#سکنجبین_انجیری #سکنجبین_سرطانها
#انجیر_و_سرکه
#سرکه_و_انجیر
انجیر شیرازی خشک 3 سیر
سرکه انگور خانگی 1 کیلو
1⃣ پس از اطمینان از سلامت انجیرها، آنها بشکافید.
2⃣ سرکه را داخل یک ظرف استیل مناسب ریخته و روی اجاق روشن بگذارید.
3⃣ انجیرها را به سرکه بیافزاید و شعله اجاق را طوری تنظیم کنید که اصطلاحا" سنجاق سنجاق بجوشد.
4⃣ پس از آنکه ترکیب قوام آمد، اجاق را خاموش نموده و اجازه دهید ترکیب، خنک شود.
♦️ میزان مصرف روزانه دو نوبت و هر نوبت یک قاشق غذاخوری است.
♦️ در یخچال نگهداری شود.
♦️ در زمان سرماخوردگی مصرف نــشود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
✅ اهمیت بسیار بالای #آشها در سلامت انسان
‼️براندازی آش ها در ایران یک طرح استعماری بوده است یک پزشک غربی در کتاب خود بعداز نام بردن از انواع آشی که مردم درتبریز می پخته و تناول می کردند نام می برد، می گوید تا زمانی که مردم از این آش ها استفاده می کنند بیمار نخواهند شد.
🔷با خوردن آش و سوپ معده هیچ وقت آسیب نمی بیند و بدن همیشه با نشاط و قوی خواهد بود.
🔶کسی که آش می خورد دیگر آب نمی خورد چون آب از طریق آش به بدن تزریق شده است و غذا به سرعت جذب بدن شده و هضم های چهار گانه نیز با سرعت انجام می شود.
🔶مادران باید توجه داشته باشند که خانواده ای که آش جزو غذاهای اصلی آن است بیمار نخواهند داشت.
ما در گذشته به تعداد ایام سال (بیش از 365 نوع) آش داشتیم.
👈 «برگرفته از بیانات استاد گرانقدر حکیم حسین خیراندیش»
😏 تغذیه الان بیمارستانها به شدت مضره هست و بیمار روز به روز بدتر میشه ! مثلا به بیماری که مشکل گوارش داره مرغ و برنج و ماست و روغن مایع میدن همچنین به کسی که دیابت داره و مشکل قلب غذا ها یکسان و مضر است...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍺 #سکنجبین_آلبالو با عطر خوش نعناع
❇️این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماریهای ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد، بیماری های التهابی و خارش دار پوست، بیماری های کلیه و مجاری ادرار، بی اشتهایی کودکان، حالت تهوع و استفراغ بویژه در هوای گرم مفید است.
🌀 #موادلازم:
آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
سرکه طبیعی یک فنجان کوچک
سه تا چهار شاخه نعنا تازه
وانیل یک ق چ
join🔜 @Afiyat
🌀 #طرزتهیه:
🔸شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید.
🔹مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید.
🔸شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید.
در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است میتوانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت وانیل و شاخه های نعنا را اضافه کنید.
🔹سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید.
⚠️نکته: بهتر است از مصرف وانیل در کودکانی که بیش فعالی دارند پرهیز شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#برگه_زردآلو
🍊طریقه خشک کردن برگه زرد الو
در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید .
🍑قرار دادن در هوای آزاد
حالا زردآلوهای خوشمزه و خوشرنگ داخل سبد را یکی دو روز جلوی آفتاب قرار دهید.
نکته مهم: یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود .
🍑سایه خشک
بعد از حدود دو تا سه روز می توانید آن را سایه خشک نمایید. یعنی دیگر لازم نیست که در جلوی آفتاب باشد.
در این زمینه طرز تهیه میوه خشک فوری که بسیار خوشمزه و آسان است را نیز بدانید
join🔜 @Afiyat
🍑 طرز تهیه برگه زردآلو با فر گازدو نیم کردن زردآلوها
ابتدا همانطور که در بالا گفته شد زردآلوها را از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید .
🍑داغ شدن فر
فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید .حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید .
🍑سر زدن به فر
لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند . وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید .
نگهداری برگه های زردآلو پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت ببرید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شربتو
(گداختو) آب روغنو یا کاچی
♡
این یک غذای کرمانی که خیلی مقوی و سالم که برای خانم ها در دوران قاعدگی و بعد از زایمان مناسب است.
#موادلازم
آرد برنج(بهتره آرد برنج ایرانی باشه) 2 قاشق غ خ سر پر
چهارزیره 2 قاشق غ خ سر پر
گل گاوزبان 1 لیوان
نبات (یا شکر) به میزان لازم
روغن حیوانی(گوسفند) 1 ق غ خ
زردچوبه 1 ق چ خ سر پر
#طرزتهیه
ابتدا گل گاوزبان را به همراه نبات و یک و نصفی کاسه آب میجوشانیم.
(من قیطران . بابونه . گل پشمینه .کلک خرگوش . دوباره چند تا دونه بادیون و میتخم هم به جوشانده اضافه میکنم برای خاصیت بیشتر)
بعد از نیم ساعت که جوشانده حاضر شد آن را صاف می کنیم.
حالا آرد برنج را داخل قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم بعد روغن حیوانی را اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و زردچوبه و چهارزیره را به مواد اضافه می کنیم دوباره کمی تفت و جوشانده را کم کم اضافه می کنیم.هم میزنیم که آرد ها گوله نشوند.بعد از از چند قل خوردن ، غذای ما حاضر میشود.
(این غذا حالت آبکی دارد و سبز رنگ هست)
join🔜 @Afiyat
☆ طرز تهیهء چهارزیره
سیاه دانه 200 گرم
بادیون (رازیانه) 100 گرم
زیره سبز یا سیاه 100 گرم
میتخم(تخم شوید) 100 گرم
کنجد 50 گرم
گردو . بادام . فندق . پسته . بادام هندی . مغز هلو و زردآلو از هر کدام 50 گرم
سیاه دانه . بادیون . زیره ( بهتره سبزباشه). میتخم . کنجد ، هر کدام را جداگانه شسته و میگذاریم تا خشک شوند.
بعد دوباره جدا هرکدام رو کمی تفت میدهیم و میگذاریم سرد شوند.
بعد مغز ها رو هم مخلوط کرده و با هم خوب آسیاب میکنیم.
اگر مغز هستهء زردآلو و هلو نداشتید اشکال ندارد.
این مقدار مواد تقریبا 800_900 گرم به ما چهارزیره میدهد.
چهارزیرهء ما آماده است😊
البته من با روغن حیوانی گاومیش درست میکنم فوق العاده خوش عطر میشه👌👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍃🌺 #غذاهای_فوق_العاده_مضر 🌺🍃
🔹قند و شکر چغندر
🔹لبنیات پاستوریزه
🔹مرغ صنعتی
🔹شیرینی قنادیها
🔹آدامس
🔹شکلات و کاکائو
🔹بیسکوئیتها و آب نبات ها
🔹نان فانتزی "باگت"
🔹تخم مرغ ماشینی
🔹سرکه کارخانه ای "شیمیائی"=عصاره کاملا شیمیائی
🔹آبغوره کارخانه ای "شیمیائی" = عصاره کاملا شیمیائی
🔹آب لیمو کارخانه ای "شیمیائی" =عصاره کاملا شیمیائی
🔹رب گوجه کارخانه ای "شیمیائی" =عصاره کاملا شیمیائی
🔹رب انار کارخانه ای = عصاره کاملا شیمیائی
🔹بستنی کارخانه ای = لبنیات و شیر غیر مرغوب و ثعلب شیمیائی خطرناک.
🔹کشک کارخانه ای
🔹آب میوه کارخانه ای "شیمیائی" = آب انگور یک عصاره کاملا شیمیائی است.
🔹کنسرو
🔹کمپوت کارخانه ای
🔹نان سفید "لواش - بربری - تافتون .."
🔹چای پررنگ
🔹برنج وارداتی و سفید "برنج درجه سه دنیا"
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌹 #آشپزی خانم 🧕🏻شیعه🌸
✅مخصوص خانم هایی🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻 که دوست دارن
سفره هایی🥗🍲🍽️🥣🥘 🌞که برای عزیزاشون پهن میکنند نورانی☀️💫 و پر برکت 🍞باشه
1⃣به مواد غذایی🥘 که می خرید سوره کوثر و قدر📖 بخوانید تا برکتشون زیاد بشه.
2⃣ ابتدا قبل از آشپزی 🥘وضو بگیرید
3⃣ هنگام وارد شدن به #آشپزخانه
(بسم الله الرحمن الرحیم) بگوئید.
4⃣ قبل از طبخ #غذا🥘 نیت کنید که این غذا رو نذری درست میکنید ( میتونید هر هفته رو نذر امامی که اون روز متعلق به ایشونه بکنید این طوری هم ثواب نذری دادن رو بردید هم خانوادتون هر روز غذای 🥘نذری میخورن)
5⃣ اگه نیت کنید ثواب این غذای🥘 امروز نذر یکی از ائمه شود انوقت هم اشپزی برایت دلنشین تر است هم اینکه خانواده👩👩👦👦 هر روز سر سفره یکی از ائمه نشسته اند
6⃣ هنگام روشن کردن آتش🔥 اجاق گاز بگویید(اللّهم اَجِرنا من النّار) یعنی خدایا مرا از اتش دوزخت دور کن.
7⃣ در حین طبخ غذا🥘 ایه ۳۵ سوره نور را بخوانید
( اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)
هم غذا خیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده👩👩👦👦 بیشتر میشه
هم نورانیت دل میاره،هم اخلاق خانواده بهتر میشه.
8⃣ اخر سر هم برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخوانید
9⃣ اگر دیدید کارهایتان زیاد است
بگویید «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
0⃣1⃣ هنگام استفاده ازاب🚰💦 💧بر پیامبر(ص) صلوات بفرستید تا از شفاعتش بهره مند گردید و از آب حوض کوثر اب بنوشید.
1⃣1⃣ اگر از گوشت 🍖🍗و سبزیجات🥦🥬 و میوه🍇🍒 استفاده میکنید بگویید
(اللّهم أسألُک الجَنَّه) از خداوند درخواست بهشت کنید
2⃣1⃣ هرچه را که با چاقو🔪 قطعه قطعه میکنید ذکر (سبحان الله و الحمدالله) بگویید.
3⃣1⃣ هنگامی که کارتان به اتمام رسید
شکر 🤲خدا را بجا اورید.
4⃣1⃣ و اگر خسته شدید (اعوذ بالله)
گفته و به خدا پناه ببرید.🙏🤲
5⃣1⃣ با این کار همیشه در حال ذکر خداوند هستید و کسی که در حال ذکر خداوند باشد مانند کسی است که در حال جهاد هست.
(هم آشپزی🥘 میکنید هم جهاد)🧕🏻
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍩 #حلوای_زنجبیلی 🍩
#موادلازم
روغن زردگاو:نصف پیمانه
کره:100 گرم
آرد گندم :دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم
#طرزتهیه
روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آردگندم را اضافه کرده و حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم.
البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوهای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.
حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌸 #خورشت_عناب_و_بادام 🌸
این خورش یا قلیہ مربوط بہ دوران صفوے بوده و در دربار جایگاه ویژه اے داشتہ و در مهمانےها تهیہ و سرو مےشده است. از عادات غذایے این دوران مےتوان بہ انواع دورچین ها در سفره ها اشاره ڪرد. بر اساس طبع هر خوراڪ،دورچین مناسب آن بر سر سفره آورده مےشد. حضور ماست گوسفندے بہ صورت خالص و یا با شیره،انواع ترشیجات، دوغ ،سبزے خوردن و البته نان تازه بر سر اڪثر سفره هاے صفوے و قجرے اجبارے بوده.
ابتدا دو نفر از خدمتگزاران بہ همراه لگن و آفتابہ مسے مخصوص پادشاه براے شستن دست ایشان مے آمده اند و بعد از شستشو پادشاه با دست مشغول خوردن مےشده. معمولا بر سر سفره نوازندگان حضور داشتند و یا منشے دربار براے ایشان روزنامہ را میخوندند ( روزنامہ خوانے بر سر سفره از دوران قجرے رواج پیدا ڪرد).
join🔜 @Afiyat
💥 #موادلازم 💥
🌿گوشت گوسفندے چرخ ڪرده 👈۵۰۰ گرم
🌿پیاز رنده شده 👈۱ عدد
🌿پیاز خلالے شده 👈 ۱ عدد
🌿بادام خام درستہ پوست گرفتہ شده 👈 ۲۵۰ گرم
🌿عناب خیسانده شده 👈۱ پیمانہ
🌿 سیر له شده 👈۱حبہ
🌿رب انار یا رب آلوچہ 👈 ۳ قاشق غذاخورے
🌿لپہ پختہ شده 👈 ۱ پیمانہ (در صورت دلخواه)
🌿شیره خرما یا انگور یا عسل 👈 بر اساس ذائقہ
🌿گردو خرد شده 👈۱ پیمانہ
🌿نمڪ،فلفل و زردچوبہ 👈 مقدارے
🌿نعنا خشڪ 👈 ۴ قاشق غذاخورے
join🔜 @Afiyat
🍃 #طـــــرزتهیہ 🍃
ابتدا گوشت چرخ شده را بہ همراه پیاز رنده شده و ڪمے نمڪ و فلفل و زردچوبہ و نعنا خشڪ خوب ورز دهید. بہ صورت گلولہ هایے بہ اندازه گردو گرد کنید و در ڪمے روغن ارده ڪنجد یا ڪره حیوانے سرخ ڪنید و ڪنار بگذارید.
پیاز خلالے شده را سرخ ڪرده تا عسلے شود و بہ آن نعنا خشڪ ،سیر لہ شده،نمڪ و فلفل و زردچوبہ،رب انار و شیره انگور ،بادام پوست گرفتہ و عناب ها را اضافہ ڪنید و تفت دهید.
۲لیوان آب اضافہ ڪنید و اجازه دهید ڪمے خورش قوام آید.
بعد از نیم ساعت گردوے خرد شده را ڪہ ڪمے هم تفت داده اید اضافہ ڪنید. در صورت تمایل مے توانید لپہ پختہ شده نیز اضافہ ڪنید.
بعد از ڪمے قل خوردن، گوشت هاے قلقلے را اضافہ نمایید.
طعم این خورش بستہ بہ ذائقہ شما مےتواند ترش یا شیرین یا ملس باشد ڪہ با انواع رب ها (آلوچہ، انار،زرشڪ،میوه نسترن،بہ،سیب و ...)و شیره ها این طعم را تعدیل ڪرد.
بعد از تعدیل طعم، اجازه دهید خورش جا بیفتد(با شعله ڪم).
این خورش با برنج ساده سرو مےشود.
🌾 #خواص🌾
🍁طبع این خورش بہ دلیل حضور عناصر گرم مانند بادام و گردو عناصر سرد مانند عناب ،رب انار نسبتا معتدل است.
🍁این خورش بسیار مقوے مےباشد.
🍁مفید براے اختلالات جنسے و نازایے
🍁ضد بدخلقے
🍁داراے خاصیت آنتے اڪسیدانے و ضد التهابے
🍁خواب آور
🍁آرام ڪننده اعصاب
🍁تقویت دستگاه هاضمہ
⚡️غذای شما دوای شماست
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩تکنیکهای عالی و خلاقانه برای تزئین شیرینیها
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#ماءالشعیر_طبی
🍃 #مـــــــوادلـــازم🍃
🌿جوے پوست ڪنده 👈۵۰ گـرم
🌿آب سالم👈۴لیوان
🍂 #طـــــرزتــــہیـــہ🍂
۵۰گرم جوے پوست ڪنده سالم را با چهار لیوان آب با حرارت ملایم، آهستہ بجوشانید (۵۰-۴۰ دقیقہ) تا وقتے ڪہ جوها بہ حالت شڪفتہ و ڪاملا پختہ برسند و سہ لیوان باقے بماند تا این ترڪیب سرد نشده صاف ڪرده و در جاے خنڪ قرار دهید تا سرد شود.
join🔜 @Afiyat
📢 #نـــــڪـــــتہ📢
🗯رنگ این مایع سرخ ملایم و ڪم رنگ خواهد بود.
🗯اےن ماءالشعیر طبے را مے توان با عسل شیرین ڪرده و مصرف ڪرد. البتہ سرد مزاجان در مصرف بیش از حد آن احتیاط ڪنند.
🍁 #خــــــــــواص🍁
🌸طبـــیعـت 👈ســرد
🌸ماءالشعیر طبے براے ڪسانے ڪہ دچار آلرژے یا دچار جوش هاے پوستے فراوان یا ورم هاے مفصلي هستند مفید است.
🌸مصرف این ماءالشعیر سنتے بہ فرد (بہ خصوص فردے ڪہ مزاج گرم و خشڪ دارد) ڪمڪ مےڪند تا از خشڪے پوست، زردے رنگ پوست بدن، گودافتادگے چشم ها، یبوست، غلظت خون، تحریڪ پذیرے عصبے ،آزردگے هاے ڪلیوے احتمالے و ... دور بماند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
باقالى_پلو_با_ماهيچه_مجلسى
#موادلازم:
برنج … ۴ پیمانه
باقلا پاک ڪرده … ۳ پیمانه
شوید … ۲ پیمانه
ماهیچه گوسفندے … ۵۰۰ گرم
پیاز … ۲ عدد متوسط
برگ بو … ۲ عدد
زعفران دم ڪرده … نصف استڪان
نمک ، فلقل ، دارچین، زرد چوبه … به مقدار لازم
#طرزتهیه:
برنج را از شب قبل با مقدارے آب و ۲ قاشق غذا خورے نمک بخیسانید
گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و ڪمے زرد چوبه و فلفل و مقدارے آب روے حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، ڪف روے گوشت را بگیرید و حرارت را روے متوسط تنظیم ڪنید و به مدت ۲ ساعت زمان پخت براے گوشت در نظر بگیرید .
در قابلمه مناسبے تا نصف آب بریزید، بعد از جوشیدن آب یک قاشق غذا خورے نمک به آن اضافه ڪنید و باقلا پاک ڪرده را داخل آن بریزید .
زمان جوشیدن باقلا در آب به نوع آن بستگے دارد .
اگر از باقلا تازه استفاده میڪنید حدود ۱۵ دقیقه ڪافے است.
اگر از باقلا فریز شده استفاده میڪنید توجه داشته باشید ڪه قبل از ریختن باقلا در آب ڪاملا یخ زدایے شده باشد و در اینصورت حدود ۲۰ دقیقه در آب بجوشد ڪافے است .
بعد آب روے برنج را خالے ڪنید و برنج را داخل قابلمه بریزید .
بسته به نوع برنج، در زمان معین برنج و باقلا را با هم آبڪش ڪنید
ته قابلمه حدود ۲ قاشق غذا خورے روغن بریزید، ته دیگ مورد نظر را پهن ڪنید(میتوانےد از برگ ڪاهو براے ته دیگ استفاده ڪنید ڪه بسیار لذیذ و خوشمزه از ڪار در میاید)،
یک لایه از مخلوط برنج و باقلا بریزید و ڪمے شوید اضافه ڪنید، به آرامے شوید را با برنج مخلوط ڪنید و دوباره لایه به لایه از مخلوط برنج و باقلا و شوید بریزید و در انتها تمام مواد را به آرامے مخلوط ڪنید .
( مے توانید شوید را قبل از ریختن مخلوط برنج و باقلا داخل قابلمه، یعنے داخل آبڪش با مواد مخلوط ڪنید تا ڪاملا یڪدست شوند )
نیمی از زعفران دم ڪرده را همراه با یک استڪان مخلوط آب جوش و روغن روے برنج بریزید و برنج را دم بگذارید.
حدود یک ساعت الے یک ساعت و نیم زمان براے دم ڪشیدن برنج در نظر بگیرید .
join🔜 @Afiyat
بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج ڪنید .
در انتهاے طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقے مانده باشد .
آب گوشت را صاف ڪنید، یعنے پیاز و برگ بو را خارج ڪنید و دور بریزید
در تابه اے مقدارے روغن گرم ڪنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالے یڪدست خرد ڪنید و همراه با ڪمے زردچوبه در روغن سرخ ڪنید تا طلایے شود. بعد گوشت پخته را – ڪه بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد – به همراه ڪمے نمک و دارچین داخل تابه بریزید .
تمام سطح آنرا سرخ ڪنید ، باقیمانده زعفران را داخل تابه بریزید .
نمک و ادویه آن را ڪنترل ڪنید و یک الے دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه ڪنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه گوشت را حرارت دهید.
وقتی برنج دم ڪشید مقدارے روغن گرم ڪنید و روے پلو بریزید .
پلو را داخل قابلمه به آرامے با ڪمک ڪفگیر مخلوط ڪنید و داخل دیس بڪشید .
نیمے از برنج را بڪشید و گوشت آماده را روے آن قرار دهید و بقیه پلو را روے گوشت بریزید و غذا را سرو ڪنید
#چندنڪته:١-باقالی پلو با شوید تازه عطر و طعم دیگرے دارد پس سعے ڪنید در درجه اول از شوید تازه استفاده ڪنید و اگر در دسترس نبود از شوید خشڪ
۲- در برنج هاے مخلوط زمان آبڪش ڪردن برنج بسیار مهم است زمانے برنج را آبڪش ڪنید ڪه مغز آن هنوز ڪمے سفت است
۳- استفاده از روغن حیوانے عطر و طعمے بے نظیر به این غذا میدهد
۴- باقالے پلو را با مرغ هم میتوان تهیه و سرو ڪرد...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#ترشی_فلفل_سبز
#موادلازم
سیر
ترخون
سرکه سفید
نمک
فلفل سبز نیم کیلو
#طرزتهیه
اول یه قابلمه اب میزاریم و چنتا قاشق نمک ب جوش بیاد وقتی ک کامل سرد شد فلفل ها رو ۲۴ ساعت داخل اب سرد شده قرار میدیم تا تلخی فلفل بره
بعد ۲۴ ساعت تو ابکش ریخته تا ابش بره و روی دستمال پهن میکنیم تا کامل خشک بشه
اگر اب داشته باشه کپک میزنه
فلفلو توی ظرف میچینیم لایه لایه کمی سیر ترخون بعد دوباره فلفل
همین کارو تا پر شدن شیشه ادامه میدیم
اب سرکه و کمی نمک مخلوط کرده میریزیم تا روی فلفل ها رو بگیره
بعد ۱۰ روز امادهست
حتما جاش خشک و خنک نکه باشه👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
#اب_زرشک_خانگی نیم کیلو زرشک کوهی رو میشورم بعد ۲ ساعت با آب خیس میکنم بعد از ۲ ساعت میریزم تو م
#خواص_زرشڪ👇
تصفیه ڪننده خون
پایےن آورنده قند خون
شستشو دهنده ڪبد و مناسب براے ڪبد چرب
تنظےم ڪننده فشار خون
روشن ڪننده پوست صورت و از بین برنده چربے دور شڪم و .....
(البته زرشک مناسب براے آب زرشک در واقع زرشک سیاه هست ڪه رنگش تیره تر از زرشک معمولیه و هسته داره .. اما اگر زرشک سیاه پیدا نکردید از زرشک تازه قرمز استفاده ڪنید)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آلوبخارا
🍋 الآن فصل آلو مخصوص خورشته، این آلوها شیرین و ریز هستن وگرد نیستن ونوک تیزی دارن.
۵کیلو آلو
اول آب رو بذارید داخل قابلمه ای تا جوش بیاد.
وقتی جوش اومد یک پیمانه سرکه ی قرمز
ونیم پیمانه شکر اضافه کنید
وآلو ها رو بریزید داخل قابلمه تا پنج دقیقه بجوشه.
زمانی که آلوها تغییر رنگ دادن و پوستشون ترک برداشت کافیه.
آبکشی کنید و بذارید کمی خنک بشه.
پوست های آلو رو دونه دونه جدا کنید و داخل سبدی بچینید (روی هم نذارید)
وکمی نمک بریزید روش وبذارید زیر آفتاب به مدت سه الی چهار روز طول میکشه تا خشک بشه.
تو این مدت آلو ها رو زیر و رو کنید تا کاملاً خشک بشن.
#نکته
البته شهرهای دیگه که الآن تو این فصل هستیم شاید زمان خشک شدن آلوها طولانی تر بشه.
#نکته 2
اضافه کردن سرکه و شکر برای براق شدن آلو ها هست.
کاملاً سالم و بهداشتی و تمیز 👌😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat