eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
491 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
1⃣ ۷ عدد عناب را با سیب خرد شده با شعله ملایم بپزید. 2⃣ سپس عناب‌ها را با پشت قاشق شیره‌کشی کنید و تفاله را دور بریزید.فالوده آماده است. 🔺این فالوده در کاهش خارش و علایم کهیر 🔺هم‌چنین در درمان سرفه‌ی خشک و آبریزش بینی نیز مفید است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
◀️ زردآلو 👈 یک کیلو عسل 👈 نصف لیوان آب 👈 دو لیتر چوب دارچین 👈 ۱عدد 🥄 : ◀️ آب و عسل و چوب دارچین را جوشانده، زردآلوی پاک شده و نصف شده را اضافه می کنیم بعد از جوش آمدن ۱۰ دقیقه دیگر می جوشانیم. سپس از صافی رد کرده وقتی خنک شد در یخچال گذاشته و سرو می کنیم. در صورتی که شربت ما غلیظ و بیش از حد شیرین بود کمی آب خنک مخلوط می کنیم. در صورتی که مایل بودید کمپوت درست کنید بعد از جوش آمدن آب و عسل حدود ۵ دقیقه با زردآلو جوشانده از حرارت برمی داریم. برای طعم دهی از میخک، دارچین و زنجبیل تازه استفاده کنید. ✅ : ⬅️ زردآلو باز کننده گرفتگی های مجاری عروقی. ⬅️ زردآلوی شیرین، ملین است. ⬅️ زردآلو بدبویی دهان را از بین می برد. ⬅️ ضد عطش. ⬅️ ضد سرطان علی الخصوص سرطان ریه و لوزالمعده. ⬅️ درمان کم خونی 🛎 : زردآلو برای سردمزاجان و کسانی که معده ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضرمیباشد 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
👨ارده خــــــــوراڪ هــــــر مـــرده 👴 مــردم شهر اردڪان از ارده خوراڪ بسیار خوشمزه اے تہیہ مےڪنند ڪہ غذاے بسیار لذیذ و مقوے است با نام 🔻🔻 🍂 🍂 🌿ارده ڪنجد 👈یڪ الے دو قاشق غذاخورے 🌿روغن حیوانے👈ڪمے 🌿نمڪ دریا و فلفل👈بہ مقدار لازم 🌿آب سالم👈یڪ لیوان 🌿شیره انگور(خرما،توت،انجیر) یا عسل 👈بہ مقدار لازم 🌿قابلمہ مسے و قاشق برنجے 🌿نان سنگک سالم نہ بازاری یا نان خشڪ محلی 🍃 🍃 ابتدا مقدار یڪ و یا دو قاشق غذاخورے ارده و مقدارے روغن (ترجیحا روغن حیوانے) و مقدار لازم نمڪ و فلفل داخل ظرفے ریختہ و سپس بہ اندازه یڪ قاشق آبجوش اضافہ نموده و آنرا بہ خوبے هم میزنیم پس از جذب آب در ارده مجددا یڪ قاشق غذاخورے دیگر آبجوش ریختہ و هم میزنیم و این ڪار را تا زمانے ڪہ رنگ خاڪسترے ارده مثل ماست سفید گردد ادامہ مےدهیم، پس از سفید شدن رنگ ارده مےتوانیم آب جوش یا آب ولرم و یا حتے آب سرد بہ اندازه یڪ لیوان بہ آن اضافہ ڪرده و بہ آرامے مخلوط نموده و در آخر از مقدارے عسل یا شیره(انگور،توت،خرما،انجیر) بہ اندازه اے ڪہ شیرین شود اضافہ مےنمائیم و خوب هم مےزنیم تا حل شود و با نان خشڪ محلے تریت ڪرده و میل ڪنید. 🍁 🍁 🌸طبـــیعــت 👈گــــرم 🌸چاق ڪننده و تقویت نیروے جنسے 🌸مفید جهت گرفتگے صدا 🌸نرم ڪننده معده و روده 🌸غذاے مفید براے رشد ڪودڪان 🌸ضد رماتیسم 🌸بسیار مغذے و در اڪثر ڪشورهاے فقیر بہ عنوان جانشین گوشت بڪار مےرود. 🌸ڪاهش فشار خون 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای 4نفر: ران مرغ محلی 2عدد برنج3پیمانه رشته پلویی300گرم نمک،فلفل ، سماق،دارچین زعفران اب کرده روغن زیتون : ران مرغ محلی را با نمکوفلفلوابلیمو مزه دار میکنیم. می داریم 45دقیقه بپزه ده دیقه آخر زعفرون اضافه میکنیم برنجو جوشانده و2دقیقه به آخر رشته پلویی اضافه میکنیم آبکش می ریزیم،قابلمه مورد نظرو برمیداریمو کمی روغن کف قابلمه می ریزیم بعد نصفی از برنجو داخلش می ریزیم 2عدد ران مرغوروی برنجها قرار میدیم(سماق،زعفرون،دارچین که همراه اب مرغ به صورت غلیظ در آوردیم)روی مرغها می ریزیم،بعد تمام برنجو روی مرغها می ریزیم تا برنج دم بکشه. ده دقیقه آخر بقیه مواد (سماق،زعفرون،دارچین)را به برنج اضافه میکنیم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای صبحانه میتونیم 4عدد سیب پخته شده رو با عسل، دارچین وگردومخلوط کرده ومیل کنید👌 : پاکسازی روده سلامت قلب جلوگیری از ضعف بدن در روز... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🧀 اولیه شیر ۳ کیلو ماست خانگی ۱۲ تا ۱۵ قاشق 🥛شیر رو روی حرارت گذاشته بعد جوش امدن اجازه میدیم نیم ساعت با شعله کم بجوشه تا میکروب شیر از بین بره 🥛بعد نیم ساعت جوشیدن شیر ماست رو بهش اضافه کرده ، اجازه میدیم ۱۵ دقیقه دیگه رو حرارت باشه 🥛بعد ۱۵ دقیقه شیر باید به این شکل در بیاد که یک اب سبز روی شیر جمع بشه 🥛اگر دیدین هنوز بصورت شیر هست و اب سبز نداخته نشانه این است که پنیر اماده نیست ، یک تا دو قاشق ماست اضافه کنید. 🧀یک دستمال تمیز نخی رو تو یک سبد انداخته سبد رو داخل یک ظرف گذاشته تا وقتی پنیر رو داخل دستمال میریزیم اب پنیر داخل ظرف جمع بشه اب پنیر خواص بیشمار داره 🧀دستمالی که پنیر رو داخلش ریختیم از تو صافی بیرون اورده کمی میپیچیم و با پشت قاشق یکم اب پنیر میگیرم(خیلی فشار ندید پنیر بافت سفت پیدا میکنه) یک ساعت نیم در جای خنک قرار میدیم. 🧀بعد یک ساعت و نیم شما یک پنیر خوشمزه دارید 🧀پنیر ها رو داخل کمی از اب پنیر و نمک میزاریم تا مزه داره بشه و خشک نشه میتونید نمک به اب اضافه نکنید در اینصورت یک پنیر خامه ای دارید😊👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
خواص درمانی بالای 🧀بالا برنده سرعت هضم غذا 🧀بهترین ضد یبوست 🧀بهترین کاهش دهنده وزن 🧀بهترین از بین برنده سلولیت 🧀بهترین پایین آورنده چربی خون 🧀بهترین تنظیم کننده قند خون بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا 🧀بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران 🧀بهترین مکمل غذایی برای سالمندان 🧀اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده 🧀مفید در رشد و تقویت استخوان 🧀تقویت سیستم ایمنی بدن 🧀کمک به دفع سنگ کلیه 🧀کمک به دفع سنگ صفرا 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✅ درمان ضعف کودکان 🔻نخودآب 🔻عصاره گوشت 🔻شیربرنج 🔻شیربادام 🔻سویق کودک 🔻حریره بادام 🔻خیسانده انجیر 🔻شیره‌انگور و خرما و توت روزی سه قاشق م 🔻فالوده سیب هر روز 🔻نخودچی و کشمش 🔻سنجد 🔻برگ‌چغندر در غذاها 🔻روغن مالی کل بدن 🔻پرهیز از تنقلات کارخانه ای 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو وسویق سنجد راباهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است(شیررابمدت30دقیقه بجوشانید) رابه سویق اضافه نموده وبصورت سرلاک درست نموده وبه فرزندان دلبند خودبدهید وفرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان وشیعیان ائمه اطهارعلیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید. : استحکام استخوانها،رشدقد،چاقی،رویش گوشت،جلوگیری ازپوکی استخوان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
مغز پستهٔ خام تازه ۵۰ گرم عسل یا شیرهٔ انگور ۳ قاشق غذاخوری آب سرد یا شیر ۳ لیوان : تمام مواد را در مخلوط کن ریخته تا یکنواخت شود. 🌓این نوشیدنی خوش عطر و گوارا،برای بیمارانی که دچار کمبود آهن هستند بسیار مفید است 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇یک روش دیگر از ۱کیلوانگور رادرظرف بادست له کرده یک تکه نان تست بیات داخلش بندازید ۳لیترآب بریزید نخودیابلغور گندم هم میشه ریخت هرروز هم بزنید و بجای در پارچه بگذارید ۳۰روزبعدصاف کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سینه بوقلمون ( مرغ نخورید) رب انار رب زرشک یا پودر زرشک گردو دوقاشق پیاز درشت یه دونه نمک وفلفل سیاه گوشت رو تکه های کبابی خرد کنید وباپیاز وروغن زیتون تفت بدین نمک وفلفل بزنید رب انار ترش وشیرین ورب زرشک وگردو رو با یه لیوان اب به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کنید در ظرف رو بزارین تا کاملا ابش کشیده بشه ...کباب ترش وابدار😋اماده اس 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✴️مواد لازم: 🍇برگ مو:  ۵۰۰ گرم یا چهل برگ 🌾بلغور جو یا نیمه برنج معطر« دو پیمانه 🫛لپه یا باقلا: نصف پیمانه 🥩گوشت ریز خورد شده یا گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم 🧅پیاز متوسط: دو عدد ☘️سبزی عطردار جعفری، گشنیز، نعناع، شوید و ترخون: ۳۰۰ _ ۴۰۰ گرم 🧃رب انار: یک قاشق غذا خوری 🍋آبغوره یا آبلیمو یا سرکه« بمقدار لازم 🧂نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: بمقدار لازم 🍾روغن زیتون: به مقدار لازم : ⏮ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید و پس از سبک شدن زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و تفت دهید. ⚠️گوشت ریز شده یا چرخ کرده به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 📌بلغور جو یا برنج و لپه مدتی خیس کرده بعد آبکش کنید و پیاز و گوشت و سبزی خرد شده را به آن اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید و رب انار و نمک هم اضافه کنید. ☑️برگ موها را شسته و مواد آماده شده را داخل هر برگ مو به اندازه یک قاشق مرباخوری بریزید و لوله ای یا بقچه‌ای بپیچید و در قابلمه بچینید. ⚠️می توانید کف قابلمه را کمی روغن بریزید و برگ انگور پهن کنید. 🔻یک یا دو پیمانه آب با آبغوره روی دلمه ها بریزید. 🔹در این مرحله می‌توانید بجای آبغوره، شکر قهوه‌ایی اضافه کنید و می‌توانید آبغوره و شکر یا سرکه و شکر با آب اضافه کنید! 🔸 بستگی به ذائقه افراد دارد چون بعضی‌ها طعم ترش را ترجیح می‌دهند و بعضی‌ها شیرین و بعضی‌ها ملس! ⏮دلمه ها را روی آتش ملایم بمدت دو ساعت قرار دهید. ✅میتوانید برگ موها را قبل از پیچیدن با آب جوش اندکی بپزید تا نرم‌تر شود و راحت‌تر فرم بگیرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🥤 نوشیدنی آرام‌بخش : شیر: دو لیوان🥛🥛 پودر زعفران (نوک قاشق چایخوری) هل دو دانه عسل یا شکر (یک قاشق غذاخوری؟ 🍯 : 1-شیر را خوب با زعفران و هل مخلوط کنید. 2-حالا آن را روی اجاق گاز بگذارید تاجوش بیاید. بعد،شیر را در لیوان بریزید.بگذارید کمی خنک شود. 3-اگر دوست دارید به شیرتان شکر یا عسل اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
از و سنین بالاتر 🔅سیب زمینی ابپز دو عدد متوسط 🔅شلغم خام رنده شده دو عدد کوچک 🔅سیر یک حبه 🔅تخم مرغ دو عدد 🔅نمک و ادویه دلخواه سیب زمینی رو بکوبید شلغم و سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید با تخم مرغ و ادویه و نمک مخلوط و درکمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید واسه شلغم نخورها گزینه مناسبیه و هیچ طعم خاصی هم نداره! 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
47.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 💢بدون بیکینگ پودر 💢بدون جوش شیرین 👌با مواد سالم و طبیعی ➖➖➖➖➖➖➖ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
این کباب زردک در واقع یک نوع شام شیرین اصفهانیه که چاشنی اون به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشه. برا مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده میشه گوشت چرخ شده گوسفندی  ۲۵۰ گرم زردک متوسط  ۴ عدد آرد نخودچی به مقدار لازم پیاز کوچک رنده ریز شده  ۱عدد شیره خرما یا انگور  به مقدار لازم  سرکه انگور طبیعی به مقدار لازم آب یک چهارم لیوان نمک دریا، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم روغن ارده کنجد یا دنبه به مقدار لازم : ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه کمی نمک،زردچوبه،پیاز و زردک مخلوط ‌و خوب ورز میدیم. آرد نخودچی رو قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و مالش میدیم تا مایع بباب سفت بشه. از مایه گوشتی به اندازه گردو برمیداریم و حالت میدیم وتوی روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ میکنیم. برا درست کردن شهد کباب ، شیره خرما یا انگور رو با سرکه و آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا حل بشه، سپس زعفران رو اضافه و شهد رو کنار بزاریم. بعد از اون کبابهای سرخ شده رو کف تابه میچینیم و شهد رو روی کبابها میریزین ،بعد روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار میدیم تا شهد به خود کباب ها بره، بع توی ظرف مورد نظر میچینیم و نوش جون میکنیم☺️☺️ تقویت بنیه جسمی کمک به مشکلات ناباروری تقویت چشم سرشار از آهن و هموگلوبین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
این کوکو و هستش به همراه چند مدل سبزی دیگه از جمله (تره،جعفری،شوید،پونه ) البته برای طعم بهتراین کوکو اگه یه مقدار گردو وزرشک وبه مقدار خیلی کم کشمش پلویی البته ساتوری شده توش بریزین دیگه واقعا عالی میشه ومزش هیچ وقت فراموشتون نمیشه😉😉 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ماماجی پز😋 بلغور گندم ۱ لیوان ماش ۱لیوان عدس نصف لیوان اردسنگک ۱لیوان نمک روغن زیتون عدس وماش و بلغور رو بزارین بپزه خوب که پخت میتونید آردسنگک ونمک رو درحال جوش بهش اضافه کنید البته کار سختی هست چون گوله میشه وهم زدن زیاد میبره ( میتونید ارد رو تو اب سردحل کنید واضافه کنید ) بعد یه استکان روغن زیتون اضافه کنید خوب مخلوط کنید و با شعله کم نیم ساعت دمش کنید با شیره خرما یا کره محلی یا روغن زیتون میل کنید میشه هرسه تارو هم مخلوط کنید ومیل کنید☺️ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ترشی افزایش عقل😊 اول شستن ها، بعدش با آبکش خشکش کن. بعدش خرفه ها را ریز ریز کن. اینبار با یکم آب میذاری دوتا قل بزنه. بعدش میریزی تو آبکش، آبش که رفت، رو یه پارچه تمیز میذاری که خوب نمش جمع بشه. دوباره تو ظرف مناسب بیریز و روش سرکه. کمی رب انار، سیر و نمک ... از همین موقع آماده خوردنه. تو یخچال هم میشه تا مدتها نگه داشت. اگه بچّهات بخورن میرن المپیاد ریاضی. اما بهتره بدونی اهل بیت علیهم السلام قبلن فرمودن سرکه، خرفه، کدو، به، برگ چغندر، سداب، کندر و عقل را زیاد میکنن.👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍆بادمجون_کباب خوشمزه شمالی😋 ✍ بادمجان ۵ عدد پیاز یک عدد مغز گردو سابیده ۲۰۰گرم رب انار یا رب آلوچه دو قاشق غذاخوری ملس باشه سبزی معطر شمال مقداری(چوچاق و نعنا، پونه ، خنش ) اگه سبزی محلی در دسترس نبود از جعفری و گشنیز و نعنا ،مرزه استفاده کنید یا سبزی معطر خشک‌مثل نعناع مرزه ترخون سیر دو حبه 🍜 ابتدا بادمجونها رو پوست میگیریم ته بادمجونو نمیبریم نمک میریزیم نیم ساعت میذاریم بمونه. بعد تلخی بادمجونها رو گرفته دوتا برش میدیم عمودی میدیم به صورت بعلاوه طوریکه تا ته نره که دو طرف بادمجون باز‌شه و داخل روغن سرخ میکنیم کنار میذاریم . برای مواد : پیاز رو رنده میکنیم کمی تفت میدیم سپس سیر رنده شده و سبزی رو داخلش میریزیم کمی که تفت خورد رب انار و آلوچه رو اضافه کرده و در آخر گردو را داخلش میریزیم نمک و فلفل وزردچوبه و به اندازه ی یک استکان آب میریزیم و میذارم مواد با هم بجوشه و گردو هم یکم بپزه به روغن بیفته مواد دیگه آب نداره اصلا. در آخر از موادمون دو قاشق کنار میذاریم و بقیه رو داخل شکم بادمجون ها پر می‌کنیم بقیه موادمون که کنار گذاشته بودیم رو داخل تابه میریزیم و یه استکان آب میریزیم بادمجون ها رو داخل تابه میچینیم و با حرارت ملایم میذاریم جا بیفته و به روغن بیوفته خیلی غذای لذیذی هست حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍆 بادمجان قلمی:8 عدد (1200گرم ) پیاز : 1عدد بزرگ( 140گرم ) سیر :8 عدد (80 گرم ) نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه : به میزان لازم روغن حیوانی یا روغن زیتون یا روغن کنجد به میزان دلخواه : بادمجان هارا با پوست روی اجاق گاز، یاروی زغال کباب میکنیم. بادمجان بایددر حدی کباب شود که پوستش نازک شود سپس آن ها را داخل آب ریخته وبه آرامی پوستش را جدا کرده ودر نهایت آبکش میکنیم تاکاملابدون آب شود. پیاز را با روغن و زردچوبه کمی تفت می دهیم. سیر را ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه می کنیم ومقداری کمی تفت می دهیم. نمک، فلفل، زنجبیل به پبازوسیر افزوده ومدتی حرارت میدهیم بادمجان ها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده وبقیه مواد اضافه می کنیم ومدتی حرارت میدهیم تا آماده شود. نوش جان گوارای وجود😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat