا دو عدد ادویه: به میزان لازم آرد یا سویق:به میزان لازم : ماش را بعد از شستن با کمی آب بپزید طوری که نه خام باشد و نه له شود وقتی آب آن تمام شد، به همراه سیب زمینی در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط کنید . سیر و پیاز را رنده و به مواد اضافه کنید. مواد را در ظرف مناسب بریزید، ادویه و تخم مرغ و سبزی معطر را به آن اضافه کنید و با قاشق کاملا هم بزنید. 🌿آرد یا سویق را به قدری به مخلوط اضافه کنید که غلظت آن به حدی برسد که بتوانید در دست به آن فرم دهید. در صورت نیاز می توانید به آن تخم مرغ اضافه کنید. در ماهیتابه مناسب روغن بریزید و کتلت ها را سرخ کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
خرما 1 لیوان آرد 2 لیوان کره یا روغن شحم 2/3 لیوان گلاب 3 قاشق غذاخوری دارچین 1 قاشق چایخوری گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری خلال بادام برای تزیین آرد را الک کنید و همراه با روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید که آرد نسوزد ). پوست و هسته خرماها را بگیرید و له کنید سپس همراه با گلاب و پودر دارچین به آرد اضافه نمایید ، مواد را خوب هم بزنید تا خرماها نرم شوند سپس شعله را ملایم کنید و همچنان حلوا را هم بزنید تا یکدست شود. گردوی خرد شده را به حلوا اضافه کنید سپس حلوای داغ را در ظرف بریزید و روی آن را صاف نمایید و با خلال بادام ، پسته و … تزیین کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍲 جو شکسته 1/2 لیوان سینه مرغ محلی 1 عدد زردک 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه کرفس خرد شده 1/2 لیوان برگ کرفس خرد شده مقداری نمک و فلفل مقدار لازم : داخل قابلمه 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ خرد شده ، جو ، پیاز خرد شده و سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ۱.۵ ساعت زردک خرد شده ، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد. ها : در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید ، در صورتی که در طول پخت آب سوپ کم شد میتوانید مقداری آب جوش به سوپ اضافه کنید . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌸اگر سبزی سرخ كرده در قرمه سبزی برای سلامت‌تان مناسب نیست، 2راه پیش‌رو دارید یا از روش طبخی كه در بعضی مناطق آذربایجان استفاده می‌شود استفاده كنید، یعنی شنبلیله را حذف كرده و سبزی را بدون سرخ كردن به خورش اضافه كنید، یا نیمی از سبزی را سرخ كرده و با نیم دیگر مخلوط كرده و در غذا بریزید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
4_5920089118720656837.mp3
1.51M
🍬طرزدرست کردن نسبت دو نیم شکر یک اب مخلوط و روی حرارت گذاشته تا بجوشد بعد خاموش کنید تا کمی خنک شود. بعد در ظرف ریخته و یک چوب در ان بزنید تا بعد از چند روز کریستاله شود 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌿خوردن 👇 یرقان (زردی پوست)، امراض بلغمی، سکسکه، ضعف معده، جگر و طحال را رفع می‌کند👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: آرد 500 گرم کره ی آب شد یک سوم پیمانه عسل یک سوم پیمانه تخم مرغ 3عدد نمک نوک کارد شیر یک پیمانه پودر خمیر مایه فوری یک قاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذا خوری : خمير مایه و شکر رو به شیر ولرم که رو به سردی میره اضافه کرده و در جای گرمی قرار بدید تا خمیر مایه پف کرده و عمل بیاد (من معمولا روی سماور یک نعلبکی می گذارم و مخلوط شیر و خمیر مایه رو روش می گذارم). در یک ظرف گود کره ی ذوب شده ،عسل و تخم مرغ رو مخلوط کرده خمیر مایه ی عمل اومده رو بهش اضافه کرده و بعد آرد و نمک رو کم کم بهش اضافه کنید. ممکنه مقدار کمتر یا بیشتری آرد احتیاج باشه اگه خمیر کمی چسبندگی داشت آرد اضافه نکنید با ورز دادن میشه به راحتی چسبندگی خمیر رو گرفت من بین صد تا صد و پنجاه ضربه به خمیر می زنم و حسابی ورزش می دم . به خمیر نا زمانی که حجمش دوبرابر بشه استراحت بدید .بعد خمیر رو پف گیری کرده به شکل دلخواه درش بیارید و روش رو با مخلوط یک زرده و یک قاشق غذاخوری شیر و کمی زعفران رومال کرده به مدت 30 تا 35 دقیقه تو فر 180 قرارش بدید. حتما داخل فر یک ظرف آب بگذارید. بعد از دوبرابر شدن حجم خمیر فورا اقدام به پختش کنید موندن زیاد خمیر باعث میشه نونتون بوی خمیر ترش بده. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔷 : ضد ویار. ضدحالت تهوع واستفراغ. دارای ویتامین های مختلف. مفید برای تقویت عمومی بدن و..... 🔰 : آب لیموترش تازه. عسل یا شکر قرمز یا شیره انگور. 🔵 : هرکدام از شیرین کننده هایی که نام بردم را به اندازه نصف وزن آب لیموترش تهیه نموده وبا آب لیموترش مخلوط نموده وروی شعله ملایم بجوشانید تا کاملا غلیظ شود بطوری که بعد از سرد شدن مثل شکلات یا آب نبات سفت گردد،قبل از سرد شدن به تکه های شکلات تقسیم کنید. 👆حداقل روزی سه بار وهر بار یک تکه از این شکلات را در دهان بگذارید. 👌اگر ترشی شکلات اذیت کننده بود ،می توانید شیرینی را از نصف بیشتر کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌸اگر از تره بیش از اندازه استفاده كنید طعم خورش تند می‌شود. 🌸اگر از شنبلیله اضافی استفاده شود، طعم خورش تلخ خواهد شد.
مصرف غلط ماست و اسفناج ❗️ مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مــولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است ! بعلاوه اسفناج مانع جذب کلسیم ماست و ماست باعث دفع آهن اسفناج میشود برگ چغندر، بهترین جایگزین برای اسفناج است👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔰گوشت باید بدون آب باشه و میزان چربی اون هم باید نه کم باشه نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد. 🔰از گوشتی استفاده کنید کهبیشتر چرخ شده ( 4 یا 5 بار ) - بعدش باید گوشت رو حسابی ورز بدید تا حالت چسبندگی پیداکنه. این ها از مهم ترین عوامل هستند. 🔰میگن نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید بهش اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیره. 🔰بعد از این كار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدید. 🔰آنقدر ورز بدید تا دستتون سفید رنگ بشه از چربی گوشت. 🔰میگذارین گوشت استراحت کنه داخل یخچال (به مدت 3 ساعت ) و روی اون یك دستمال بندازین. 🔰بعد دستتون رو كمی خیس كنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید. 🔰برای یك كیلو گوشت ، 3 عدد پیاز رنده شده كافیه. join🔜 @Afiyat 🔰در هنگام به سیخ كشیدن و پختن اگه احیاناً دیدید که کباب شما داره میرزه، یك کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتون اضافه کنید و دوباره ورز بدید. 🔰بهترین حالت پخت كباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسه. 🔰روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یك کم کلفت باشه. این توی مزه خیلی موثر است. 🔰تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است. 🔰پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته بشه. 🔰می تونید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه كنید که باعث ترد شدن کباب می شود. 🔰اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزي پنجابي، نوع خاصي از آشپزي هندي و برپايه تکنيک هاي تندوري و پخت در ادويه است. ادويه هاي متنوع، مثل ديگر نقاط هند و پاکستان، عامل اصلي طعم و رنگ غذا در اين منطقه محسوب ميشود. سمبوسه پنجابي، يکي از مهمترين ميان وعده ها و اسنک هاي اين منطقه، به شمار ميايد. : نان سمبوسه – طبق دستور داده‌شده نخود خيس خورده – 150 گرم نمک و فلفل سیاه (پودر‌شده) – به مقدار لازم سیب‌زمینی متوسط – 3 عدد روغن زیتون یا شحم و کنجد – به مقدار لازم زنجبیل تازه (رنده‌شده) – 1/2قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (پودر‌شده) – 1/2 قاشق چای‌خوری سیر (کوبیده‌شده) – 1 قاشق چای‌خوری ادویه * – 3/4 قاشق چای‌خوری دانه رازیانه (پودر‌شده) – 1 قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز (پودر‌شده) – 1 قاشق چای‌خوری زیره سبز (پودرشده) – 15 گرم گشنیز (پاک و خردشده) – 2 قاشق سوپ‌خوری رب انار – مقداری برای سرو * : يک قاشق سوپخوري تخم گشنيز، يک قاشق سوپخوري زيره، يک قاشق چايخوري فلفل سياه، يک قاشق چايخوري فلفل قرمز، يک قاشق چايخوري پودر سير و قاشق چايخوري ميخک را در تابه اي داغ، روي حرارت متوسط ريخته و تفت دهيد تا کمي تيرهرنگ شوند، سپس يک قاشق چايخوري زنجبيل پودرشده به آن بيافزاييد و مجدداً تفت دهيد. تابه را از روي حرارت برداشته و در دماي محيط قرار دهيد تا سرد شوند. دانه هاي يک قاشق چايخوري هل را از پوسته جدا کرده و به همراه ادويه هاي سردشده، آسياب کنيد 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
#سمبوسه_پنجابي آشپزي پنجابي، نوع خاصي از آشپزي هندي و برپايه تکنيک هاي تندوري و پخت در ادويه است.
: 1. نان سمبوسه را آماده کنيد؛ 2. در قابلمه اي حاوي مقداري آب، نخود را بريزيد و به مدت 3 ساعت، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد. در اواسط پخت، کمي نمک در قابلمه بريزيد سپس آن را آبکش کنيد؛ 3. در قابلمه اي حاوي مقداري آب، روي حرارت ملايم، سيب زميني ها را بريزيد تا به مدت 40 دقيقه بپزد. در اواخر پخت مقداري نمک به قابلمه بي افزاييد سپس آبکش کنيد و بگذاريد سيب زميني ها خنک شود. پس از اين مدت، پوست سيب زميني ها را بگيريد و به صورت نگيني خرد کنيد؛ 4. در ظرفي، سيب زميني و نخود را مخلوط کنيد؛ 5. در تابه اي حاوي مقداري روغن، روي حرارت ملايم، زنجبيل، فلفل قرمز، سير، ادويه ، رازيانه، تخم گشنيز و زيره را تفت دهيد سپس مخلوط سيب زميني را به تابه بي افزاييد و تفت دهيد. در آخر، مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد. تابه را از روي حرارت برداريد و گشنيز را به تابه بيافزاييد و مخلوط کنيد؛ 6. مطابق مراحل زير خمير را آماده کرده و مخلوط را داخل نان هاي سمبوسه بريزيد. سمبوسه ها را در قابلمه اي کوچک، حاوي روغن داغِ فراوان سرخ کنيد (روغن جوش) با کفگير سوراخ دار آن ها را خارج کنيد و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. سمبوسه هاي پنجابي را به همراه رب انار سرو کنيد. روش تهیه نان سمبوسه: در ظرفي، 300 گرم آرد (الکشده)، 4/3 قاشق چايخوري نمک و يک قاشق چايخوري هل (پودرشده) را بريزيد و مخلوط کنيد. 100 گرم کره به آن بيافزاييد و به خوبي با انگشتان ورز دهيد تا به شکل خرده نان در بيايد. 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب به مخلوط بيافزاييد و هم بزنيد تا خمير جمع شود. يک قاشق چايخوري دانه خردل (بوداده*) را به خمير اضافه کنيد و با دست ورز دهيد تا خردل در خمير پخش شود. روي خمير را با سلفون بپوشانيد و بهمدت 30 تا 40 دقيقه، در دماي محيط استراحت دهيد. * براي تهيه دانه خردل بوداده، آن را در تابه اي داغ و بدون روغن بو دهيد يا به مدت 8 تا 10 دقيقه، در فري که از 15 دقيقه، روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کرده ايد قرار دهيد تا بو داده شود. روش آماده‌سازی خمیر 1. پس از اين مدت، از خمير گلوله هايي برداريد و روي سطح آردپاشيده، باز کنيد و با کاتر گرد قالب بزنيد؛ 2. دايره را بُرش بزنيد و کنار بگذاريد؛ 3. و بقيه 4/3 خمير را به شکل قيف فُرم دهيد. لبه هاي برش خورده را روي يکديگر قرار دهيد و با نوک انگشتان آنها را کاملاً به يکديگر بچسبانيد؛ 4. داخل قيف را با مواد مياني پر کنيد؛ 5. لبه هاي قيف را به هم بچسبانيد؛ 6. سمبوسه پنجابي را روي سطح کار فشار دهيد تا فرم مثلث به خود بگيريد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برنج نصف پيمانه لپه يك سوم پيمانه شويد خشك به ميزان لازم ( من ٢ ق غ سر خالي ريختم ) گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم پياز كوچك يك عدد زرچوبه يك ق چ و نمك به ميزان لازم اب ليمو ترش تازه به ميزان لازم : لپه و برنج و بهش اب اضافه ميكنيم و پيازم ريز خرد ميكنيم و ميزاريم كامل بپزه و برنج قشنگ له ميشه ولي لپه كامل ميپزه بعد گوشت چرخي و ميتونيد قلقلي كنيد بريزيد ولي من همينجوري ميندازم داخل اش و با پشت قاشق لهش ميكنم بعد زرچوبه و نمك و شويد و ليموترش و اضافه ميكنيم به قدري اب ليمو ميريزيم كه طعم بگيره بيست دقيقه ديگم بهش اجازه پختن ميديم وقتي جا افتاد سرو ميكنيم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍲 پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری سیر داغ 3 قاشق غذاخوری نخود اش 250 گرم لوبیا چیتی 250 گرم گندم پوست کنده 400 گرم سبزی های آش 1 کیلوگرم نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری کشک به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید ، درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند. پس از پختن و نرم شدن حبوبات میتوانید سبزی اش را که شسته اید و خرد کرده اید ( میتوانید سبزی های اش را درشت چرخ کرده یا با چاقو ریز کنید ) بهمراه پیاز داغ و سیر داغ به اش اضافه نمائید ( در هنگام سرخ کردن پیازو سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند ). پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد و غلظت پیدا کند سپس اش را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید. : در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت درون اش مقداری کشک اضافه کنید ، این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید. برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس اب اضافه را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کندو کمی تیره تر شود. سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری ، تره ، گشنیز و برگ چغندر است ❤️نذر امام زمانم ❤️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat و ادویه آشپزخانه👇👇
گوشت ران گاو 250 گرم قلوه گاه گاو 300 گرم دنبه گوسفند 250 گرم پیاز 250 گرم زعفران 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل مقداری پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید ، روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید. join🔜 @Afiyat گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود. برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید. پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ). سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ). : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
👶 😋 برای یک نوزاد شش ماهه سویق کودک :دو قاشق مربا خوری شیر :سه قاشق مرباخوری شکر قهوه ای یا نبات پودر شده:یک قاشق مرباخوری گلاب : مقداری : ۱_ شیر حتما باید گرم باشه. ۲_شکر و سویق رو باهم مخلوط کنید. ۳_گلاب و شیر را مخلوط کنید ،و روی مواد بالا بریزید. غذا آمادست برای کودک دلبندتان😍 👇 این غذا بهترین جایگزین ،شیر خشک است. مکمل غذای کودک است برای افزایش نیروی جسمی و ذهنی کودک مناسب است. مقوی و رشد دهنده کودک است. افزایش رشد قدی است. سویق کودک بصورت خشک ،با آب جوش یا شیر محلی قابل مصرف است. بهترین زمان برای خوردن سویق صبح ناشتا است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✔1_گوشت گاو به شدت سرد است🍎 🐄 بسیار بیماری زاست؛ ازجمله : یکی از علل نقرس(بیماری که ابتدا درد از ناحیه شست پا شروع میشود ودر موقع اذان صبح درد شدید ترمیشود واگر درمان نشود به کل پا سرایت میکند) گوشت گاو باعث قساوت قلب(بیماریی که در آن اشک چشم نمی آید وخشک میشود) باعث فراموشی و غلبه طبع سوداست. البته اگر کسی خواست گوشت گاو مصرف کند ، درروایات به خوردن گوشت گوساله سفارش شده است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat